Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Kicsit lemaradtam, valaki összefoglalná az Ödegaard sztorit?
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze,baszik az alkotmányra,aztán még föl is kerül..Remy írta:Javi Muñoz? Akkor már tényleg lehetett volna egy Ödegaard is. Na mindegy.
Modric-Illara-IscoA Real Madrid kerete az Eibar ellen: Kapusok: Casillas, Navas, Pacheco. Védők: Varane, Pepe, Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho. Középpályások: Silva, Modric, Isco, Illarra, Javi Muñoz. Támadók: Cristiano, Jesé, Benzema, Chicharito. Forrás: Madridom.hu
Jerzy-Karim-Cr
?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Javi Muñoz? Akkor már tényleg lehetett volna egy Ödegaard is. Na mindegy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na állítólag Bale izom túlterhelés miatt nem tudott ma edzeni.
Akkor mi a lofaszert kellett jatszatni tegnap??? Hogy szombaton egy értelmes támadó maradjon?
Ez mar nem az első eset es Carlo most sem tanul belőle!
Akkor mi a lofaszert kellett jatszatni tegnap??? Hogy szombaton egy értelmes támadó maradjon?
Ez mar nem az első eset es Carlo most sem tanul belőle!
- Hasta el final, Vamos Real -
- ikarus93
Ez az Odegaard gyerek mért van felháborodva?
Havonta olyan pénzeket tesz zsebre, amiket más 5 év alatt se. Helyébe szépen csendbe focizgatnék és várnám a behivót a nagy csapatba.
Havonta olyan pénzeket tesz zsebre, amiket más 5 év alatt se. Helyébe szépen csendbe focizgatnék és várnám a behivót a nagy csapatba.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát erre gondoltam én is de elengedem inkább,Anthony írta:Nem akarok kötekedni, de attól mert nem lett valakiből senki még lehetett nagy tehetség egy adott korban.CS0ki írta:Látod, ha nem lett belőlük senki, akkor lehet, hogy mégse voltak olyan nagy tehetségek, és te láttad rosszul.
De csak a játék kedvéért...Caniggia,Martin Petrov,Bull,Juan Roman Riquelme,Paolo Enrique Ganso,mind mind übertehetségnek lettek kikiálltva tizenévesen,aztán ugye....egyik sem lett világlegjobbja,de mondjuk nem is kaptak álomszerződést,16 évesen...
Ja,ezt nem én mondom,hanem a szakma mondta anno...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Azért írtam, hogy "lehet". Mindenkinek megtörhet a pályája, de azért elképzelhetőnek tartom, hogy valaki, akinek nem ez a szakmája, lehet, hogy rosszabbul ítélte meg egy-egy játékos tehetségét, mint a nagy csapatok megfigyelői, akik sokkal többet látják az adott tehetségeket, és sokkal többmindent is meg tudnak figyelni.Nem akarok kötekedni, de attól mert nem lett valakiből senki még lehetett nagy tehetség egy adott korban.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem akarok kötekedni, de attól mert nem lett valakiből senki még lehetett nagy tehetség egy adott korban.CS0ki írta:Látod, ha nem lett belőlük senki, akkor lehet, hogy mégse voltak olyan nagy tehetségek, és te láttad rosszul.
Látod, ha nem lett belőlük senki, akkor lehet, hogy mégse voltak olyan nagy tehetségek, és te láttad rosszul.Azt a kutya sem vitatja hogy tehetséges.Szal azért ne essünk már át a ló tulsó oldalára,nem azt mondtam hogy egy botlábú tehetetlen sorfalmakett.
De...láttam már olyan játékost mint ő,de lehet még tehetségesebbeket is,de ma már a nevükre sem emlékszem
A nagycsapatok megfigyelői meg úgy néz ki, hogy szintén nem láttak más olyan vagy akár nagyobb tehetésget, különben őértük fizettek volna ennyit.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Köszi. Így már nyugodtabban fekszek le.Realista24 írta:Nincs semmi baja Carlo szerint. A második félidőben nagy intenzitással játszott, kicsit elfáradt néhány játékos.hamesz írta:jöjjön már a mérkőzés utáni nyilatkozatok... megőrülök hogy nem tudok semmit Modricról... percenként frissítgetem a marcat :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs semmi baja Carlo szerint. A második félidőben nagy intenzitással játszott, kicsit elfáradt néhány játékos.hamesz írta:jöjjön már a mérkőzés utáni nyilatkozatok... megőrülök hogy nem tudok semmit Modricról... percenként frissítgetem a marcat :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
jöjjön már a mérkőzés utáni nyilatkozatok... megőrülök hogy nem tudok semmit Modricról... percenként frissítgetem a marcat :Đ
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hegyi : " A madrid ellen úgy nem lehet nyerni, hogy nem rúgsz gólt"
Kérdezem én, ki ellen lehet úgy nyerni?
Kérdezem én, ki ellen lehet úgy nyerni?
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én meg azt mondom inkább,legyünk bajnokok.Én is így gondolom.Majd meglátjuk mi lesz,előbb legyünk Bajnokok
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én is így gondolom.Majd meglátjuk mi lesz,előbb legyünk BajnokokR.M.C.F írta:Az ilyenre én azt mondanám neki: Menj oda az elnökhöz és kérd meg hogy adjon neked is annyit.Amikor jött a Castilla csk-ja lenyilatkozta,hogy ő is szeretne annyit keresni vagy valami hasonlót.
Ezt az örgedárd kérdést kicsit túlreagáltuk, ne borítsuk még egyelőre a kölyökre az asztalt. KI tudja mi igaz,mi nem igaz ezekből a hírekből,illetve mi a pontos helyzet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az ilyenre én azt mondanám neki: Menj oda az elnökhöz és kérd meg hogy adjon neked is annyit.Amikor jött a Castilla csk-ja lenyilatkozta,hogy ő is szeretne annyit keresni vagy valami hasonlót.
Ezt az örgedárd kérdést kicsit túlreagáltuk, ne borítsuk még egyelőre a kölyökre az asztalt. KI tudja mi igaz,mi nem igaz ezekből a hírekből,illetve mi a pontos helyzet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Amikor jött a Castilla csk-ja lenyilatkozta,hogy ő is szeretne annyit keresni vagy valami hasonlót.cart írta:Honnan tudod, hogy nem Odegaard áll hozzá úgy a társakhoz, hogy ő itt a milliós fizetésű királyfi? Nem csodálkoznék rajta, hogy megsértődnek a csapattársak rá, ha neki neki derogál köztük játszani, holott semmivel nem tett még le többet az asztalra...mexes írta:ezt sztem sem gondoltak at tokeletesen. vilagot nem latott arcos harcos 20evesek koze bedobni valakit aki mar 17evesen tobbet ert el mint legtobbjuk valaha fog nem egy nagy pedagogiai huzas. es azert ennyi idosen nem tul konnyu feldolgozni azt a valtozast h a norveg kozepiskolai csodagyerekbol egy kikozositett valakive valsz...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Honnan tudod, hogy nem Odegaard áll hozzá úgy a társakhoz, hogy ő itt a milliós fizetésű királyfi? Nem csodálkoznék rajta, hogy megsértődnek a csapattársak rá, ha neki neki derogál köztük játszani, holott semmivel nem tett még le többet az asztalra...mexes írta:ezt sztem sem gondoltak at tokeletesen. vilagot nem latott arcos harcos 20evesek koze bedobni valakit aki mar 17evesen tobbet ert el mint legtobbjuk valaha fog nem egy nagy pedagogiai huzas. es azert ennyi idosen nem tul konnyu feldolgozni azt a valtozast h a norveg kozepiskolai csodagyerekbol egy kikozositett valakive valsz...
- dzsi91
2005-2006os szezon környékén volt.
Azt nem tudom pontosan, hogy 13-14 lehetett-e, de volt itt próba játékon Neymar. Mert hithű Realos.
Amúgy Eibar ellen hazai pályán beleférne pár eltiltott, szóval pl. Kroos amolyan Busquets módra összeszedhetne egy sárga lapot.
Amúgy Eibar ellen hazai pályán beleférne pár eltiltott, szóval pl. Kroos amolyan Busquets módra összeszedhetne egy sárga lapot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K