Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
Jó, de a gólpassz még mindig azt jelenti, hogy a gól előtti passz. Nem megítélés kérdés és nem tesz különbséget aközül, hogy kihagyhatatlan helyzetbe hoztad a csapattársat vagy odaadtad neki és berobogott vele a kapuig. Emlékszem Jesének volt egy meccse, ahol kétszer lepasszolta a labdát, itt meg mindenki dobott tőle egy hátast, hogy 2 gólpasszt is adott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát igen, a pontszámokkal nem kell foglalkozni. Mondok egy példát én is, Terry odapasszolja a labdát a félpályáig visszamozgó Hazard-nak (csak hogy a Chelsea-nél maradjunk), a belga végigszáguld az ellenfél térfelén, kicselez hét embert, aztán bevágja a pipába, Terrynek meg beírnak egy gólpasszt és fel is megy az értékelése 1-2 pontot minimum.Realista24 írta:Tegnap Bale pajtás nyomott egy 65%-os passzpontosságot
Mondjuk ezt a whoscored-t sem tudom egyre inkább komolyan venni...olyan pontszámokat ad, hogy...
Ettől eltekintve szerintem hasznos oldal a WhoScored.
Nagyon száraz a whoscored pontozás, mostanában tűnt fel, pedig nem rossz alapokra épül, de pl. Hazard kétszer megtolja és beírnak 2 cselt aztán már 7-es a teljesítménye... Meg ilyen apróságok.Realista24 írta:Tegnap Bale pajtás nyomott egy 65%-os passzpontosságot
Mondjuk ezt a whoscored-t sem tudom egyre inkább komolyan venni...olyan pontszámokat ad, hogy...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tegnap Bale pajtás nyomott egy 65%-os passzpontosságot
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Alairom amit mondasz. Vedem a walesit, de teny hogy a bajnoksagban lepkefing az esetek nagy reszeben. A bl-ben jo, de ott is csak a bajnoki onmagahoz kepest, amugy egy fullos formanal nem emelnenk ki hogy huu meg haa. Ettol fuggetlenul fontos golokat varok tole a tavaszi kulcsmeccseken.Realista24 írta: Térdeltet, amíg van helye. Amint elfogy, elfogy a walesi is. Képes szép megoldásokra, de nagyon ritkán húzza meg.
Két elődöntő, Clascio. Ha ezeken domborít, kussban maradok.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Térdeltet, amíg van helye. Amint elfogy, elfogy a walesi is. Képes szép megoldásokra, de nagyon ritkán húzza meg.ziro4vr írta:csak a barca ellen süljön el a lába. a bl-ben nem lesz gond, ott már térdeltetpeti_madrid írta:Lassan én is belátom, hogy ez a faszi a bajnoki meccseken idén már nem fog nagy valamit letenni az asztalra, egyszerűen idegen neki még a spanyol foci. Ellenben a BL-ben (lol mekkora rímkreátor vagyok) igazán jó lehet, ezt megmutatta a Schalke ellen is. Tudom, hogy a S04 nem a legveretesebb ellenfél, de más stílusú focit játszanak, amit jobban tud kezelni Gáresz. Majd meglátjuk, én még bizakodok
Két elődöntő, Clascio. Ha ezeken domborít, kussban maradok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
csak a barca ellen süljön el a lába. a bl-ben nem lesz gond, ott már térdeltetpeti_madrid írta:Lassan én is belátom, hogy ez a faszi a bajnoki meccseken idén már nem fog nagy valamit letenni az asztalra, egyszerűen idegen neki még a spanyol foci. Ellenben a BL-ben (lol mekkora rímkreátor vagyok) igazán jó lehet, ezt megmutatta a Schalke ellen is. Tudom, hogy a S04 nem a legveretesebb ellenfél, de más stílusú focit játszanak, amit jobban tud kezelni Gáresz. Majd meglátjuk, én még bizakodok
Nem illik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Lassan én is belátom, hogy ez a faszi a bajnoki meccseken idén már nem fog nagy valamit letenni az asztalra, egyszerűen idegen neki még a spanyol foci. Ellenben a BL-ben (lol mekkora rímkreátor vagyok) igazán jó lehet, ezt megmutatta a Schalke ellen is. Tudom, hogy a S04 nem a legveretesebb ellenfél, de más stílusú focit játszanak, amit jobban tud kezelni Gáresz. Majd meglátjuk, én még bizakodok
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Igazság szerint ma a vadló eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Csakhogy az állatos hasonlatoknál maradjunk
Nem baj, jön majd a sálke, aztán lehet megint alázni. Plusz az el Clásicón is értékelhetőbb teljesítményt várok el. Lassan ideje lesz nagy meccsen is villantani.
Nem baj, jön majd a sálke, aztán lehet megint alázni. Plusz az el Clásicón is értékelhetőbb teljesítményt várok el. Lassan ideje lesz nagy meccsen is villantani.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csípem Balet, de ez nagy tùlzás... Az első 45 percben azt se tudtam, hogy pályán van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
CR új felhasználója. Kéretik nem reagálni rá többet.dannen írta:troll?Gareth Bale írta:Azt hiszem nem lehet kétséges, hogy ma Gareth volt a meccs legjobbja.
Bár a gól a mai napon elmaradt..., de cikázása az atletico védők között számomra felejthetetlen élmény marad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
fifábú ki.
- Gareth Bale
- Kedvenc játékosaid: CR7,GB szivecske11
Azt hiszem nem lehet kétséges, hogy ma Gareth volt a meccs legjobbja.
Bár a gól a mai napon elmaradt..., de cikázása az atletico védők között számomra felejthetetlen élmény marad.
Kérte és osztogatta a labdákat... együtt élt a játékkal. Gratulálok GB11
Kérte és osztogatta a labdákat... együtt élt a játékkal. Gratulálok GB11
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Neked van igazad géci, bár nekem máshogy tűnt.
Viszont Ronaldo beljebb húzódása megkönnyíti a dolgát, hiszen sokszor nincs balon ember, és akkor a jobbon játaszunk. A másik, hogy a letámadó játékunk miatt sok labdát szerzünk, ezért jó, ha CR7 középen van, mert ott hamarabbkap labdát, és egyedül, vagy passz után befejezheti. Lásd. 6 gól a Schalke ellen.
És , ha kell DM ott van a vonalnál a baloson, jó ez taktika...na...
Viszont Ronaldo beljebb húzódása megkönnyíti a dolgát, hiszen sokszor nincs balon ember, és akkor a jobbon játaszunk. A másik, hogy a letámadó játékunk miatt sok labdát szerzünk, ezért jó, ha CR7 középen van, mert ott hamarabbkap labdát, és egyedül, vagy passz után befejezheti. Lásd. 6 gól a Schalke ellen.
És , ha kell DM ott van a vonalnál a baloson, jó ez taktika...na...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Nyugi, sztem én vagyok vele a legjobban megelégedve. Minden támadás? Lehet én emlékszem rosszul, de nekem úgy rémlik, hogy nem volt olyan sokat. De mind1, lenyeg egy, és ugyanaz.Géci írta:Most ez komoly? Nem volt támadás kb ami ne ment volna rajta keresztűl... Az meg, hogy nem lövöldöz el mindent csak azt amit tisztán el tud rùgni az meg ne legyen már baj... Akkor az lenne a baj, hogy játékban kevés...attareal írta:Jó volt nagyon, kereszt labdák is bejöttek neki, 2 gól, 1 assziszt.
Nem volt viszont sokat játékban, meg kevés volt tőle a távoli lövés, én meccsenként minimum 2-3-at várnék tőle, ehelyett tegnap csak egy volt, de azért nem kell túlzásba vinni se, de egy 4-0 nál,már bátrabban kéne lövöldözni.
Remélem az ATMA ellen is hozza, amit tud, de legrosszabb esetbe is osszon ki egy gólpasszt!!!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most ez komoly? Nem volt támadás kb ami ne ment volna rajta keresztűl... Az meg, hogy nem lövöldöz el mindent csak azt amit tisztán el tud rùgni az meg ne legyen már baj... Akkor az lenne a baj, hogy játékban kevés...attareal írta:Jó volt nagyon, kereszt labdák is bejöttek neki, 2 gól, 1 assziszt.
Nem volt viszont sokat játékban, meg kevés volt tőle a távoli lövés, én meccsenként minimum 2-3-at várnék tőle, ehelyett tegnap csak egy volt, de azért nem kell túlzásba vinni se, de egy 4-0 nál,már bátrabban kéne lövöldözni.
Remélem az ATMA ellen is hozza, amit tud, de legrosszabb esetbe is osszon ki egy gólpasszt!!!
-
Jó volt nagyon, kereszt labdák is bejöttek neki, 2 gól, 1 assziszt.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon jól tolta tegnap, az ilyen gólokat mint az első gólja sokan Neymar-tól várták
Csak így tovább
Csak így tovább
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
Adom. És még ez se volt az igazi, de kb erre lehet számítani. Nem lóg ki semmiben és igenis tud kicsiben is. Csak a szabikat dumálja le valahogy Roncival, nemtudom állja a melírozását cserébe vagy valami de ő lőhesse.R.M.C.F írta:Ma adta azt,amit minden meccsen várok tőle,gól/gólpassz...veszélyes foci,a védelem teljes lekötése.
Nem illik.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
remek volt ma. bízom benne, hogy egyre több ilyen meccset látunk tőle, és bizonyítja a kétkedőknek is, hogy hasznára válik a csapatnak.
viszont hozzá kell azt is tenni, hogy rengeteg területe volt, és egy meccsből felesleges kiindulni.
viszont hozzá kell azt is tenni, hogy rengeteg területe volt, és egy meccsből felesleges kiindulni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.