Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
az a baj hogy nem lesz 3kp-s és Isco is egyszerre a pályán
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem(szubjektiv velemenyem) ez sem teljesen igaz. Egy tokeletes kozeppalyan meg kell talalni az egyensulyt, ami egy magas jatek inteligenciaju jo fizikummal(Kroos), 2 osztonos mozgekony es jo jatekinteligaciaju(Modric(Veratti),Isco) es egy kivallo fizikumu jo jatekinteligenciaval es osztonnel(Pogba,Toure,Essien, Matuidi v hasonlo). Nem kell egyik tipusbol sem harom, mert elviszik a kozeppalyatol azokat a tulajdonsagokat amik fontosak lehetnek egy mas tipusutol.Becksy23 írta: Ezt a hozzászólást valahogy nem tudom hova tenni Egyrészt Kroos-t nem nevezném törpének, másrészt ha van poszt ahol nem számít a magasság, az pont a középső középpályás. Gyakorlatilag semmilyen fejpárbajban nem vesznek részt (kivéve Stoke City és társai, de még ott se nagyon). Egy belső középpályás legyen okos, labdabiztos, technikás, kombinatív, kellően harcos, jó helyezkedéssel, remek erőnléttel és kimagasló játékintelligenciával.
Nekem személy szerint a jelenlegi kínálatból 4 játékos felel meg ezeknek. A legjobb (Modric) itt van, akárcsak Kroos, aki szintén tagja a négyesnek. A maradék kettő Verratti és Fabregas, utóbbi megszerezhetetlen, és a múltja miatt nem is kell. Előbbit tárt karokkal várom Iniesta említhető meg még ebben a "listában", de ő jelentős leépülésen megy keresztül.
Szerk: Gündogan lehetett volna még nagyon top, de nekem ugy tűnik még nem talált vissza a "helyes útra", nem mutatja azt mint sérülés előtt. Le kéne szokni a kebabról.
Egy kp is sokat fejelhet egy meccsen, lehet ellenfel taktikaja, h ivelget fel es akar dontonek is bizonyulhat.
Nalam a tokeletes kp igy nezne ki:
Modric-Kroos-Pogba
--------Isco-----------
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
?Jim írta:igazad van, de sztem továbbra is felelőtlenség lenne 2 (3) törpével a középpályán nekivágni a szezonnakwZoLee7 írta:a fent említett kettősből én az olaszra nyomtam. Valamivel stabilabbnak érzem, nagyon hasonlít a játéka Modricéra.
én Verattit csak Modric cseréjének használnám, együtt magasságban nagyon sebezhető lenne a középső középpályánk..
Ezt a hozzászólást valahogy nem tudom hova tenni Egyrészt Kroos-t nem nevezném törpének, másrészt ha van poszt ahol nem számít a magasság, az pont a középső középpályás. Gyakorlatilag semmilyen fejpárbajban nem vesznek részt (kivéve Stoke City és társai, de még ott se nagyon). Egy belső középpályás legyen okos, labdabiztos, technikás, kombinatív, kellően harcos, jó helyezkedéssel, remek erőnléttel és kimagasló játékintelligenciával.
Nekem személy szerint a jelenlegi kínálatból 4 játékos felel meg ezeknek. A legjobb (Modric) itt van, akárcsak Kroos, aki szintén tagja a négyesnek. A maradék kettő Verratti és Fabregas, utóbbi megszerezhetetlen, és a múltja miatt nem is kell. Előbbit tárt karokkal várom Iniesta említhető meg még ebben a "listában", de ő jelentős leépülésen megy keresztül.
Szerk: Gündogan lehetett volna még nagyon top, de nekem ugy tűnik még nem talált vissza a "helyes útra", nem mutatja azt mint sérülés előtt. Le kéne szokni a kebabról.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
igazad van, de sztem továbbra is felelőtlenség lenne 2 (3) törpével a középpályán nekivágni a szezonnakwZoLee7 írta:a fent említett kettősből én az olaszra nyomtam. Valamivel stabilabbnak érzem, nagyon hasonlít a játéka Modricéra.
én Verattit csak Modric cseréjének használnám, együtt magasságban nagyon sebezhető lenne a középső középpályánk..
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha igaz a Gaya hír
öröm és boldogság
évekre meg lenne oldva a két szélsőhátvéd poszt
csak az a kérdés, Nacho így hol juthatna szerephez a jövőben (tartalékként persze)
öröm és boldogság
évekre meg lenne oldva a két szélsőhátvéd poszt
csak az a kérdés, Nacho így hol juthatna szerephez a jövőben (tartalékként persze)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az hagyján, de mi gólpasszt kapott.BBeno írta:Danilo megint gólt lőtt.
https://vine.co/v/eBz5jpeOm9a
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A KP-ra kell valaki, ez egy értelemű...a fent említett kettősből én az olaszra nyomtam. Valamivel stabilabbnak érzem, nagyon hasonlít a játéka Modricéra.
Danilo megint gólt lőtt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az volt már, hogy Ramosnak giga fizetést ajánl a Bayern, mert Pep akarja. Csak megvárnák, amíg lejár a szerződése.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A fenti kérdésre: Egyiket sem. Szerintem vagyunk elegen. Akkor is más lenne a helyzet, ha nem lenne Bale-CR, mármint ha nem az lenne a státuszuk, hogy fix 90 perc. Így nem lehet valamelyik középpályást oda is fel-fel nyomni (iscot vagy éppen Pogbát, james-t.) Benzema helyén meg egyik se tud játszani. És úgy néz ki, a francia nélkül most Ancelotti sem tudja elképzelni a csapatot, szóval az se megy, hogy feljebb lökünk mindenkit egyel, mondjuk CR-t a center helyére.
Innentől kezdve nem nagyon van miről beszélni. Két sztár embert túlzás a padon tartani, vannak hírek, hogy Danilo is kaphat majd szerepet a középpályán, itt van Lucas, vagy éppen le lesz cserélve Casemirora. Ancelottinak kell jobban bíznia ezekben az emberekben, eldőlt meccseken hamarabb cserélni, 1-1 embert akármikor ki lehet cserélni egy átlag csapat ellen.
Innentől kezdve nem nagyon van miről beszélni. Két sztár embert túlzás a padon tartani, vannak hírek, hogy Danilo is kaphat majd szerepet a középpályán, itt van Lucas, vagy éppen le lesz cserélve Casemirora. Ancelottinak kell jobban bíznia ezekben az emberekben, eldőlt meccseken hamarabb cserélni, 1-1 embert akármikor ki lehet cserélni egy átlag csapat ellen.
Jaja, igazából semmi extrát nem mondott, még jó, hogy a madridnál tisztában vannak ezekkel a játékosokkal. Bízom benne, hogy több száz fiatalt nyomon követnek, ez a dolguk.Azt is mondta, hogy egy évig figyelték Bale-t, Iscot és Varanet is. Sok fiatal játékost figyelnek Európa szerte
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt is mondta, hogy egy évig figyelték Bale-t, Iscot és Varanet is. Sok fiatal játékost figyelnek Európa szertenmate írta:Fel kell nyomni az árát, nehogy más csapat olcsón megússza Remélem azért brit játékos nem veszünk soha többet, bármennyire is jóval ügyesebbnek néz ki, mint a többi társa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Fel kell nyomni az árát, nehogy más csapat olcsón megússza Remélem azért brit játékos nem veszünk soha többet, bármennyire is jóval ügyesebbnek néz ki, mint a többi társa.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zinedine Zidane: “We know who Raheem Sterling is, and of course we are monitoring him as a player.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja olvasom, ha nem lesz igaza, "karóra" veleMarci írta:Jó kérdés, nagyon mondja a ribi, hogy így lesz.
Írja, hogy ez a forrása még sosem hagyta cserben, támadják és már fél
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Jó kérdés, nagyon mondja a ribi, hogy így lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kivásárlási árnál vicces lenne, ha megszabnának még opciót is.24 millióig emelkedhet opciókkal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2-3 átlagos/rossz meccs után majd azt kell olvasni hogy pénzkidobás volt, stb-stb, de valószínűleg a vezetőség nem emiatt döntött. Így viszont eldőlt, hogy Coentrao és Arbeola tutira lépnek...
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
24 millióig emelkedhet opciókkal.
Viszont nem kell majd olvasni minden második hsz-ben, hogy Arbeloa így szar, Coentrao miért sérült. Pepe után Laporte, aztán kalap évekre.Közel 60 millió euró két bekkért úgy hogy egyik sem volt létszükséglet?
Kicsit erősnek érzem...
Közel 60 millió euró két bekkért úgy hogy egyik sem volt létszükséglet?Marci írta:Alexia Rivas (Marca újságíró) szerint megvan az egyezség, Gayá már aláírta szerződését, 24 millió.
Kicsit erősnek érzem...