Ez merült fel bennem is. Túl nagy sztárok ahhoz hogy bármelyikük is a padon üljön. James és Isco már most versenyeznek egymással. Egy Verratti/Pogba akkor fér bele, ha Bale távozik, és James fentebb kap szerepet.Marci írta:Csak ahhoz valamelyik nagyágyúnak távoznia kell.
kroos, modric, ??, ??, benzema, cristiano
Ki marad ki? Bale? Isco? James? Verratti/Pogba? Sok sajnos.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
csak a te kedvedért elhozzuk kokét is :Đpalesz77 írta:Elmentek ám a... Előbb Isco, aztán Kroos, alapból ott van Modric, most meg lehet még megy Verratti is. Nálunk kéne ilyen játékosoknak futkosnia a középpályán! Nagyon remélem, hogy kacsa!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Természetesen Gündogan lenne a legjobb 16-tól, de ez a két delikvens is hibátlan döntés lenne. Pogba rizikósabb némileg, rá is szavaztam.
Nem illik.
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Csak ahhoz valamelyik nagyágyúnak távoznia kell.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha Ancelotti keresere jonne, akkor valszeg nem padozna az olasznal.nmate írta:Remélem jövőre még nem jön, egyelőre folyamatos játéklehetőség kell neki, ahhoz meg itt nem igen juthatna. Se Modricnál se Kroosnál nem jobb még.
nmate írta:Én pl nem tudnék választani 442-be inkább Pogba férne be. 433-ba viszont már Verratti is.
Ősszel még egyiket sem hoznám, az fix. Kell még egy év mindenképpen.
+1nmate írta:Én pl nem tudnék választani 442-be inkább Pogba férne be. 433-ba viszont már Verratti is.
a 4-4-2 miatt en is Pogbat valasztanam. Szerintem ebben a formacioban van jovonk, ha CR marad. Mar CR is keves 4-3-3ban, szoval jojjon Pogba, de ha Veratti jon akkor sem lesz gond.
Ibra meg lehet befejezi europai karrierjet es megy az MLS-be, talan Casillas is kovethetne. Pletykak szerint Benzemat neztek ki a helyere. Szabjak meg, Benzemaval es Pogbaval megjobban megerosodnenek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát mi Isco, kapus? Nem támadó ő, max támadó középpályás. De az is középpályás.
Egy szó mint száz, bármelyik jön majd 2016-ban én örülök, csak az aktuális rendszerünkbe jobban illő spejlit igazoljuk le.
Egy szó mint száz, bármelyik jön majd 2016-ban én örülök, csak az aktuális rendszerünkbe jobban illő spejlit igazoljuk le.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Isco? nálam nem kp-s
nade velem lehet egyezkedni, akkor a top4
nade velem lehet egyezkedni, akkor a top4
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én is örülnék neki, már csak Bale helyére illetve a cseréjét kellene megtalálni.Mike írta:Verrattiiiiii Jajj Istenem, telibefosnám a bokám Az én személyes listámon a top3 középpályás nálunk lenne.
Amit ezek hárman butítanának...
na megyek meg is nézek egy Verratti best of vidit
- nmate
Már mindhárom nálunk vanMike írta: Az én személyes listámon a top3 középpályás nálunk lenne.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Verrattiiiiii Jajj Istenem, telibefosnám a bokám Az én személyes listámon a top3 középpályás nálunk lenne.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Elmentek ám a... Előbb Isco, aztán Kroos, alapból ott van Modric, most meg lehet még megy Verratti is. Nálunk kéne ilyen játékosoknak futkosnia a középpályán! Nagyon remélem, hogy kacsa!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Hmmm, nos kíváncsi leszek; de őszintén szólva jelenleg neccesnek tűnik Pogba és Verratti megszerzése is (ugyanakkor nem lennék meglepve, ha valóban utóbbira esett volna a választás, hisz Carlo és a Real már 2 éve, ill. tavaly nyáron is simán Madridba költöztette volna a játékost)! Bale véleményem szerint fixen marad és valamiért nem érzem azt, hogy mi lennénk a legkomolyabb kérői a csoki Pogbanak, illetve hogy valóban annyira akarnánk a tagot. Ami pedig Verrattit illeti, nos ehhez a transzferhez azért a "Juve imádó" játékosnak és a PSG-Juve duónak is lesz egy-két szava, főleg, ha a Juve valóban túlad majd a francián.A hírek szerint Ancelottiék döntöttek ki jön a középpályára, aki nem más, mint Verratti. Pogba előtt megnyílik az út a PSG-be, így mindenki boldog. A 6cero szerint van egy szóbeli megállapodás az olasz játékossal, így csak formalitás lesz a transzfer megbeszélése, Ancelotti a kedvenc edzője, stb.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Verratti-t biztosabb megoldásnak tartom.De Pogba játékát is nagyon bírom, igazából nekem is mind1 melyik,de Verrattiban van jelenleg kevesebb kocázat.Pogbát meg majd 100 milláért hozzuk később
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
verrattira nyomtam, közelebb áll hozzám a játéka, mint a francáké de mind2nek örülnék, szal tökmind1 csak jöjjön valamelyik
- nmate
Én pl nem tudnék választani 442-be inkább Pogba férne be. 433-ba viszont már Verratti is.
Ezen ne múljon.
Igen, sokkal korrektebb szavazás lenne mint a mostani...Toti írta:sztem donteni kell pogba v verratti. en az olasz mellett vagyok. (egy szavazast is megneznek errol, kivancsi vok)
Ui: gyors volt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2015. április 6., hétfő 19:25-kor.
zene fuleimnek. imadom nezni a tag jatekat, csak en is felek tole, h korai meg, viszont felo h elviszi a juve pirlo utodnak aztan baszhatjuk.
sztem donteni kell pogba v verratti. en az olasz mellett vagyok. (egy szavazast is megneznek errol, kivancsi vok)
sztem donteni kell pogba v verratti. en az olasz mellett vagyok. (egy szavazast is megneznek errol, kivancsi vok)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
Remélem jövőre még nem jön, egyelőre folyamatos játéklehetőség kell neki, ahhoz meg itt nem igen juthatna. Se Modricnál se Kroosnál nem jobb még.
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
A hírek szerint Ancelottiék döntöttek ki jön a középpályára, aki nem más, mint Verratti. Pogba előtt megnyílik az út a PSG-be, így mindenki boldog. A 6cero szerint van egy szóbeli megállapodás az olasz játékossal, így csak formalitás lesz a transzfer megbeszélése, Ancelotti a kedvenc edzője, stb.
Legtöbb passz az 5 topligában:
Verratti (1983)
X.Alonso (1973)
Fabregas (1808)
Y.Toure (1732)
Motta (1728)
Legtöbb passz az 5 topligában:
Verratti (1983)
X.Alonso (1973)
Fabregas (1808)
Y.Toure (1732)
Motta (1728)