Láttad a jelenetet mikor a 2. félidőben Militao sérüléssel a földön feküdt? Alaba odament, végig biztatta, masszírozta a lábát... ez a csapatszellem! Nem gondoltam volna hogy a A Ramos-Varane után ilyen belső párosunk lesz...Torquemada írta: A pályán lévők közül ki nyújtott aranylabdás teljesítményt ?
Mbappénél az a fej a végén... Döbbenet, csalódottság, minden. Drága barátom, tessék elgondolkodni azon, hogy Csapatban akarsz-e focizni, vagy bohócok közt sok pénzért. Az arabot én is megnéztem volna a brazil pincsikutyájával együtt. Kellett nektek újrahúzni a sorsolást, hogy kapnátok be.
Emberfeletti teljesítmények voltak, Carlo végre cserélt, és jól is nyúlt hozzá. Hamar lekapta a gyengébbeket most. Elképesztő, hogy egy Modric mit tud még adni a csapatnak. Karim mesterhármas a PSG ellen. Vinivel nem bírtak. A Militao-Alaba párt meg semmiért oda nem adnám. .
Ez a csapat bármire képes, ha így felszívja magát. Elképesztő, milyen egyéniségek vannak itt. Elhitték, hogy sikerülhet, 0-2ről is. Mentek előre, és nem álltak be védekezni sem a végén. Ekkora meccset nagyon régen láttam, az eredményétől függetlenül is. Hazard meg Bale jegyzetelhet a padon. Elgondolkodhatnak rajta, hogy mit jelent ez a címer.
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem semmi , rég láttam ilyen tüzet a csapatban , ez világklasszis teljesítmény volt! Ancelotti zsenialitása is kellett Modric meg Benz top formában tólja Le a kalappal a csapat előtt
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Lehet úgy voltak vele, hogy KAK-tól függetlenül sokat baszakodott vele és igazábol a passz maga még a kontakt előtt született. Sokáig várt GD.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hogy a psg a futball rákfenéje. Ha 10 lesgóllal megyünk tovább akkor is igazságot szolgáltattunk.Remy írta:Már megy. Nálunk is a face csoportban.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
Kiváncsi leszek mekkora károgás lesz.
De amúgy az tényleg... mivel magyarázható szabályosnak?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Semmivel... szabálytalan volt sztem is.Remy írta:Már megy. Nálunk is a face csoportban.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
Benz,modric, ahogy lefújás után alaba odahivta karimot... szép volt!
- ___Samy___
Hogyne. Karim belepett ele, semmi mas nem tortent.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leszarom amúgy, hogy mit gondolnak.Realista24 írta:Magyarázkodjon a fa.zom.Remy írta:
Már megy. Nálunk is a face csoportban.
Csupán VAR-os időkben fura, hogy megadták, főleg nekünk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Laporta már kaparja is elő melegétkezési kuponokat.ANDS írta: Olvastam egy hirdetést.
“Bl győztes focicsapatot vennék. Angol bajnokságban szereplők előnyben.
Ugyanitt Messi- Neymar- MBappe támadóhármas féláron eladó!”
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Szerencsére már az uefamadriddal nem lehet vádolni a csapatot.Remy írta:Már megy. Nálunk is a face csoportban.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
De amúgy az tényleg... mivel magyarázható szabályosnak? :
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Mbappe-vel is komolytalan az egész.Babinho írta: Ez a psg jövőre akkora fail lesz Mbappe nélkül, majd néha ráérek rajtuk röhögni. Messi, neymar…a többi is egy tucat…soha nem nyernek semmit francián kívül.
Ha Mariska játszik , mint az első meccsen, akkor más lett volna az egész.
Remélem a kebabos is szépen hazamegy tevét tenyészteni. Abszolút nem hiányzik az ilyen az Európai fociból.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Magyarázkodjon a fa.zom.Remy írta:Már megy. Nálunk is a face csoportban.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A pályán lévők közül ki nyújtott aranylabdás teljesítményt ?
Mbappénél az a fej a végén... Döbbenet, csalódottság, minden. Drága barátom, tessék elgondolkodni azon, hogy Csapatban akarsz-e focizni, vagy bohócok közt sok pénzért. Az arabot én is megnéztem volna a brazil pincsikutyájával együtt. Kellett nektek újrahúzni a sorsolást, hogy kapnátok be.
Emberfeletti teljesítmények voltak, Carlo végre cserélt, és jól is nyúlt hozzá. Hamar lekapta a gyengébbeket most. Elképesztő, hogy egy Modric mit tud még adni a csapatnak. Karim mesterhármas a PSG ellen. Vinivel nem bírtak. A Militao-Alaba párt meg semmiért oda nem adnám. .
Ez a csapat bármire képes, ha így felszívja magát. Elképesztő, milyen egyéniségek vannak itt. Elhitték, hogy sikerülhet, 0-2ről is. Mentek előre, és nem álltak be védekezni sem a végén. Ekkora meccset nagyon régen láttam, az eredményétől függetlenül is. Hazard meg Bale jegyzetelhet a padon. Elgondolkodhatnak rajta, hogy mit jelent ez a címer.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Rendesen meghatódtam... Teljesen elkapott a 16-18 közötti BL hanuglat
Újra bebizonyosodott, hogy pénzért nem lehet győztes mentalitást, karaktert, klubfilozófiát, tradíciókat vásárolni.
NEKÜNK CSAPATUNK VAN. SOMOS LOS REYES DE EUROPA!
és leszarom, ha a kövi körbe kipicsáz minket a bayern, vagy valamelyik angol, akkor is mi vagyunk a királyok!!!!
Újra bebizonyosodott, hogy pénzért nem lehet győztes mentalitást, karaktert, klubfilozófiát, tradíciókat vásárolni.
NEKÜNK CSAPATUNK VAN. SOMOS LOS REYES DE EUROPA!
és leszarom, ha a kövi körbe kipicsáz minket a bayern, vagy valamelyik angol, akkor is mi vagyunk a királyok!!!!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már megy. Nálunk is a face csoportban.flori írta: Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ezt akartam én is .Faust írta:Holnap oficial.Sierra írta: Amúgy ha MBappénak ez sem elég, hogy eldöntse hol akar játszani, akkor tényleg felesleges róla beszélni.
Ha már úgyis itt van aláírják és meg is lesz vigasztalva. És a holnapi nap sem lesz sokkal rosszabb, mint a mai.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
most esik le hogy befejeztuk a psg szezonjat marcius 9-en. Mbappe ala is irhat, mindket meccsen eletveszely volt, egy ilyen jatekossal meg pluszban idén lazan a bl győzelemert mennenk.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Úristen, very big!flori írta:
De ez végül Roccót sem érdekelte.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A Manchester Uniteddel akarok focizni a következő körben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pochettino: "Real Madrid's first goal changed the match. I wonder what the VAR is doing because for me there is something else. It's a shame, when you see the action, there's a fault."
A Real admin közben nagyot megy twitteren
A Real admin közben nagyot megy twitteren
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Mindjuk az első gól igencsak visszafújós is lehetett volna.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!