Gyakoroljon önkritikát,és ismerje el,hogy a madridi kaland,nem jött be.Szerinted nincs tisztában azzal hogy nem játszik jól? Ígérje meg hogy a következő meccsen már jó lesz? Mit tegyen?
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
erről van szó, de ő leszarja, h mit mondanak róla.Van edzője, esetleg csapattársai akik leb*szhatják
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Szerinted nincs tisztában azzal hogy nem játszik jól? Ígérje meg hogy a következő meccsen már jó lesz? Mit tegyen?rashidm írta:Ha állandóan kapja az áldást mindenkitől, akkor csak rá kéne jönnie, hogy nem játszik jól. Mi ez, hogy "nem hallgatom meg, amit mások mondanak rólam"? Más munkában is az, van, hogyha rosszul csinálod, lebasznak téged.tucsoki írta:Unalmas...
Neki is az lehet, hogy hetente megkérdezik ezeket tőle...
Van edzője, esetleg csapattársai akik leb*szhatják, de már nekem unalmas hogy heti 2x kérdezik meg erről.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha állandóan kapja az áldást mindenkitől, akkor csak rá kéne jönnie, hogy nem játszik jól. Mi ez, hogy "nem hallgatom meg, amit mások mondanak rólam"? Más munkában is az, van, hogyha rosszul csinálod, lebasznak téged.tucsoki írta:Unalmas...
Boszorkányüldözés...
Persze ha viccesen gondoltad akkor én kérek elnézést
Persze ha viccesen gondoltad akkor én kérek elnézést
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez oké de legalább az edzőre meg a csapattársakra kéne hallgatnitucsoki írta:Unalmas...
Unalmas...
végülis minek?? igaza van.Gareth Bale: “Nem kell válaszolnom a kritikusoknak. Tudom, és körülöttem mindenki tudja, mit tehetek ez ügyben. A labdarúgásban vannak hullámvölgyek, és a legtöbb, amit tudsz tenni, hogy a pályán nyújtott teljesítményeddel válaszolsz. Nem érzem, hogy bárkinek bizonyítanom kéne, csak játszani akarom a futballt. Nem hallgatom meg, amit mások mondanak rólam, csak élvezem a labdarúgást a srácokkal.” Forrás: Madridom.hu
meg is látszik.
milyen jól lehet vele kommunikálni. :Đ :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
Talán...Kerlon írta:Akkor talán le is állhatunk a szar poénokkal vele kapcsolatban. Talán.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
egy esetleges 11. bl győzelem után, ha messi lebőg a copán, bőven lehet a top5-ben. karim is érzi, hogy most nagyon jól tolja, megy neki a zsuga, felszabadultan játszik és a góllövés terén sem áll rosszul.
egyébként nekem úgy tűnik, hogy évről évre fontosabb a szerepe a csapatban, hozhatnak a nyakára akárkit, úgysem lesz képes hasonló feladatkörökkel ezen a szinten teljesíteni. unique az emberünk.
egyébként nekem úgy tűnik, hogy évről évre fontosabb a szerepe a csapatban, hozhatnak a nyakára akárkit, úgysem lesz képes hasonló feladatkörökkel ezen a szinten teljesíteni. unique az emberünk.
ha címeket nyerünk sem lesz esélye megnyerni. mert Ronci mindig előtte lesz.„Ha továbbra is trófeákat nyerünk Madridban, megnyerhetem az Aranylabdát. Én nem lövök évente nyolcvan-száz gólt, Ronaldo és Messi képes erre, ők a világ legjobbjai. Őket számos játékos követi, engem betehetnek a legjobb ötbe” – mondta Benzema a Le Parisiennek.
viszont ezentúl egy korrekt, szerény nyilatkozat tőle.
ők is tudják, hogy ennyi pénzből Bale-t is megvehetik, aki sokkal inkább megérné mind nekünk mind nekik.háphápA Manchester United nem adja fel. Cristiano Ronaldo korábbi klubja 110 millió eurót fizetne a portugál játékosért, akit rekord fizetéssel várnának vissza. Évi nettó 19 millió euró ütné Cristiano markát, ha minden fél áldását adná a transzferre. Forrás: Madridom.hu
Akkor talán le is állhatunk a szar poénokkal vele kapcsolatban. Talán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Magam sem gondoltam másképpen.Kerlon írta:Attól, mert kedvelem, attól még tisztában vagyok azzal, hogy vele nem lenne tökéletes.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Attól, mert kedvelem, attól még tisztában vagyok azzal, hogy vele nem lenne tökéletes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Végül is...írhattál volna Özilt isMost az a bajod, hogy szerintem a tökéletességhez egy Zidane kéne a kp-ra? :lol: A fórum és a szabad vélemény nyilvánítás előnyei. :mrgreen:
Akkor meg már inkább Zidane,még 43 évesen is
LEGIO PATRIA NOSTRA
Most az a bajod, hogy szerintem a tökéletességhez egy Zidane kéne a kp-ra? A fórum és a szabad vélemény nyilvánítás előnyei.kelemen.istvan írta:Igen, a támadó részlegbe pedig csak egy fenomén, kapuba csak egy top Casillas, védelembe pedig csak egy top Nesta.Kerlon írta: Modric és Kroos mellé csak egy jó Zidane hiányzik
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, a támadó részlegbe pedig csak egy fenomén, kapuba csak egy top Casillas, védelembe pedig csak egy top Nesta.Kerlon írta: Modric és Kroos mellé csak egy jó Zidane hiányzik
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Amúgy Modric és Kroos mellé csak egy jó Zidane hiányzik. Valahol az lenne a tökéletesség.
Off:ha elmesélném mindenki pofaja leszakadna...
Off:ha elmesélném mindenki pofaja leszakadna...
K
K
Ha 45-ért elérhető a srác, mindenképpen hoznám. Bár én is Modric utódjaként tekintenék rá, de most le kell csapni rá.
off: Kerlon, én írtam. Nincs különbség.
off: Kerlon, én írtam. Nincs különbség.