Kommentáld a híreket
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Hagyjuk már ezeket az értelmetlen kacsákat.. Alaba betonozva van a Bayernbe. Egy szint Marceloval, semmi értelme nem lenne megvenni.
Hát mondjuk, ha Alabában kicsi a kreativitás, akkor kíváncsi lennék, h milyen egy kreatív balhátvéd. Mert én amennyit láttam, meg hallottam az alapján előre hasonló, mint Marcelo és védekezésbe talán még jobb is. Nem véletlen játszik a válogatottban középpályán és a Bayernben is volt már ott.hehe írta:marcelo mellé egy david alba-stílusú alabát hozni - értsd vonalszélső, elég kis kreativitással.
Sztem itt nem a stílusával van a gond, hanem, h 2 ilyen szintű játékos 1 posztra nem fér el egy csapatban.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Transfermarkton is van ilyen funkció.BBeno írta:létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
köszi szépen ez parádés lesz.
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem az NSO szurkolói füzeteik alkalmasak erre a célra. Excel fájl, letöltöd, megnyitod, ki tudod választani, hogy a tabellát mettől meddig mutassa, mondjuk 1-30. forduló. Azt is be tudod állítani, ha csak a hazai vagy csak a vendég meccsek eredményei érdekelnek. Külön megnézheted a fordulókat is, újabbakban góllóvőlista is van, de ahogy nézem azok nincsenek kitöltve. 2002-től kezdve több bajnokság is megtalálható (BL, spanyol, angol, vb... ).BBeno írta:létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
Itt van pl a tavalyi La Liga.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én nem tudom ki nektek az ideális cserecsatár, az a helyzet hogy nehéz ilyent találni.jobbnak lehet jobb lenne, mint csikó, de egyik se szint ide
Nekem pl. egy Berbatov lenne az, elég fiatal a csapatunk, tapasztalt, labdával nem ügyetlen, jó helyzetkihasználás stb.
De ő sem a padozás híve, nem hiába hagyta ott a MU-t egy Fulham kedvéért anno.
létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Meg.Kb annyi a valószínűsége,mint hogy Khedira aranylabdát kap...ellenben Moratában sztem még van fejlődési lehetőség, gondolom a csapatnak is ezért van rá visszavásárlási opciója
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jobbnak lehet jobb lenne, mint csikó, de egyik se szint iderealistahuni írta:Már most is bőven jobb lenne a padra mint Hernandez, de mivel még fiatal ezért nem akar a padon rohadni, szerintem jó döntés volt neki a Juve. Ha szerez egy kis rutint nem lesz kutyaütő játékos szvsz, majd meglátjuk.most komolyan, szerinted morata fejlődhet még annyit, hogy a real padjára jó legyen?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha ezek megvalósulnak annak elméletileg okának kellene hogy legyen....mármint egy normális vezetőségben,nem értem benne a rációt,ezen rágódni kell eleget még hogy rájöjjünk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pedig hozzuk sajnos. Én egy rutinosabb tagot próbálnék meg Carvajal mögé, azért a spanyolnak (bár egyértelműen fix kezdő) még van mit tanulnia.hehe írta:danilo meg kib. gyenge játékos, teljesen értelmetlen hozni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ezt én se értem.R.M.C.F írta:öööö, danilon is töröm a fejem,miről szól ez a transzfer,most meg ez is....érdekes,és elgondolkodtat,ennek még "érnie kell " bennem hogy erről nyilatkozzam. Nem ismerem a hátteret,és kevés az infó,de roppant érdekes és változást mutat a játék formában.Már ha ez egy terv,és nem pusztán csak szokásos hóbort igazolás.Az AS szerint Danilo szerződtetése után a Real Madrid David Alaba ügyét szeretné lezárni. A Bayern München védőjének a szerződése 2018-ig szól, de a Real Madridnál bíznak abban, hogy Toni Kroos ügyéhez hasonlóan Giovanni Branchini közvetítésével sikerül megállapodni.
Mindenesetre érdekesen alakul ez.
marcelo mellé egy david alba-stílusú alabát hozni - értsd vonalszélső, elég kis kreativitással.
vagy marcelot eladjuk?
coentrao nem faktor.
danilo meg kib. gyenge játékos, teljesen értelmetlen hozni.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
öööö, danilon is töröm a fejem,miről szól ez a transzfer,most meg ez is....érdekes,és elgondolkodtat,ennek még "érnie kell " bennem hogy erről nyilatkozzam. Nem ismerem a hátteret,és kevés az infó,de roppant érdekes és változást mutat a játék formában.Már ha ez egy terv,és nem pusztán csak szokásos hóbort igazolás.Az AS szerint Danilo szerződtetése után a Real Madrid David Alaba ügyét szeretné lezárni. A Bayern München védőjének a szerződése 2018-ig szól, de a Real Madridnál bíznak abban, hogy Toni Kroos ügyéhez hasonlóan Giovanni Branchini közvetítésével sikerül megállapodni.
Mindenesetre érdekesen alakul ez.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Már most is bőven jobb lenne a padra mint Hernandez, de mivel még fiatal ezért nem akar a padon rohadni, szerintem jó döntés volt neki a Juve. Ha szerez egy kis rutint nem lesz kutyaütő játékos szvsz, majd meglátjuk.most komolyan, szerinted morata fejlődhet még annyit, hogy a real padjára jó legyen?
-
[quote="csabi*"]most komolyan, szerinted morata fejlődhet még annyit, hogy a real padjára jó legyen?
quote]
Nagyon valószínű, hogy NEM. Az ritka kivétel lenne ha neki ez sikerülne. Kimozdult,játszatják ez neki jó,inspirálja,bizonyítani akar. Itt megvolt a lehetősége bizonyítani,a kevés játékperc ellenére is,olyan hiányosságokkal küzd,ami ezt mondatja velem.
Persze tévedhetek,vagy tévedhetünk sokan,volt már olyan,és lesz is,de a gyerek nem ez a szint,egyszerűen nem neki való ez a magaslat,szédeleg tőle.
quote]
Nagyon valószínű, hogy NEM. Az ritka kivétel lenne ha neki ez sikerülne. Kimozdult,játszatják ez neki jó,inspirálja,bizonyítani akar. Itt megvolt a lehetősége bizonyítani,a kevés játékperc ellenére is,olyan hiányosságokkal küzd,ami ezt mondatja velem.
Persze tévedhetek,vagy tévedhetünk sokan,volt már olyan,és lesz is,de a gyerek nem ez a szint,egyszerűen nem neki való ez a magaslat,szédeleg tőle.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
most komolyan, szerinted morata fejlődhet még annyit, hogy a real padjára jó legyen?
nem tudom mit látsz bele a kölyökbe, de neki ez a max ahol most van.
nem tudom mit látsz bele a kölyökbe, de neki ez a max ahol most van.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
viccen kívül,
Higu, Calle és Albiol már lassan leszállóágban vannak, de jobbak semmiképp nem lesznek,
szóba nem került a visszaigazolásuk
ellenben Moratában sztem még van fejlődési lehetőség, gondolom a csapatnak is ezért van rá visszavásárlási opciója
Higu, Calle és Albiol már lassan leszállóágban vannak, de jobbak semmiképp nem lesznek,
szóba nem került a visszaigazolásuk
ellenben Moratában sztem még van fejlődési lehetőség, gondolom a csapatnak is ezért van rá visszavásárlási opciója
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az a baj hogy ő sem jobb mint Iker.Max annyi hogy ő jobban akar bizonyítani.Jobban motivált talán.De ide egy De Gea kell.Nagyszerű motiváció és adrenalinbomba lehet ez Navasnak. Mint ahogy az is, hogy akármit tesz, úgyis elvan könyvelve, hogy egy komolyabb mérkőzésen Iker fog védeni. :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Luxus lenne kettő belőlenmate írta:James 10, de csak ha van rózsaszín, nem?pheco írta:Reus 11-es elég fasza lenne belőle
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A Marca szerint azert ved ma Navas hogy Casillast ne futyuljek ki az emberek.
En szerintem Bale nagyobb futtyot fog kapni.
Vagy a marca szerint amikor Bale-t futyultek akkor is Casillast akartak csak tevedtek???
En szerintem Bale nagyobb futtyot fog kapni.
Vagy a marca szerint amikor Bale-t futyultek akkor is Casillast akartak csak tevedtek???
- Hasta el final, Vamos Real -