Tenisz
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Tenisz
Az igen, Nadal beindult, brutál.
Azért szurkolok Djokovicnak, de elég nehéz lesz.
Azért szurkolok Djokovicnak, de elég nehéz lesz.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mike írta:
az elejét nem tudtam nézni, esett az eső? Mer mintha mondott volna olyat a kommentátor h egyre jobban szárad a pálya
na de innentől akkor kiszurkolom a Nadal win-t!
VAMOOOOOS
Fel volt locsolva a salak meccs előtt,mondták is,hogy az a szerbnek kedvez,de ahogy szárad,úgy fog egyre inkább Rafa-nak kedvezni.
Remélem is,be kell húzni Rafa!!!
(de szép hétvége lenne,Sharapova-Nadal vinn, régóta várok erre,hogy egyszerre nyerjenek )
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az előző meccsén is a végét járta már. Régen voltak ilyen gondjai, aztán eltűnt az utóbbi 2-3 évben. Nemtom most mi lehet vele, feltéve h nem színészkedett multkor se...
az elejét nem tudtam nézni, esett az eső? Mer mintha mondott volna olyat a kommentátor h egyre jobban szárad a pálya
VAMOOOOOS
VAMOOOOOS
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én már készültem, hogy kikapcsolom ha Djokovic megnyeri tiebreakben, mert onnantól az övé lett volna.
Két szett után nem hinném, US Openeken is meleg van, ott is tolt 5 szetteseket. Kemény lesz, Nadal csak akkor nyerhet ha az utolsó két játékbeli formáját hozza.
MyStiQ írta:Bár óriási színész Djokovic, de nekem már most úgy tűnik, hogy a seggén veszi a levegőt.
Két szett után nem hinném, US Openeken is meleg van, ott is tolt 5 szetteseket. Kemény lesz, Nadal csak akkor nyerhet ha az utolsó két játékbeli formáját hozza.
Bár óriási színész Djokovic, de nekem már most úgy tűnik, hogy a seggén veszi a levegőt.
- Galacticos
Na most jött meg nadal.
Innentől djokovicnak vége.
Innentől djokovicnak vége.
Jó kis női döntő volt, bár Sharapova igazán megtanulhatna viselkedni.
Holnap Nadal győzelmére tippelnék, de csak azért, mert nagyon egyszerű útja volt a döntőig. Remélem 5 szetten keresztül gyilkolják egymást.
Jövő héten meg végre kezdődik a rövidke füves szezon, remélhetőleg a briteknél nem fog egész héten szakadni az eső, illetve Wimbledonban majd az idén kifogástalan lesz a fű...
Holnap Nadal győzelmére tippelnék, de csak azért, mert nagyon egyszerű útja volt a döntőig. Remélem 5 szetten keresztül gyilkolják egymást.
Jövő héten meg végre kezdődik a rövidke füves szezon, remélhetőleg a briteknél nem fog egész héten szakadni az eső, illetve Wimbledonban majd az idén kifogástalan lesz a fű...
- Mike
így talán befejezik sötétedés előtt :Đ
amugymeg sima Rafa win másfél óra alatt
amugymeg sima Rafa win másfél óra alatt
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Megérdemelte ezt a győzelmet nagyon
Most komolyan a holnapi döntő is 15:00-kor kezdődik?
Most komolyan a holnapi döntő is 15:00-kor kezdődik?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- realistahuni
Sharapova hihetetlen mennyire ott van fejben nő létére, ráadásul még szőke is. :Đ
- Mike
fú de kemény volt ez a női döntő
több mint 3 óráig küzdöttek, de Sharapova behúzta
ha a férfi döntő is ilyen szoros lesz akkor holnap se sokat fogok tanulni
több mint 3 óráig küzdöttek, de Sharapova behúzta
ha a férfi döntő is ilyen szoros lesz akkor holnap se sokat fogok tanulni
- realistahuni
Holnapra megint kinéz egy maratoni meccs(ha már vizsgaidősuck ugye ), de ezúttal mostmár a szerb fele fog billenni a mérleg szerintem, tavaly is nagyon közel volt.
Nadal sajnos nem lesz a régi már soha, annak ellenére, hogy Murrayt most kiütte. A skót amúgy is gyenge salakon.
Djokovic már kezdte kóstolgatni amúgy is salakon Nadalt, kissebb tornákon meg is tudta verni, volt ahol simán. Szóval nálam ő az esélyes, de bízom, hogy Rafa felszívja magát.
Ma pedig szorítok Halepnek, nagy eredmény lenne a román sportágnak, ha ő ezt most behúzná.
Nadal sajnos nem lesz a régi már soha, annak ellenére, hogy Murrayt most kiütte. A skót amúgy is gyenge salakon.
Djokovic már kezdte kóstolgatni amúgy is salakon Nadalt, kissebb tornákon meg is tudta verni, volt ahol simán. Szóval nálam ő az esélyes, de bízom, hogy Rafa felszívja magát.
Ma pedig szorítok Halepnek, nagy eredmény lenne a román sportágnak, ha ő ezt most behúzná.
- Galacticos
szerintem itt ezen a pályán bárkit megver egészségesen.
és az utolsó kulcsszó sajnos már nála.
djokovic is jó formába van, az egymás ellenijükből is az utolsó 4et a szerb nyerte de nem tudom elképzelni hogy ezt a nadalt itt ezen a pályán megtudná verni vasárnap.
csak legyen jó odds.
és az utolsó kulcsszó sajnos már nála.
djokovic is jó formába van, az egymás ellenijükből is az utolsó 4et a szerb nyerte de nem tudom elképzelni hogy ezt a nadalt itt ezen a pályán megtudná verni vasárnap.
csak legyen jó odds.
- Mike
hát amit Rafa az utolsó 5 szettjében játszik, azt nyugodtan nevezhetjük erődemonstrációnak...
a döntő viszont kemény lesz
Vamos!
a döntő viszont kemény lesz
Vamos!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- Mike
Federer búcsúzott
nagyon érik a Rafa-Djoko döntő
bár még bízom Raonicban hogy kiüti a szerbet
nagyon érik a Rafa-Djoko döntő
bár még bízom Raonicban hogy kiüti a szerbet
- GT37
Challenger? Eddig azt hittem, csak Grand Slamek vannak a tenisz világában, de akkor ezek szerint érdemes lenne kicsit utánanéznem ennek.MyStiQ írta:Ezért kell Challenger tornákat is nézni, nem csak a GS-ek idején vagánykodni!!!
Más: Roger Federer has become the first man in tennis history to record 60 or more match wins at all four Grand Slam championships.
Ezért kell Challenger tornákat is nézni, nem csak a GS-ek idején vagánykodni!!!Ez a Cuevas gyerek 136. a világranglistán, ehhez képest elég szépen megszorongatta Verdascót.
- GT37
Tegnap én is bekapcsolódtam végre a Garrosba, nem is akármilyen mérkőzéssel.
https://eurosport.yahoo.com/tennis/live ... 81305.html
Ez a Cuevas gyerek 136. a világranglistán, ehhez képest elég szépen megszorongatta Verdascót. Majdnem négy órán keresztül gyűrték egymást, hihetetlen, mennyit hajtottak, minden labdamenetben úgy játszottak, mintha az életük múlt volna rajta. Verdasco meg még a legvégén is olyan iszonyatosan erős és pontos tenyereseket ütött, hogy csak néztem.
Roger következő ellenfele Tursunov lesz, aztán pedig, ha sikerrel veszi ezt az akadályt, a Stepanek-Gulbis meccs győztesével játszik.
Közben Agnieszak Radwanska adogatását rögtön az első szettben elvette a horvát Tomljanovic, itt is lesznek még meglepetések.
https://eurosport.yahoo.com/tennis/live ... 81305.html
Ez a Cuevas gyerek 136. a világranglistán, ehhez képest elég szépen megszorongatta Verdascót. Majdnem négy órán keresztül gyűrték egymást, hihetetlen, mennyit hajtottak, minden labdamenetben úgy játszottak, mintha az életük múlt volna rajta. Verdasco meg még a legvégén is olyan iszonyatosan erős és pontos tenyereseket ütött, hogy csak néztem.
Roger következő ellenfele Tursunov lesz, aztán pedig, ha sikerrel veszi ezt az akadályt, a Stepanek-Gulbis meccs győztesével játszik.
Közben Agnieszak Radwanska adogatását rögtön az első szettben elvette a horvát Tomljanovic, itt is lesznek még meglepetések.
- Mike
egyrészt Rafa nem volt 100%os állapotban, másrészt a svájci élete formájában volt akkortájt
amugy alakulgat Nadal ága
Wawrinka után Haas, Dimitrov, Almagro is kiesett, az ő negyedében talán nincs is nagyobb név Ferreren kívül, ő meg mégegszer nem fogja megverni!
ha nem jön közbe semmi váratlan akkor az elődöntőig sima az út
amugy alakulgat Nadal ága
Wawrinka után Haas, Dimitrov, Almagro is kiesett, az ő negyedében talán nincs is nagyobb név Ferreren kívül, ő meg mégegszer nem fogja megverni!
ha nem jön közbe semmi váratlan akkor az elődöntőig sima az út