FIFA
Re: FIFA
Statok alapján nekem egyik se tetszik annyira hogy rámenjek az icon swapokra.
- Galacticos
Litmanen, gattuso vagy trezeguet van valakinek? Par meccs es meglesz az eleg tokenem hozza csak nem tudom meg melyiket valasszam.
Én nagyon későn kezdtem el FUTozni, az előző FUT season végén. Ott megtetszett a Daniel James kártya, az az egyetlen amit volt időm végig megcsinálni, így aköré építettem a csapatot. Ez most így néz ki:
--------------------Rashford 83 ---- Auba 88 ------------------
Sterling 88 --------------------------------------- Daniel James 86
-----------------Sissoko 81 ------ Doucure 84
Shaw 81 ----- VVD 90 ----- Joe Gomez 80 ------ Kyle Walker 84
-------------------------------Allison 89
Trossard 87, Ndombele 81, Davidson Sanchez 83, Felipe Anderson 84, Vardy 85 vannak rendszeresen rotálva.
Hajtok a Fred 89-re, illetve két player pickem lesz a weekend leagueből, remélem jön valami hasznos.
--------------------Rashford 83 ---- Auba 88 ------------------
Sterling 88 --------------------------------------- Daniel James 86
-----------------Sissoko 81 ------ Doucure 84
Shaw 81 ----- VVD 90 ----- Joe Gomez 80 ------ Kyle Walker 84
-------------------------------Allison 89
Trossard 87, Ndombele 81, Davidson Sanchez 83, Felipe Anderson 84, Vardy 85 vannak rendszeresen rotálva.
Hajtok a Fred 89-re, illetve két player pickem lesz a weekend leagueből, remélem jön valami hasznos.
Mindig is utáltam az OP, egyen PL huszárokatziro4vr írta: PL csapat van most de kössz, nyilván akkor ő lenne vagy Oblak.
Btw ez a Cancelo ahoz képest mekkora low budget, adja azért.
Én ezzel fejeztem be annó:
https://www.futbin.com/20/squad/14777602
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Állítólag a 85-ös Essien jobb, mint a 90-es, de most látom Bélának megvan, majd ő megmondja..ziro4vr írta:
Lehetegy Kante Fabinho swap lesz a következő cél akkor. Mondjuk pl Essien eléggé állat volt mikor pár meccsre megkaptam.
Butrát nagyon gyűlölöm, egyszerűen tarthatatlan volt Ramosékkal..Béla írta: Na ha már ennyire téma a fifa20 akkor mutatom a csapatom, napi 3-4 meccsel idáig ezt tudtam összehozni. Pénzt nem raktam bele annyit nem ér ez a szar. https://www.futbin.com/20/squad/14772760 2játékos: Butragueno és Essien(max 2milliót érnek ketten) eladható aki ér valamit. A többiek Icon swap-ból vagy sbc-ből vagy különböző feladatokból jöttek.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Na ha már ennyire téma a fifa20 akkor mutatom a csapatom, napi 3-4 meccsel idáig ezt tudtam összehozni. Pénzt nem raktam bele annyit nem ér ez a szar. https://www.futbin.com/20/squad/14772760 2játékos: Butragueno és Essien(max 2milliót érnek ketten) eladható aki ér valamit. A többiek Icon swap-ból vagy sbc-ből vagy különböző feladatokból jöttek.
2013.05.28
11.45
11.45
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kun asszem kölcsönben volt már nálam, kicsit lassú, Auba viszont nem fedezi jól a labdát, az nem tetszik.reeed_ati írta:
Anno pl. nekem Aguero jobban adta, mint Auba, baromi sok gólt lőttem vele, nem is drágább sztem.
Kantét nagyon bírtam, Pogba ellenem szokott baromi jó lenni, szóval ezzel a kettővel szerintem jól jársz.
Sterling megintcsak nagyon jó volt, én őt nem cserélném le Szalára..
Sané viszont elég esetlen, helyette egy Mané jó lehet, lement jól az alapkártya ára..
Nálam pont Sané működik jobban.
Lehetegy Kante Fabinho swap lesz a következő cél akkor. Mondjuk pl Essien eléggé állat volt mikor pár meccsre megkaptam.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bar en nem igazan fifazok 2-3 eve, de a regebbi fifakban elegge mukodott ez.
4-3-3 munkas csapat.
kozepen 3 faradhatatlan csucsneger box2box-kent (pl regen egy vidal, ramires, yaya vagy manapsag talan egy kante, keita, ndombele all ehhez legkozelebb).
kozuluk a tamadasban legkevesbe fogalmatlanabb egy picit elorebb, illetve elore 3 gyors es/vagy eros, szivos jatekos. (pl hogy csak masodvonalas arcokat mondjak, a jo oreg ibarbo-doumbia-gervinho a korabbiakban )
de alapvetoen a keretben, padon is hasonlo jellegu arcok.
annyira fizikalis es gyors volt a jatek, hogy az ero, sebesseg, munkabiras miatt ilyen felepitesu csapatokkal lehetett nagyon daralni.
meg a kozepesebb arcok is tobbet ertek, mint a papiron magasabb erteku, intelligensebb, de fizikai parameterekben gyengebb jatekosok.
minden odapattant, ott maradt a parharcokban es a jatek rohangalos mivolta miatt teljesen le lehetett dominalni azokat, akik esszel jatszanak.
az uj fifakra (18 utan) ez mar nem ennyire jellemzo ?
4-3-3 munkas csapat.
kozepen 3 faradhatatlan csucsneger box2box-kent (pl regen egy vidal, ramires, yaya vagy manapsag talan egy kante, keita, ndombele all ehhez legkozelebb).
kozuluk a tamadasban legkevesbe fogalmatlanabb egy picit elorebb, illetve elore 3 gyors es/vagy eros, szivos jatekos. (pl hogy csak masodvonalas arcokat mondjak, a jo oreg ibarbo-doumbia-gervinho a korabbiakban )
de alapvetoen a keretben, padon is hasonlo jellegu arcok.
annyira fizikalis es gyors volt a jatek, hogy az ero, sebesseg, munkabiras miatt ilyen felepitesu csapatokkal lehetett nagyon daralni.
meg a kozepesebb arcok is tobbet ertek, mint a papiron magasabb erteku, intelligensebb, de fizikai parameterekben gyengebb jatekosok.
minden odapattant, ott maradt a parharcokban es a jatek rohangalos mivolta miatt teljesen le lehetett dominalni azokat, akik esszel jatszanak.
az uj fifakra (18 utan) ez mar nem ennyire jellemzo ?
- reeed_ati
Anno pl. nekem Aguero jobban adta, mint Auba, baromi sok gólt lőttem vele, nem is drágább sztem.ziro4vr írta: Srácok én alacsonyabb szinten mozgok, nincsenek spéci lapjaim meg ezt a chemmelést sem értem.
Volt már la liga meg bundás csapatom is, most váltottam gyorsan pl-re, és a sok gyökér adama traorés meg Ndombelés arcot végre én szopatom.
DDG-Robertson-Laporte-Vertonghen-Cancelo-Fabinho-Bernardo-Mahrez-Sané-Auba-Sterling
Semmi spéci lap semmi extra, nincs nekem annyi időm meg pénzem.
Nézem hol lehetne javulni, Pogba esetleg, Kante vagy Salah mondjuk, tipp?
Kantét nagyon bírtam, Pogba ellenem szokott baromi jó lenni, szóval ezzel a kettővel szerintem jól jársz.
Sterling megintcsak nagyon jó volt, én őt nem cserélném le Szalára..
Sané viszont elég esetlen, helyette egy Mané jó lehet, lement jól az alapkártya ára..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Srácok én alacsonyabb szinten mozgok, nincsenek spéci lapjaim meg ezt a chemmelést sem értem.
Volt már la liga meg bundás csapatom is, most váltottam gyorsan pl-re, és a sok gyökér adama traorés meg Ndombelés arcot végre én szopatom.
DDG-Robertson-Laporte-Vertonghen-Cancelo-Fabinho-Bernardo-Mahrez-Sané-Auba-Sterling
Nem illik.
Tedd be 4 chemmel és láss csodát bár nekem végig Areola védett és még voltam elégedve vele.ziro4vr írta: PL csapat van most de kössz, nyilván akkor ő lenne vagy Oblak.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- reeed_ati
Én év elején váltottam spanyolra, de hatalmas hiba volt.. 10győzelem wl-ben, anno az angol csapatommal 18ig jutottam.ziro4vr írta: PL csapat van most de kössz, nyilván akkor ő lenne vagy Oblak.
Szóval szerintem visszaváltok angolra, kanté-de.bruyne-gattuso, hátul meg van.dijk-maldini, szélre egyelőre vészmegoldás lesz nekem is cancelo, mert amikor az angol icon swapot csináltam, nagyon jó volt nálam is..
Meg a poolos balhátvéd is elég jó és ő is olcsó.
Ter Stegenziro4vr írta: De Gea vagy Allisson? Sima, nem 3 milliós speckó lapokat nézve.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kell a PS Plus előfizetés hozzá.Lenne pár kérdésem, olvasgattam vissza több oldalt is, de pár dolog nem tiszta: ha megvan a játék konzolra, online lehet ismerősöklel játszani nem? Persze ingyen s bérmentve
UT meg nagyjából stimmel, ha megvan a csapatod online és offline challengeket csinálsz, ezekért vagy packot kapsz vagy simán pénzt. De szerintem nézz pár youtube vlogot, tele van mert mindenki azt nyomja amiért szar.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Sziasztok,
Kb. FIFA 14 óta nem toltam a játékot, de addig is csak PC-n nagyjából, most rászántam magam és beszereztem a 20-t PS4re. Lenne pár kérdésem, olvasgattam vissza több oldalt is, de pár dolog nem tiszta: ha megvan a játék konzolra, online lehet ismerősöklel játszani nem? Persze ingyen s bérmentve Valamint ez az egész UT dolog nem tiszta, mert azt sose próbáltam, ott saját magadnak állítod össze a csapatot és ha pontokat szerzel/pénzt töltesz fel lehet ilyen pack-okat venni amiben van többféle játékos, múltbeli legendák s jelenlegi játékosok egyaránt?? S utána, úgy kell elképzelni, mint a karrier módot vagy mi történik ha megvan a csapat?
Lehet tényleg, hogy nagyon alap s egyértelmű dolgokat nem értek, csak tényleg kimaradt nekem ez a FUT mód, teljesen szőke vagyok hozzá
Kb. FIFA 14 óta nem toltam a játékot, de addig is csak PC-n nagyjából, most rászántam magam és beszereztem a 20-t PS4re. Lenne pár kérdésem, olvasgattam vissza több oldalt is, de pár dolog nem tiszta: ha megvan a játék konzolra, online lehet ismerősöklel játszani nem? Persze ingyen s bérmentve Valamint ez az egész UT dolog nem tiszta, mert azt sose próbáltam, ott saját magadnak állítod össze a csapatot és ha pontokat szerzel/pénzt töltesz fel lehet ilyen pack-okat venni amiben van többféle játékos, múltbeli legendák s jelenlegi játékosok egyaránt?? S utána, úgy kell elképzelni, mint a karrier módot vagy mi történik ha megvan a csapat?
Lehet tényleg, hogy nagyon alap s egyértelmű dolgokat nem értek, csak tényleg kimaradt nekem ez a FUT mód, teljesen szőke vagyok hozzá