Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
p.csabi1

Re: Politika

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 11., kedd 11:58

Balazs írta: Ha már MP, erről mit gondoltok?

https://index.hu/belfold/2024/06/09/mag ... 9ad61945f2

Karsai: „mindeközben szinte vallásos imádattal beszélt Orbán Viktorról, és azt is mondta, hogy akár koalícióra is lépne vele, és úgy próbálná megfékezni."
Index ez is a maffiózóké.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 11., kedd 11:58

Fú gyerekek. Tényleg ez is lassan egy kutyakomédia. Én lettem itt a legnagyobb fideszes, miközben soha nem szavaztam rájuk, sőt, soha nem dícsértem őket, sőt, hányok tőlük. BE-SZA-ROK. És olyanok fideszeseznek le, akiknek köszönhetjük az elmúlt 14 évet. Gratulálok ehhez. További jó elvakult hitet OV 2.0-hoz. Szekta bazdmeg, szekta :lol: :lol: :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 11., kedd 11:57

ELSiete írta:
Pipita írta: A nyomorult gecis aljadék színvonalra nem szeretnék reagálni, szerintem méltatlan ehhez a fórumhoz és ehhez a társasághoz ez az elmúlt pár perc, szóval csak ennyi a hozzáfűznivalóm, főleg ferni védelmi mechanizmusa miatt, de előfordult egyébként többször is:

https://a.te.ervelesi.hibad.hu/te-is
https://a.te.ervelesi.hibad.hu/lenyegtelen-konkluzio
Színvonal? Pedig a nem Fidesz szavazók az értelmiségiek. A gecis aljadék csak a kiábrándultságuk miatt lehetett.
Mondjuk nem kellett volna a tarsadalomban szazmilliardokbol odaig szitani a tuzet es a feszultsegeket szandekosan, hogy mindenkiben kurva eros indulatok dolgoznak. A mai kozallapotokat nem lehet mar nyugodtan nezni. Aki nyugodtan tudja nezni az nyilvan kurva jol el a rendszerbol, de jomodukent is minimalis empatiaval el lehet odaig jutni hogy most azt mondjuk eleg volt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 11:56

ELSiete írta:
Pipita írta: A nyomorult gecis aljadék színvonalra nem szeretnék reagálni, szerintem méltatlan ehhez a fórumhoz és ehhez a társasághoz ez az elmúlt pár perc, szóval csak ennyi a hozzáfűznivalóm, főleg ferni védelmi mechanizmusa miatt, de előfordult egyébként többször is:

Színvonal? Pedig a nem Fidesz szavazók az értelmiségiek. A gecis aljadék csak a kiábrándultságuk miatt lehetett.
Tedd takarekra magad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 11., kedd 11:52

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 11., kedd 11:51

Janisch Attila, filmrendezo: "Az ATV és a műsorvezető ebben az esetben szakmaiatlanul és etikátlanul járt el. Nem is az a probléma, hogy megpróbálta szembesíteni Magyar Pétert azzal a korábbi állításával, amit a tévé szerint valótlan tartalommal egy előző napi műsorban tett, hanem az, ahogyan ez a szembesítés történt. Ennek az indulatvezérelt, sértett számonkérésnek semmi helye nem volt e beszélgetés elején. Teljességgel szakmaiatlan volt ezzel kezdeni. Ezt az ennél jóval fontosabb kérdések megbeszélése után a beszélgetés végén kellett volna (lehetett volna csak) előhozni. Azzal, hogy a beszélgetés ezzel kezdődött, szinte leplezetlenné vált a provokatív szándék, ami szintén elfogadható lenne egy politikussal szemben, ha az közügyeket érint, és nem egy riporter vagy a televízió személyes sértettségéről lett volna szó.
De még így is - ezzel az elhibázott indítással is - túl lehetett volna kultúráltan jutni ezen a kérdéskörön, hiszen Magyar Péter nem volt ab start visszatámadó, hanem elfogadta a szemrehányást, átvette az állítólagos bizonyítékokat tartalmazó dossziét, elmondta, hogy el is olvassa, de jelezte, hogy nem ezért van itt, közvetetten hivatkozva arra az előzetes tájékoztatásra, amelyet a riportba hívott minden esetben megkap, amikor felkérik a szereplésre. Nyílván azt közölték vele előzetesen, hogy a választási eredményekről kívánnak vele beszélgetni. A műsorvezető Magyar többszöri kérésére sem volt hajlandó a közügyek megbeszélésére terelni a beszélgetést, sőt egyre agresszívebben provokálta Magyart, megdöbbentő módon még azt is kijelentve, hogy más kérdése nincs. A “kutyakomédia” jelzőt tartalmazó mondat után nem volt más lehetősége, mint kilépni ebből a teljesen stílustalanná vált, leplezetlenül a személyes sértettség miatt egyre provokatívabb szándékoltan az alany számára megalázóvá tett álinterjúból. Az, hogy a műsorvezető meg sem lepődött Magyar Péter távozásán, azt is sejteni engedi, hogy az egész álságosan megrendezett jelenet előre megtervezetten pont ezt a végcélt szolgálta, minthogy nyilvánvaló volt, hogy egy ilyen jelenet megítélése igen megosztó lesz, amiként az is lett, amivel Magyarnak ártani tud, a vele nem szimpatizáló televízió. Ha ez így van, akkor ez a legsajnálatosabb és legszégyenletesebb az egészben."
Ha ez az egesz Kutyakomedia ahhoz fog vezetni, hogy az ellenzeki tabor elott soval behintette magat az ATV es esni fog a nezettseg drasztikusan akkor mar megerte.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 11., kedd 11:50

A nyomorult gecis aljadék színvonalra nem szeretnék reagálni,
nyilvan ram gondolsz, en irtam aljaalpári modon, nyilvanvalo. vallalom a felelosseget - nem ugy, mint aki full idiota es nem kene emberek koze engedni kb.

csak mikor valaki totál retardált, es teljesen menthetetlen, nem lehet szot erteni es emberi civilizalt keretek közt vitazni, ott 2 megoldás van, figyelmen kivul hagyod teljesen, vagy legalább elkuldod a picsába és utána hagyod figyelmen kivul.
én a második opciót választottam, en ezt meg most is elkepedve olvasom, hogy egyesek mit kepesek leirni es nem veszik eszre magukat......
erre irtam, hogy roncstársadalom, az értelem, az ész hiánya főleg mikor rosszindulattal párosul, az pont kimeriti a roncstársadalom egy szeletét, ezek az emberek a legkártékonyabbak.
thereisonly1ronaldo

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 11., kedd 11:49

tibi18 írta:

Ebben van igazság, csak ne csinálj úgy, hogy a Te előző megnyilvánulásod, vagy maga a megfogalmazás egyébként abszolút rendben lett volna.
Szó szerinti idézet volt, olvass vissza.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 11., kedd 11:48

Ebben van igazság, csak ne csinálj úgy, hogy a Te előző megnyilvánulásod, vagy maga a megfogalmazás egyébként abszolút rendben lett volna.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 11., kedd 11:41

A nyomorult gecis aljadék színvonalra nem szeretnék reagálni, szerintem méltatlan ehhez a fórumhoz és ehhez a társasághoz ez az elmúlt pár perc, szóval csak ennyi a hozzáfűznivalóm, főleg ferni védelmi mechanizmusa miatt, de előfordult egyébként többször is:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 11., kedd 11:40

kiserik írta: Honnan gondolom, hogy az ATV mond most igazat? Nézd meg a műsorvezető nő arcát.
gyerekek, hát ilyen nincs :lol: :lol: :lol: :lol:

és te mónika showozod le az egészet..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 11., kedd 11:39

Hadházy véleménye:
Én több mint három éve nem jártam az ATV stúdiójában, és azt hiszem, sokkal előbbre tartanánk, ha több politikus is így tett volna.
Nem tudom, hogy a tegnapi vitában kinek volt igaza, mi állt a piros dossziéban és milyen sms-ek, telefonhívások zajlottak a meghívások során. Ennek a posztnak nem az a célja, hogy védje vagy elítélje Magyar Pétert azért, amit tegnap tett, vagy posztolt.
Viszont az ATV-ről újra és újra beszélni kell, akkor is, ha megint egymillió forintos sérelemdíjért perelnek (elvesztenék megint, mint legutóbb), mert a hibrid rezsim által felépített demokrácia színház fontos díszlete ez a csatorna, még akkor is, ha a benne dolgozók közül egyáltalán nem mindenki szeretne csak szerepet játszani.
Korábban sokszor és részletesen kifejtettem az érveimet, most csak három egyszerű dologra hívnám fel a figyelmet:
- Az ATV hivatalosan akkor vált a rendszer részévé, amikor az utolsó független rádiótól, a Klubrádiótól mondvacsinált okokkal elvett frekvenciára rárepült. Tamás Gáspár Miklós, aki értette, hogy mit jelent az ELLENÁLLÁS, akkor bojkottot hirdetett Németh Sándorék tévéje ellen. Ehhez csatlakoztam én is, sajnos a politikusok közül egyetlenként.
- Az ATV egyetlen feladata a független média látszatának fenntartása. Valóban több dologról lehet ott szó, mint mondjuk a HírTV-ben, azonban megészen nyilvánvaló, hogy az csak AZ és ANYISZOR hangozhat el, amit és ahányszor Rogánék – formálisan vagy informálisan – megengedik. A királyi család ügyei például tabunak számítanak. Aki kételkedik ebben, írja be a keresőbe, hogy Hatvanpuszta és ATV. Valami egészen nevetséges – és egyben bizonyíték is – volt, amikor az ellenem indított rágalmazási perben az ATV úgy próbálta bizonyítani az igazát, hogy valamikor régen néhányszor egy interjúalany megemlítette Orbánék uradalmát. Én magam is beszéltem róla, amikor tudtam, de arra is emlékeszem, amikor a riporterek próbálták gyorsan másra terelni a szót. Az egészen biztos, hogy proaktívan, saját anyagban az ATV az Orbán család mesés gazdagságáról alig-alig tudósít.
- Kevésbé ismert, de tény: az ATV már nem a Hit Gyülekezete tulajdona, hanem annak milliárdos lelkésze és családja kiprivatizálta azt (sokak szerint megkérdőjelezhető módon). Az is tény, hogy Németh Sándor számtalanszor megkérdőjelezhetetlenül hitet tett a Fidesz és Orbán mellett.
- Teljes tévedés azt hinni, hogy az Egyenes Beszédben érvelve bármilyen választás megfordítható lenne és az ATV helyettesíteni tudja a szabad közmédiát. Ez csak a hatalom által szándékosan fenntartott látszat. Az Egyenes beszédet 100-150 ezer ember nézi. A maradék 8,5 millió választópolgár viszont nem.
Azok a politikusok, akik azzal mérik a sikerüket, hogy behívja-e őket az Egyenes Beszéd és vajon hány percet kapnak, hanyadikak lesznek, vagy esetleg csak a reggeli műsorba mehetnek, mindannyian a propaganda szándékai szerint cselekszenek: szereplők egy jól kitalált demokrácia színházban.
Nem állítom, hogy tegnap Magyar Péter mindent helyesen tett vagy írt. Ahogy mondtam, ez a poszt nem is erről szól. Inkább arról, hogy nem a kivonulás vagy annak módja volt a baj, hanem az, hogy egyáltalán bement abba a stúdióba!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 11:37

Hétfőn behívták, hogy rendezzék a dolgot, átadták neki a bizonyítékaikat ő meg elszaladt és folytatta a lejáratást a facebookon.
Elszaladt...
Meg a kegyes ATV, hogy rendezzek a dolgokat...

Akkor jol van. :mrgreen:

Beült, varta a kerdeseket, nem kapott csak provokaciot, rakerdezett tobbszor, hogy akar-e abban a temaban kerdezni, amiert odament, majd miutan nem jutottak elorebb, felallt, elkoszont, es kiment.

Ez most szemelyeskedes lesz kiserik, de le se szarom.
En elhiszem, hogy neked jo a mostani kormany, mert abban az agazatban amiben mozogsz van az egyik legnagyobb ferto, korrupio, ero/hatalom es forras, amibol sok kis pajtasoddal kokemenyen profitalsz hosszu-hosszu evek ota. En is felnek a helyedben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 11., kedd 11:34

Orbánék nap mint nap egyenes pofával képesek a hazudozni az embereknek.

Tegnap a Parlamentben is amiket előadtak....

Szijjártó az orosz hackerekkel és ott nem médiamegkeresések valódisága volt a téma, nagyon nem... Hanem nagyon szenzitív adatok...

Tudod, hogy hazudnak és nincs felháborodás.
Itt meg megint felrobban a net ilyen tétnélküli szaron.
Ez lassan tényleg egy Mounika show. Na ez a bajom Magyar Péterrel. Ilyenné tette az eddig is szar állapotban lévő országot.
Vannak gondok :lol:

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. június 11., kedd 11:33

Ha már MP, erről mit gondoltok?

https://index.hu/belfold/2024/06/09/mag ... 9ad61945f2

Karsai: „mindeközben szinte vallásos imádattal beszélt Orbán Viktorról, és azt is mondta, hogy akár koalícióra is lépne vele, és úgy próbálná megfékezni."

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 11., kedd 11:32

Tehat az ATV-s no arcabol tudod, hogy az ATV mond igazat. Ne haragudj, de ez kisse kommukussa teszi a mondanivalodat. Egyelore nem tudjuk hogy ki mond igazat, felesleges kijelento modban beszelni. Annyit tudunk (szakertok alapjan), hogy a tegnapi interju sertette az ujsagiroi etikat. Az ilyeneket nem elo musorban kell megbeszelni, plane nem egy valasztas masnapjan.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 11., kedd 11:30

Ez lassan tényleg egy Mounika show. Na ez a bajom Magyar Péterrel. Ilyenné tette az eddig is szar állapotban lévő országot.
ő tette ilyenné.
az geci. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egészen elképesztő.
felnőtt ember vagy. és leírsz ilyet teljesen komolyan, vagy trollkodásból, vagy ennyire hülye vagy, bármit el tudok már képzelni.
hihetetlen :coffee:
Ha valaki kritikát fogalmaz meg Magyar Péterrel szemben, akkor azonnal fideszes lesz.
felnőtt ember vagy, de lassú. ez látszik..... :coffee:
senkinek nem ez a baja bazmeg :lol:
hanem hogy az ország és generációk szétlopása az nem gond, de ez, hogy hogy viselkedett tegnap egy ellenzéki, ez gond. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hosszu bekezdéseket irsz erről a szarról, mondanám,. hogy mesterségesen tartod fenn a témát és a propagandát ezzel, holott már rég tul kellett volna lépni és másról beszélni, mert kibaszottul nem ér annyit az egész, mint amennyit belefeccölsz.
de hát ugye a legkisebb morzsába is kapaszkodni kell, ha 30%-ot látsz a másik oldalon.......
érthető.

mentem kajálni, ez egy szánalom, ami itt folyik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. június 11., kedd 11:33-kor.
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 11., kedd 11:29

ferni írta:
ELSiete írta:
De hogy ennyi esze legyen a jövő miniszterének, orszagunk megmentőjének, hogy erre fel van készülve és okosan reagalja le, az is nonszensz.
Szólj ha 4 hónapja megállás nélkül 0-24ben dolgozol, felhúzol egy 30%os pártot a semmiből, előadsz 200 beszédet az ország minden részében, plusz a média részére is rendelkezésre állsz folyamat, nem csak mikor te akarod, lásd fidesz, majd még mindig hulla fáradtan ezután a letett munka után ilyen faszságokkal basztatnak.

Szerintem pont hogy meglepően nyugodtan reagálta le MP az egészet.
Ő allitott valamit, több ezer embernek a csatornarol. Jah azt lehet. Menő ember. A csatorna megvedte magát. Jah azt nem lehet, mert ocskamocskosfideszbérencatv. Igazából nekem ebből az interjúból annyi derült ki, hogy mikor szembesítés volt, ő kivonult. Ja ő fáradt, hogy ebbe belemenjen. Az ország vezetése ennél is fárasztóbb lesz, valaki jelezhetné neki. Ha igaz amit mondott az ATVrol, akkor nagyon csúnyán megnyerhette volna ezt a beszélgetést. A kivonulasabol nekem az jött le, hogy nem volt igaz. Bulvart meg sajtot pedig az o viselkedese generalt. Sosem a kérdezőről írnak, hanem a válaszokat szolgáltatókról.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 11., kedd 11:28

Srácok, az ég világon semmi baj nincs azzal, hogy nektek a jelenlegi rendszer megfelel. Csomó oka lehet, szerintem senki nem várja, hogy egyik napról a másikra elfogynak a fidesz szavazók, hiszen rengeteg támogatójuk van.

Még ezt a szarkasztikus, szektázó, fürdőskurvázó stílust is sztem tök sokan lenyeljük, minden különösebb reakció nélkül. Én cserébe csak annyit kérek, hogy Ti is próbáljátok meg elfogadni, hogy sokan vannak, akik hánynak a fidesztől, attól, amit évről évre jobban képvisel, ahogy az embereket hülyének nézi, megfélemlíti, ahogy kizsákmányolja az országot. (gondolom ezeket nem kell kifejteni, hogy mire gondolok)

Egyáltalán nem biztos, hogy a Tisza, vagy Magyar jobb lesz, de jelenleg már nem is érdekel, a legerősebbre fogok szavazni, aki ellenük van és bízom abban, hogy sokan vannak még így..

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 11., kedd 11:28

Nézzük meg mi történt (R24 neked főleg): pénteken elhívták riportra. A felénél már kezdte, hogy miért ezt miért azt kérdezik tőle, miért nem azt, amiről ő akar beszélni (nála így működik az újságírás, ezt szokta meg a Telexen), majd a végén ő az, aki megvádolja az ATV-t. 15. perctől: https://www.youtube.com/watch?v=vFKsuAVz6tY Vasárnap a szavazás után ismét elkezdte vádolni őket. Hétfőn behívták, hogy rendezzék a dolgot, átadták neki a bizonyítékaikat ő meg elszaladt és folytatta a lejáratást a facebookon.

Végig ő vádol, az ATV védekezik és a végére az ATV lesz a propagandista, Magyar Péter pedig az áldozat. Nem azzal van a baj, hogy kiment, hanem azzal, hogy ugyan azt csinálja, mint a Fidesz propaganda. Hazugsággal akar lejáratni embereket. Honnan gondolom, hogy az ATV mond most igazat? Nézd meg a műsorvezető nő arcát. Mindent elárul és ott, élőben mondja, hogy be tudja bizonyítani, hogy igen is keresték.

Mi a bajom Magyar Péterrel? Hogy olyanná tesz jó embereket, ami ellen fel vagyunk háborodva. Itt is mi van? Ha valaki kritikát fogalmaz meg Magyar Péterrel szemben, akkor azonnal fideszes lesz. Ezt érte el. Azt érte el, hogy a vitákban nem érvelni kell, hanem a másikat lejáratva támadni. Hogy kritikát nem fogalmazhat meg senki, csak az ellenfél ügynöke. Itt mindenki fideszes, akit nem Magyar Péternek hívnak. Ugyan azt csinálja, mint a Fidesz. Ugyan azt. Semmiben nem különb eddig. Megy a folyamatos uszítás meg a lejáratás. Dezső András story megvan valakinek?

És teszem fel a kérdést magamban: ha ebben, nyiltan hazudott és hazudik, akkor másban nem teszi? Mit lehet elhinni neki és mit nem? Az ország egy része tényként kezeli azt amit mond bizonyíték nélkül, ahogy az ország másik része Orbánékkal tesz így. Biztos hogy jó ez nekünk? Erre vágyunk, hogy az orrunknál fogva vezessenek továbbra is, csak ne Orbánnak hívják a vezetőt?

Van egy szakemberünk, kierkegaard. Pszichológus szemmel látja a dolgokat. Talán adhatnánk a véleményére.
el magico írta:
kiserik írta: (most már elítélve embereket vallási hovatartozásuk miatt)
Erre kérlek tudnál hozni cikket/interjút, hogy konkrétan mit mondott és kire?
Magyar Péter facebook posztja.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: