Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Batalla 31éves?... legalàbb nézz utána... 96os születésű,u20as válogatott argentín kapus ;)
31 évesen? Aligha. Ha igaz a hír akkor már én szégyellem magam...h3x0r írta:Ő kicsoda? Valami Castillas igazolás?Di Marzio: “Batalla nyáron csatlakozik a Real Madridhoz egy évre, a spanyol csapatnak opciós joga lesz rá.” Forrás: Madridom.hu
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Amig Pogba nem jon addig eloszor epuljon fel James es Modric es ha meg mindig baj van akkor lehet Pogbarol is beszelni.
eleg jol ment amig casillas, carvajal-ramos-pepe-marcelo, kroos-james-modric, BBC volt. Igy azonban h ha jonne Pogba, szerintem Isco,Jese es Bale lesz a padon
eleg jol ment amig casillas, carvajal-ramos-pepe-marcelo, kroos-james-modric, BBC volt. Igy azonban h ha jonne Pogba, szerintem Isco,Jese es Bale lesz a padon
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
kapusgyerek
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ő kicsoda? Valami Castillas igazolás?Di Marzio: “Batalla nyáron csatlakozik a Real Madridhoz egy évre, a spanyol csapatnak opciós joga lesz rá.” Forrás: Madridom.hu
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem már a csapatnak is ki van vele a péló.. nyáron lépni fog, calmatucsoki írta:Az állítólagos Bale-t szapuló téglás hír volt már? Mondanám hogy nehéz elhinni, de nem az...
Az állítólagos Bale-t szapuló téglás hír volt már? Mondanám hogy nehéz elhinni, de nem az...
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Pont lekeverték már a hangomat, amikor dicsérni kezdtem volna a tehetséges francia játékost.Realista24 írta: Ne hazudj, 11 perc, és sehol egy KAK nem hangzott el, csalódtam.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Ez lehetetlen, már nem fogjuk az a meccs után 7 ponttal vezetni a tabellát sehogy sem. (-7 pont hátrány = 7 pont előny...)sandorzolika írta:mínusz 7 a hátrány.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sajnos Bale helyzete már olyan, hogy már nem az a lényeg, hogy van-e alternatíva vagy nincs, mert ezt a teljesítményt tényleg bárki lehozza a csapatból. Még talán Keylor is... Le kell ültetni a padra, mert amíg ez nem teljesül, addig nem lesz változás.torjack írta:Bale padozása max. akkor fog előkerülni, ha James is bevethető lesz. Addig nagyon alternatíva sincs, jelenleg Jesé sem különb. Bár Isco mehetne feljebb, Kroos és Modric mellé meg még egy kp-s.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Bale padozása max. akkor fog előkerülni, ha James is bevethető lesz. Addig nagyon alternatíva sincs, jelenleg Jesé sem különb. Bár Isco mehetne feljebb, Kroos és Modric mellé meg még egy kp-s.
Én értettem, pláne az utolsó mondatból de valahonnan idézni kellett ettől a lángelmétől, hogy leírjam, hogy kábé annyit érnek a jóslatai, mintha Józsibácsi a hasára ütne és mondana egy random igazolást.h3x0r írta:Mondjuk en az elobbi irasomat csak poenkodasnak szantam, kb ilyesmi szokott lezajlani egy nyari igazolasnal.
Ettol fuggetlenul igaz, az o szava nem sokat er.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ez nekem is egyértelmű...de ezt már korábban is írtam, hogy itt komoly változások max. csak akkor lesznek, ha bukunk a Klasszikuson is...viszont azt is hozzá kell tenni, hogy jelenleg fontosabb, hogy Kroos és Isco ne pontozódjon ki, mint hogy Bale kezdő-e vagy sem...sandorzolika írta:Ej gyerekek olyan érzésem van hogy it mindenki mondja a magáét a csapatrol de meglatjatok hogy bale ujra kezdő lessz es ujra 4-3-3ban!
- h3x0r
Mondjuk en az elobbi irasomat csak poenkodasnak szantam, kb ilyesmi szokott lezajlani egy nyari igazolasnal.Berti írta:h3x0r írta:Gallardo szerint Pogba mar a Real Madrid jatekosa, 80 millio euroert erkezik a spanyol fovarosba es 10 millio lesz a fizetese.
Mondjuk az ő szava nem feltétlenül hihető..ő volt anno, aki azt állította, hogy Cavani biztosra hozzánk jön nápolyból és Benzama meg megy a PSGbe.Plusz, ha minden úgy lett volna, amit ő biztosra állít, akkor már lenne nálunk egy Mandzukic, Falcao, meg egy Reus (mondjuk az utolsó remélem egy előrelátó jóslat volt )
Ettol fuggetlenul igaz, az o szava nem sokat er.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ej gyerekek olyan érzésem van hogy it mindenki mondja a magáét a csapatrol de meglatjatok hogy bale ujra kezdő lessz es ujra 4-3-3ban!
Egyszerűen a sárgák miatt is de gyenge lessz a kp ha isco es kroos nem jatszik. Ráadásul ha Béla ujra elől lessz igy nem eleg hogy 3an sétálnak ráadásul meg a középpálya is gyengébb a szokottnál.
Nem attol félek hogy a Levante megver mert nem egy vilagvero csapat de hogy 433ban megint szenvedés lessz abban biztos vagyok.igaz a Schalke győzelmére meg hulla részegen se gondolt senki es tessék.
Az meg hogy a kp fog játszani haaat nem tudom. Keptelen vagyok elhinni hogy ott megtud allni es jol is fog jatszani Bale.
Az tény hogy a clasicon kezdő lessz...annyira érzem. Ezt az embert ha a fel világ nyilvánosan kiutalja mert tényleg szarul tolja...carlo akkor is jatszatni fogja. Jah hogy decemberben eltettek a csapatot naná hiszen az őszi "dream team"-ből csak Bale cserelodott ki...birtak egy ideig vele is de már akkor látszott az egyre lejjebb csúszás. Amikor meg szépen lassan kivalt Modric ramos es james a csapat valójában 4 ember mínusszal játszott. A cserék gyengébbek a bale meg szimplán húzta vissza a csapatát ahogy előtte is de akkor meg volt 3 jo harcias kezdő játékos. James igaz hogy még messze nem Ramos vagy Modric szint de tőle lehet várni valami váratlant amit Bale nem tud felmutatni. Ez van...elismerem hogy nem egy hitvány játékos de ebbe a rendszerbe szar lett es miatta a csapat is! Az hogy egy rakás sérült lett MEGINKABB kitűnt!!! Felőlem rúghat meccsenkent 2 golt a walesi sőt a Bl döntőben egy mesterhármast akkor is miatta kerültünk ekkora szarba! Oda kerülünk hogy a 4 pont előnyben ha tényleg nem kapjak össze magukat a srácok lessz a clasico után mínusz 7 a hátrány.
Egyszerűen a sárgák miatt is de gyenge lessz a kp ha isco es kroos nem jatszik. Ráadásul ha Béla ujra elől lessz igy nem eleg hogy 3an sétálnak ráadásul meg a középpálya is gyengébb a szokottnál.
Nem attol félek hogy a Levante megver mert nem egy vilagvero csapat de hogy 433ban megint szenvedés lessz abban biztos vagyok.igaz a Schalke győzelmére meg hulla részegen se gondolt senki es tessék.
Az meg hogy a kp fog játszani haaat nem tudom. Keptelen vagyok elhinni hogy ott megtud allni es jol is fog jatszani Bale.
Az tény hogy a clasicon kezdő lessz...annyira érzem. Ezt az embert ha a fel világ nyilvánosan kiutalja mert tényleg szarul tolja...carlo akkor is jatszatni fogja. Jah hogy decemberben eltettek a csapatot naná hiszen az őszi "dream team"-ből csak Bale cserelodott ki...birtak egy ideig vele is de már akkor látszott az egyre lejjebb csúszás. Amikor meg szépen lassan kivalt Modric ramos es james a csapat valójában 4 ember mínusszal játszott. A cserék gyengébbek a bale meg szimplán húzta vissza a csapatát ahogy előtte is de akkor meg volt 3 jo harcias kezdő játékos. James igaz hogy még messze nem Ramos vagy Modric szint de tőle lehet várni valami váratlant amit Bale nem tud felmutatni. Ez van...elismerem hogy nem egy hitvány játékos de ebbe a rendszerbe szar lett es miatta a csapat is! Az hogy egy rakás sérült lett MEGINKABB kitűnt!!! Felőlem rúghat meccsenkent 2 golt a walesi sőt a Bl döntőben egy mesterhármast akkor is miatta kerültünk ekkora szarba! Oda kerülünk hogy a 4 pont előnyben ha tényleg nem kapjak össze magukat a srácok lessz a clasico után mínusz 7 a hátrány.
- Hasta el final, Vamos Real -
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Helyes. Ha Gallardo mondja, akkor biztos, hogy nem úgy lesz és Pogba a Barcába igazol.Francois Gallardo: “A Real Madrid vezetősége Torinóban tárgyal Pogba megvételéről. A vételár 75 millió euró lehet.” Forrás: Madridom.hu
h3x0r írta:Gallardo szerint Pogba mar a Real Madrid jatekosa, 80 millio euroert erkezik a spanyol fovarosba es 10 millio lesz a fizetese.
Mondjuk az ő szava nem feltétlenül hihető..ő volt anno, aki azt állította, hogy Cavani biztosra hozzánk jön nápolyból és Benzama meg megy a PSGbe.Plusz, ha minden úgy lett volna, amit ő biztosra állít, akkor már lenne nálunk egy Mandzukic, Falcao, meg egy Reus (mondjuk az utolsó remélem egy előrelátó jóslat volt )
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem a statisztika sosem lényeges, csak kíváncsi voltam, hogy miből és miket szűrtél le. Vitába szállni veled nem fogok, mert olyan magas lovon ülsz, hogy nem látok fel addig.kicsisimo írta:Kérdeztél, hát válaszoltam, de úgy látom mivel van némi alapja annak amit mondtam már nem is lényegesek ezek a statisztikák számodra.Realista24 írta:A statisztika mindenki megrontója.
Ne hazudj, 11 perc, és sehol egy KAK nem hangzott el, csalódtam.Amúgy pedig ez tíz perc volt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Te így gondolod, én meg úgy.kicsisimo írta:A DigiSport - Tromposch Ádám interjúval kapcsolatban: http://www.digisport.hu/video/24624
Amennyiben valaki a személyes véleményét elmondja egy témáról el tudom fogadni még ha nem is értek vele egyet. De Ádám a madridom.hu képviseletében olyan dolgokat állított ami regisztrálásra késztetett, hogy kommentet írhassak. Gondolom nem ez volt a célja.
Kijelenteni, hogy James Rodriguez leigazolása egyértelmű hiba volt nevetséges. Hogy lehet ilyet kijelenteni? A csapat egyik leghasznosabb játékosa volt amíg le nem sérült. Csendben tette a dolgát. A statisztikái jobbak mint amit Di Maria valaha is produkálni tudott. Ezt mondom úgy, hogy szerettem Di Mariat is.
A Real Madrid nyári igazolási politikáját kritizálva megemlíti Xabi Alonso eladását de csak három érkező játékost említ. Mintha nem is vették volna meg Toni Kroost.
Maradjunk annyiban véleményem szerint sok madridista nem tudja osztani a vélményét! Csak két konkrét dolgot említettem meg, de alig találok kijelentést amivel egyet tudnék érteni a tényeket leszámítva.
Szerintem, ennyi pénzért teljesen fölösleges vétel volt. Ezt a pénzt máshogy is el lehetett volna költeni. Alapvetően pedig nincs bajom a sráccal, de ahol Ancelotti játszatja ott ennél bőven több kell védekezésből, azt pedig ő nem tud. Lassú és körülményes.
Kroost kihagytam, mert csak az elhibázott lépéseket említettem. Ő James tökéletes ellenpéldája.
Amúgy pedig ez tíz perc volt, nem tudtunk belemenni mélyen a dolgokba. Erről napokat lehetne beszélni.
Ez mind az én véleményem volt, másnak pedig más, ami teljesen normális.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- h3x0r
Szerintem alapbol jo dolgokat mondott, az hogy nem emlitette meg Kroost, az tenyleg egy kis baki volt.
Ez a Di Maria - James kerdes meg forumon belul is azokhoz a temakhoz tartozik, amikben nincs teljes egyetertes.
DM statisztikai annak is koszonhetoek, hogy minden evben 2-3 honapot bomba formaban jatszott, a csapat egyik legjobbja volt, maskor meg olyan gyenge volt, hogy mindenki ot szidta. Ez a jatekstilusanak is koszonheto. Kellenek az ilyen emberek is a keretbe, viszont tavaly a legjobbkor volt a legjobb formaban, ennyi penzert el kellett adni. Foleg ha figyelembe vesszuk, hogy harmadjara(?) jatszotta el ezt a szezon vegen jo forma, fizuemeles, osszel gyenge forma dolgot. Jamest szerintem is boven aron felul vettuk meg, lehet hogy lett volna nala jobb opcio, biztos, hogy nem tokeletes, de messze nem olyan szar jatekos, mint ahogy azt sokan irjak.
Ez a Di Maria - James kerdes meg forumon belul is azokhoz a temakhoz tartozik, amikben nincs teljes egyetertes.
DM statisztikai annak is koszonhetoek, hogy minden evben 2-3 honapot bomba formaban jatszott, a csapat egyik legjobbja volt, maskor meg olyan gyenge volt, hogy mindenki ot szidta. Ez a jatekstilusanak is koszonheto. Kellenek az ilyen emberek is a keretbe, viszont tavaly a legjobbkor volt a legjobb formaban, ennyi penzert el kellett adni. Foleg ha figyelembe vesszuk, hogy harmadjara(?) jatszotta el ezt a szezon vegen jo forma, fizuemeles, osszel gyenge forma dolgot. Jamest szerintem is boven aron felul vettuk meg, lehet hogy lett volna nala jobb opcio, biztos, hogy nem tokeletes, de messze nem olyan szar jatekos, mint ahogy azt sokan irjak.