Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
A statisztika mindenki megrontója.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
1. Gólok: James fél szezon alatt 8 gólnál járt amennyit Di Maria egyszer sem ért el egy teljes szezon során. A max 7 volt, az átlag kicsivel több mint 5.Realista24 írta:Ez alatt mire gondolsz?A statisztikái jobbak mint amit Di Maria valaha is produkálni tudott.
2. Gólpasszok: Ebben a tekintetben Di Marianak voltak nagyon jó szezonjai a max 17 volt a min 6, az átlag 12. James 7-nél tart. Úgy gondolom ebben is elég jó.
3. Szerelés: Di Marianal az átlag 1.1 meccsenként a Realnal eltöltött időszakában, a max érték 1.3 volt. Jamesnek 1.6.
A többinek nézz utána ha gondolod. Én innen bányáztam ki: http://www.whoscored.com/ . Csak a La Liga-t vettem figyelembe, de nézheted ahogy szeretnéd.
Nem tudom ki lett volna olyan leigazolható játékos aki első idényében ennél jobban teljesített volna.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ja,hát így már más,kurva jól jártunk vele..kicsisimo írta: Ha a pénz miatt aggódsz gondolj arra, hogy Di Maria-t elcserélték Jamesre.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Modric sérülését akkor se éreztük volna meg, ha Alonso marad.Hámesz sehol nem ért 80 millát, de én összességében elégedett vagyok eddig vele.reeed_ati írta: + Modric sérülését sem éreztük volna meg annyira, mert ő az aki hiányzott nagyon, nem pedig James.
A seác meg saját véleményét mondta el, nem a világ madridistáinak véleményét.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
gólpontosságban veri mindenképp.Realista24 írta:Ez alatt mire gondolsz?A statisztikái jobbak mint amit Di Maria valaha is produkálni tudott.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez alatt mire gondolsz?A statisztikái jobbak mint amit Di Maria valaha is produkálni tudott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem jó, mert helyette jöhetett volna egy kiváló játékos a középpályára és akkor nem kellett volna tüzet oltani Silvával, megjegyzem nem sikerült. + Modric sérülését sem éreztük volna meg annyira, mert ő az aki hiányzott nagyon, nem pedig James.kicsisimo írta:Jó, hogy itt van vagy sem?
Jól tudod nem a pénz a lényeg. Jó, hogy itt van vagy sem? Amióta nem játszik, látszik mennyire hiányzik. Ha a pénz miatt aggódsz gondolj arra, hogy Di Maria-t elcserélték Jamesre.reeed_ati írta:Pedig James leigazolása ennyi pénzért egyértelműen hiba volt.Kijelenteni, hogy James Rodriguez leigazolása egyértelmű hiba volt nevetséges.
Azt a rengeteg pénzt más posztra kellett volna költeni és akkor most lehet nem lenne átjáróház a középpályánk.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Pedig James leigazolása ennyi pénzért egyértelműen hiba volt.Kijelenteni, hogy James Rodriguez leigazolása egyértelmű hiba volt nevetséges.
Azt a rengeteg pénzt más posztra kellett volna költeni és akkor most lehet nem lenne átjáróház a középpályánk.
A DigiSport - Tromposch Ádám interjúval kapcsolatban: http://www.digisport.hu/video/24624
Amennyiben valaki a személyes véleményét elmondja egy témáról el tudom fogadni még ha nem is értek vele egyet. De Ádám a madridom.hu képviseletében olyan dolgokat állított ami regisztrálásra késztetett, hogy kommentet írhassak. Gondolom nem ez volt a célja.
Kijelenteni, hogy James Rodriguez leigazolása egyértelmű hiba volt nevetséges. Hogy lehet ilyet kijelenteni? A csapat egyik leghasznosabb játékosa volt amíg le nem sérült. Csendben tette a dolgát. A statisztikái jobbak mint amit Di Maria valaha is produkálni tudott. Ezt mondom úgy, hogy szerettem Di Mariat is.
A Real Madrid nyári igazolási politikáját kritizálva megemlíti Xabi Alonso eladását de csak három érkező játékost említ. Mintha nem is vették volna meg Toni Kroost.
Maradjunk annyiban véleményem szerint sok madridista nem tudja osztani a vélményét! Csak két konkrét dolgot említettem meg, de alig találok kijelentést amivel egyet tudnék érteni a tényeket leszámítva.
Amennyiben valaki a személyes véleményét elmondja egy témáról el tudom fogadni még ha nem is értek vele egyet. De Ádám a madridom.hu képviseletében olyan dolgokat állított ami regisztrálásra késztetett, hogy kommentet írhassak. Gondolom nem ez volt a célja.
Kijelenteni, hogy James Rodriguez leigazolása egyértelmű hiba volt nevetséges. Hogy lehet ilyet kijelenteni? A csapat egyik leghasznosabb játékosa volt amíg le nem sérült. Csendben tette a dolgát. A statisztikái jobbak mint amit Di Maria valaha is produkálni tudott. Ezt mondom úgy, hogy szerettem Di Mariat is.
A Real Madrid nyári igazolási politikáját kritizálva megemlíti Xabi Alonso eladását de csak három érkező játékost említ. Mintha nem is vették volna meg Toni Kroost.
Maradjunk annyiban véleményem szerint sok madridista nem tudja osztani a vélményét! Csak két konkrét dolgot említettem meg, de alig találok kijelentést amivel egyet tudnék érteni a tényeket leszámítva.
- h3x0r
A marca szerint Pogbat akarjuk, a Juventus 100 milliot akar, de mi csak 75-ot adnenk erte. Az AS szerint Coentraot is bevonnank az uzletbe. Ancelottit megkerdezik hogy mit gondol Pogbarol, de nem nyilatkozik mas csapat jatekosairol. Gallardo szerint Pogba mar a Real Madrid jatekosa, 80 millio euroert erkezik a spanyol fovarosba es 10 millio lesz a fizetese. A Juventus edzoje cafolja az atigazolassal kapcsolatos hireket. Angol lapok szerint Coentrao inkabb az angol liga fele venne az iranyt. Maga Pogba is megszolal, dicseri a Madridot, jelenleg a Juventus jatekosa de meg nem tudja mit hoz majd a jovo. Az AS szerint Pogba megegyezett a Madriddal, 5 evre ir ala es 8 milliot fog keresni, mar csak a ket csapat kell megegyezzen. Az El confidencial szerint megvan az egyezseg a 2 csapat kozott, 80 millioba fog kerulni, mar csak az opciokon megy a vita. Az olasz Tuttosport szerint is megvan az egyezseg, ok uj transzferrekordrol szamolnak be. A Marca szerint szerdan jelentik be az atigazolast. A katalan Sport egy 3 oldalas cikket hoz le arrol, hogy tiszteletlenseg ennyi penzt fizetni egy jatekosert. A barca ex-edzoje, Tata Martino is megszolal az uggyel kapcsolatban. Az AS szerint meg nem tisztazodott minden kerdes es csak vasarnap fogjak bejelenteni a transzfert. A Marca ujsagiroja szerint a Bernabeuban elkezdtek epiteni egy bemutataskor hasznalt szinpadot. Az AS es a Marca szerint is hivatalos a transzfer, a vetalar meg nem tisztazodott. ES HIVATALOOOOOS: Pogba a Real Madrid jatekosa!!!!
Sorry, spoiler.
Sorry, spoiler.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gallardo beszélt Pastoréról is :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tehát ezek után biztos, hogy a Real Madrid vezetősége nincs Torinóban, és nincs tárgylás egyelőre PogbárólFrancois Gallardo: “A Real Madrid vezetősége Torinóban tárgyal Pogba megvételéről. A vételár 75 millió euró lehet.” Forrás: Madridom.hu
Támadják ez is a jó anyjukat...ezeknek muszáj mindig tovább mélyíteni a krízist? Hát tényleg mi a picsának nyugtat mindenkit egy elnök, ahelyett, hogy megalázhatná az összes alkalmazottját?...A MARCA támadja Florentino Pérez szavait, miszerint a Real Madrid elnök elrejti az igazságot az emberek elől. A hírek szerint a tegnapi sajtótájékoztató inkább a közvélemény megnyugtatására szolgált, a presidente igazi véleménye nem került nyilvánosságra. Forrás: Madridom.hu
“Elmondtam, amit el akartam mondani. Azt akarjátok, hogy kirúgjam őt? Élvezi az elnök és a teljes vezetőség bizalmát, én pedig nem fogom minden nap elmondani, hogy mi áll a szerződésében.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A médiára gondolt, akik szétakarnak cincálni minket és kirugatni Ancelotti-t.Simi írta:Perez nyilatkozatához pár szót:
Ez korrekt a részéről, végre egy elnöki nyilatkozat, amely valamelyest közösséget vállal a kudarcokban is a csapattal, edzővel. De az apró betűs részt kiemelve azért elgondolkodtató: "romboló atmoszféra"? Vajon megint itt tartanánk? Én ugyanis azt hittem, csak formahanyatlás van, nem házon belüli erőszak.Ancelottiról: “Már az elején elmondtam neki, hogy amin eddig átment karrierje során, az egyáltalán nem hasonlítható ahhoz, ami itt a Real Madridnál történik majd. Az újonnan idekerülő embereknek mindig kell egy kis idő mire megértik, hogy itt egyik nap még te vagy a világ legjobbja, aztán másnap már minden összeomlik, az edzőt okolják mindenért, a játékosok pedig nem jönnek ki jól egymással… Ancelottinak remek tapasztaltai vannak, most pedig csak a munkájára koncentrál a romboló atmoszféra ellenére.”
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Perez nyilatkozatához pár szót:
Összességében most ez szép volt Pereztől. Az "apróbetűs" részek ellenére (amik kicsit árulkodnak), egy ilyen edzői nyilatkozatra most szükség volt.
Ez korrekt a részéről, végre egy elnöki nyilatkozat, amely valamelyest közösséget vállal a kudarcokban is a csapattal, edzővel. De az apró betűs részt kiemelve azért elgondolkodtató: "romboló atmoszféra"? Vajon megint itt tartanánk? Én ugyanis azt hittem, csak formahanyatlás van, nem házon belüli erőszak.Ancelottiról: “Már az elején elmondtam neki, hogy amin eddig átment karrierje során, az egyáltalán nem hasonlítható ahhoz, ami itt a Real Madridnál történik majd. Az újonnan idekerülő embereknek mindig kell egy kis idő mire megértik, hogy itt egyik nap még te vagy a világ legjobbja, aztán másnap már minden összeomlik, az edzőt okolják mindenért, a játékosok pedig nem jönnek ki jól egymással… Ancelottinak remek tapasztaltai vannak, most pedig csak a munkájára koncentrál a romboló atmoszféra ellenére.”
Szép, hogy megvédi a játékost, de árulkodóak a szavak (hacsak nem torzít a fordítás stilisztikailag a kiemelt részen, ezt ne,m tudom): ez a leigazoltAM nekem nem tetszik, nem neki kell leigazolni valakit, hanem minimum leigazoltuk. De a leginkább a klubnak kell leigazolni valakit - a klub ugyanis mindenek előtt, még az elnök előtt is. Stílusbeli dolog, de a stílus maga az ember.Baleről: Ő nem jelent problémát. Nem is olyan régen igazoltam le, és hatalmas zajt csapott az átigazolása. Már a bemutatásakor tudtuk, hogy sérvvel küszködik. Amikor túl volt ezen a sérülésen, be kellett illeszkednie, és meg kellett találnia a helyét a rendszerben. Megkérdőjelezni az edzőt, az egyszerűen elfogadhatatlan. Emlékeznünk kell arra, amit Bale tett az elmúlt szezonban a kupadöntőben és a Bajnokok Ligája döntőjében.”
Végre! Ezt nem gondoltam volna Perezről, hogy valaha is fog ilyet mondani. Felelősséget vállalt ő is a helyzetből, de még fontosabb, hogy a csapatra nehezedő nyomást próbálja csökkenteni. Én tőle ilyenre nem emlékszem. Ez most nagyon kellhet.“Katasztrófa” (Így reagált sok ember a hétközi vereségre): “Ezek az emberek biztosan azt gondolják, hogy kiestünk a másodosztályba. Decemberig hihetetlen jó szériánk volt. Aztán sok sérültünk lett a középpályán, ott ahol most már nagyjából rendben vagyunk. Nem tudom, hogy miért kell így reagálni a jelenlegi eredményekre. Másodikok vagyunk a tabellán és ott vagyunk a BL-ben is. Sok csapat örülne, ha a helyünkben lenne. Továbbra is keményen fogunk dolgozni. Nem nyerhetjük meg mindig a ligát és a Bajnokok Ligáját, annak ellenére, hogy a mi klubunk birtokolja a legtöbb címet mindkét sorozatban.
Összességében most ez szép volt Pereztől. Az "apróbetűs" részek ellenére (amik kicsit árulkodnak), egy ilyen edzői nyilatkozatra most szükség volt.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha én meg azt vettem le perez mai nyilatkozatarol hogy Bale csak játszani fog. Mert hát mekkora zseni volt tavaly...igaz lőtt 2 nagyon fontos golt. És? Ezért egész szezonban játszhat
Hát őszintén már nincs kedvem hírt sem olvasni...annyira cumi lessg igy a barca meccs. Nem azért mert annyival jobb lenne a barca...hanem azért mert ki fogja használni azt a hibát amit Carlo folyamatosan elkövetet.
Lehet itt bármit mondani , igy a csapat ugy a védők vagy a rossz formába lévő csatárok...de ezt már mindenki latja hogy bale miatt nincs elég kp aki varázsolhat középen!
Van egy olyan érzésem levante ellen középen jatszatni fogja...de az amit a szurkoloktol kapni fog...hát nem fog onbizalmat generálni.
Másik mondjátok hogy lassan mehet Cr de most őszintén az osszel ellentétben hany normális labdát kap meccsenkent?
Remélem más is megnezte hogy a 30 goljanak tobb mint kétharmadát 442es rendszerbe lőtte. Szoval akkor leesett másnak is hogy neki most már végre nagyon jol all a passzolgatos játék...
Hát őszintén már nincs kedvem hírt sem olvasni...annyira cumi lessg igy a barca meccs. Nem azért mert annyival jobb lenne a barca...hanem azért mert ki fogja használni azt a hibát amit Carlo folyamatosan elkövetet.
Lehet itt bármit mondani , igy a csapat ugy a védők vagy a rossz formába lévő csatárok...de ezt már mindenki latja hogy bale miatt nincs elég kp aki varázsolhat középen!
Van egy olyan érzésem levante ellen középen jatszatni fogja...de az amit a szurkoloktol kapni fog...hát nem fog onbizalmat generálni.
Másik mondjátok hogy lassan mehet Cr de most őszintén az osszel ellentétben hany normális labdát kap meccsenkent?
Remélem más is megnezte hogy a 30 goljanak tobb mint kétharmadát 442es rendszerbe lőtte. Szoval akkor leesett másnak is hogy neki most már végre nagyon jol all a passzolgatos játék...
- Hasta el final, Vamos Real -
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Desonic írta:RealRaúl77 írta:Ha valóban igaz, és valóban nem azt csinálta eddig amit akart, akkor az kiderül az elkövetkező néhány meccsen. Ha minden marad a régiben, akkor vagy eddig is ezt akarta, és ezután is ezt akarja majd, vagy ez az egész beszélgetés csak kitaláció.
Es ha Ancelotti a kovetkezo meccsen 4-5 helyen valtoztat a csapaton, akkor nem lehet kitalacio?
Szerintem egy szenzaciohajhasz krealmany. Csak a szokasos...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Modric visszateresevel sokkal kreativabb lesz a kozeppalya,talan a BBC is tobb labdat fog kapni es a vedekezesunk is feljavul majd. Nem birja el a csapat ha harman tamadnak elol es akkor meg Isco is fentragad,meg mint a BL-ben Arbeloa is... Nem voltunk stabilak,nem voltunk szervezettek,mindenki futott mindenhova,nem voltak elosztva az emberek es rosszul tolodtunk... Majdnem kiestunk a BL-bol. Ugyanigy jatszottunk amikor a Barca ellen kaptunk egy otost...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
RealRaúl77 írta:Ha valóban igaz, és valóban nem azt csinálta eddig amit akart, akkor az kiderül az elkövetkező néhány meccsen. Ha minden marad a régiben, akkor vagy eddig is ezt akarta, és ezután is ezt akarja majd, vagy ez az egész beszélgetés csak kitaláció.
Es ha Ancelotti a kovetkezo meccsen 4-5 helyen valtoztat a csapaton, akkor nem lehet kitalacio?
Szerintem egy szenzaciohajhasz krealmany. Csak a szokasos...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Még egyel feljebb sem lenne jó,nem hogy kettővelSunsky írta:Hát én simán kitenném jobbra Ronaldot, balra CR helyére Marcelot, Bale-t meg vissza balbekkbe.. A brazil úgysem a védekezésről híres.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...