Hogy lehet egy edzőt nem hagyni dolgozni? Perez lejárkál az edzőpályára szabotálni az edzéseket?kiserik írta:Ez sem fehér, vagy fekete. Ki mer leülni 3 BL után a padra? Sokan. Ki akar leülni Perez padjára? Kevesen.
Leülsz, mint edző. Elkezdenél dolgozni. Nem hagynak. Mivel nem hagynak, nem jönnek az eredmények. Kirúgnak. Megkapod a billogot: "aki megbukott Madridban".
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Solari)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elvileg ma Vini lesz a kilences, Bale és Asensio széllel, írják az okosok, csak keretet nem néztek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kíváncsi vagyok, te hogyan küldted volna fel a fiainkat azon a meccsen.wZoLee7 írta:Osszevasarolt? Inkabb a random felrakott. Hetvegen nagy mazlink volt, mert barki barmit mond, nem uraltunk mI ott semmit sem es ha kikapunk se csodalkozhattunk volna semmin.Faust írta:Basszus, ez nem csak a Realnal van, hanem mindenhol. Ha nem jonnek az eredmenyek, lapat, es jon a kovetkezo. Es mindenhol ott maradnak az igazolt jatekosok. Ez nem erv. Ezzel az erovel kaphatja Solari a 10 eves szerzodest, nem szol bele semmibe, nyilatkozik a sajtonak, aztan vagy nyer valamit a random osszevasarolt keret, vagy nem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Osszevasarolt? Inkabb a random felrakott. Hetvegen nagy mazlink volt, mert barki barmit mond, nem uraltunk mI ott semmit sem es ha kikapunk se csodalkozhattunk volna semmin.Faust írta:Basszus, ez nem csak a Realnal van, hanem mindenhol. Ha nem jonnek az eredmenyek, lapat, es jon a kovetkezo. Es mindenhol ott maradnak az igazolt jatekosok. Ez nem erv. Ezzel az erovel kaphatja Solari a 10 eves szerzodest, nem szol bele semmibe, nyilatkozik a sajtonak, aztan vagy nyer valamit a random osszevasarolt keret, vagy nem.
Aki a Real padján nyer valamit az sokkal többet nyert, mint aki veszít a bukással szerintem.
Santiago meg felejtős. Castillával sem tudott mit kezdeni, itt még annyit se. Azért ez a keret továbbra sem olyan szörnyű, hogy se játékunk, se elképzelésünk, se egy fegyelmezett taktikával izgulni kellene egy Alavessel való BL versengés miatt.
Santiago meg felejtős. Castillával sem tudott mit kezdeni, itt még annyit se. Azért ez a keret továbbra sem olyan szörnyű, hogy se játékunk, se elképzelésünk, se egy fegyelmezett taktikával izgulni kellene egy Alavessel való BL versengés miatt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Basszus, ez nem csak a Realnal van, hanem mindenhol. Ha nem jonnek az eredmenyek, lapat, es jon a kovetkezo. Es mindenhol ott maradnak az igazolt jatekosok. Ez nem erv. Ezzel az erovel kaphatja Solari a 10 eves szerzodest, nem szol bele semmibe, nyilatkozik a sajtonak, aztan vagy nyer valamit a random osszevasarolt keret, vagy nem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, de aki leül, az számol ezzel. Aki nem, az hülyekiserik írta:Ez sem fehér, vagy fekete. Ki mer leülni 3 BL után a padra? Sokan. Ki akar leülni Perez padjára? Kevesen.
Leülsz, mint edző. Elkezdenél dolgozni. Nem hagynak. Mivel nem hagynak, nem jönnek az eredmények. Kirúgnak. Megkapod a billogot: "aki megbukott Madridban".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez sem fehér, vagy fekete. Ki mer leülni 3 BL után a padra? Sokan. Ki akar leülni Perez padjára? Kevesen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én meg egyetértek Pérezzel abban, hogy nem kell ide olyan edző, aki kénye kedve szerint igazol, mindenféle tucatzsoldosokat, akikkel egy-két évre lehet tervezni, mert ha nincs eredmény, akkor az edzőnek lapát, a játékos meg a nyakunkon marad, mert fixen kapják az 5 éves szerződést.Andrew Dawn írta:Szerintem volna rá jelentkező, de nagy nevű edző csak akkor vállalja el a munkát, ha maximálisan a saját képére formálhatja a csapatot, amit Perez láthatóan nagyon ellenez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem volna rá jelentkező, de nagy nevű edző csak akkor vállalja el a munkát, ha maximálisan a saját képére formálhatja a csapatot, amit Perez láthatóan nagyon ellenez.
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De Perez ide vagy oda. Ki merne leulni zsinórban 3 BL után a Real padjara?Csabi írta:Ahogy az idei nyár nagyszerűen szemlélteti, nem az. Főleg akkor nem ha előre meg van mondva mit lehet még mit nem.lehet hogy Perezzel nem könnyű ellenben a Real kispadja még mindig az egyik legnagyobb poszt a világon
Egyetlen top edzőt nem fogunk már találni aki elvallalna minket ilyen feltételekkel. Mert minden top edzőnek van esze és tudja hogy bukás lesz belőle. Ancelotti volt az utolsó nagy névnek számító arc a padon. Benitezt hagyjuk, ZZ random volt, aztán Lopetegui se Solari nem azok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mai keret
Iscot kezdetném mindenképp, akármilyen a hozzáállása meg kell hogy bírja a csapat 3-0nál, ne a fontosabb játékosok legyenek kifacsarva egy elméletileg lefutott párharcon. Így is szűkösen vagyunk a sérülések miatt.
Iscot kezdetném mindenképp, akármilyen a hozzáállása meg kell hogy bírja a csapat 3-0nál, ne a fontosabb játékosok legyenek kifacsarva egy elméletileg lefutott párharcon. Így is szűkösen vagyunk a sérülések miatt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ahogy az idei nyár nagyszerűen szemlélteti, nem az. Főleg akkor nem ha előre meg van mondva mit lehet még mit nem.lehet hogy Perezzel nem könnyű ellenben a Real kispadja még mindig az egyik legnagyobb poszt a világon
Egyetlen top edzőt nem fogunk már találni aki elvallalna minket ilyen feltételekkel. Mert minden top edzőnek van esze és tudja hogy bukás lesz belőle. Ancelotti volt az utolsó nagy névnek számító arc a padon. Benitezt hagyjuk, ZZ random volt, aztán Lopetegui se Solari nem azok.
Az lenne?BBeno írta:
zz is miatta ment ez is nyílt titok.
Tudtommal nem akart belerohanni CR nélkül egy generációváltásba. Vagyis nekem ez tűnik a legvalószínübbnek.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lehet hogy Perezzel nem könnyű ellenben a Real kispadja még mindig az egyik legnagyobb poszt a világon és ez egy olyan státuszú munka hogy megéri.
ezt írtam pár hete hónapja. "mi" itt szépen válogatjuk az edzőket mintha mindnek ez lenne az álma hogy ide jöjjön. min. hárman mutatták a fukkot pereznek a nyártól számítva, mind képben van hogy perezzel nem álommeló dolgozni. zz is miatta ment ez is nyílt titok.De miért jönne akármelyik is
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De miért jönne akármelyik is. Mindenki azt károgja, hgy Zidane is Pérez miatt távozott. Egy edzőnek, főleg azoknak akiket említettünk eszük ágában sem lesz aláírni, ha valaki aki nem is ért hozzá, bele akar szólni a fontos dolgokba. Ezt így tovább nem csinálhatjuk. Mikor már nagyon égett a ház, Pérez bekussolt, hagyta Zidanet dolgozni, aztán mikor jól mentek a dolgok megint kezdett elszabadulni.
Ha ez megoldódna, én nekem majdnem mind1 ki lesz az edző, csak takarítson ki. Ha Balet eladják végre, akkor elhiszem h Pérez új szerelmet keres, addig nem hiszek el semmit
Ha ez megoldódna, én nekem majdnem mind1 ki lesz az edző, csak takarítson ki. Ha Balet eladják végre, akkor elhiszem h Pérez új szerelmet keres, addig nem hiszek el semmit
- flori
Maradhatunk annyiban, bármelyik jön Allegri vagy Pochettino közül, nem kell (nagyon) aggódnunk.
Azt mondjuk soha nem gondoltam volna, hogy leírom Allegri nevét a szívesen látottak között. Óriási kókler volt régen.
Azt mondjuk soha nem gondoltam volna, hogy leírom Allegri nevét a szívesen látottak között. Óriási kókler volt régen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ezzel az a baj, hogy a 70 milliókért igazoló Chelsea sem áll rosszabbul, ha hozzáadjuk a bevételt a kiadáshoz. Aztán nekik mégis leesett mostanában egy bajnoki arany és penzszóróknak vannak elkönyvelve.
A Spursnél Pochettino alatt a bevételt Walkert és pár saját nevelést leszámítva a flop igazolások eladása teszi ki.
A Spursnél Pochettino alatt a bevételt Walkert és pár saját nevelést leszámítva a flop igazolások eladása teszi ki.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Angol liga az elmúlt 5 évben
https://imgur.com/a/eHB0tD0
Ha ugyanilyen listát linkelek a bevétel mínusz kiadásáról lehet hogy a fél championship előttük lenne.
https://imgur.com/a/eHB0tD0
Ha ugyanilyen listát linkelek a bevétel mínusz kiadásáról lehet hogy a fél championship előttük lenne.