Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 5., csütörtök 20:49

Mivel elég sokat cikkeznek róla....
Milyen eez a Cherysev gyerek? Van benne annyi, hogy ha visszahozzuk, ne csak egy töltelék legyen, hanem ha Carlo is mutat rá hajlandóságot több szerepet is kapjon, cserekénk (nem ilyen 10 percekre értve), akár kezdőként, ha úgy kell? Hol tudna ő játszani? Ha jól tudom ő (jobb?) szélső? Ez 433-ban nem lenne probléma, de örülnék, ha jövőre inkább 442-ben gondolkodnánk? Tudna legelöl játszani, vagy esetleg a 4-es szélén, bár inkább támadóbb, mint középpályás, nem?
Nem láttam idén egy darab Villareal meccset sem, kivéve ezt a borzalmat, ahol őt nem láthattam. Nem igazán tudom, hogy áll, mi van benne, milyen lehetőségei lennének itt, vagy hogy hol tudna igazán játszani.
Nem lenne rossz, ha ez az egy év kölcsön hasonló hatással lenne rá, mint Carvajalra, és mehetne helyette kölcsönbe Jesé, remélve, hogy hasonló utat be tud járni esetleg ő is...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 5., csütörtök 20:39

Most látom a szavazást, eléggé unfair kérdés...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 19:48

morientes írta:
Ha isco-ék nem tudják átfűzni a falat
De mé nem?Eddig ment,most meg nem?Nehogy már megint az legyen az űbertudományos magyarázat hogy Modric nincs...
Mer nem azér. Mér kell mindenre legyen magyarázat? Van ,hogy megy van hogy nem, amikor nem megy semmi baj nincs ha megpróbálunk ívelgetni ... Néha még a hatalmas rettegett Messengerék sem tudják átfűzni a falat. :hmmm:

Ja és minden ami a pályán van az a foci része, az ívelgetés is. Hasznos,ha ebben is jó egy csapat, nem csak a flikkflakkban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 19:40

heccsat írta:
dzsi91 írta: A barca nem szokott a beadásokhoz nyúlni,
dehogynem, Dani Alvest utálták is érte, mert állandóan szarul adott be idény elején, aztán azóta változtatott a taktikán Luis Enrique, a jobb hátvéd befut ember mögé és Messi pedig befelé tolja és a DA-Neymar-Suarez hármasból löbböl be általában valakinek, utóbbi kettőnek főleg, de Alves elvisz 1-2 embert magával.
Amióta nem erőltetik a beadásokat sokkal jobbak is lettek.
Igaz Alvest elfelejtettem de az ő beadásai annyira szarok voltak,hogy inkább kirúgásnak venném de igazad van.Mondjuk ott 1 ember van az egész kezdőben akire érdemes ívelni az pedig Pique aki ugye ritkán ér fel a támadással. :D Én nem azt mondom,hogy minden támadásunk ívelgetés legyen, de játékosaink magasak és jól fejelnek, CR-Bale-Benz(én őt is ide venném az idei év alapján)-Pepe-Varane-Ramos mind nagyon jól fejelő játékos, de Jamestől is láttunk már szép bólintást és sztem kroos sincs ebben elveszve.Szóval ha minden kötél szakad a mi csapatunknak érdemes rámenni az ívelgetésre (bl döntő) persze nem ez kell legyen az elsődleges.

Sztem az az igazán jó csapat amelyik minden meccsszituációban erős, labdatartástól a kontrákon át az ívelgetős fociig...Az őszi Real szerintem ilyen volt.A tavaszi is lehet hasonló ha végre visszatérnek a hiányzók a töküket vakarászók meg összeszedik magukat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 5., csütörtök 19:33

Ha isco-ék nem tudják átfűzni a falat
De mé nem?Eddig ment,most meg nem?Nehogy már megint az legyen az űbertudományos magyarázat hogy Modric nincs...
Nem akarnak futballlozni,aztán jönnek ezzel a hülye ívelésekkel,amik még csak elvétve sem pontosak...
Ez nem foci.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 5., csütörtök 19:32

heccsat írta:
dehogynem, Dani Alvest utálták is érte, mert állandóan szarul adott be idény elején, aztán azóta változtatott a taktikán Luis Enrique, a jobb hátvéd befut ember mögé és Messi pedig befelé tolja és a DA-Neymar-Suarez hármasból löbböl be általában valakinek, utóbbi kettőnek főleg, de Alves elvisz 1-2 embert magával.
Azért abban reménykedem, hogy ha mi a gép elől látjuk ezt az alapvető taktikai húzást, akkor nem pont ott/úgy fognak leszopatni minket... :mrgreen:

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 5., csütörtök 19:30

----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 19:20

heccsat írta:de Benzemának a fejelés nagyon nem erőssége
Szerintem idén ebben nagyon feljavúlt, volt nem 1 szép fejesgólja.

Az nem baj,hogy a beadásokat gyakoroljuk, mit csináljunk ha nem megy "szemből" ? A barca nem szokott a beadásokhoz nyúlni, aminek az a vége,hogy lehoznak 90 percnyi tologatást. Ha isco-ék nem tudják átfűzni a falat nem tudunk mást csinálni, mint beadogatni az átlövések azok amiket hiányolok mostanában... az a baj ,hogy akárhányszor a problémákról beszélek/vagy írok, nekem nem a pad és még csak nem is Modric ami elsőre bevillan, hanem a 2 vadló egyszerűen 2015ben szinte használhatatlanok(Bale már ősz óta), 1et még elbírt a csapat, de CR nagyon hiányzik. Reméljük észhez tér.

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 5., csütörtök 19:10

hunmadridista írta:A tömörülő csapatokkal nem tudunk mit kezdeni...
Az a baj, hogy csak mostanában állt meg a tudás és ment át faékbe a csapat.
Nagyon nem jó ez az irány. Persze hiányzik Modric és James is onnan előről. De ugye főleg Bale ad be jobbról vagy Carvajal, szóval marad általában Ronaldo és Benzema érkezőnek, Ronaldo oké alapból jól fejel, de Benzemának a fejelés nagyon nem erőssége meg nagyon sokszor lesre is fut, mikor lábra kapná a labdát ilyen helyzetekben.
Next season dreamteam

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 5., csütörtök 19:06

heccsat írta:Mai edzésen is a srácok a beadásokat gyakorolgatták szélről... oké... lehet jövőre a PL-ben akarunk indulni, mert meccsek óta másra nem nagyon futotta.
Vagy, mert ha már beadogatunk, akkor tanuljunk meg normálisan beadni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 5., csütörtök 19:06

heccsat írta:Mai edzésen is a srácok a beadásokat gyakorolgatták szélről... oké... lehet jövőre a PL-ben akarunk indulni, mert meccsek óta másra nem nagyon futotta.
A tömörülő csapatokkal nem tudunk mit kezdeni...és mivel az ellenfelek 90%-a beáll védekezni, ezért gondolom Carlo a beadásokat erőlteti, hátha Cé, Karim, vagy Bale bebólintja egyszer...legalábbis én erre következtetek...(amúgy én is rühellem az ívelgetéseket, jobban szeretem ha a füvön jár a labda)

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 5., csütörtök 18:55

Mai edzésen is a srácok a beadásokat gyakorolgatták szélről... oké... lehet jövőre a PL-ben akarunk indulni, mert meccsek óta másra nem nagyon futotta.
Next season dreamteam

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 5., csütörtök 15:24

Realista24 írta:Remélem nem folytatjátok a ki tud meredekebb összeállítást felírni versenyt..
Most tűnik amùgy fel, hogy a topik, se az igazi... :hmmm: :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 15:19

Remélem nem folytatjátok a ki tud meredekebb összeállítást felírni versenyt..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 5., csütörtök 15:17

-----------De Gea----------
---Pepe----Varane-----Ramos
-------Kroos----Modric-----
-Danilo-----Isco-----Marcelo
-------Benzema-CR7---------

:mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 5., csütörtök 13:37

figyelj sander, én egyiket se szóltam le, mindegyik nagyszerű labdarúgó vagy lehet, hogy az lesz, mint Pogba vagy Verratti, de az, hogy beerőltettjük őket egy csapatba az szerintem felesleges.

Kroos meg tkpként kezdte, de már két éve nem ott játszik, viszont Ancelotti is leghátsó biztos emberként számol vele... Verrattival lehetne csak onnét kiváltani szerintem vagy egy forgó rendszert, ahol egy valaki mindig biztosít a másik kettő kkp meg mehet támogatni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 5., csütörtök 13:33

Kerlon írta:de még valahova beszoríthatnánk Gündogant is, hátha nem elég a belső kp. :mrgreen:
Nálam is beférne. A következő szezonnak így kellene nekiinduljunk:
-------------------de Gea----------------------
---Danilo-Hummels-Inigo Martinez-Gayá---
-----------------Pogba-Verratti----------------
------------Reus-Gündogan-Hazard----------
-------------------Agüero-----------------------

:mrgreen:

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2015. március 5., csütörtök 13:29

Realista24 írta:
Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo
---------Modric-Verratti-------
------Kroos-Isco-Pogba-------
-----------Ronaldo-------------
Szerintem ez baromi könnyen levédekezhető. FM-ben biztos fasza lenne.
Lehet hogy igazad van még nem próbáltam :D én kimondottan szeretem azokat a labdarúgókat akiknek van esze a focihoz és nem csak nézik hanem érzik is a focit. Az biztos hogy így elég sok passz lenne és lehetséges hogy elég unalmas is lenne a játék de ha a Real Madridról van szó akkor én személy szerint elvárom azt hogy tartsa meg a labdát, járassa és hogy a lehető legtöbb lehetőséget kidolgozza a gólszerzésre. Plusz szeretem az olyan játékosokat akik képesek arra hogy váratlant húzzanak és feltörjék az ellenfél védelmét (a jelenlegi keretből sztem erre csak Isco képes meg halványabb változatban Marcelo) amit itt javasoltam ebben szerintem 3 ember is képes lenne a váratlanra. (Isco,Pogba,Marcelo) Viszont a középpályán meg meglenne a stabilitás ahhoz hogy ez a 3 ember képes legyen magával hordozni a váratlan. Csak egy példa: Isco nem rossz ebben a felállásban de mi lenne ha Ronaldo helyén játszana fals kilencest és nem kellene védekezni csak a támadásszervezést kapná feladatnak ???? Ehhez viszont kellene az is hogy legyen kinek passzolnia.... mondjuk a 4-4-2-be volt is kinek és sokkalta jobban játszott a csapat mert mindenkinek megvolt az ideális posztja. Amitől kicsit tartanék az az hogy itt -szemben a 4-4-2-vel- több vonalba kellene mozogni és ugye minnél több a vonalas mozgás annál nehezebb begyakorolni és elsajátítani.
Kerlon írta:de még valahova beszoríthatnánk Gündogant is, hátha nem elég a belső kp. :mrgreen:
kinek a pap kinek a papné... viszont azt még mindig tartom hogy ezek a játékosok egytől egyig fantasztikusak de ne ott használjuk őket ahol gyengébb teljesítményre képesek hanem ott ahol a legtöbb csillogást képesek kihozni magukból. Láttam régebben is játszani Kroost a kapu előtt és nagyon is jó volt remekül osztotta a kulcspasszokat és jól járatta a labdát.... sőt a 16 környékéről már előtte a labdát is. nálunk pedig 35 méterre játszik a kaputól.....

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 5., csütörtök 13:18

Kerlon írta: de még valahova beszoríthatnánk Gündogant is, hátha nem elég a belső kp. :mrgreen:
minek oda cöröhét? :Đ
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 5., csütörtök 13:05

Szerintem teljesen jogos amit sonic ír
Az elnök, sportigazgató, vezetőedző, stb összeül. Eggyütt meghatároznak egy játékstílust, egy koncepciót, megvitatják milyen karakterű játékosokat akarnak igazolni, majd ezek alapján eldöntik ki érkezik
Én valahohy így képzelek el egy jól működő csapatépítést
Így működik ez angliába is,azzal a kivétellel,hogy a nendzser mondja ki az utolsó szót,nem az elnök.Na jó,talán Abraeknal máshogy,de ezt sem nagyon hiszem.
Nekem konkrétan azzal van bajom,mikor az elnök rálőcsöli a szerencsétlen edzőre egy éppen futó aktuális sztárt,az meg vakarózhat minden évben hogy építi be a csapatba...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: