Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 19:15

sonic írta:Lehet hogy Alonso donteset befolyasolta Iker, mind a ketten nyilatkoztak erdekeseket egymasrol, de azt nem hinnem hogy Iker vagy a vezetoseg tessekelte volna ki Xabit. ancelotti es Xabi nyilatkozatai is ellentmondanak ennek. Vagy akkor mindenki hazudott?
Vigyázz mer' kinevetnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 4., szerda 19:14

Lehet hogy Alonso donteset befolyasolta Iker, mind a ketten nyilatkoztak erdekeseket egymasrol, de azt nem hinnem hogy Iker vagy a vezetoseg tessekelte volna ki Xabit. ancelotti es Xabi nyilatkozatai is ellentmondanak ennek. Vagy akkor mindenki hazudott?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 19:02

Pipita írta:
nyilvánvalóan Casillas
avassál már be légyszi. :lol:
szerinted miért fikázza és miért isteníti Neuert? volt elég sajtó visszhang, hogy következtessünk ilyenre
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 4., szerda 19:00

nyilvánvalóan Casillas
avassál már be légyszi. :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 18:57

Realista24 írta:Igen. Xabi mutatta szepen a fukkot, csak tudnám mi oka volt ra. Mert hogy nem tiszta a lelepese, az fix.
nyilvánvalóan Casillas és talán érezte, hogy hátrányban van Tonival szemben
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 18:48

Toti írta:
Realista24 írta:Igen. Xabi mutatta szepen a fukkot, csak tudnám mi oka volt ra. Mert hogy nem tiszta a lelepese, az fix.
pep :shifty: :shifty:
Ket fel kell a házassághoz (jo esetben :lol: ) valamiert nekem is oltozon belüli feszko lehet az ok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 4., szerda 18:45

Ha jól tudom ő eléggé az Iker "ellenes" tábort erősítette.
Szerintetek nem lehet, hogy Ő is úgy el lett takarítva mint Diego? :/
ZIDANE

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 4., szerda 18:44

Realista24 írta:Steve ne, kerlek :lol:
Mattnel a foci csúcsa a Manchester United, az 5-0-ra elgázolt Bayern meg ezerszer jobb mint mi, ja es Carlo egy mákos edző...

A rövid padhoz. Továbbra sem ertem mi a gondja sokaknak a kerettel.
A védelem a világon talan a legjobb összetételű. Középre ott van Modric, Kroos, Isco, James, Khedira, Illarra. Elore meg a BBC es Jese.
Az hogy jottek a sérülések, miert a vezetőség hibája? A keret igenis jo volt szerintem, legalabbis az elgondolás. Az hogy egy ket játékosnal van jobb opció, hat ilyen mindig lesz. Törekedni kell a legjobbra, mi ezt tesszük.
Én azért bízom abban, hogy végre neveket is hallunk majd, akkor lehet mire reagálni. Biztosan ezek az emberek valamit jobban tudnak, hiszen Ancelotti alkalmatlan a BL-t mákokkal nyerte. Így nyilván tanulhatunk a kritizálóktól valamit, ha értelmes kritika jön. :cheers:

Szerintem a pad rövid volt túl hosszú, bár nálam Illarra és Khedira pályára sem léphetnének, így ezzel is rövidül.

Viszont valóban nem volt szerencsénk a sérülésekkel. Ráadásul a fazont meghatározó játékosok estek ki.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 4., szerda 18:40

pep :shifty: :shifty:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 18:39

Igen. Xabi mutatta szepen a fukkot, csak tudnám mi oka volt ra. Mert hogy nem tiszta a lelepese, az fix.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 4., szerda 18:30

Realista24 írta:A rövid padhoz. Továbbra sem ertem mi a gondja sokaknak a kerettel.
A védelem a világon talan a legjobb összetételű. Középre ott van Modric, Kroos, Isco, James, Khedira, Illarra. Elore meg a BBC es Jese.
Az hogy jottek a sérülések, miert a vezetőség hibája? A keret igenis jo volt szerintem, legalabbis az elgondolás. Az hogy egy ket játékosnal van jobb opció, hat ilyen mindig lesz. Törekedni kell a legjobbra, mi ezt tesszük.
Ezzel egyetertek, annyit tennek hozza, hogy Xabi Alonso utolso perces lelepese azert kicsit betett a terveknek. Biztos hogy vele meg szamoltak volna a szezonra. (szerk... dzsi megelozott...)

Az hogy most a cserepad total hasznalhatatlan, a kezdo meg szethajtva az nalam Ancelotti hibaja.

morientes írta:Így van.Bízzák csak az elnökökre...majd azok tudják.
En egy szoval nem mondtam hogy bizzak az elnokre, de forgasd ki a szavaimat nyugodtan...
morientes írta:Nem is mindenért....de egy valamit tisztázzunk...ő is csak ember erényekkel meg hibákkal,mint bárki más,nem valami isten,ahogy azt sokan gondolják.
Ezt nem velem kell tisztaznod. Nem tudom ki tekint itt istenkent Perezre, de en nem.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 4., szerda 18:25

Realista24 írta:Steve ne, kerlek :lol:
Mattnel a foci csúcsa a Manchester United, az 5-0-ra elgázolt Bayern meg ezerszer jobb mint mi, ja es Carlo egy mákos edző...

Szerintem ami nagyon "betett" az Xabi hirtelen távozása, ami részéről érthető, de szólhatott volna sokkal korábban, azért mennyire más lenne a leányzó fekvése,ha modric helyére egy Xabi alonso ugrott volna be... Egyébként tényleg erős keretünk van, de Xabival a padon ez az erős keret már a tökéletest súrolta volna szerintem.Mondjuk erről a vezetőség nemsokat tehet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 4., szerda 18:23

Na, valahogy igy. Csak hat sokkal konnyebb mindenert Perezt okolni. :)
Nem is mindenért....de egy valamit tisztázzunk...ő is csak ember erényekkel meg hibákkal,mint bárki más,nem valami isten,ahogy azt sokan gondolják.
CS0ki írta:
Máshol másképpen van,van az az elnök aki hagyja a francba a szakmai munkát,hanem csak a saját dolgával törődik,nagyon bölcsen,meg van a másik fajta :D
Mondjuk ettől függetlenül az eredmények nem azt igazolják, hogy az angol kluboknak annyira bejönne ez. Amellett, hogy kiszórnak egy rakás pénzt, a nemzetközi kupákban nem annyira jönnek az eredmények, hogy egyértelműen azt lehessen mondani, az az ideális megoldás.
Mondjuk ezt nem is mondtam,csak arra reagáltam,hogy az angol kluboknál sem így megy...pedig de...így megy.
Mert nem is az. Es csak ido kerdese hogy szepen lassan atalljanak az angol klubok is a menedzseres szisztemarol valami masra.
Így van.Bízzák csak az elnökökre...majd azok tudják.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 18:20

Steve ne, kerlek :lol:

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 4., szerda 18:12

Matt009 és akik szintén "egész éves hullámvölgyről" és Ancelotti hozzá nem értéséről beszélnek írjatok légyszi neveket.

Ha pontosan tudjátok, hogy ki alkalmatlan az edzői posztra akkor nyilván tudjátok ki a legalkalmasabb.

Én sajnos nem értek a focihoz, csak nézem azt és örülök a sikereknek.

Viszont szívesen veszem ha valaki tényekkel, érvekkel, nevekkel alátámaszt nekem valamit. Akkor el lehet mozdulni a kocsmai hőbörgés szintjéről.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 4., szerda 17:38

Matt009 írta:
Pogba nincs napirenden?
Valamelyik nap pont ezt írtam. A vezetőség nem úgy gondolja, hogy kell kkp-s a kezdőbe. Ezért jött Silva is.
Nem latom az osszefuggest. Szerintem Silva egyreszrol azert jott, mert jelenleg kellett valaki Khedira es Illarra helyere, masreszrol meg nyaron mindketto tavozok es megha jon egy kezdo (kezdo kozeli) jatekos, akkor is kell meg egy ember a padra. Na meg kezdo szintu jatekost telen szinte lehetetlen hozni.

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 4., szerda 17:33

CS0ki írta:Mondjuk ettől függetlenül az eredmények nem azt igazolják, hogy az angol kluboknak annyira bejönne ez. Amellett, hogy kiszórnak egy rakás pénzt, a nemzetközi kupákban nem annyira jönnek az eredmények, hogy egyértelműen azt lehessen mondani, az az ideális megoldás.
Mert nem is az. Es csak ido kerdese hogy szepen lassan atalljanak az angol klubok is a menedzseres szisztemarol valami masra.

The era of the gaffer is over.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 4., szerda 17:32

Matt009 írta:Egész éven át tartó hullámvölgy, hogy az Atmát nem tudtuk ebben a szezonban legyőzni?
Mikor voltunk jo formaban? Szeptember vegetol durvan december kozepeig. (ebbol is az utolso par meccs csak a vilanasokrol szolt)

Mikor jatszottunk az Atmaval? Szuperkupak augusztus kozepen, elso bajnoki szeptember kozepen. Iden pedig januar 7, januar 15, februar 7. Akkor talalkoztunk veluk, amikor MÉG nem voltunk jok, majd amikor MÁR nem voltunk jok. Ebben a ket idoszakban nem csak ellenuk, hanem a tobbi csapat ellen is sokszor nehezen hoztuk/hozzuk a meccseket.
Matt009 írta:Vagy az is, hogy Modric kiesése óta meccsről meccsre romlik a játék?
Persze hogy meccsrol meccsre romlik a jatek kepe, mivel sorra esnek ki a kezdo jatekosok, a 4 fos kozeppalyarol, ami a gyozelmi szeria kulcsa volt, 2 allando tag is kidolt. A harmadik tag szepen elfaradt, Isco még tartja magat. Ez nalam serules miatti hullamvolgy.
Matt009 írta:Vagy az is a hullámvölgy része, hogy nincs kispadunk?
Ez csak a vezetoseg (Carlo + Perez) hibaja. Most meg mar keso hegy alatt abrakolni a lovat. Jelenleg nagyon nincs mit tenni, minel tobb pontot be kell gyujteni es varni a visszateroket. En akkor leszek igazan csalodott, ha nem tanulnak a hibabol es nyaron se erositik meg a keretet.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 4., szerda 17:25

Máshol másképpen van,van az az elnök aki hagyja a francba a szakmai munkát,hanem csak a saját dolgával törődik,nagyon bölcsen,meg van a másik fajta :D
Mondjuk ettől függetlenül az eredmények nem azt igazolják, hogy az angol kluboknak annyira bejönne ez. Amellett, hogy kiszórnak egy rakás pénzt, a nemzetközi kupákban nem annyira jönnek az eredmények, hogy egyértelműen azt lehessen mondani, az az ideális megoldás.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. március 4., szerda 17:21

Realista24 írta:
Vietto's release clause stands at 10 million euros, which is well within the range of the league's big clubs.
AS
Ennyit találtam csak, olyan friss, hogy még ropog: http://www.sport-english.com/en/noticia ... on-3988970

Vissza: