Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. március 4., szerda 11:00

ő mit adott fel? teljesen korrektül teljesített, nem rajta múlt, hogy nem volt keresnivalója hanem carlon.
Szerintem ez a tyúk, vagy a tojás esete lehet, nem tudom.
Hajtott, viszonylag jól teljesített, mégis relatív kevés lehetőséget kapott. Szerintem simán elképzelhető, hogy azóta történhetett valami még fejben is nála, lehet, hogy az edzéseken sem pörög annyira, mert az utóbbi időben gyakorlatilag teljesen mellőzve van.
eReMA írta:Így a meglévő játékosnak érkezik egy konkurencia, remélhetőleg fokozódik az ambíció.

igen, eddig is úgy tűnt, hogy Carvajal nem eléggé ambíciózus. kb. olyan a mentalitása, mint CR-nek. így is mindig a maxon akar pörögni látszik rajta. pont nem ő az a játékos, akit ez még pluszba tudna motiválni.
Azt a mondatot már általánosságban értettem, nem kifejezetten Carvajal-ra.

Az edzőkérdés: Ez egy szubjektív vélemény, de személy szerint a Realhoz jobban illő (mind stílusban, eleganciában, habitusban stb.) edzőt én évek óta Madrid közelében nem láttam. Szerintem tökéletesen beleillik jelenleg az imidzsbe, hagyományokba és a világ felé mutatni kívánt képbe/értékekbe.
Mindamellett kiváló szakembernek is tartom, olyan hibákkal, amik szerintem a jelenlegi felhozatal negatívumai mellett eltörpülnek. Nem tudnék hirtelen jobb megoldást.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. március 4., szerda 10:53

eReMA írta:Így a meglévő játékosnak érkezik egy konkurencia, remélhetőleg fokozódik az ambíció.
igen, eddig is úgy tűnt, hogy Carvajal nem eléggé ambíciózus. kb. olyan a mentalitása, mint CR-nek. így is mindig a maxon akar pörögni látszik rajta. pont nem ő az a játékos, akit ez még pluszba tudna motiválni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. március 4., szerda 10:44

Carvajal mögé 30 millióért? Kicsit soknak érzem..
Csak nehogy majd csak azért játszon majd, mert drágább volt...
Az az igazság, hogy én pont ez nem gondolnám jó szemléletnek. Miért kéne Carvajal (vagy bárki) mögé igazolni? Igazoljanak mellé. Így a meglévő játékosnak érkezik egy konkurencia, remélhetőleg fokozódik az ambíció. Ezt egy profi játékosnak mentálisan, pszichésen bírnia kell. Az új érkező pedig tele lehet bizonyítási vággyal, főleg ha érzi, hogy lehet keresnivalója. Ha ezt nem érzi, simán feladja (lsd. pl.: Chicha).
Lehetne rotálni, pihentetni, formához igazítani. Játszik a jobb. Ennyi meccs mellett bőven jutna játékperc. Persze ha már az elején kiszállunk 1-2 trófeáért folyó küzdelemből, akkor biztos nem jutna annyi... Azért itt a lehetséges ok-okozati összefüggésre felhívnám a figyelmet. :roll:
Ha Carvajal lesérül, akkor majd Arbeloa vagy Nacho lehozza azt a posztot aztán annyi. Én nem is igazolnék védőt, szerintem korrekt játékosokkal rendelkezik a csapat. Max talán Marci posztjára vkit ha Coentrao dobbant.
Igen, tavaly is ez volt. "Ááá, ha lesérül valaki, majd lehozza xy..." Jah. Láttuk a Varane-Nacho kezdőt. Meg azt is, hogy Coentrao-ra mennyire (nem) lehet számítani. Így szerintem nem lehet lehozni egy -jó- szezont, legalábbis a Reallal szemben támasztott általános követelmények mellett.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 4., szerda 10:37

Nem gyengén lett elővéve itt a csapat Ancelottival az elmúlt napokban.
Nem semmi azért na...
Egy döntetlen után amit ha szerencséje van a csapatnak megnyernek.
Komoly.
Ettől függetlenül gyengén játszik a brigád ez nem is kérdés,de azért számolják már bele Modric,Ramos,James sérülését is az okosok ebbe a teljesítménybe,meg volt amikor több sérült is volt ráadásul.

Edzőt kit hoznának amúgy akik elküldenék Ancelottit ahogy Steve írta nagyon helyesen.
Direkt nem írtam a meccs után,mert tudtam hogy ez lesz az oldalon.
Olvastam én olyat is,hogy valaki azt írta hogy szerencsével nyert ennyi Bajnokok Ligáját,meg hogy mi az hogy csak 3 bajnoki címet nyert azthiszem. :lol:
Hát csinálják utánna ezek az okosok,ha annyira egyszerű.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 10:34

CS0ki írta:
A hírek szerint Arbeloa már megegyezett a jövő évet illetően egy másik csapatta, és minden bizonnyal Coentrao is távozik. Fogunk védőt igazolni.

Az tiszta sor, kell is. De én sem értem, hogy miért 30 milliós játékost nézünk ki a jól teljesítő saját nevelés posztjára. :hmmm: Remélem kamu a dolog. :/
Nem úgy tűnik, de aztán lehet csak a szokásos történet. Ügynök ügyeskedik, aztán irány Anglia.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 4., szerda 10:31

A hírek szerint Arbeloa már megegyezett a jövő évet illetően egy másik csapatta, és minden bizonnyal Coentrao is távozik. Fogunk védőt igazolni.

Az tiszta sor, kell is. De én sem értem, hogy miért 30 milliós játékost nézünk ki a jól teljesítő saját nevelés posztjára. :hmmm: Remélem kamu a dolog. :/

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 4., szerda 10:17

Pörgött a foci a Kroos, Modric, Isco kp-val és tudott így focizni a BBC is
Pont, hogy akkor nem volt BBC. Mert Bale sérült volt, James volt helyette, aki legalább nem szórta el a labdákat, és egy két szemes labdát is kiosztott meccsenként. Volt egyensúly. Modric sérülése, és Bale visszatérése egyből kibillentette a csapatot, és egyik meccsről a másikra el is veszítette a formáját, és azóta sem talált magára. Főleg a kulcsemberek.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 10:00

Norbii írta:meg amúgy se kell. Annyira nem tudok sokat róla, de kétlem hogy fokokkal jobban játszana Carvajalnál, padra meg felesleges. Ha Carvajal lesérül, akkor majd Arbeloa vagy Nacho lehozza azt a posztot aztán annyi. Én nem is igazolnék védőt, szerintem korrekt játékosokkal rendelkezik a csapat. Max talán Marci posztjára vkit ha Coentrao dobbant.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 4., szerda 9:57

meg amúgy se kell. Annyira nem tudok sokat róla, de kétlem hogy fokokkal jobban játszana Carvajalnál, padra meg felesleges. Ha Carvajal lesérül, akkor majd Arbeloa vagy Nacho lehozza azt a posztot aztán annyi. Én nem is igazolnék védőt, szerintem korrekt játékosokkal rendelkezik a csapat. Max talán Marci posztjára vkit ha Coentrao dobbant.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 9:07

Nagyon sok... főleg, hogy egy év van hátra a szerződéséből. 15 millió lenne a reális, de 20 alatt úgy se adják oda.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 4., szerda 8:44

Carvajal mögé 30 millióért? Kicsit soknak érzem..
Csak nehogy majd csak azért játszon majd, mert drágább volt...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 3., kedd 23:15

Realista24 írta:Mondjuk hétvégén, ha nem okoz gondot Jesének az üres kapu, akkor máris bejött ez a változtatás, nem?
Az egy két cserés posztra csere volt amúgy, 0 taktikai módosítás. De ja, ha bejön akkor éljen Ancelotti :mrgreen: , amúgy, hogy színtelen, szagtalan játékosok vannak a padon és meccs képet módosítani nem képes cseréink vannak is elég komolyan az ő hibája (is).
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 3., kedd 22:46

Most tök komolyan akik itt feszengenek Ancelottin és lecserélnék megtennék, hogy legközelebb úgy kezdik a mondókájukat, hogy kit szeretnének edzőnek, miért, miben adna többet?

Akkor még lehetne is mit kezdeni a dologgal, lenne miről beszélni. Így csak a szomszéd fűje mindig...

Viszont voltak olyanok, akik végig károgták a tavalyi BL-t minden nagyobb meccs előtt előadva, hogy most kapunk ki, majd a legjobban ünnepeltek??Ez hogy van, miért?
Egy-egy vereség, döntetlen után meg akasztanának.

Azokat meg nem is tudom komolyan venni akik szerint 3 BL-t nyerő edző egy középszerű, mákos figura. Azért ettől kicsit többről szól a bl.Közben Klopp vagy bárki más meg címek nélkül Isten. Ezt a logikát nem értem(ez nem zárja ki azt, hogy Klopp 5BL címet és 5bajnokit nyerhetne a Reallal egy huzamban a jövőben. :D

Rövid és nem minőségi a pad ezt láttuk, tudtuk nyáron is.
Ez a vezetés és Ancelotti hibája. Alapvetően ez a gond. Kiesett Modric és eltűnt azóta a foci. Pörgött a foci a Kroos, Modric, Isco kp-val és tudott így focizni a BBC is. Mivel nincs minőségi csere, így rotálás sem, maradt a foci szegény fáradt csapat aki igyekszik kiküzdeni a meccseket, de ennyire futja és ez talán még csak egyre gyengébb is lehet. Remélem a visszatérők dobnak a csapaton majd. Bár Modrico ilyen sérülés után..nem tudom.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. március 3., kedd 22:00

Mike írta:
igen, és a tavalyi meccsek? Összességében még mindig az van h a Barca és az Atletico is örömmel meccsel az Ancelotti féle Reallal. És akkor a többi nagyobb spanyol csapatról ne is beszéljünk
Tavaly a Barca ellen az 1. El Classicot ő taktikázta el, nem kérdés. A 2. meccsen jobb volt a Real, ott a bírói tévedések, egyéni hibák okozták a csapat vesztét. Volt az Atletico ellen 2 meccs, kurvára nem emlékszem már hogy ott mik voltak, az egyik X a másik vereség a bajnokságban.
Kupa. Atletico oda-vissza leszopatva, Barcelona dettó.
BL. Bayern oda-vissza.

Nem olyan gyászos ez továbbra sem szerintem.

Mike írta:3-4 gólos vezetésnél nemhiszem h gyakran nyal vissza bármilyen fagyi is
Rég volt már 4-5 gólos győzelem, meg lehet nézni, hogy az idény elején, teljes keretnél nem várt az 1. cserékkel a 80. percig. Ettől független lehet nem ez az indok a kései cseréknek, de én csak ezt tudom elképzelni.

Mike írta:szerintem akkor is sokat vár, és nem egyszer szarul is nyúl bele
Nem nagyon tud máshogy belenyúlni, rövid a kispad. :/

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 3., kedd 21:49

LiamGallagher írta:Barcelona ellen az utóbbi évek legszebb játékát nyújtotta a csapat
igen, és a tavalyi meccsek? Összességében még mindig az van h a Barca és az Atletico is örömmel meccsel az Ancelotti féle Reallal. És akkor a többi nagyobb spanyol csapatról ne is beszéljünk
LiamGallagher írta:Vannak olyan edzők akik nem mernek belenyúlni a meccsbe vezetésnél, nem merik megbontani ami működik, nehogy visszanyaljon a fagyi.
3-4 gólos vezetésnél nemhiszem h gyakran nyal vissza bármilyen fagyi is
LiamGallagher írta:Egyedül akkor szokott korábban cserélni, ha szopásra áll a dolog.
szerintem akkor is sokat vár, és nem egyszer szarul is nyúl bele
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. március 3., kedd 21:43

Mike írta: +1

feleslegesen védik páran, nyertünk vele egy BL-t, örülünk, de ebből nem lehet megélni évekig.

Meghát télleg az hogy a bajnokságba a nagy meccseken semmit nem érünk... gáz, na.
Barcelona ellen az utóbbi évek legszebb játékát nyújtotta a csapat. Egyedül az Atletico elleni gyászos teljesítményt meg a cserélési módszerét lehet felróni neki, bár nekem arra is van tippem hogy miért csinálja így. Vannak olyan edzők akik nem mernek belenyúlni a meccsbe vezetésnél, nem merik megbontani ami működik, nehogy visszanyaljon a fagyi. Szerintem ezért szokott időhúzó cseréket tolni a 80+ percekben. Egyedül akkor szokott korábban cserélni, ha szopásra áll a dolog.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 3., kedd 21:40

Csabi írta:a 442 jó húzás volt, csak aztán bale felépült.
vagy inkább kényszer? fenetudja...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 3., kedd 21:38

ne haterkedj realista. :mrgreen:
CS0ki írta: Szerintem ő is túl jó oda a kispadra. Ugyanaz mint Gaya vagy Danilo. Ezért nem is hiszem, hogy bármelyikük jönne.
Gaya azért annyira nem jó. Láttam az utolsó pár meccsét a valenciának, de Gaya nem áll a helyzetek magaslatán ha olyan játékossal szemben van akinek van is egy pici esze a focihoz.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 3., kedd 21:37

a 442 jó húzás volt, csak aztán bale felépült.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 3., kedd 21:34

Semmikor nem villant még Ancelotti egy módosítással,
Mondjuk hétvégén, ha nem okoz gondot Jesének az üres kapu, akkor máris bejött ez a változtatás, nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: