Szerintem ez a tyúk, vagy a tojás esete lehet, nem tudom.ő mit adott fel? teljesen korrektül teljesített, nem rajta múlt, hogy nem volt keresnivalója hanem carlon.
Hajtott, viszonylag jól teljesített, mégis relatív kevés lehetőséget kapott. Szerintem simán elképzelhető, hogy azóta történhetett valami még fejben is nála, lehet, hogy az edzéseken sem pörög annyira, mert az utóbbi időben gyakorlatilag teljesen mellőzve van.
Azt a mondatot már általánosságban értettem, nem kifejezetten Carvajal-ra.eReMA írta:Így a meglévő játékosnak érkezik egy konkurencia, remélhetőleg fokozódik az ambíció.
igen, eddig is úgy tűnt, hogy Carvajal nem eléggé ambíciózus. kb. olyan a mentalitása, mint CR-nek. így is mindig a maxon akar pörögni látszik rajta. pont nem ő az a játékos, akit ez még pluszba tudna motiválni.
Az edzőkérdés: Ez egy szubjektív vélemény, de személy szerint a Realhoz jobban illő (mind stílusban, eleganciában, habitusban stb.) edzőt én évek óta Madrid közelében nem láttam. Szerintem tökéletesen beleillik jelenleg az imidzsbe, hagyományokba és a világ felé mutatni kívánt képbe/értékekbe.
Mindamellett kiváló szakembernek is tartom, olyan hibákkal, amik szerintem a jelenlegi felhozatal negatívumai mellett eltörpülnek. Nem tudnék hirtelen jobb megoldást.