tucsoki írta:Nem kell durcázni, ha nem lett volna egyértelmű, én leginkább erre reflektáltam:
"Aki nem birja el a nyomást,az ne menjen profi sportolónak,de úgy egyébként semmi másfajta karrierben se gondolkodjon,mert nem fog menni."
Nyomás és nyomás közt különbség van,van aki kevesrbbet bír,van aki meg többet,csak hogy fel kell tudni mérni,hogy mennyi az ami még megy,mert ha túl válaljuk magunkat,akkor szánalmas hülyét csinálunk magunkból,akin a fél világ röhög,a másik fele meg bosszankodik...
Remélem azért elolvastad az egész hozzászólásom, akkor is, ha hosszú.
Az árról nem tehet, de ha kell, ha nem, egyfajta elvárás akkor is kialakul az ára miatt, de ez nem feltétlen arányos sajnos a valósággal. És mondtam azt is, hogy nem védelmükben írom, hogy szegények, hagyjuk őket, nagy rajtuk a teher.
El,az egészet nem szoktam fémunkát végezni,mert értem is azt amit írsz,de nálam ez nem kifogás.
De a lényeg,ahogy írtam is,nem ez.Hanem azt a paradoxont nem tudom feloldani,hogy ha valaki nem tehet róla,hogy annyiba kerül,amennyibe,mi a f**nak nyomja emiatt bármiféle teher.
Sztm nincs másról szó,csak mikor vki egyszerűen szar,a rajongói megvédik pl ilyenekkel,hogy "de hát nem tehet róla hogy ennyibe került,az ára miatt meg óriási rajta a teher..." Így egymondatban.
Pedig egyszerűen csak szar.
Amúgy meg nincs durca,csak be akarom már fejezni,mert ennek semmi köze a hírek topikhoz...