nem is akupa búcsú zavar engem hanem a kilátástalanság.Yazid írta:3 gólt nem lövünk ma. relax
kupa ugrott
Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
3 gólt nem lövünk ma. relax
kupa ugrott
kupa ugrott
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt kb októberben már mondtuk páran, azóta sem léptünk előre, ellenben hátra, csak most egyénileg is gondok vannak, nem jönnek a villanások.Sajnos a legnagyobb probléma, hogy a kp és a támadók közt akkora tér tátong, hogy ihaj. Kreatív játék nem nagyon, néha egy egy megindulásra tett kísérlet, de a harmónia teljes hiánya. Minden olyan esetleges, nem látom a kiforrt begyakorolt elemeket, elmozgásokat tadásépítésben, és ez hosszútávon is aggasztó lehet, mivel ha itt nem megy, nem fog a bajnokságban és a BL-ben sem. Egy taktikai fegyver, beívelünk és remélhetőleg érkezik rá valaki...csak ez nagyon egy kaptafára megy.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hétvégére már a spanyol bajnokságot sem fogjuk vezetni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Danilo, Cé, Benzema le
Morata, Mariano, LV be.
Ki is lehet esni, de halljon bele az összes.
ZZ meg Danilot felejtse el, és most kicsit túlokoskodta, tanuljon belőle.
Morata, Mariano, LV be.
Ki is lehet esni, de halljon bele az összes.
ZZ meg Danilot felejtse el, és most kicsit túlokoskodta, tanuljon belőle.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk nézzétek meg azt, hogy amikor ment Karimnak hol játszott, meg mostanában hol játszik. Ő nem él meg a tizenhatoson állva, és várva a labdát. Ez egy hiba.
Danilo a második és harmadik hiba.
Ramos a szélen a negyedik, Casemiro meg az ötödik.
Csak ma...és ezekből több aktuális az elmúlt meccseken is.
Danilo a második és harmadik hiba.
Ramos a szélen a negyedik, Casemiro meg az ötödik.
Csak ma...és ezekből több aktuális az elmúlt meccseken is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Legalább az egyik kellett volna a kezdőbe..Realista24 írta:És akkor pár okos a meccs előtt csodálkozott, hogy Moratát meg Marianót akarjuk a kezdőbe.
Szerintem Zidane kicsit túl taktikázta ezt a meccset egyelőre. Danilora kihigyezni a taktikát és ilyen feladatokat adni neki, úgy hogy normál körülmények között se tudja, hogy merre van arccal előre..
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kell LV ...KELLL!!!!!!!!!!!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Benzema nagyon siralom, nem kellene erőltetni.
De a lényeg. Idén elkezdtünk kísérletezni minden random felállással. Azóta csak vereségek. Miért nem játszunk 4-3-3-ban? Örök rejtély marad.
De a lényeg. Idén elkezdtünk kísérletezni minden random felállással. Azóta csak vereségek. Miért nem játszunk 4-3-3-ban? Örök rejtély marad.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Benzema is nem rég mondta hogy nem sérült jól érzi magát jó formában van, villant kettőt aztán azóta megint lötyög.
Hihetetlen, hogy rá sem lehet soha számítani ilyenkor.
Menjen Morata-Mariano legalább helyezzünk nyomást rájuk.
Hihetetlen, hogy rá sem lehet soha számítani ilyenkor.
Menjen Morata-Mariano legalább helyezzünk nyomást rájuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
- Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1
Sajnos én Asensioban sem érzek komolyabb erőt ma (ma sem, sajnos az év eleji dolgokat nem sikerült átmenteni), ő helyette kellene LV, Danilo helyett Mariano, és még Benz helyett Morata. Hátha felszántják a pályát:)
Sajnos a legnagyobb probléma, hogy a kp és a támadók közt akkora tér tátong, hogy ihaj. Kreatív játék nem nagyon, néha egy egy megindulásra tett kísérlet, de a harmónia teljes hiánya. Minden olyan esetleges, nem látom a kiforrt begyakorolt elemeket, elmozgásokat tadásépítésben, és ez hosszútávon is aggasztó lehet, mivel ha itt nem megy, nem fog a bajnokságban és a BL-ben sem. Egy taktikai fegyver, beívelünk és remélhetőleg érkezik rá valaki...csak ez nagyon egy kaptafára megy.
Sajnos a legnagyobb probléma, hogy a kp és a támadók közt akkora tér tátong, hogy ihaj. Kreatív játék nem nagyon, néha egy egy megindulásra tett kísérlet, de a harmónia teljes hiánya. Minden olyan esetleges, nem látom a kiforrt begyakorolt elemeket, elmozgásokat tadásépítésben, és ez hosszútávon is aggasztó lehet, mivel ha itt nem megy, nem fog a bajnokságban és a BL-ben sem. Egy taktikai fegyver, beívelünk és remélhetőleg érkezik rá valaki...csak ez nagyon egy kaptafára megy.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a bizonyos 30 ezer.R.M.C.F írta:A haja nem jó? Vagy mi a gond?Nincs gond vele? Na ne hülyéskedj már...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A haja nem jó? Vagy mi a gond?Nincs gond vele? Na ne hülyéskedj már...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Sry!
Pedig minden meccsén vissza tudtam magam fogni.
Kezd nálam amúgy fogyni a türelem.
Küzdenek,akarnak,de totál ártalmatlan az egész.
Baromi sokat dobhatna a morálon egyébként egy kiküzdött győzelem.
Pedig minden meccsén vissza tudtam magam fogni.
Kezd nálam amúgy fogyni a türelem.
Küzdenek,akarnak,de totál ártalmatlan az egész.
Baromi sokat dobhatna a morálon egyébként egy kiküzdött győzelem.
-
Steve írta:Ez a Danilo hihetelen..4-5 támadás halt el eddig rajta.
Tetszikbaz iram!
Szerencsétlen CR-nek szerencséje sincs idén pedig most nincs gond vele és a kapufákkal már nagyon közel jár.
Csak így tovább!!Menni előre.
Nincs gond vele? Na ne hülyéskedj már...
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Amíg nem rúgunk 2 gólt, addig mindegy is, ez csak olyan kis színes Danilotól.
De ZZ mit gondolt ezzel a csapattal? Sérülések mellett is egy értelmes 442-t simán ki lehetett volna rakni, most meg össze-vissza van az egész, Danilo szélről induló 10-est játszik(...), a többi rohangál középen amerre lát, nem hogy értelmes támadást nem tudunk vezetni (legalábbis nálam az nem az, hogy vhogy kierőszakoljuk Ramosnak, aki középső hármas létére jobbszélről ad be), de a végén már a Celta is simán átmegy rajtunk.
Ha akarunk még valamit ezzel a meccsel, akkor sürgősen változtatni kellene.
De ZZ mit gondolt ezzel a csapattal? Sérülések mellett is egy értelmes 442-t simán ki lehetett volna rakni, most meg össze-vissza van az egész, Danilo szélről induló 10-est játszik(...), a többi rohangál középen amerre lát, nem hogy értelmes támadást nem tudunk vezetni (legalábbis nálam az nem az, hogy vhogy kierőszakoljuk Ramosnak, aki középső hármas létére jobbszélről ad be), de a végén már a Celta is simán átmegy rajtunk.
Ha akarunk még valamit ezzel a meccsel, akkor sürgősen változtatni kellene.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
-
Honnan tudtad előre, hogy 2 lépésről fog lőni?giuseppemeazza írta:Köszi CR,hogy kivettél a zsebemből egy 30-ast...azt hittem 2 lépésről menni fog..
Én nem tudom, hogy feladva mentek a pályára, vagy tényleg ilyen nyomorékok.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Danilo mindenkepp le, hany meccs kell meg h elmenjen a balfaszsagain h kirakjuk a keretbol. Mondjuk Nachorol se feledkezzunk meg, a golban o is vastagon benne van, jobban mint szerencsetlen Danilo.
Szoval Danilo le LV be, Benzema szinten mehet le, nem sok haszon volt a jatekaban Morata v Mariano be.
Szoval Danilo le LV be, Benzema szinten mehet le, nem sok haszon volt a jatekaban Morata v Mariano be.
ezért a gólért konkrétan gondoltam. ugyanúgy nevettem a gólon mint mindenki más de ehhez kevesebb közve volt mint a múltkori öngóljánál. tényleg minden a csávó ellen szól ennyire rossz és még szerencsétlen is. de z az egész csapatra mondható a sérülésekkel együtt.Steve írta:Én sem tudom hibáztatni.BBeno írta:nem tudom ezért most danilot hibáztatni mert nem tehetett róla most de pont látszik hogy a világ is ellene van.
Nem az ő hibája, hogy leigazoltuk. Az sem, hogy már abszolút nincs senki csak ő lassan.
Ezt az embert többet nem akarom Madrid mezben látni.
5-6 totál támadás akadt meg mert nem tud labdát levenni, vagy mert abszolút nem tud beadni.