Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
hoppá, figo blatter helyébe szeretne lépni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elég karcsú az az évi 20 milla arab barátaim...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem azért van rá szükség,mert spanyol,meg nem is azért,mert majd ő váltja ikert a rojoknál,hanem mert a világ 3 legjibb kapusának egyike.Nem, nincs ember aki így gondolná...azt a kérdést kellene feltenni, hogy szüksége van a Real Madridnak rá?
Sokan talán nehezen fogadnák el a tényt, hogy a spanyol válogatott kapuját nem a Real Madrid kapusa védi...mert Iker után De Geaé a szerep...Van egy Navasunk, aki nem kutyaütő, én neki szavaznék bizalmat és egy generációval, vagy kettővel De Gea után keresgélnék...főleg h a belga (aki szerintem a világ legjobbja lesz) teljesen esélytelen.
Mivel Courtouis esélytelen,Neuer meg méginkább,marad ő.Az biztos viszont hogy 1 évvel a szerződése lejárta előtt 50 milliot nem ér.Kérdés,ha új szerződést köt vele a MU,nem e lesz drágább...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Oliver Kahn nyilatkozta Reus-ról, hogy a 25 millió eurós kivásárlási árat nevetve fizeti ki érte bárki, a Dortmund szinte biztos hogy nem tudja megtartani (2017-ig van szerződése). Ennyiért óriási vétel lenne...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez volt.COPE | Real Madrid want to sign Valencia's left back José Gaya!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem, nincs ember aki így gondolná...azt a kérdést kellene feltenni, hogy szüksége van a Real Madridnak rá?KAG írta:Angol lapértesülések szerint a Real Madrid egyezségre jutott a Manchester Uniteddel De Geát illetően. Az alku értelmében a Királyi Gárda 50 millió eurót fog fizetni a spanyol válogatott hálóőrért. Forrás: Madridom.hu
Ne vicceljünk már!!
Van olyan a fórumon, aki szerint megér ennyi pénzt? Ha van akkor kérnék egy indoklást is mellé
Sokan talán nehezen fogadnák el a tényt, hogy a spanyol válogatott kapuját nem a Real Madrid kapusa védi...mert Iker után De Geaé a szerep...Van egy Navasunk, aki nem kutyaütő, én neki szavaznék bizalmat és egy generációval, vagy kettővel De Gea után keresgélnék...főleg h a belga (aki szerintem a világ legjobbja lesz) teljesen esélytelen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a hír csak azért jött elő, mert Iker azt mondta, hogy menne az MLS-be egyszer. Kár hogy nincs felvétel náluk. Jó lennékGéci írta:Ez a hír csak arra jó, hogy a MU kaparjon azért, hogy ùj szerződést kapjon a spanyol...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez a hír csak arra jó, hogy a MU kaparjon azért, hogy ùj szerződést kapjon a spanyol...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
sok az a 60 m, 1 eve lesz vissza a szerzodesebol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi az az EUFA? -Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány? :ĐBBeno írta:official announcement of EUFA, EUFA looked into 51 cases of Real Madrid without noticing any problems.
There is no way of Real Madrid being transfer banned.
Ha meg UEFA, akkor szerintem fake hír.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha még 5 évig lenne szerződése, akkor gondolkodhatnánk, bár talán akkor is túlzás lenne. De így, hogy 1 év van a szerződéséből, és ő is jönni akar (különben nem lenne miről beszélni), csak jófejségből adnék nekik 20 millió körül.De lehet letárgyalnám De Gea-val, hogy várjunk még egy évet, és kapsz olyan fizut, hogy csak lesel.Ha 10 évig a kezdő kapusunk lesz, akkor igen, megéri.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ha 10 évig a kezdő kapusunk lesz, akkor igen, megéri.
Jó hír. Kicsit azért féltem, hogy találnak valamit, de ezek szerint tiszták vagyunk. (vagy az UEFA még korruptabb )BBeno írta:official announcement of EUFA, EUFA looked into 51 cases of Real Madrid without noticing any problems.
a mai világban sajnos, vagy nem sajnos, megér, ahol egy Oblak 20 millió volt, ott egy De Gea sajnos 50.KAG írta:Angol lapértesülések szerint a Real Madrid egyezségre jutott a Manchester Uniteddel De Geát illetően. Az alku értelmében a Királyi Gárda 50 millió eurót fog fizetni a spanyol válogatott hálóőrért. Forrás: Madridom.hu
Ne vicceljünk már!!
Van olyan a fórumon, aki szerint megér ennyi pénzt? Ha van akkor kérnék egy indoklást is mellé
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Angol lapértesülések szerint a Real Madrid egyezségre jutott a Manchester Uniteddel De Geát illetően. Az alku értelmében a Királyi Gárda 50 millió eurót fog fizetni a spanyol válogatott hálóőrért. Forrás: Madridom.hu
Ne vicceljünk már!!
ZIDANE
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ez legyen a kriterium??CS0ki írta:Én amikor láttam újabban a faszit, elég nagy homály volt, szerintem erősen visszaesett az ő teljesítménye is. Meg már csak abban az idióta baseball sapkában látom a fejét, amikor ránézek.
Ramost meg bundaban latod telen nyaron.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
persze. 50 millióért olyan kapust venni aki még mindig nem hosszabbított.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Jön Casillas mögé?Angol lapértesülések szerint a Real Madrid egyezségre jutott a Manchester Uniteddel De Geát illetően. Az alku értelmében a Királyi Gárda 50 millió eurót fog fizetni a spanyol válogatott hálóőrért. Forrás: Madridom.hu
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
official announcement of EUFA, EUFA looked into 51 cases of Real Madrid without noticing any problems.