Sunsky írta:morientes írta:.de szerencsére azért madridban nem így gondolkodnak.
Hát nem tudom, régebben azért akikre kiadtunk egy rakás pénzt (Figo, Ronaldo, Zidane, de még akár Beckham is, aki ha focizni nem is a legjobban, de küzdeni azt nagyon tudott), azok focizni legalább tudtak, még ha csapatként el is cseszte Perez. Most meg ilyen Jamesekért ad 80 millákat, mert szép a szeme. Elhozunk egy kiégett Kakát, egy Bale-t, aki talán itt örök rejtély lesz... Illara aki nem is játszik 30 milla. Bár szó szó, azért a Drenthe, Faubert, Gago, Heinze féle csapat után lehet át is értékelem, amit írtam...
Régebben (főleg Puskásék idejében) szó szerint a legjobb játékosokat hoztuk el, most a legnagyobb marketinggel rendelkezőket.. azért nem ugyanaz, egyáltalán nem.
Azért még mindig megpróbálunk "játékos",játszani tudó futballistákat összeszedni,elég ha csak Marcelot,Benzemat,Ronaldot,(mert minden híresztelés ellenére érzi azt is,csak hajlandóak sokan robottá degradálni),de mondhatnám Iscot,Carvajalt,vagy épp Varanet is,akik ehhez az elegáns,szemnek tesző stílushoz tartozik.
Modric-Kroos másban tünik ki,olyan szinten,ami a mai futballban nélkülözhetetlen,annyira nem vagyok hülye hogy ezt ne tudnám,de mindkét játékos szervesrn kapcsolódik,beleillik,ebben a mostani,kreatív játékosokkal teli Real Madridba.Az más kérdés,hogy mostanában ebből sokat nem látunk,hogy mi az apjukfasza baja van,az is megér egy misét,de már kitárgyaltuk.
Bale egy hirtelen jött válasz volt Neymara,ha már a brazil nem jött össze,Hamesz meg...hát eze az a kicsúszott eredmény,ami megfogta Perezt,mert a VB-n tényleg jó volt,de se az előtt a portóba,vagy az oroszoknál különlegeset nem mutatott,sem itt madridban azóta...
Visszatérve a témára,a mai túlgyúrt,leegyszerűsödött,agyontaktikázott,célirányos fociban egyedül a Eeal meg a barca viszi tovább úgy-ahogy azt a fajta játékot,amit gyerek koromban megszerettem.