Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
18%
Xabi Alonso
79
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 103

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 21:57

így nehéz volt a csorda ellen ez igaz
Szem kell hozzá észrevenni. Van akinek van,van akinek nincs,van akinek csak a dumálás és a visszaböfögés marad....
Sajnos a közösséget megfertőzte egy bizonyos elvont gondolkodás,
Ezeket csak most írtad, de már máskor és többször is eléggé leszóltad a fórum azon részét, akik a gondolkodásmódod ellen mennek.Lehet véleményt formálni, de kvázi leekézni több (elég sok) embert, mert nem értenek veled egyet, erős. Most szólok utoljára, hogy ezen változtass.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 21:47

Hát nem is arra célzott Zsombi hogy ne lenne neki top a bal lába...

Amúgy Hámesszel kibékültem majdnem végleg. Isco, Modric, Kroos ha a pályán van teljesen oké a faszi, a balosán kívül full átlag, de melózik szépen. Kicsit drága volt, de ez van. Jóképű srác, majd a JR10 feliratú bugyikból visszajön az ára.
Baletől viszont kezdetektől ódzkodtam. Nem ide való ember, csak rá kell nézni. De ez 1001x ki lett itt fejtve.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 23., péntek 21:43

Nem tudom, nem ismerem őt
Majd rákeresek

Mindenestre Jamesé is nagyon komoly. Nem látom, hogy ebben mi a kritizálandó

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 21:38

Pontosan. Mint a világ 2 legjobb bal lába.[/quote]Hát James bal lábától nem igen van jobb a mai mezőnyben. Legyen akármennyire is gyenge játékos, ezt el nem veszed tőle[/quote]

A portugal dudáé az jobb,az a legjobb az én véleményem szerint,csak ámulok amikor beleteszi a balost a labda útjába....isteni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 23., péntek 21:37

Zsombor írta:
R.M.C.F írta:bár sokat beharangoznak és :lol: :lol: :lol:
Pontosan. Mint a világ 2 legjobb bal lába.
Hát James bal lábától nem igen van jobb a mai mezőnyben. Legyen akármennyire is gyenge játékos, ezt el nem veszed tőle

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 21:20

Zsombor írta:
R.M.C.F írta:
Szem kell hozzá észrevenni. Van akinek van,van akinek nincs,van akinek csak a dumálás és a visszaböfögés marad....

dudáét nem éri fel....de idővel lehet.
Teljesen megértelek amúgy, én is így gondolom. A sok károgó, hogy ellenkezett hogy ne jöjjön Bale és James ennyi pénzért. Aztán mind pofára estek, mert húzzák a csapatot. B-)

Erre mondják,a kivétel erősíti a szabályt,és van olyan is aki 8 év alatt 1x vagy 2 téved :).....mivel bale kapcsán a sok károgónak a java részének lövése sem volt hogy ki is mi is ez a faszi,így nehéz volt a csorda ellen ez igaz. A legtöbb csak ment 1 vagy 2 olyan szószoló után,akik egyébként is leszólnak,kigyúnyolnak sok játékost aki nem épp olyan mint az ő zsánerük,hanem másban erős,vagy esetleg jobb is mint labdarúgó.
Én bale párti voltam,mert tisztában voltam a tudásával és a képességivel,amit nem tudott bale hozni,sőt meg sem közelíti,amit én sem és még a másik nagy vaksi (zidane) sem hiszem hogy ért.....mert érthetetlen,és kevés a köze a stilusához,mert pont abban volt jó,hogy minden poszthoz és feladathoz kitűnően aklimatizálódott korábban.

Sajnos a közösséget megfertőzte egy bizonyos elvont gondolkodás,ami szerintem nagy tévedés,és divatból mentek utána....ezek pl a gyökkettők,nullák,fgy-k,butaargentinok,favágóangolok, középszerűek és sorolhatnám a sok idióta jelzőt amik messze állnak az igazságtól,még is teret nyertek.......

Bale-el lehet jönni,jogos....én álmomban sem gondoltam volna,hogy idejön,eltelik egy év,és ott baszik bele ahol tud,ahelyett amit valójában tud, hogy megver bárkit egy vs egyben,állandó veszélyt teremt,mindig benne van a gól vagy a helyzet,ha oda kerül akár csak egyszer is már félő hogy az gól......itt meg belebotlik a labdába,és sokan meg undormány módon beszélnek róla......

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 21:12

Toky, 30% a klubnak megy, a maradék azt hiszem negy fele :lol: szoval nagyot nem tévedtél :D
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 23., péntek 21:11

Toky írta:
Kíváncsi vagyok, hányan adják össze a számokat, hogy megnézzék, hogy kijön-e a 100. :shifty:

nekem kijött :Đ
Toky írta: 2,86% Neymar apjáé
ezen meg sírok :lol: :lol:
Kép

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. január 23., péntek 21:04

Zsombor írta:Teljesen megértelek amúgy, én is így gondolom. A sok károgó, hogy ellenkezett hogy ne jöjjön Bale és James ennyi pénzért. Aztán mind pofára estek, mert húzzák a csapatot. B-)
:lol:
Ez a vita kezd olyan lenni, mint az én reggelim.
-Khedirának lejár a szerződése, nem tudjuk eladni.
"-De igen, csak nem pénzért!"

Jól emlékszem, hogy Silvának odahaza elég komoly marketingértéke van? Mint ha írtatok volna nem rég valami ilyen hírt. Talán ez is magyarázza a vételárat. Meg gondolom nála is úgy van, hogy 30%-a klubé, 15% egyik banké, 10% a másik banké, 13% az ügynöké, 26% egy cégé, 2,86% Neymar apjáé, és mindenki más mehet a 3,14-be...

Kíváncsi vagyok, hányan adják össze a számokat, hogy megnézzék, hogy kijön-e a 100. :shifty:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 23., péntek 20:46

CS0ki írta:1-2 millióért kit lehet venni, de komolyan? Van egyáltalán olyan olcsó elad játékos?
Akár Horváth Jocót is a megye 2-ből, ha azt tudja, amit a videókon látni.. bárkit, nem kell nagy névnek lenni. Jó, ez durván túlzás, meg mondom, majd meglátjuk, hogy mit tud, de nekem ez harmatosnak tűnik, akár tehermentesítés, akár nem.

Ott az a csávó, aki hétvégén kavargatott, meg cselezgetett ellenünk a Getafe-ban, Yoda vagy ki.... Még ott se fért be a kezdőbe, de sokkal több szép megmozdulása volt ellenünk 20 perc alatt, mint ennek a srácnak a best of videóiban. Biztos van eldugva egy-két ember, akik kincset érnének, ezért vannak a játékosmegfigyelők. Elvileg ezért fizetik őket. Ilyen Odegaardokat nem nagy cucc észrevenni, mert a csapból is csodagyerekek folynak.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 23., péntek 20:40

R.M.C.F írta:

Teljesen megértelek amúgy, én is így gondolom. A sok károgó, hogy ellenkezett hogy ne jöjjön Bale és James ennyi pénzért. Aztán mind pofára estek, mert húzzák a csapatot. B-)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 23., péntek 20:35

CS0ki írta:
Csak azt mondom, hogy ilyen játékost 1-2 milláért is lehet szerezni, ha padra és kiegészítőembernek akarunk valakit.
1-2 millióért kit lehet venni, de komolyan? Van egyáltalán olyan olcsó elad játékos?
Talán egy Besic-et (se)...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 23., péntek 20:33

Csak azt mondom, hogy ilyen játékost 1-2 milláért is lehet szerezni, ha padra és kiegészítőembernek akarunk valakit.
1-2 millióért kit lehet venni, de komolyan? Van egyáltalán olyan olcsó elad játékos?

Egyébként van elvárásom nekem is. Remélem látok majd benne valamit, ami alapján megértem, hogy miért fizettünk ennyit érte. Még ha nem is jön be.

De Gea-nak meg remélem megüzenjük, hogy ha ide akar jönni komoly fizuért, akkor eszébe se jusson új szerződést aláírni. Szerintem ez elég tiszta helyzet. Onnantól, hogy aláír, marad az angoloknál.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 23., péntek 20:31

Zsombor írta:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 20:26

Storyonline? :ike: :fpalm:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 23., péntek 20:17

Realista24 írta:A United alkudoznak, De Gea helyett Januzajt csapná pénz mellé Baleért.
:hmmm: :hmmm:

http://www.storyonline.hu/data/cikk/2/12282/1.jpg

nem áll az alku
Nem illik.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 23., péntek 20:00

Realista24 írta:A United alkudoznak, De Gea helyett Januzajt csapná pénz mellé Baleért.
castillaba simán jó :mrgreen:
de gea + januzaj + 70milla
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 19:51

A United alkudoznak, De Gea helyett Januzajt csapná pénz mellé Baleért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 23., péntek 19:36

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 19:36

De ezt csak videók alapján mondom, nekem vannak elvárásaim vele szemben, ha már leigazoltuk, majd bizonyíthat.
Nem azt írtam, hogy nincsenek elvárások, hanem hogy nem sok. Tehermentesítés, erre lett hozva.
Gondolom van oka, hogy nem egy egymilliós játékost igazoltak, ha egyáltalán volt most ilyen elérhető.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: