Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. július 2., szombat 9:10

Hú nehéz kérdés. Vagyok már annyira öreg, hogy emlékezzek a régiekre is. 2000-ben mikor Redondo megkerülte Berget, Mcmanaman gólja a döntőben, vagy ahogy Raul elhúzta Canizares mellett... De 2 évvel később Zidane gólja, talán az volt a leginkább felfoghatatlan, olyat egyszer látsz az életben. Mégis azt gondolom, hogy az idei volt a legnagyobb győzelem, mert az idei csapat ebben a mezőnyben finoman szólva sem volt esélyes. Aztán a legnehezebb ágon sikerült. Szerintem ez fáj a a világnak a legjobban, ebben szinte biztos vagyok. Mindenki várta mikor esik ki a Madrid a nagy "korszakos" csapatok ellen, főleg az xg huszárok, erre az öreg csapat megnyerte. Kicselezhetetlen Vandajk meg csak lesett :D De én nem feledem a 12 évet sem, amikor állandóan kiestünk, és minden lúzer kis fiatal gyerek röhögött rajtunk. Én viszont kitartottam a legnehezebb időkben is. Pedig volt itt Heinze és Metzelder is. Valahol láttam, hogy a Real Madrid 6 bl győzelemmel rendelkezett 1990-re. Aztán jött Cruiyff és megváltoztatta a futballt. Jött a valaha volt legjobb Messi is. Azóta a Barcelona 5 bl győzelem, a Madrid 14. Na ez az igazi fegyvertény. Mert nekik az elmúlt 30 év tuti a legsikeresebb időszak, nekünk viszont tuti nem,
mert volt itt a Puskas féle csapat is. S mégis így állunk. Ez ennyi azt hiszem. :)

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. július 2., szombat 0:26

14-es donto mindent visz, az Alianzos 0-4 az egyik legedesebb Realos elmenyem, de osszessegeben az idei meneteles nagyobb katarzist okozott. Mindketto felejthetetlen es megismetelhetetlen aztan a ketto kozott meg triplaztunk is. :lol: Mennyire imadom ezt a csapatot… :-* :sziv:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 1., péntek 23:53

Nálam is egyértelműen 14 vagy 22, de az a 3 éves leuralás, óriási fölény és első duplázás sem kutya :D

13 őszén, 9 évesen kezdtem szurkolni a csapatnak. Még tisztán emlékszem a Clásicóra, Jesé góljára ( :'(), Isco első goljára is (a Betis ellen? a debütálásán?), a Bayern elpusztítására, innen CR-re, ahogy mutatta a 15-öt, na meg arra a sorfal alatti szabadrúgás gólra ahh stbstb. . 10 voltam mire megnyertük a tizediket. Akkoriban sajnos még nem tudatosult bennem, hogy mit is tettünk és milyen nyomás van a csapaton. Még nem voltam ízig-vérig madridista, mivel még egy kis taknyos voltam :D

Az a szar gól, Bale kihagyott helyzetei stbstb. Már azt hittem vége, de nem ismertem eléggé a csapatot. Apámmal néztem, akinek a fodball iránti szerelmemet is köszönhetem. Ő valahogy a 80-90 perc között már el is ment zabálni vagy mi, de pár perc múlva jöhetett is vissza, hallva az ordításomat. Másokhoz hasonlóan én sajnos nem mondhatom, hogy ez volt a legjobban átélt pillanatom, (ott van a top 3-ban) de biztos az lett volna ha érzelmileg elég fejlett vagyok.

A triplázás nálam is úgymond "várható" volt. Nem lepődtem meg egyik siker után sem. Annak a csapatnak mindenki tudatosította az erejét. Nem lennék meglepődve, ha az ellenfelek seggdugasszal játszottak volna, amennyire fosni lehetett attól a csapattól. Minden poszton klasszisok és legendák játszottak. Hát milyen csapat az ahol egy James, Pepe, Isco/Bale, goldenboy Asensio, prime Morata (ez kurvahülyén hangzik) ül a padon?

16-ban bizonyítottuk, hogy a legvastagabb idegeink is nekünk vannak. LV és az a labdapörgetés Atyaisten :lol:. Imádom. Innen is boldog szzülinapot neki. Valaki folyton azt a megmozdulását emlegeti, de sosem jut eszembe ki az. Majd jelentkezzen :D.
18-ban megmutattuk, hogy bármeddig is ér a szar, mi akkor is Európa királyai vagyunk.
17-ben meg csak egyszerűen faszra húztunk mindenkit. Hány gólt kapott az a Juve a döntő előtt a BL-ben összesen? Hármat? Beszarás. És Casemiro akkori bombái is külön kedvencek. Asensio aranyfiunk meg mit ment akkor. Sosem felejtem el :salute:

Ami viszont idén történt az leírhatatlan. Minden tökéletes volt. KAK back-to-back triplája, Vinidzsí szopatásai, Rodrygo klasszis megoldásai, Modric mint a jó bor, prime Carvajal, baszógép Militao-Alaba, na meg persze a nagy fal :salute: és még sorolhatnám. +Gumibogyó kihagyott büntetője :D

Valaki írta is, hogy ha valami másképp történik akkor beüt a szar, de biztos vagyok benne, hogy pl. ha Rodrygo aznap este nem duplázik, jött volna az Asensio dugó. És kapná az új szerződést :D. Szóval ez olyan év volt, hogy mindenre lett volna válaszunk.

Annyi örömet okoztak nekünk ezek a srácok, hogy a hétköznapi problémák csupán porszemmé törpültek mindemellett. És az a másnapos fáradtság a hajnali 2-ig való virrasztás után milyen édes tud lenni. Annál sincs sok jobb dolog.

Szóval nálam ez 22.

És még így is mennyi mindent kihagytam...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 1., péntek 23:46

Nálam kis gondolkodással 14..

Nem volt Xabi
amúgy is szar kezdő :mrgreen: :mrgreen:
Casillas baki
Ramos :sziv:
Marci gólja

Majd Carlo üvöltve csapkodta az asztalt a meccs utáni sajttájon, ahogyan beugrált a 3 (részeg?) állat: M12, Ramos, meg Pepe... :lol: :lol: :sziv: :sziv:

Nem lenne 11, meg 12, meg 13, meg TIZENNÉGY a tizedik nélkül.. :D

De amúgy kabbe kodo, ilyen g**i kérdés nincs mégegy.. :lol:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. július 1., péntek 23:32

füst írta: 17-es, a juve elleni döntő volt nekem a katarzis csúcsa. Mert mégis ki a franc védi meg a BL címet?
Jó, de ki a franc védi meg a BL címet MÁSODSZOR IS?!?

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. július 1., péntek 21:05

En a 16os dontot se sorolnam ennyire hatra. Mondjuk nem tudom melyik ele raknam :lol:
De azert egy 10rugasos buntetoparbajban nyerni az is katarzis volt az atleti ellen meg foleg.
De ha donto akkor nekem valamiert a 17es azt a juvet igy megverni zseni volt.
Jo mondjuk a 14is ahogy iker sirt oromebe az egyenlitesnel, vagy marcelo golorome... Aaa mindegyik zsenialis. :sziv:

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. július 1., péntek 20:22

M1Ö írta: Decima :sziv: Mai napig elsírom magam, ha megnézem a videót amit ti fordítottatok :'( ………
Úristen ez a videó… még mindig :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. július 1., péntek 18:53

17-es, a juve elleni döntő volt nekem a katarzis csúcsa. Mert mégis ki a franc védi meg a BL címet?

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 1., péntek 18:49

en is pont igy. akkora extazasban voltam a 2014es donton mint soha de ennyire underdogkent es ilyen forditasokkal meg meg soha nem nyertunk blt mint iden. 2014re nyomtam
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. július 1., péntek 18:45

Ha döntő, akkor decima, ha menetelés, akkor az idei. De a mostani az talán nagyobb sporttörténelem, ennyi comebackkel, öreg csapattal, az újgazdag geci trión keresztül. Mint egy hollywoodi film.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 1., péntek 15:39

A mostani meneteléshez fogható sportélményem soha nem volt, egyik általam követett sportágban sem.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. július 1., péntek 15:29

2014 és 2018, ne kérjétek, hogy válasszak :'( :sziv:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. július 1., péntek 14:42

Decima :sziv: Mai napig elsírom magam, ha megnézem a videót amit ti fordítottatok :'( Annyi szar után, 12 év szívás után, az egész világ rajtunk röhögött, jött egy ilyen forgatókönyv, hogy a döntőbe is kikapunk egy ilyen szar góllal, a világ helyzetét kihagyva... De nem... Jött Ramos és bummm... Ahogy Faust írta, olyan érzést meccs még nem hozott ki belőlem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. július 1., péntek 14:39

Idén a csoportkör után a döntő volt legkevésbé izgalmas meccs, de erről a Poolosok tudnának mesélni :lol:
A döntőig való menetelés mindenképp a 2022-es, viszont ha döntőről van szó akkor 2014 és 2017.
Azt a katarzist, amit Ramos fejese váltott ki, azóta sem éreztem, szóval emiatt a 14re nyomtam.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 1., péntek 13:21

A teljes sorozatot nézve 2022-re nyomtam.

Ha ebből az évből, a kieséses szakaszban, ha csak egy momentumot kiveszünk/máshogy sül el, akkor kiesünk. :lol:

A BL pillanatok örökranglisjátán viszont a 92:48 áll, kétségtelenül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. július 1., péntek 13:21

Decime
City elleni idei utolso 5 percunk
Juve ellen

A tobbi kozott nincs nagy kulombseg, eleg jellegtelen dobtok voltal
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. július 1., péntek 13:18

brutalis egy ev volt, de a decimanal majdnem a fotelem kivagtam az ablakon oromomben ramos goljanal, ez meg olyan rutin fele volt sok ujjaszuletessel, fiatalok beepulesevel. a decimat semmi nem veri, foleg hogy elotte 2002ben orulhettem BL sikernek, 11 evesen :lol:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. július 1., péntek 13:11

1. A TIZEDIK mindent vitt nálam, azzal jöttünk ki az európai kupa gödörből és kezdtük feledtetni a nyolcaddöntős kieséseket.

2. A 2022-es BL cím pedig a legemlékezetesebb párharcokat hozta, hatalmas fordulatokkal.

3. A Juvét olyan szinten legyalultuk, hogy konkrétan sajnáltam őket.

4. A Pool meccsről azért Karius meg Bale beugrik... így ez is sima volt.

5. ATMA ellen a 2. kör nagyon szoros volt de sokkal kevésbé élvezetes, ott inkább a 11-es párbaj higgadtsága maradt meg bennem.

Azért durva belegondolni, hogy az elmúlt 4 BL döntőben konkrétan nem kerültünk hátrányba, meg hát BL triplázás? Uhh :sziv:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. július 1., péntek 12:48

Decima.
Nem kérdés nálam.

rafael23

HozzászólásSzerző: rafael23 » 2022. július 1., péntek 12:07

2014 vs 2022

2014
Abban az időben már minden szezon úgy indult számomra, hogy ez lesz az az év amikor eljön a Decima amire kb 10 éve várok. Döntő előtt nagyon féltem mert magunkat tartottam az esélyesnek de valahogy éreztem, hogy valamit úgyis elbaszunk ( Casillas )
Szenvedés volt a 90 perc de jött egy szöglet és nem tudom elképzelni mi kell hogy történjen, hogy 30 év múlva ha valaki megkérdezi melyik a kedvenc gólom ne az legyen rá a válaszom, hogy Ramos 92:48
Hosszabbításban kitömtük őket 4:1
Nálam itt kivégeztük a Ticot, így kell megalázni egy csapatott. 90 percig elhiszik, hogy csodát tesznek majd 4:1 vereség a döntőben.

2018 nálam elértünk egy olyan szintre, hogy alig hozott lázba a döntő, elveszet a varázs. Poolos haverral néztük komolyan már sajnáltam.

2022
Ezek már azok a szezonok mikor reménykedek, de már nem gondolom, hogy mi leszünk a végső győztesek. Papíron Hazard Benzema Bale kellene legyen a támadó sorunk erre nem is tudom volt e legalább 10 perc míg így játszottunk. Ramos és Varane off
PSG Chelsea City Liverpool in that order
Messi Neymar Bappe Guardiola Nasser Mubarak és a többi arabot mind kibasztuk, de még hogy :mrgreen:
Ha bárkiben is kérdés merült fel hogy 14 16 17 és 18 a véletlen, könnyű sorsolás, bírói segítség és CR7 nek köszönhető annak megmutattuk, hogy kurvára mi vagyunk ennek a kontinensnek a királyai

Én 2022 nyomtam

Vissza: