Bajnokok Ligája
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Hú nehéz kérdés. Vagyok már annyira öreg, hogy emlékezzek a régiekre is. 2000-ben mikor Redondo megkerülte Berget, Mcmanaman gólja a döntőben, vagy ahogy Raul elhúzta Canizares mellett... De 2 évvel később Zidane gólja, talán az volt a leginkább felfoghatatlan, olyat egyszer látsz az életben. Mégis azt gondolom, hogy az idei volt a legnagyobb győzelem, mert az idei csapat ebben a mezőnyben finoman szólva sem volt esélyes. Aztán a legnehezebb ágon sikerült. Szerintem ez fáj a a világnak a legjobban, ebben szinte biztos vagyok. Mindenki várta mikor esik ki a Madrid a nagy "korszakos" csapatok ellen, főleg az xg huszárok, erre az öreg csapat megnyerte. Kicselezhetetlen Vandajk meg csak lesett De én nem feledem a 12 évet sem, amikor állandóan kiestünk, és minden lúzer kis fiatal gyerek röhögött rajtunk. Én viszont kitartottam a legnehezebb időkben is. Pedig volt itt Heinze és Metzelder is. Valahol láttam, hogy a Real Madrid 6 bl győzelemmel rendelkezett 1990-re. Aztán jött Cruiyff és megváltoztatta a futballt. Jött a valaha volt legjobb Messi is. Azóta a Barcelona 5 bl győzelem, a Madrid 14. Na ez az igazi fegyvertény. Mert nekik az elmúlt 30 év tuti a legsikeresebb időszak, nekünk viszont tuti nem,
mert volt itt a Puskas féle csapat is. S mégis így állunk. Ez ennyi azt hiszem.
mert volt itt a Puskas féle csapat is. S mégis így állunk. Ez ennyi azt hiszem.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
14-es donto mindent visz, az Alianzos 0-4 az egyik legedesebb Realos elmenyem, de osszessegeben az idei meneteles nagyobb katarzist okozott. Mindketto felejthetetlen es megismetelhetetlen aztan a ketto kozott meg triplaztunk is. Mennyire imadom ezt a csapatot…
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nálam is egyértelműen 14 vagy 22, de az a 3 éves leuralás, óriási fölény és első duplázás sem kutya
13 őszén, 9 évesen kezdtem szurkolni a csapatnak. Még tisztán emlékszem a Clásicóra, Jesé góljára ( ), Isco első goljára is (a Betis ellen? a debütálásán?), a Bayern elpusztítására, innen CR-re, ahogy mutatta a 15-öt, na meg arra a sorfal alatti szabadrúgás gólra ahh stbstb. . 10 voltam mire megnyertük a tizediket. Akkoriban sajnos még nem tudatosult bennem, hogy mit is tettünk és milyen nyomás van a csapaton. Még nem voltam ízig-vérig madridista, mivel még egy kis taknyos voltam
Az a szar gól, Bale kihagyott helyzetei stbstb. Már azt hittem vége, de nem ismertem eléggé a csapatot. Apámmal néztem, akinek a fodball iránti szerelmemet is köszönhetem. Ő valahogy a 80-90 perc között már el is ment zabálni vagy mi, de pár perc múlva jöhetett is vissza, hallva az ordításomat. Másokhoz hasonlóan én sajnos nem mondhatom, hogy ez volt a legjobban átélt pillanatom, (ott van a top 3-ban) de biztos az lett volna ha érzelmileg elég fejlett vagyok.
A triplázás nálam is úgymond "várható" volt. Nem lepődtem meg egyik siker után sem. Annak a csapatnak mindenki tudatosította az erejét. Nem lennék meglepődve, ha az ellenfelek seggdugasszal játszottak volna, amennyire fosni lehetett attól a csapattól. Minden poszton klasszisok és legendák játszottak. Hát milyen csapat az ahol egy James, Pepe, Isco/Bale, goldenboy Asensio, prime Morata (ez kurvahülyén hangzik) ül a padon?
16-ban bizonyítottuk, hogy a legvastagabb idegeink is nekünk vannak. LV és az a labdapörgetés Atyaisten . Imádom. Innen is boldog szzülinapot neki. Valaki folyton azt a megmozdulását emlegeti, de sosem jut eszembe ki az. Majd jelentkezzen .
18-ban megmutattuk, hogy bármeddig is ér a szar, mi akkor is Európa királyai vagyunk.
17-ben meg csak egyszerűen faszra húztunk mindenkit. Hány gólt kapott az a Juve a döntő előtt a BL-ben összesen? Hármat? Beszarás. És Casemiro akkori bombái is külön kedvencek. Asensio aranyfiunk meg mit ment akkor. Sosem felejtem el
Ami viszont idén történt az leírhatatlan. Minden tökéletes volt. KAK back-to-back triplája, Vinidzsí szopatásai, Rodrygo klasszis megoldásai, Modric mint a jó bor, prime Carvajal, baszógép Militao-Alaba, na meg persze a nagy fal és még sorolhatnám. +Gumibogyó kihagyott büntetője
Valaki írta is, hogy ha valami másképp történik akkor beüt a szar, de biztos vagyok benne, hogy pl. ha Rodrygo aznap este nem duplázik, jött volna az Asensio dugó. És kapná az új szerződést . Szóval ez olyan év volt, hogy mindenre lett volna válaszunk.
Annyi örömet okoztak nekünk ezek a srácok, hogy a hétköznapi problémák csupán porszemmé törpültek mindemellett. És az a másnapos fáradtság a hajnali 2-ig való virrasztás után milyen édes tud lenni. Annál sincs sok jobb dolog.
Szóval nálam ez 22.
És még így is mennyi mindent kihagytam...
13 őszén, 9 évesen kezdtem szurkolni a csapatnak. Még tisztán emlékszem a Clásicóra, Jesé góljára ( ), Isco első goljára is (a Betis ellen? a debütálásán?), a Bayern elpusztítására, innen CR-re, ahogy mutatta a 15-öt, na meg arra a sorfal alatti szabadrúgás gólra ahh stbstb. . 10 voltam mire megnyertük a tizediket. Akkoriban sajnos még nem tudatosult bennem, hogy mit is tettünk és milyen nyomás van a csapaton. Még nem voltam ízig-vérig madridista, mivel még egy kis taknyos voltam
Az a szar gól, Bale kihagyott helyzetei stbstb. Már azt hittem vége, de nem ismertem eléggé a csapatot. Apámmal néztem, akinek a fodball iránti szerelmemet is köszönhetem. Ő valahogy a 80-90 perc között már el is ment zabálni vagy mi, de pár perc múlva jöhetett is vissza, hallva az ordításomat. Másokhoz hasonlóan én sajnos nem mondhatom, hogy ez volt a legjobban átélt pillanatom, (ott van a top 3-ban) de biztos az lett volna ha érzelmileg elég fejlett vagyok.
A triplázás nálam is úgymond "várható" volt. Nem lepődtem meg egyik siker után sem. Annak a csapatnak mindenki tudatosította az erejét. Nem lennék meglepődve, ha az ellenfelek seggdugasszal játszottak volna, amennyire fosni lehetett attól a csapattól. Minden poszton klasszisok és legendák játszottak. Hát milyen csapat az ahol egy James, Pepe, Isco/Bale, goldenboy Asensio, prime Morata (ez kurvahülyén hangzik) ül a padon?
16-ban bizonyítottuk, hogy a legvastagabb idegeink is nekünk vannak. LV és az a labdapörgetés Atyaisten . Imádom. Innen is boldog szzülinapot neki. Valaki folyton azt a megmozdulását emlegeti, de sosem jut eszembe ki az. Majd jelentkezzen .
18-ban megmutattuk, hogy bármeddig is ér a szar, mi akkor is Európa királyai vagyunk.
17-ben meg csak egyszerűen faszra húztunk mindenkit. Hány gólt kapott az a Juve a döntő előtt a BL-ben összesen? Hármat? Beszarás. És Casemiro akkori bombái is külön kedvencek. Asensio aranyfiunk meg mit ment akkor. Sosem felejtem el
Ami viszont idén történt az leírhatatlan. Minden tökéletes volt. KAK back-to-back triplája, Vinidzsí szopatásai, Rodrygo klasszis megoldásai, Modric mint a jó bor, prime Carvajal, baszógép Militao-Alaba, na meg persze a nagy fal és még sorolhatnám. +Gumibogyó kihagyott büntetője
Valaki írta is, hogy ha valami másképp történik akkor beüt a szar, de biztos vagyok benne, hogy pl. ha Rodrygo aznap este nem duplázik, jött volna az Asensio dugó. És kapná az új szerződést . Szóval ez olyan év volt, hogy mindenre lett volna válaszunk.
Annyi örömet okoztak nekünk ezek a srácok, hogy a hétköznapi problémák csupán porszemmé törpültek mindemellett. És az a másnapos fáradtság a hajnali 2-ig való virrasztás után milyen édes tud lenni. Annál sincs sok jobb dolog.
Szóval nálam ez 22.
És még így is mennyi mindent kihagytam...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nálam kis gondolkodással 14..
Nem volt Xabi
amúgy is szar kezdő
Casillas baki
Ramos
Marci gólja
Majd Carlo üvöltve csapkodta az asztalt a meccs utáni sajttájon, ahogyan beugrált a 3 (részeg?) állat: M12, Ramos, meg Pepe...
Nem lenne 11, meg 12, meg 13, meg TIZENNÉGY a tizedik nélkül..
De amúgy kabbe kodo, ilyen g**i kérdés nincs mégegy..
Nem volt Xabi
amúgy is szar kezdő
Casillas baki
Ramos
Marci gólja
Majd Carlo üvöltve csapkodta az asztalt a meccs utáni sajttájon, ahogyan beugrált a 3 (részeg?) állat: M12, Ramos, meg Pepe...
Nem lenne 11, meg 12, meg 13, meg TIZENNÉGY a tizedik nélkül..
De amúgy kabbe kodo, ilyen g**i kérdés nincs mégegy..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jó, de ki a franc védi meg a BL címet MÁSODSZOR IS?!?füst írta: 17-es, a juve elleni döntő volt nekem a katarzis csúcsa. Mert mégis ki a franc védi meg a BL címet?
- Galacticos
En a 16os dontot se sorolnam ennyire hatra. Mondjuk nem tudom melyik ele raknam
De azert egy 10rugasos buntetoparbajban nyerni az is katarzis volt az atleti ellen meg foleg.
De ha donto akkor nekem valamiert a 17es azt a juvet igy megverni zseni volt.
Jo mondjuk a 14is ahogy iker sirt oromebe az egyenlitesnel, vagy marcelo golorome... Aaa mindegyik zsenialis.
De azert egy 10rugasos buntetoparbajban nyerni az is katarzis volt az atleti ellen meg foleg.
De ha donto akkor nekem valamiert a 17es azt a juvet igy megverni zseni volt.
Jo mondjuk a 14is ahogy iker sirt oromebe az egyenlitesnel, vagy marcelo golorome... Aaa mindegyik zsenialis.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Úristen ez a videó… még mindigM1Ö írta: Decima Mai napig elsírom magam, ha megnézem a videót amit ti fordítottatok ………
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
17-es, a juve elleni döntő volt nekem a katarzis csúcsa. Mert mégis ki a franc védi meg a BL címet?
en is pont igy. akkora extazasban voltam a 2014es donton mint soha de ennyire underdogkent es ilyen forditasokkal meg meg soha nem nyertunk blt mint iden. 2014re nyomtam
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ateeemadrid
Ha döntő, akkor decima, ha menetelés, akkor az idei. De a mostani az talán nagyobb sporttörténelem, ennyi comebackkel, öreg csapattal, az újgazdag geci trión keresztül. Mint egy hollywoodi film.
A mostani meneteléshez fogható sportélményem soha nem volt, egyik általam követett sportágban sem.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
2014 és 2018, ne kérjétek, hogy válasszak
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Decima Mai napig elsírom magam, ha megnézem a videót amit ti fordítottatok Annyi szar után, 12 év szívás után, az egész világ rajtunk röhögött, jött egy ilyen forgatókönyv, hogy a döntőbe is kikapunk egy ilyen szar góllal, a világ helyzetét kihagyva... De nem... Jött Ramos és bummm... Ahogy Faust írta, olyan érzést meccs még nem hozott ki belőlem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Idén a csoportkör után a döntő volt legkevésbé izgalmas meccs, de erről a Poolosok tudnának mesélni
A döntőig való menetelés mindenképp a 2022-es, viszont ha döntőről van szó akkor 2014 és 2017.
Azt a katarzist, amit Ramos fejese váltott ki, azóta sem éreztem, szóval emiatt a 14re nyomtam.
A döntőig való menetelés mindenképp a 2022-es, viszont ha döntőről van szó akkor 2014 és 2017.
Azt a katarzist, amit Ramos fejese váltott ki, azóta sem éreztem, szóval emiatt a 14re nyomtam.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A teljes sorozatot nézve 2022-re nyomtam.
Ha ebből az évből, a kieséses szakaszban, ha csak egy momentumot kiveszünk/máshogy sül el, akkor kiesünk.
A BL pillanatok örökranglisjátán viszont a 92:48 áll, kétségtelenül.
Ha ebből az évből, a kieséses szakaszban, ha csak egy momentumot kiveszünk/máshogy sül el, akkor kiesünk.
A BL pillanatok örökranglisjátán viszont a 92:48 áll, kétségtelenül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Decime
City elleni idei utolso 5 percunk
Juve ellen
A tobbi kozott nincs nagy kulombseg, eleg jellegtelen dobtok voltal
City elleni idei utolso 5 percunk
Juve ellen
A tobbi kozott nincs nagy kulombseg, eleg jellegtelen dobtok voltal
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
brutalis egy ev volt, de a decimanal majdnem a fotelem kivagtam az ablakon oromomben ramos goljanal, ez meg olyan rutin fele volt sok ujjaszuletessel, fiatalok beepulesevel. a decimat semmi nem veri, foleg hogy elotte 2002ben orulhettem BL sikernek, 11 evesen
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
1. A TIZEDIK mindent vitt nálam, azzal jöttünk ki az európai kupa gödörből és kezdtük feledtetni a nyolcaddöntős kieséseket.
2. A 2022-es BL cím pedig a legemlékezetesebb párharcokat hozta, hatalmas fordulatokkal.
3. A Juvét olyan szinten legyalultuk, hogy konkrétan sajnáltam őket.
4. A Pool meccsről azért Karius meg Bale beugrik... így ez is sima volt.
5. ATMA ellen a 2. kör nagyon szoros volt de sokkal kevésbé élvezetes, ott inkább a 11-es párbaj higgadtsága maradt meg bennem.
Azért durva belegondolni, hogy az elmúlt 4 BL döntőben konkrétan nem kerültünk hátrányba, meg hát BL triplázás? Uhh
2. A 2022-es BL cím pedig a legemlékezetesebb párharcokat hozta, hatalmas fordulatokkal.
3. A Juvét olyan szinten legyalultuk, hogy konkrétan sajnáltam őket.
4. A Pool meccsről azért Karius meg Bale beugrik... így ez is sima volt.
5. ATMA ellen a 2. kör nagyon szoros volt de sokkal kevésbé élvezetes, ott inkább a 11-es párbaj higgadtsága maradt meg bennem.
Azért durva belegondolni, hogy az elmúlt 4 BL döntőben konkrétan nem kerültünk hátrányba, meg hát BL triplázás? Uhh
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Decima.
Nem kérdés nálam.
Nem kérdés nálam.
- rafael23
2014 vs 2022
2014
Abban az időben már minden szezon úgy indult számomra, hogy ez lesz az az év amikor eljön a Decima amire kb 10 éve várok. Döntő előtt nagyon féltem mert magunkat tartottam az esélyesnek de valahogy éreztem, hogy valamit úgyis elbaszunk ( Casillas )
Szenvedés volt a 90 perc de jött egy szöglet és nem tudom elképzelni mi kell hogy történjen, hogy 30 év múlva ha valaki megkérdezi melyik a kedvenc gólom ne az legyen rá a válaszom, hogy Ramos 92:48
Hosszabbításban kitömtük őket 4:1
Nálam itt kivégeztük a Ticot, így kell megalázni egy csapatott. 90 percig elhiszik, hogy csodát tesznek majd 4:1 vereség a döntőben.
2018 nálam elértünk egy olyan szintre, hogy alig hozott lázba a döntő, elveszet a varázs. Poolos haverral néztük komolyan már sajnáltam.
2022
Ezek már azok a szezonok mikor reménykedek, de már nem gondolom, hogy mi leszünk a végső győztesek. Papíron Hazard Benzema Bale kellene legyen a támadó sorunk erre nem is tudom volt e legalább 10 perc míg így játszottunk. Ramos és Varane off
PSG Chelsea City Liverpool in that order
Messi Neymar Bappe Guardiola Nasser Mubarak és a többi arabot mind kibasztuk, de még hogy
Ha bárkiben is kérdés merült fel hogy 14 16 17 és 18 a véletlen, könnyű sorsolás, bírói segítség és CR7 nek köszönhető annak megmutattuk, hogy kurvára mi vagyunk ennek a kontinensnek a királyai
Én 2022 nyomtam
2014
Abban az időben már minden szezon úgy indult számomra, hogy ez lesz az az év amikor eljön a Decima amire kb 10 éve várok. Döntő előtt nagyon féltem mert magunkat tartottam az esélyesnek de valahogy éreztem, hogy valamit úgyis elbaszunk ( Casillas )
Szenvedés volt a 90 perc de jött egy szöglet és nem tudom elképzelni mi kell hogy történjen, hogy 30 év múlva ha valaki megkérdezi melyik a kedvenc gólom ne az legyen rá a válaszom, hogy Ramos 92:48
Hosszabbításban kitömtük őket 4:1
Nálam itt kivégeztük a Ticot, így kell megalázni egy csapatott. 90 percig elhiszik, hogy csodát tesznek majd 4:1 vereség a döntőben.
2018 nálam elértünk egy olyan szintre, hogy alig hozott lázba a döntő, elveszet a varázs. Poolos haverral néztük komolyan már sajnáltam.
2022
Ezek már azok a szezonok mikor reménykedek, de már nem gondolom, hogy mi leszünk a végső győztesek. Papíron Hazard Benzema Bale kellene legyen a támadó sorunk erre nem is tudom volt e legalább 10 perc míg így játszottunk. Ramos és Varane off
PSG Chelsea City Liverpool in that order
Messi Neymar Bappe Guardiola Nasser Mubarak és a többi arabot mind kibasztuk, de még hogy
Ha bárkiben is kérdés merült fel hogy 14 16 17 és 18 a véletlen, könnyű sorsolás, bírói segítség és CR7 nek köszönhető annak megmutattuk, hogy kurvára mi vagyunk ennek a kontinensnek a királyai
Én 2022 nyomtam