Mozi, filmek
- P. Krisz
Re: Mozi, filmek
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Nah így már máris más. Ezt meg el is hiszem, mert nem vagyok képregény fan mint ti, szóval nem az én terepem, így kussolok. De így már értem, hogy mit akart Remy.P. Krisz írta:Röviden sentry, Bale jobb színész mint Géza, Géza jobb Batman mint Bale. A Nolan Batman hihetőbb volt, a BvS Batman pedig képregényhű.
- P. Krisz
Nolan annyira modernizálta és hihetőve tette a karaktert amennyire csak tudta, viszont ehhez nagyon le kellett csupaszítania a karaktert, a tradicionális Batman erényekből Ő vonultatta fel a legkevesebbet.A Nolan filmbe nekem nem illett volna bele úgy, mint Bale.
Különben is Keaton lenyom mindenkit.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Számomra inkább úgy jó, hogy Géza jobb Batman mint Bale lett volna a BvS-ben. A Nolan filmbe nekem nem illett volna bele úgy, mint Bale.P. Krisz írta:Röviden sentry, Bale jobb színész mint Géza, Géza jobb Batman mint Bale. A Nolan Batman hihetőbb volt, a BvS Batman pedig képregényhű.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
attól jobb lesz valami ha hű az eredeti alapanyaghoz? elvégre adaptációkról beszélünk
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Köszi Krisz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Röviden sentry, Bale jobb színész mint Géza, Géza jobb Batman mint Bale. A Nolan Batman hihetőbb volt, a BvS Batman pedig képregényhű.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Félreérted. Nem a film jobb. A BvS nem jobb, mint Nolan Batmanje. Mint karakter. Affleck, jobban hozta Batmant, mint Bale, legalábbis szerintem. Tény, adott volt a Miller-féle Batman, de Géza tökéletesen keltette életre azt a Sötét lovagot, amit Miller megálmodott. Egy igazi képregényes Denevér.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Köszi a linket.Remy írta:Géza nem kiemelkedő színész, ez tény. De egy Batmanhez nem is kell annak lennie. Totál királyul hozta a karaktert, ami minden idők egyik, ha nem a legjobb Batmanje lett. És ehhez Ő is kellett.
Amúgy itt vannak a jelöltek/nyertesek.
Már csak ezek között is vannak bőven rosszabbak, mint a BvS.
Amit kiemeltem, azt nagyon nehezen tudom elhinni. Lenyomta Nolan Batman-jét ez a film, és azt mondod hogy Ben bácsi jobban játszott mint Christian Bale?? Ezt nekem nagyon hihetetlen. Hozzáteszem nem láttam a BvS-t, és nagyon nem is akarom megnézni, mert teljesen hidegen hagy. De más is leírhatná a véleményét, aki látta a két filmet. Nem vagy elfogult Remy? Érzelmek nélkül azt mondod hogy jobb a BvS mint Nolan Batman-je, és hogy Affleck jobban hozza a Batmant mint Bale?! Leírva is sokkot kapok. Mármint azért, mert nem tudom elhinni.
- Remy
- Kapcsolat:
Géza nem kiemelkedő színész, ez tény. De egy Batmanhez nem is kell annak lennie. Totál királyul hozta a karaktert, ami minden idők egyik, ha nem a legjobb Batmanje lett. És ehhez Ő is kellett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Eisenberget itt most nem értem. Affleck meg lehet nem kiemelkedő színész, hanem egy átlag, de erre adni egy málnát...sentry írta:Jesse Eisenberg és Ben Affleck a filmtörténelem (de a jelenlegi tuti) egyik legnagyobb balfaszjai. Hihetetlen tehetségtelen mindkettő. Egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehettek színészek. És most minden érzelmi dolgot kizárok, de egyiktől sem láttam még jó filmet. Zéró tehetség, nulla színászi játék. Fapofával nyomnak végig minden karaktert, semmilyen érzelem nem olvasható le róluk, szóval igazi balfaszok.
Fincherre meg is haragudtam mikor a Facebook filmhez ezt a nyomit választotta. Bár nagyon nem érdekelt, mert a film az egyik leggyengébb filmje, de így is kihozta (rendezésben) amit ki lehetett ebből. De Eisenberg szerintem hatalmas mellényúlás volt. És még azt sem lehet mondani, hogy egyik színésznek se adtam esélyt, mert legalább 5-6 filmet láttam mindegyiktől, de semmi. Mindig ugyanaz a semmi.
Ben Affleck amúgy még egy fokkal jobb, ő hozott már egy "közepes"-nek mondható alakítást, de ott nem is kellett semmi extrát beletenni. De fényévekre van mindkettő a jó színésztől. Szóval nyugodtan kaphat mindegyik aranymálnát. Simán kinézem hogy jogos volt ez is.
Vagy Remy te másnak adtad volna?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jesse Eisenberg szerinted sehol nem volt jó ? Én tudtam sentry, hogy mi nagyon távol állunk egymástól sok mindenben, na de ennyire
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Jesse Eisenberg és Ben Affleck a filmtörténelem (de a jelenlegi tuti) egyik legnagyobb balfaszjai. Hihetetlen tehetségtelen mindkettő. Egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehettek színészek. És most minden érzelmi dolgot kizárok, de egyiktől sem láttam még jó filmet. Zéró tehetség, nulla színászi játék. Fapofával nyomnak végig minden karaktert, semmilyen érzelem nem olvasható le róluk, szóval igazi balfaszok.
Fincherre meg is haragudtam mikor a Facebook filmhez ezt a nyomit választotta. Bár nagyon nem érdekelt, mert a film az egyik leggyengébb filmje, de így is kihozta (rendezésben) amit ki lehetett ebből. De Eisenberg szerintem hatalmas mellényúlás volt. És még azt sem lehet mondani, hogy egyik színésznek se adtam esélyt, mert legalább 5-6 filmet láttam mindegyiktől, de semmi. Mindig ugyanaz a semmi.
Ben Affleck amúgy még egy fokkal jobb, ő hozott már egy "közepes"-nek mondható alakítást, de ott nem is kellett semmi extrát beletenni. De fényévekre van mindkettő a jó színésztől. Szóval nyugodtan kaphat mindegyik aranymálnát. Simán kinézem hogy jogos volt ez is.
- Remy
- Kapcsolat:
Borsalino-t látta valaki?
Belmondo + Delon.
Belmondo + Delon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Aranymalna... MehRemy írta:Hamarosan Kong, szóval újráztam a 2014-es Godzillát, illetve a 2005-ös King Kong-ot.
Előbbi továbbra is epikus, hatalmas, látványos és király, függetlenül attól, hogy a sztori gyengécske...
Utóbbinál pedig Jackson belehalt a szépségbe. Nagyon összerakta a filmjét, rendkívül részletgazdag, hangulatos cucc, de olyannyira túl van nyújtva, hogy az hihetetlen. Az első 1 órát kellett volna szarrávágni, és akkor egy jó 30 perces felvezetővel letudni azt, amit egy órán keresztül akartak lenyomni a torkunkon.
BvS és az Arany Málna
- Legrosszabb mellékszereplő: Jesse Eisenberg
- Legrosszabb filmes páros: Ben Affleck & Henry Cavill
- Legrosszabb PREQUEL, REMAKE, RIP-OFF vagy SEQUEL: BvS
- Legrosszabb forgatókönyv (!!!): BvS Úgy, hogy ott volt a Suicide Squad is.
Jesse Eisenberg szerintem zseniális hozott egy irritáló karaktert.
Cavill tényleg szar, de Affleck??
Forgatókönyv mondjuk Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a Mártás csavarral tényleg elszabott. Egy értelmes felvezetest kellett volna kitalalni, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy az ellentetekbol miért lett osszefogas a két karakter között.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Hamarosan Kong, szóval újráztam a 2014-es Godzillát, illetve a 2005-ös King Kong-ot.
Előbbi továbbra is epikus, hatalmas, látványos és király, függetlenül attól, hogy a sztori gyengécske...
Utóbbinál pedig Jackson belehalt a szépségbe. Nagyon összerakta a filmjét, rendkívül részletgazdag, hangulatos cucc, de olyannyira túl van nyújtva, hogy az hihetetlen. Az első 1 órát kellett volna szarrávágni, és akkor egy jó 30 perces felvezetővel letudni azt, amit egy órán keresztül akartak lenyomni a torkunkon.
BvS és az Arany Málna
BvS és az Arany Málna
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Deepwater Horizon
Hatásvadász ugyan, de Peter Berg még normál keretek között tudta tartani a produkciót. Élvezhető katasztrófafilm.
Hatásvadász ugyan, de Peter Berg még normál keretek között tudta tartani a produkciót. Élvezhető katasztrófafilm.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Sose tudtam leírni.
Shannon meg egészen óriási volt a Nocturnalben, igazi scene stealer performance.
Shannon meg egészen óriási volt a Nocturnalben, igazi scene stealer performance.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
A Force Maejure (Lavina) azért érdekes, mert vagy másfél éve láttam, de így hogy szóba került rengeteg jelenete beugrott. Akkor nem volt rám elementáris hatással (tetszett, de nem ütött óriásit), most viszont meglep mennyire élénken megmaradt bennem. Azt hiszem ez (is) az igazán jó filmek sajátja.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Erre most ramentem, mondom megyek letoltom szepen... ctrl c + ctrl v, Keresem a polcokon... Semmi...Faust írta:Nagyon helyes. Nézzétek meg a Force Maejure-t. Be. Szarsz.
Force Majeure.
Valamelyik este megneztem a nocturnal animalst, mert sok jot hallottam rola. Nem volt rossz. Beszippantott a hangulat mig neztem, kicsit be is forgatott, par ora erejeig nyomot is hagyott a film... De megis valami hianyzik ahhoz hogy megmaradjon es emlekezetes maradjon. Az egyeduli emlekezetes a filmben szamomra Michael Shannon jateka. Orulok hogy egyre tobbet lathatom mozifilmekben is, mar a sorozatos idokben is nagyon tetszett, szerintem ugyes.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."