Nekem is, nincs is vele gond. Csak miért kell kivételt képezni Martinnal ennyire, hogy még "tűzijátékot" is kap délután...mikor még két egyeneset nem rúgott a labdába. Na mindegy.
ez azért szerintem is túlzás.
Nekem ez a tendencia tetszik. Pont azt kifogásolom pár éve, volt is emiatt már vitám itt egy-két emberrel, hogy nagyon a spanyol tehetségekre koncentrálunk, akik mondjuk 8-10 évesen kerülnek a klubhoz. Alig szereztünk meg 16-17 éves szupertiniket, akiknél azért már körvonalazódik, hogy lesz-e belőlük valami. Nálunk Soldadok, Torresek, stb. játszottak a Castillában, max 1-2 nem spanyol, miközben más klubok tartalékcsapata, köztük a Barcáé is, tele volt mindenféle tehetséggel a Világ minden tájáról. Én inkább vennék évente 20 fiatal tehetséget, akiből mondjuk 4-5 az első csapat közelébe kerül, ebből mondjuk csak egy válna klasszissá, mint egy Bale-t 90 millióért 24 évesen, gusztustalanul magas fizetéssel.
+1, én is nagyon boldog és elégedett vagyok, remélem már maradunk ezen az úton. Bale-t elpasszoljuk 150-ért, helyette jön 3-4 ember (Reus, De Gea stb.), Cheryshevet visszahívjuk, a maradék "selejtet" elküldjük (Arbeloa, Khedira, Illarra, Chicharito stb.) és végre lesz egy bitang erős, verhetetlen keretünk
azért jó belegondolni, hogy az elmúlt évek b.szakodása után végre látni valami kiutat. mikor pár éve még khedira, özil, higuain, albiol, gago stb. volt a real kezdőjének közelében
egyébként az utánpótlásban is látni némi javulást, most ugye pl. Jesé és Nacho már állandó kerettag, Carvajal is gyakorlatilag (kisebb német kitérővel ugyan) onnan jött, Llorente és Medrán is kiegészítőnek tökéletes, szóval egy rossz szavunk nem lehet. Ehhez képest pár éve Moratában, Joseluban, Mejíasban, Sarabiában stb. lehetett bízni, akik közül gyakorlatilag csak Morata kapott "állandó lehetőséget" a nagycsapatnál, de hamar kiderült, hogy fogalmatlan.
Ha már Lucas Silva és a téli átigazolások: egy cikkben olvastam a 8 legrosszabb januári átigazolásainkról:
8: Diego Lopez
7: Lassana DIarra
6: Casemiro
5: Gravesen
4: Adebayor
3: Huntelaar
2: Cassano
1: Faubert