http://www.realmadrid.com/noticias/2015 ... n-odegaardnmate írta:Forrás?
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Forrás?
szerk: Kösz, vak vagyok nem szúrtam ki.
szerk2: mégse, az angol oldalon még nincs
szerk: Kösz, vak vagyok nem szúrtam ki.
szerk2: mégse, az angol oldalon még nincs
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. január 22., csütörtök 0:11-kor.
Martin Ødegaard hivatalos
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez kb olyan mintha azt mondaná a húsboltos: Nem gondolom,hogy a vevőim,attól hogy a hús nálam drága és romlott elmegy és máshol veszi meg.Klopp: “Nem gondolom, hogy bármelyik játékosunk is elmenne azért, ha nem sikerülne a Bajnokok Ligájába kvalifikálni magunkat.” Forrás: Madridom.hu
Továbbra is.....rengeteg a hülye. túl sok. Nem bírja el a föld.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Lehet hogy maga a fizetés a legfőbb kifejező eszköz a megbecsülésre ezeknél a sportolóknál,ott lehet másként értelmezik ezt a kifejezést mint a mi világunkban. Vagyis minél több a béred,annál többre értékelünk.csak a pénz számít. Megbecsülés, persze...
Sitt.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A vételárát nézve nem kellett sokat harcolnia a 11-ért.Kerlon írta:Mondjuk a walesi nem tudom, hogy mire fel harcolta magának ki a 11-et... Az nagyon durva. Ennek a 8 milliónak kéne a plafonnak lenni a nagy nevek között, abból már úgy is fussa Veyronra meg fuxra. :Đ
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Ezeknél mindig az a vicces, hogy lenyilatkozzák, hogy nem a pénz a lényeg, hanem a megbecsülés meg a tököm tudja mi. De gyakorlatilag tökmindegy mit ajánl a csapat, csak a pénz számít. Megbecsülés, persze...
Illara meg az eladása szempontjából tökmindegy, hogy miért nem játszik. Ha elviszik ennyiért, el kell adni.
Az, hogy korábban mit alkotott, illetve hogy most is a kiscsapatok ellen kéne alkotni, azzal meg az a gond, hogy a madridban játszik, és ez nagy nyomást jelent egy kiscsapat elleni meccsen is. A sociedadban fű alatt játszott, itt minden lépése figyelve van. És nagyon úgy tűnik, hogy fejben nem bírja, az elejétől fogva jöttek ilyen hírek, aztán a dortmund elleni meccs rátett egy lapáttal. Alapból nem lenne vele bajom, ha csak kölcsönadásról lenne szó vagy 10 milla körüli összegről, akkor kár elengedni, de ha 20 fölötti pénzekről van szó...
Illara meg az eladása szempontjából tökmindegy, hogy miért nem játszik. Ha elviszik ennyiért, el kell adni.
Az, hogy korábban mit alkotott, illetve hogy most is a kiscsapatok ellen kéne alkotni, azzal meg az a gond, hogy a madridban játszik, és ez nagy nyomást jelent egy kiscsapat elleni meccsen is. A sociedadban fű alatt játszott, itt minden lépése figyelve van. És nagyon úgy tűnik, hogy fejben nem bírja, az elejétől fogva jöttek ilyen hírek, aztán a dortmund elleni meccs rátett egy lapáttal. Alapból nem lenne vele bajom, ha csak kölcsönadásról lenne szó vagy 10 milla körüli összegről, akkor kár elengedni, de ha 20 fölötti pénzekről van szó...
Mondjuk a walesi nem tudom, hogy mire fel harcolta magának ki a 11-et... Az nagyon durva. Ennek a 8 milliónak kéne a plafonnak lenni a nagy nevek között, abból már úgy is fussa Veyronra meg fuxra. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
8-9-et megérdemel.
Le tett annyit az asztalra,amit viszonozni is kell.
Ami megjár,azt meg kell adni.
Le tett annyit az asztalra,amit viszonozni is kell.
Ami megjár,azt meg kell adni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
4,5 milliót, ha jól tudom.rashidm írta:Egyébként mennyit keres? Mert ha ilyen 4-5 milla és kb a 4x fizut szeretne, az egy kicsit pofátlan szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egyébként mennyit keres? Mert ha ilyen 4-5 milla és kb a 4x fizut szeretne, az egy kicsit pofátlan szerintem.
-
De ha leülnek és tárgyalnak nem arról esik szó,hogy mennyiből tud megélni.....mennyi a rezsije,mennyiért tankol? Fordított tárgyalási alapokat kell szerintem már elég régóta elképzelni,egy kommersz munkánál pl itthon a munkáltató megmondja mennyit tud fizetni arra a munkavégzésre,a top fociban,amiket átszőnek reklámbevételek,szponzorok egyéni és csapatszinten,rajongók akik költenek a jegyre és egyéb termékre,ezek a játékosért "vannak"....és a játékos(menedzsmentje) tisztában van azzal,hogy a néző ronaldoért,ikerért,raulért megy ki a stadionba,veszi a mezet,fizeti a sport tv-t stb.....akik nem ennyire "eladhatóak"vagyis alacsonyabb szintet képviselnek azok persze jelentősen kevesebbet kapnak,de ők is tisztában vannak azzal,hogy a csapat NEM lehet sikeres kiegészítők,jómunkások nélkül,nekik ez a tárgyalási alapjuk.Ne mondja már nekem senki, hogy ha pl. kapnának max.4-5milliót a legjobban fizetettek, más játékosok pedig 2-3millió környékén, akkor abból nem tudnának megélni
Ezen felül a bérek a "versenyhelyzet" miatt is emelkedett,hiszen ha egy játékost meg akar tartani a klubja,akkor "követnie" muszáj más érdeklődő klubok ajánlatait,különben elveszíti a játékost.
Vannak klubok(pl portugál élcsapatok,francia 4-helytől..stb...) akik viszont ennek ellen tudnak működni,és úgy alakították ki az "életüket", hogy ők tudnak "diktálni" magának a piacnak,mivel eszük ágában sincs versenyezni egy reallal vagy barcával....nekik egy céljuk van,100.000 euróért megvett játékosokat,20.000.000 euróért eladni. Na ők fittyet hánynak a "nagyok" idióta működési mechanizmusára,és szedik le a sápot szépen tőlük,szépen szerényen évente egy 50.000.000 ért eladnak,majd ezeket 250.000 euróből újra feltöltik és megy minden tovább.
- h3x0r
Na jo, csak egy targyalas nem eppen igy mukodik :Đ Perez mond 6 millat, Ramos ker 10-et es par talalkozo utan 8 millio korul megegyeznek. win-winrashidm írta:Én úgy vagyok vele, hogy: "Ramos! 10 millát kapsz évente (ha jól tudom ez a klubnál a top 10-ben benne van jóval), megfelel? Nem, akkor mehetsz." Bár nem hiszem, hogy ideáig fajulna a helyzet, Perezék megoldják.Kerlon írta:Egy 8 milliós Benzema fizetést, azért gond nélkül elé lehetne rakni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Annyit mint Benzin, simán érdemel, sőt...Más kérdés, hogy annyit is, mint Bale, de a walesi esetében valamilyen hajbeültető eljárás finanszírozásáról is szó lehet, azért ez a magas összeg.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sajnos Ramos elszállt magától, amióta összejött neki BL-ben az a teljesítmény. Nem szép tőle, de jogos. Ez így viszont kellemetlen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cé kap 17et, Bale 11-et, Karim 8-at, Iker hatot.CR oké, hogy 20-at kap, de
Bale 17-et? Hagyjuk már 10-et se adnék neki.
Pérez egyébként nem foglalkozna a dologgal, mert nem tartja szerencsésnek szezon közepén erről tárgyalni, elvonhatja a figyelmet a játékról, befolyásolj a teljesítményt. Szezon végén gond nélkül leül tárgyalni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én úgy vagyok vele, hogy: "Ramos! 10 millát kapsz évente (ha jól tudom ez a klubnál a top 10-ben benne van jóval), megfelel? Nem, akkor mehetsz." Bár nem hiszem, hogy ideáig fajulna a helyzet, Perezék megoldják.Kerlon írta:Egy 8 milliós Benzema fizetést, azért gond nélkül elé lehetne rakni.
Egy 8 milliós Benzema fizetést, azért gond nélkül elé lehetne rakni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Ramos mennyit akar, hogy nem elég neki a 6 millió évente?
CR oké, hogy 20-at kap, de
CR oké, hogy 20-at kap, de
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Ramos-tól pont nem verne az embert ezt a szarakodást. Remélem csak a bónuszokban nem tudtak megegyezni.