Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 21., szerda 20:28

Ramos annyiból megértem, hogy megérdemli ugyanazt a pénzt, mint Bale, CR, stb (Bale-től sokkal többet is), de azért ne az legyen már, hogy kevés neki a 6 millió évente.
Ramos megér 17 millió eurót évente? :roll:
Bale van túlárazva, CR fizetése is sok, igaz ez köszönhető Messi éves szarságainak. De ő akkora brand, hogy elbírja a csapat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Gilberto

HozzászólásSzerző: Gilberto » 2015. január 21., szerda 20:23

Ezt viszont adom.
A saját posztján ugyanakkora klasszis mint az előbb említettek,sőt.
Azért ne kapjon kevesebbet mert Ő védő.
Én pedig nem értek egyet. Eleve ott van elrontva az egész, hogy a klubok ilyen hatalmas pénzeket adnak egyes játékosoknak. Ne mondja már nekem senki, hogy ha pl. kapnának max.4-5milliót a legjobban fizetettek, más játékosok pedig 2-3millió környékén, akkor abból nem tudnának megélni. Ez egyszerűen beteg szituáció.
Ramos annyiból megértem, hogy megérdemli ugyanazt a pénzt, mint Bale, CR, stb (Bale-től sokkal többet is), de azért ne az legyen már, hogy kevés neki a 6 millió évente.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 21., szerda 20:17

Sergio Ramos visszautasított a Real Madrid első szerződéshosszabbítási ajánlatát. A csapat második számú kapitánya a csapat legjobban fizetett játékosai közé szeretne tartozni, mint Bale vagy Benzema, ezzel szemben Pérezék évi 6 millió eurót ajánlottak neki elsőre. Forrás: Madridom.hu
Ezt viszont adom.
A saját posztján ugyanakkora klasszis mint az előbb említettek,sőt.
Azért ne kapjon kevesebbet mert Ő védő.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 21., szerda 19:52

torjack írta:
Kerlon írta:Mond azt Gala, hogy ilyen alsóházi csapatok ellen nem lenne bőven jó, mert az más szint. Főleg, hogy a fele már a Real névtől összefossa magát... Mert az megértem, hogy a kemény meccseken nem játszik, de pl. a Getafe ellen mitől kellett volna fosnunk? Elképzelésük nem volt nem támadásuk... Jó lenne, ha megértenétek már, hogy mi nem kezdőt akarunk belőle csinálni, hanem egy megbízható cserét, amire tökéletes lehetne.

Az a gond, hogy itt egy megbízható cserétől nem elég az, hogy lókuki csapatok ellen tehermentesít, vagy bejön a meccs végén taktikai, időhúzó cserének. Ide olyan kell, aki a kezdőnek valós konkurenciát jelent és kezdő kiesése esetén képes azt a nagyok ellen is megfelelően pótolni. Isco vagy Jesé egy megbízható csere, olyannyira hogy akár be is verekszik magukat a kezdőbe, Illarra sajnos nem.
Ebben van valami, de már sokszor elmondtuk, hogy nem lehet minden poszton ekkora konkurenciát megteremteni. Jesét meg még mindig túl misztifikáljátok szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 21., szerda 19:29

Jim írta:akkor viszont Medránt nyomassuk Illara helyett, ne a fantasztikus Khedirát...
Szerintem kimondottan ügyes a srác. :hmmm:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. január 21., szerda 19:16

Kerlon írta:Mond azt Gala, hogy ilyen alsóházi csapatok ellen nem lenne bőven jó, mert az más szint. Főleg, hogy a fele már a Real névtől összefossa magát... Mert az megértem, hogy a kemény meccseken nem játszik, de pl. a Getafe ellen mitől kellett volna fosnunk? Elképzelésük nem volt nem támadásuk... Jó lenne, ha megértenétek már, hogy mi nem kezdőt akarunk belőle csinálni, hanem egy megbízható cserét, amire tökéletes lehetne.

Az a gond, hogy itt egy megbízható cserétől nem elég az, hogy lókuki csapatok ellen tehermentesít, vagy bejön a meccs végén taktikai, időhúzó cserének. Ide olyan kell, aki a kezdőnek valós konkurenciát jelent és kezdő kiesése esetén képes azt a nagyok ellen is megfelelően pótolni. Isco vagy Jesé egy megbízható csere, olyannyira hogy akár be is verekszik magukat a kezdőbe, Illarra sajnos nem.

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 21., szerda 19:11

Kerlon írta:, mintha nem lenne értelme a szarrá nyert meccsek utolsó 10-15 percére becserél 3 embert, akik lehet kétszer fognak passzolni, ráadásul az a 15 perc igazából senkinek nem oszt nem szoroz, mert nem kell rajt megdöglenünk.
Ezt én sem értem,de igazából ez nem csak Illara ellen van,hanem nyugodtan ide lehet az egész padot írni.
Most a Getafe ellen még szarul is jött ki az egész,Carlo cserélt,és utána be voltunk szorulva 10 percig,rúgott az ellenfél 60 db szögletet..
Nekem az kivágta a biztosítékot hogy az otthoni Atletico meccsen nem cserélte el a három lehetőségét Carlo...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 21., szerda 19:10

Galacticos írta:az hogy a bl döntőre bedobta khedirát helyette hát az szerintem mindent elmond.
Nem is ezzel van gond (mondjuk szerintem ez sem volt normális) hanem, hogy abszolút nem játszik.
A Getafe ellen is játszott szűk 10 percet. Meg a 22 megnyert meccsünkből vagy 15 géla volt és ott sem kapott nagyon többet fél óráknál. Na ez a baj, szerintem senki nem vár tőle extrát, meg, hogy a szezon 3/4-ét lenyomja, de már a csapatnak is fontos lenne, hogy többet játszon.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 21., szerda 19:06

Mond azt Gala, hogy ilyen alsóházi csapatok ellen nem lenne bőven jó, mert az más szint. Főleg, hogy a fele már a Real névtől összefossa magát... Mert az megértem, hogy a kemény meccseken nem játszik, de pl. a Getafe ellen mitől kellett volna fosnunk? Elképzelésük nem volt nem támadásuk... Jó lenne, ha megértenétek már, hogy mi nem kezdőt akarunk belőle csinálni, hanem egy megbízható cserét, amire tökéletes lehetne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. január 21., szerda 19:03

Kerlon írta:hogy abból a Sociedadból hoztuk el, akik a negyedik helyet az ő hathatós segítségével érték el
ez így igaz.
és ez szép meg jó.
csak más szint. :)
más elvárásokkal, és méginkább ami fontos hogy sokkal nagyobb nyomással.
az hogy a bl döntőre bedobta khedirát helyette hát az szerintem mindent elmond.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 21., szerda 19:01

Én csak annyi indokot írok miro, hogy abból a Sociedadból hoztuk el, akik a negyedik helyet az ő hathatós segítségével érték el és tavaly a Dortmund meccs előtt még sokkal több szerepet kapott. Akkor elvesztette a bizalmat, azóta meg totálisan mellőzték, amikor simán elbírná a csapat, ha egyszer-egyszer ő kezdene. Jól látszik, hogy Carlonak esze ágában nincs a kezdőt variálni vagy rotálni, mintha nem lenne értelme a szarrá nyert meccsek utolsó 10-15 percére becserél 3 embert, akik lehet kétszer fognak passzolni, ráadásul az a 15 perc igazából senkinek nem oszt nem szoroz, mert nem kell rajt megdöglenünk.
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 21., szerda 18:52

Furcsa egyébként, hogy ahány ember annyi vélemény. :)
Írtátok, hogy csak az alibi passzokat nyomja és kicsit puhány, félős játékos, nincsenek lövései.
Van alibi passza bőven, több, mint amennyi kéne, de ez adódik a stílusából. A másik meg, hogy melózik rendesen egyébként, nem tűnik motiválatlannak. Volt nem egy mélységi labdája, keresztlabdái, lövései is.
Szóval én is azt mondom, hogy nagyon hasznos játékos lehetne. Persze nem komoly tértre menő meccsekre.
Még ami eszembe jutott.... Már csak azért is hasznos lehetne, mert sokszor Ő jött Karim helyett, mikor nem volt elég stabil a k.pálya.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 21., szerda 18:51

Zsombor írta:Az, hogy nem csípi, szerintem simán elképzelhető. Minden edzőnek vannak kedvencei, és olyan játékosok, akiket nem szívlel. De te is jöhetnél lassan érvekkel, mert az, hogy "Carlo biztos látja edzésen", az nem az.
Lehetséges hogy nem csípi,ebben is lehet igazság,de akkor ezt minden cserére el lehet mondani. (Varane,Keylor kivéve.)
Én azzal érvelek,hogy Carlo lassan két éve vele dolgozik,és úgy gondolom hogy látja,nem fér bele az Ő koncepciójába.
Próbajátékon ha nincs szerencséd lehetsz pont szar,és eláshatod magad,sőt lehet rossz hónapod is,de 2 év sok idő hiába játszott keveset,biztos hogy Carlo már ki ismerte,látja hogy milyen képességei vannak.

h3x0r írta: Talan pont azert beszelunk rola, mert mi se ertjuk, hogy miert jegeli ilyen szinten Illarrat. Mert amikor jatszott, altalaban korrekt teljesitmenyt hozott le. Peldaul az Atleti elleni visszavago utolso 20 percere miert nem lehetett volna Kroos helyett Illarrat jatszatni. :hmmm: Foleg ugy, hogy a Getafe ellen mindenki nehez meccsre szamitott.
Én sem értem igazán,szerintem se rossz játékos,de szerintem ez lehet rá a magyarázat..Nem bízik benne,és ez a képességei miatt van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. január 21., szerda 18:52-kor.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 21., szerda 18:49

Azért nem értem én sem, mert Illarra nem az a sokat hibázó típus, aki elvesz a játékból. Ő olyan, mint az egyel való szorzás, nem tesz hozzá, de nem is vesz el. Ez komoly meccseken probléma lehet, de tehermentesítésre alkalmas. De legalábbis nem indokolja azt a szintű mellőzést, amit elszenved. Kb úgy van kezelve, mint Csicsa, ami azért fura.
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 21., szerda 18:46

miro írta:
Kerlon írta:Edzést és a tét meccseket összehasonlítani... Hm. Hagyjuk inkább. :roll:
Ne,ne hagyjuk.
Akkor szerinted mi az oka hogy nem játszatja?Mert valami oka biztos hogy van.
Ha ennyire okos vagy,gondolom van rá helytálló magyarázatod normális érvekkel.
Bár ezt még nem olvastam,csak hogy tudsz csipkelődni.
Talan pont azert beszelunk rola, mert mi se ertjuk, hogy miert jegeli ilyen szinten Illarrat. Mert amikor jatszott, altalaban korrekt teljesitmenyt hozott le. Peldaul az Atleti elleni visszavago utolso 20 percere miert nem lehetett volna Kroos helyett Illarrat jatszatni. :hmmm: Foleg ugy, hogy a Getafe ellen mindenki nehez meccsre szamitott.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 21., szerda 18:40

miro írta: Az avatarom ezt magába kell hogy foglalja?
De amúgy, te látod Bale nevét az előző hszbe? Ja,Én sem.
De lecserélem az avám és leírom még egyszer a te kedvedért ezt Illarára,úgy biztos már más.. :lol:
Nem, csupán próbáltam rávilágítani arra, hogy olyan "érveket" írtál, amelyek ellen az utóbbi időben rendre hadakoztál a Bale topikban. Kissé ironikus.

miro írta: Szerinted 2 év alatt nincs annyi közös munka,edzések,felkészülés amin kiderül hogy valaki ide való,vagy sem?
Valószínűleg Carlo nem véletlenül van a helyén,Ő dolgozik velük minden egyes nap,biztos többet lát mint mi.
Tehát gondolod, hogy most, mikor Modric sérült, nem tesz meg mindent az edzéseken, hogy lehetőséget kapjon? Végre itt lenne az ideje, Kroos is fárad, simán megkaphatná a lehetőséget, a gyengébb csapatok ellen. Carlo meg nem véletlenül van a helyén, de ő sem tévedhetetlen. Amúgy meg visszanézheted azokat a meccseket, amelyeken Illarra játszott, szvsz nem lógott ki negatív irányba egyszer se, igaz meccs legjobbja sem volt, de neki nem az a dolga.

Ne,ne hagyjuk.
Az, hogy nem csípi, szerintem simán elképzelhető. Minden edzőnek vannak kedvencei, és olyan játékosok, akiket nem szívlel. De te is jöhetnél lassan érvekkel, mert az, hogy "Carlo biztos látja edzésen", az nem az.

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 21., szerda 18:36

Kerlon írta:Edzést és a tét meccseket összehasonlítani... Hm. Hagyjuk inkább. :roll:
Ne,ne hagyjuk.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 21., szerda 18:34

Edzést és a tét meccseket összehasonlítani... Hm. Hagyjuk inkább. :roll:
K

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 21., szerda 18:31

Zsombor írta:
miro írta: Nem félóráról van szó.
Itt van lassan két éve.
Felteszem ez egy szarkasztikus komment volt az avatarod tükrében.
Az avatarom ezt magába kell hogy foglalja?
De amúgy, te látod Bale nevét az előző hszbe? Ja,Én sem.
De lecserélem az avám és leírom még egyszer a te kedvedért ezt Illarára,úgy biztos már más.. :lol:

2 év, kb. 10 végig játszott meccs. Remélem nem kell tovább magyaráznom.
Szerinted 2 év alatt nincs annyi közös munka,edzések,felkészülés amin kiderül hogy valaki ide való,vagy sem?
Valószínűleg Carlo nem véletlenül van a helyén,Ő dolgozik velük minden egyes nap,biztos többet lát mint mi.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 21., szerda 18:29

miro írta:
Kerlon írta:szintet lépni játék nélkül, formába lendülni játék nélkül, játszani önbizalom nélkül... nem mindenki Toni Kroos, hogy beilleszkedik félóra alatt egy idegen közegbe. Illarramendi szerintem tipikusan olyan játékos, akinek kell 2-3 meccs, hogy elkapja a fonalat és bevállaljon olyan passzokat, amire lehet csettinteni. Ráadásul a posztja túlzottan ezt sem követeli meg, hanem a gyors forgatásokat, oldalváltásokat... u21 EB-n remekül csinálta ezt Koke és Thiago mellett, mint a középpálya leghátsó embere. Én továbbra is amondó vagyok, hogy érthetetlenül kevés bizonyítási lehetőséget kapott.
Nem félóráról van szó.
Itt van lassan két éve.
2 év, kb. 10 végig játszott meccs. Remélem nem kell tovább magyaráznom.
K

Vissza: