miro írta:
Az avatarom ezt magába kell hogy foglalja?
De amúgy, te látod Bale nevét az előző hszbe? Ja,Én sem.
De lecserélem az avám és leírom még egyszer a te kedvedért ezt Illarára,úgy biztos már más..
Nem, csupán próbáltam rávilágítani arra, hogy olyan "érveket" írtál, amelyek ellen az utóbbi időben rendre hadakoztál a Bale topikban. Kissé ironikus.
miro írta:
Szerinted 2 év alatt nincs annyi közös munka,edzések,felkészülés amin kiderül hogy valaki ide való,vagy sem?
Valószínűleg Carlo nem véletlenül van a helyén,Ő dolgozik velük minden egyes nap,biztos többet lát mint mi.
Tehát gondolod, hogy most, mikor Modric sérült, nem tesz meg mindent az edzéseken, hogy lehetőséget kapjon? Végre itt lenne az ideje, Kroos is fárad, simán megkaphatná a lehetőséget, a gyengébb csapatok ellen. Carlo meg nem véletlenül van a helyén, de ő sem tévedhetetlen. Amúgy meg visszanézheted azokat a meccseket, amelyeken Illarra játszott, szvsz nem lógott ki negatív irányba egyszer se, igaz meccs legjobbja sem volt, de neki nem az a dolga.
Ne,ne hagyjuk.
Akkor szerinted mi az oka hogy nem játszatja?Mert valami oka biztos hogy van.
Ha ennyire okos vagy,gondolom van rá helytálló magyarázatod normális érvekkel.
Bár ezt még nem olvastam,csak hogy tudsz csipkelődni.
Az, hogy nem csípi, szerintem simán elképzelhető. Minden edzőnek vannak kedvencei, és olyan játékosok, akiket nem szívlel. De te is jöhetnél lassan érvekkel, mert az, hogy "Carlo biztos látja edzésen", az nem az.