Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 21., szerda 12:18

már elmondtam erről a véleményem, de megint leírom: semmi értelme nincs eladni most Illarramendit 20-ért és hozni 15-ért Silvát, ha valószínűleg durrantunk a nyáron Pogbáért... Meg amúgy se látom sok értelmét. Nyáron kell keresni egy jó embert Modric-Kroos mögé, aztán zsír lesz minden, ha még Medránt hozzáadjuk az első kerethez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 21., szerda 12:14

Ez a 20 millió font egész jól hangzik Illaramendiért...ennyiért simán elengedném...szerintem nálunk már nincs jövője...helyette akkor lehetne hozni Lucas Silvát, vele talán beljebb lennénk, mert Illarát nagyon nem játszatja Carlo...
Mondjuk szerintem most télen nem fog senki sem távozni és érkezni sem...viszont legkésőbb a nyáron tuti lelép Asier...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 21., szerda 11:18

:lol: :lol: biztos onnan ahonnan azt hogy ronaldinho állandóan mosolyog........
Onnan...ajj úgy szeretem ezt,mikor nem tetszik neked valami oszt ledegradálod,magas lóról leosztod az embwrt mint valami gyp-st mert nem tetszik amit olvasol...
Onnan,hogy néha olyan pofát vág a pályán mint én mikor másnaposan be kell mennem melóba.Lehet ezen vitatkozni,lehet ehogy ennek semmi alapja nincs,de én ezt látom rajta.Azért nézem direkt a juve meccseket,(ami sokszor olyan mintha vallatnának),mert sokan el vannak tőle ájulva,én meg hétről hétre szkeptikusabb vagyok...nem a tehetsége,nem az adottsága miatt,hanem amiatt ahogy felfogja ezt az egészet...amikor az látszik hogy akar,már akkor sem tudom eldönteni hogy komolyan gondolja e.
De mondom,lehet hogy én tévedek,nem győzöm hangsúlyozni,de kimobdani hogy aztán már csak ő hiányzik innen,senki más,az kockázatos a pályafutása ezen szakaszàban.

Illarra meg menjen ha szeretne,az a 20-25 jól hangzik,mondjuk nemtom hogy a milan komolyan gondolná e,mert ennyi pénzük focistára nekik a világon nics.Esetleg úgy ha tőlünk kérnek kölcsön :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 21., szerda 10:11

Csak egyre kevésbé hiszem, hogy bárkit is hozunk.. De nem lenne rossz lépés, főleg ennyiért eladni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 21., szerda 9:58

Ha valaki tényleg pengetne 25-öt érte, akkor el kell adni...Ancelotti úgyse játszatja, láthatóan nem bírja a nyomást sem, kiegészítőnél biztos nem lesz több sose. Azokat meg cserélni szokás 1-2 évente, hozzuk ezt a Lucas Silvát, aztán belőle hátha több is lehet. Ha nem, akkor úgyis elpasszoljuk majd őt is.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 21., szerda 9:33

Az Athletic Bilbao 25 millió euró közeli ajánlatot készül tenni Illarramendiért még ebben az átigazolási időszakban!
Ha eladjuk,és a helyére olyan játékost igazolunk akit Carlo csíp,akkor 1 játékossal többen leszünk mint most.
Szerintem az most nélkülözhetetlen lenne.
Ronaldóval, mégis azt mondanám, hogy önzőbbnek kéne lennie Forrás: Madridom.hu
Guti jól bemondta,kicsit tényleg lehetne kapu centrikusabb.sokszor van hogy nem kéne passzolnia,de ő egyből Ronaldot keresi és inkább add neki egy alibi passzt,mint hogy bevállalná Ő kevesebb húzásból.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 21., szerda 8:34

A La Sexta szerint Asier Illarramendinek, a Real Madrid spanyol középpályásának még a télen véget érhet madridi karrierje. Illarramendit az Athletic Bilbao szívesen tudná a soraiban, de az olasz Internazionale és az AC Milan is érdeklődött iránta. Ha hihetünk a híreknek, akkor már zajlanak a tárgyalások, méghozzá egy 20 millió fontos átigazolásról. Carlo Ancelottinál gyakorlatilag kegyvesztett lett a Xabi Alonso utódaként kikiáltott játékos, aki emiatt nem érzi jól magát Madridban. Forrás: Madridom.hu
Ha hozunk helyette megfelelő pótlást, akit még játszatni is lehet/fognak, akkor mindenképp jól járnánk ezzel az üzlettel, de ha csak tovább rövidítjük a középpályát.. :(
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. január 20., kedd 22:37

Pipita írta:tudunk ám magyarul is. :mrgreen:
http://madridom.hu/blog/2015/01/19/zida ... anylabdat/
Hupsz, lemaradtam :Đ
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. január 20., kedd 21:53

tudunk ám magyarul is. :mrgreen:
http://madridom.hu/blog/2015/01/19/zida ... anylabdat/

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. január 20., kedd 21:25

Na, megkezdodtek a szemezgetések:
Zidane on Pogba: The best always join Madrid
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 20., kedd 20:37

palesz77 írta: Ziro, neked egy kérdés. Szerinted Kroos és Gündinnyo nem oltanák ki kicsit egymást ha egyszerre lennének a pályán? Mint anno Lampard és Gerrard.. Csak mert elég hasonlóak stílusra szerintem, egyik sem egy cselkirály - szóval meccsenként 5-10 megindulást egyiküktől sem lehet várni -, tőlük inkább az oldalváltásokat, és pár mélységi kiugratást kér számon az edző gondolom, meg hogy diktálják a csapat tempóját. És 2 ilyen stílus egyszerre lehet túl "egysíkú" lenne nem? Válogatottban hogy tolták egymás mellett? Tolták már egyáltalán?
Válogatottban max 1-2-szer játszhattak együtt, tekintve hogy a sok sérülés miatt Gündi kb 10-szeres válogatott sincs, plusz ugye a Khedira-Schweini páros volt sokáig. Nem oltanák ki egymást, Kroos lenne a kevésbé flexibilis elem, aki az alap stabilitást megadja, több hosszú labdával operál és sok vízszintes mozgással kéri folyamatosan a lasztit. Gündi meg többet mozogna függőlegesen, előre-hátra, bemozog, elmozog, gyakrabban ér fel a 16-oshoz, inkább rövid labdákkal operál. Amikor top volt, a stílusa a mostani Isco és Modric közé tehető kb. Szerintem remekül kiegészítenék egymást.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 20:28

ziro4vr írta:
Kerlon írta:Én csak annyit mondok, hogyha Gündogan úgy játszik, mint a hátproblémái előtt, akkor nem kérdés, hogy a 3 közül a kebabost kell hozni. Én dinamikusabbnak és kompatibilisebbnek látom, mint Pogbát. Verrattinál meg szimplán jobb volt.
Ilyen könnyen nem jutsz be a gatyámba!

Én várnék egy évet, Modric-Kroos-Isco jövőre, aztán ha Gündogan visszakerül a korábbi szintre, 16-ban el lehet hozni, Modric ekkor 31 lesz, megosztják a perceket, aztán lassan a horvát mehet a padra. Verratti jó spíler, de nincs akkora szükségünk most az ő játékstílusára, Pogba viszont egy új elem lehetne, dinamikusabb és jobban variálható kp járna vele. Plusz ha nem is ütközőember, azért jó, ha van egy marconább fazon ott.
ne is álmodj te langyos... már akkor feltűnt, amikor simán pótolta Sahint, aki akkor volt a bundes legjobbja... kár érte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 20., kedd 20:28

Becksy23 írta:Például a Barca elleni hazai meccsen nagyon jól játszott, a visszavágót viszont nem láttam.
Visszavágón is ott volt a szeren, a 2 Barca elleni meccse óta vagyok szerelmes a játékába - hamarosan kész is az új Verrattis videóm.. :shifty: :D Brutál milyen labdabiztos, és olyan kiugratásai vannak, hogy csak les az ember. Kicsit - nagyon - Xavira hajaz a stílusa szerintem, csak több a megindulása valamivel, cserébe kevésbé érzi az oldalváltásokat - egyelőre.

Ziro, neked egy kérdés. Szerinted Kroos és Gündinnyo nem oltanák ki kicsit egymást ha egyszerre lennének a pályán? Mint anno Lampard és Gerrard.. Csak mert elég hasonlóak stílusra szerintem, egyik sem egy cselkirály - szóval meccsenként 5-10 megindulást egyiküktől sem lehet várni -, tőlük inkább az oldalváltásokat, és pár mélységi kiugratást kér számon az edző gondolom, meg hogy diktálják a csapat tempóját. És 2 ilyen stílus egyszerre lehet túl "egysíkú" lenne nem? Válogatottban hogy tolták egymás mellett? Tolták már egyáltalán?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 20., kedd 20:09

Ezt miből sikerült levenni?
:lol: :lol: biztos onnan ahonnan azt hogy ronaldinho állandóan mosolyog........

....alig pár embernek tűnhettek fel azok a vizilószerű fogak amik kipeckelték a száját és ha akarta sem tudta volna becsukni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 20., kedd 20:09

Kerlon írta:Én csak annyit mondok, hogyha Gündogan úgy játszik, mint a hátproblémái előtt, akkor nem kérdés, hogy a 3 közül a kebabost kell hozni. Én dinamikusabbnak és kompatibilisebbnek látom, mint Pogbát. Verrattinál meg szimplán jobb volt.
Ilyen könnyen nem jutsz be a gatyámba!

Én várnék egy évet, Modric-Kroos-Isco jövőre, aztán ha Gündogan visszakerül a korábbi szintre, 16-ban el lehet hozni, Modric ekkor 31 lesz, megosztják a perceket, aztán lassan a horvát mehet a padra. Verratti jó spíler, de nincs akkora szükségünk most az ő játékstílusára, Pogba viszont egy új elem lehetne, dinamikusabb és jobban variálható kp járna vele. Plusz ha nem is ütközőember, azért jó, ha van egy marconább fazon ott.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 20., kedd 20:05

Mondjuk Pogbában kb. 3x akkora potenciál van. Ancelotti ki tudná hozni, kérdés 2-3 év múlva itt lesz-e még az olasz. Verratti is ügyes, de kell a középpályára még egy olyan arc aki 16-oson kívülről is veszélyes. Isconak vannak egyéni megmozdulásai, de neki hogy ebből gól legyen 16-on belül kell lennie. Kroosnak jócskán kevesebb, ő jórészt csak a visszagurított/lecsorgó labdákat teszi rá.

Én egy jobb koncepciót látok Pogbával, mint Verrattival, persze ez nem azt jelenti hogy Kroos, Isco meg ő nem lenne fasza trió a közeljövőben, csak egy csúcs Pogbinhoval jóval jobbak lennénk.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 20., kedd 20:03

Én csak annyit mondok, hogyha Gündogan úgy játszik, mint a hátproblémái előtt, akkor nem kérdés, hogy a 3 közül a kebabost kell hozni. Én dinamikusabbnak és kompatibilisebbnek látom, mint Pogbát. Verrattinál meg szimplán jobb volt.
K

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 20., kedd 19:54

ziro4vr írta:
Becksy23 írta:Ha Pogba és Verratti a között kell választani, akkor egyértelműen az olasz. Nagyon okos, nagy munkabírású, technikás, jól passzoló játékos, aki hozta már magát nagy meccseken is. Mondjuk bárkivel szemben ő a nyertes, Modric-csal és Kroos-szal tőkéletesen rotálhatják egymást. Pogba-ban nem bízok annyira, bár nagyon jó képességű, de fejben/hozzáállásban messze a picurka alatt van.
Melyik nagy meccsekre gondolsz?
Például a Barca elleni hazai meccsen nagyon jól játszott, a visszavágót viszont nem láttam. A Chelsea ellen szintén jól nyomta tavaly.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 20., kedd 19:47

Becksy23 írta:Ha Pogba és Verratti a között kell választani, akkor egyértelműen az olasz. Nagyon okos, nagy munkabírású, technikás, jól passzoló játékos, aki hozta már magát nagy meccseken is. Mondjuk bárkivel szemben ő a nyertes, Modric-csal és Kroos-szal tőkéletesen rotálhatják egymást. Pogba-ban nem bízok annyira, bár nagyon jó képességű, de fejben/hozzáállásban messze a picurka alatt van.
Melyik nagy meccsekre gondolsz?
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. január 20., kedd 19:37

A számból vetted ki a szót. :salute:

Vissza: