Ha ilyen emberekben gondolkodunk, Reus, Pogba, De Gea.. takarítani is kell..
Modric - Kroos - Pogba (leírni is durva..) Reus - Karim - Ronaldo támadó hármas mellet ül Isco, Jamas, Illarra, Jesé a padon?
Illara nem tudom hol fog ülni, de szinte biztos, hogy nem a mi padunkon...Amúgy annyira nem is érdekel. Nem akkora játékos, hogy nagyon pattogjon, nincs akkora értéke, hogy vétek legyen a padon hagyni sokat.
Jesé nálam még elég necces.
Igazából 8 darab top játékos maradna 6 helyre. Azért arra nem mondhatjuk, hogy sok. Főleg, hogy igazából egy maradni, akinek fixen kezdenie kell (CR). Ha nincs soha semmilyen sérülés, közel 75%-a jut a játékidőnek egy emberre. És akkor tényleg nincs 8 embernél semmilyen sérülés. Én nem vagyok híve a komoly, hosszú padnak, meg hogy világsztárok üljenek a padon is, de ez nálam még belefér. Nem hinném, hogy Kroos nagyon sírna, ha minden negyedik meccsen leülne a padra, még akár az is lehet, hogy örülne is neki...
Az a baj, hogy most hiába vagyunk kevesebben, Ancelotti még így se meri betenni Illaráékat. Akkor inkább tegyünk olyanokból 1-2-öt a padra, akit esetleg be is tesz. 8 védő, a 8 fenti ember, 2(3) kapus, és Jesé, Illara meg még 1-2 kiegészítő ember, aki 1 év után majd valószínűleg tovább is áll. Láthatóan felesleges Ancelottinak nagy keretet adni, mert úgyse használja ki.