Zene

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Zene

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 9., hétfő 11:24

Pl haverom minden spórolt pénzét a Soundra költi minden évben. Tavaly mondta, hogy fogyasztással, mindennel együtt 100-ba futott bele, hát én majdnem dobtam egy hátast. Én a Wiz Khalifás napra gondoltam lemegyek, de utazás, jegy, fogyasztás nem jönne ki szerintem 25 alatt, annyit meg nekem nem ér. Eminem lenne az egyedüli külföldi előadó, akiért kifizetném ezt.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 9., hétfő 11:10

nmate írta:Ráadásul VOLT... ami egy fesztivál... itt kiadnak az emberek 35-t azért, hogy elmondhassák ott voltak ezen meg azon a koncerten, aztán semmire nem emlékeznek :lol: Seems logic. Ha be akarok kúrni, akkor megteszem itthon, azért nem költöm el a félrerakott pénzem. Persze tudom, nem kötelező részegnek lenni, csak ha az emberek 95%-a ott az, akkor furán érzed magad.

Szumma szummárum az én szememben így pénzkidobás lenne az egész.

Én három éve mikor voltam, toltunk az arcba ezt-azt, 5 napig készen voltam, mégis emlékszem mindenre és senkivel nem cserélném el semmire azt az élményt. Hidd el, hogy sokkal másabb ott bekúrni, mint otthon, a bérletet meg ha korán veszed, akkor olcsóbb is :) Én 26-ért vettem meg, az AM nélkül (annyira nem hozott lázba, mint húgomat, aki 14ért megvette arra a napra), annyit teljesen megér. Asszonykát nem értettem, hogy hogyan képes 44k-t kiadni a Sound bérletért... Na az tényleg sok.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. június 9., hétfő 10:57

hala real írta:busta zenéjéről mondhattok bármit, viszont, mint ember, példásan viselkedik...legalábbis a rajongóival.
éjjel még buli előtt odamentem én és a haverom hozzá, és a pár tagú baráti köréhez, akik elkísérték, és megkérdeztük, hogy mikor kezd? teljesen normálisan válaszolt, egyáltalán nem lekezelő, meg semmi ilyesmi. utána elmentünk, mondtuk a többieknek, majd pár perc múlva szintén ketten visszamentünk hozzájuk, és mondtuk neki, hogy szeretnénk egy képet, még így buli előtt, elsőként....és tényleg teljesen normális volt, persze a képet is elkészítettük. még váltottunk utána pár szót, aztán arrébb mentünk.
emiatt én nem fogom megtapsolni, ennek alapnak kell lennie szerintem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 9., hétfő 10:22

Hát 14 pl. az AM, ahhoz nagyon kéne szeretnem őket, hogy kiadjak ennyit. Mint pl. Morriconét, arra kiadtam az összes spórolt pénzem szívbaj nélkül, de ő 3 klasszissal nagyobb legenda a zenében, mint a Monkeys.

Ráadásul VOLT... ami egy fesztivál... itt kiadnak az emberek 35-t azért, hogy elmondhassák ott voltak ezen meg azon a koncerten, aztán semmire nem emlékeznek :lol: Seems logic. Ha be akarok kúrni, akkor megteszem itthon, azért nem költöm el a félrerakott pénzem. Persze tudom, nem kötelező részegnek lenni, csak ha az emberek 95%-a ott az, akkor furán érzed magad.

Szumma szummárum az én szememben így pénzkidobás lenne az egész.

The View From The Afternoon

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 9., hétfő 10:02

Anis írta:Szerintem 5 napért a 35 nem (volt) sok. napi 7e. már akiket érdekel minden nap.
de volt 14ért csak az Arctic napra is.
Jo (volt) a voltos poen :mrgreen:
Nem is az a napi 7ezer a durva, hanem az, ha csak 1 napra szeretnel lenezni, akkor az elovetelben 10e, a helyszinen 12.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. június 9., hétfő 6:29

busta zenéjéről mondhattok bármit, viszont, mint ember, példásan viselkedik...legalábbis a rajongóival.
éjjel még buli előtt odamentem én és a haverom hozzá, és a pár tagú baráti köréhez, akik elkísérték, és megkérdeztük, hogy mikor kezd? teljesen normálisan válaszolt, egyáltalán nem lekezelő, meg semmi ilyesmi. utána elmentünk, mondtuk a többieknek, majd pár perc múlva szintén ketten visszamentünk hozzájuk, és mondtuk neki, hogy szeretnénk egy képet, még így buli előtt, elsőként....és tényleg teljesen normális volt, persze a képet is elkészítettük. még váltottunk utána pár szót, aztán arrébb mentünk.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 8., vasárnap 23:40

pheco írta:
Essemm - Dobd fel (Official Music Video) Talán a kedvencem az albumról, jobb klip kellett volna hozzá. :hmmm:
huh ez nagyon gyenge klip lett szerintem... azért kicsit jobbat vártam volna ettől... :hmmm:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 8., vasárnap 22:45

Marky írta:hogy a témánál maradjunk, sub bass. évekig nem nagyon hallatott magáról semmit, most pedig mindenhova hívják és benne van a scene-ben megint.
Lehet, hogy hívják, de fos lett az új albuma. Pedig én nagyon bírtam a régieket, főleg a legelsőt. Kapufornián is gyengét tol szerintem :-(

Essemm - Dobd fel (Official Music Video) Talán a kedvencem az albumról, jobb klip kellett volna hozzá. :hmmm:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 8., vasárnap 18:36

egyértelmű, hogy amelyik előadó hetente ad ki új számokat, annál a színvonal esik minden alkalommal. meg lehet nézni akármilyen más stílusban egy előadót, amelyik vár egy albummal éveket, mennyire nagyot dob. hogy a témánál maradjunk, sub bass. évekig nem nagyon hallatott magáról semmit, most pedig mindenhova hívják és benne van a scene-ben megint.
zsolti csak nyomja a hülyeséget a youtuben, veri magát a nézettségre, ami szerintem még fake is és ennyi. lesül az egészről, hogy ő ezt nem azért csinálja, mert szereti, vagy a hallgatókért. ő azért nyomja ezt, hogy meg legyen a kis egojának a napi adag és a youtube is tejeljen valamennyit.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 8., vasárnap 18:22

Marky írta:pont ezért töröltem zsigerből a gépemről az új essemm albumból a buktazsolti featet :mrgreen: lassan már annyira rühellem a "zenéjét", hogy vallatni lehetne vele.
pedig régebben se volt sokkal több a mondanivalója, de sokkal hallgathatóbb volt...
gondolok itt pl a Játssz az anyáddal lemezre, meg az Ezerarcú rapsztár se volt rossz....

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 8., vasárnap 17:50

pont ezért töröltem zsigerből a gépemről az új essemm albumból a buktazsolti featet :mrgreen: lassan már annyira rühellem a "zenéjét", hogy vallatni lehetne vele.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 8., vasárnap 15:12

ja meg csak úgy megjegyezném basztának annyi jött le az akph és a pm zenéiből, hogy a füvezésre biztatja a fiatalságot :lol:
Kép

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. június 8., vasárnap 14:59

sajnos magyarul nem találtam régebben fenn volt, de:

https://www.youtube.com/watch?v=BL17JvK9rGQ

ebből lehet tanulni. ha valaki esetleg felkutatja a feliratos változatot az nagyon jó lenne.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 8., vasárnap 14:55

mert a színvonalas előadók nem adták a nevüket egy ilyenhez amiben ezek szerepelnek
Kép

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. június 8., vasárnap 14:54

hát én nem csak buktán akadtam fenn.. a többi tag is egy nagy vicc. ezek még csak nem is súrolják a hip hop szférát és ilyenekről készül "film" :lol: :fpalm:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 8., vasárnap 14:53

sentry írta: Mikor szídja az AKPH-t akkor csak néztem, de aztán kiröhögtem. :lol:
igen mert őket tolják a zsidók :x
én kb végigröhögtem azt az 50 percet
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 8., vasárnap 14:51

csabi* írta:néztem ezt a 444 rapháborút jutyubon... ez a basztazsolti valami elképesztően szánalmas
Én nem mertem felhozni....mert féltem, hogy flame lesz belőle. Szerintem szánalmas mellett még iszonyatosan primitív és buta, de ez a számaiból le is jön. :)

Mikor szídja az AKPH-t akkor csak néztem, de aztán kiröhögtem. :lol:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. június 8., vasárnap 14:51

folyamatosan arról reppel, hogy ő mekkora gengszter, meg hogy szétkap mindenkit
két perccel később meg azt nyilatkozza, hogy ő nem szereti az erőszakot.....

de ő egy hiteles ember :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2014. június 8., vasárnap 14:51-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 8., vasárnap 14:15

néztem ezt a 444 rapháborút jutyubon... ez a basztazsolti valami elképesztően szánalmas
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 8., vasárnap 11:37

Anis írta:Szerintem 5 napért a 35 nem (volt) sok. napi 7e. már akiket érdekel minden nap.
de volt 14ért csak az Arctic napra is.
Hihetetlen torz, ferde képed lehet a világról. De megszoktuk már.

Olvass Plátónt a platón, vagy pofont kapsz az élettől,
Olvagatod? Jólvan, lófaszt tudsz az életről.

Vissza: