Itt páran irogattuk éjszaka, abból kiderültek a preferenciák, olvass vissza.Jim írta: amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik?
most jöhet még 5 év helyben topogás, szinte semmi fejlesztés stb
Amúgy te Budapesten élsz?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 10., hétfő 15:30
Itt páran irogattuk éjszaka, abból kiderültek a preferenciák, olvass vissza.Jim írta: amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik?
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 10., hétfő 15:20
Ember! Nem pártom a Fidesz! Csak vannak ezek a dolgok….Sierra írta:Ne sírj, előbb-utóbb megbukik a pártod.tcskhun írta:Az atombombát mikor dobja le??? A Tóni gèpe még mindig üresben jár a reptéren 4 hónapja…mik azok a kormány buktató iratok? Mert eddig csak füst van lángja nincs… sok ember meg megette a szöveget! Szerintem így kicsit karcsú a dolog!! Szép amit elért es sok mindent mondott de a tények még mindig nincsenek …
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 10., hétfő 15:14
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 10., hétfő 15:13
Ne sírj, előbb-utóbb megbukik a pártod.tcskhun írta:Az atombombát mikor dobja le??? A Tóni gèpe még mindig üresben jár a reptéren 4 hónapja…mik azok a kormány buktató iratok? Mert eddig csak füst van lángja nincs… sok ember meg megette a szöveget! Szerintem így kicsit karcsú a dolog!! Szép amit elért es sok mindent mondott de a tények még mindig nincsenek …
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2024. június 10., hétfő 15:05
Hihetetlen, hogy ezek a csövesek is kiirthatatlanok. Fletoval kezen fogva elhuzhatnanak mar.Sierra írta:Fegyőr pedig bejelentkezett újból az elnöki posztért.soadroli írta: közben Donáth Anna lemondott
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 10., hétfő 14:51
RealVazquez írta:Az atombombát mikor dobja le??? A Tóni gèpe még mindig üresben jár a reptéren 4 hónapja…mik azok a kormány buktató iratok? Mert eddig csak füst van lángja nincs… sok ember meg megette a szöveget! Szerintem így kicsit karcsú a dolog!! Szép amit elért es sok mindent mondott de a tények még mindig nincsenek …BlancoMark írta: Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.
Kemeny hogy MP mennyire tehetseges politikus es emelle meg az erzelmeket is meg tudja hozni. Nem feltem a kovetkezo ket evtol egy pillanatra sem.
Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel? parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 10., hétfő 14:43
Ez az arrogancia egy idő után visszaüthet. Erre muszáj lesz figyelnie. Nem belevágni a kérdező szavába.RealVazquez írta:Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel? parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen.BlancoMark írta: Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.
Kemeny hogy MP mennyire tehetseges politikus es emelle meg az erzelmeket is meg tudja hozni. Nem feltem a kovetkezo ket evtol egy pillanatra sem.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. június 10., hétfő 14:40
Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel? parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen.BlancoMark írta: Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 10., hétfő 14:36
Azt még hozzátenném,hogy lassan a cigányok védik a spanyol lakosságot a feketéktől? Vagy a rengeteg német,holland,belga,francia meg a többi késeléses támadás??? Mind migrànstcskhun írta: Azért az megvan,hogy az EU több országágában is a jobb oldal győzött? MP meg jobb oldali amúgy! Mert az embereknek teli a faszuk ezzel az ukrán(USA proxy) háborúval? Mert az életszínvonal nyugaton is csökken? 17 éve élek külföldön,szóval tudom mi a helyzer
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 10., hétfő 14:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 10., hétfő 14:09
Fegyőr pedig bejelentkezett újból az elnöki posztért.soadroli írta: közben Donáth Anna lemondott
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 10., hétfő 14:05
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. június 10., hétfő 13:58
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 10., hétfő 13:52
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 10., hétfő 13:50
Én is így látom.Faust írta: Te jo eg, azert Tisza ketharmadrol beszelni, kapjatok mar a fejetekhez. Ugy lenne kivitelezheto, ha annyi kis part kapna sok szavazatot, akikkel nem azonnali politikai ongyilkossag koaliciora lepni, ami jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot. Ket evuk lesz Magyart szettaposni, sokkal, sokkal durvabb lesz a kampany, szerintem ha bomlik a fidesz 2/3 mar orulhet mindenki. Ez a realitas.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 10., hétfő 13:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 10., hétfő 13:43
Amúgy tényleg olyan az egész kommentje, mintha trollkodna, ironizálna. De a legmegdöbbentőbb hogy full komolyan írja. És ha jól emlékszem amúgy soproni a tagDupla D írta:Kellenek az ilyen emberek is ahhoz, hogy ne éljek buborékban.Realista24 írta: Csak ebbe a topicba irj Rej
Ha nem tudnám milyen, még azt hinném trollkodik.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 10., hétfő 13:38
Pont mint a Tisza (ugye az ősfideszes) meg a DK (Orbán emberei). Hagyjuk már ezeket a légből kapott rágalmakat. Alátámasztani nem tudod semmivel, csak fröcsögsz folyamatosan. Baromi unalmas és szánalmas. Pont olyan vagy, mint a fidesz propaganda.ferni írta: Nagyon sok mindenhez kellene a kétharmad, hogy teljesen le lehessen építeni ezt a rendszert amit felhúzott a Fidesz, de esélytelen, hogy ennyire bezuhanjanak a Mi Hazánkkal együtt összesen, mert ha azon múlik azok velük szavaznak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 10., hétfő 13:33
Mindegy mit kampanyol a fidesz, tobb szavazojuk nem lesz, csak kevesebb. Gazdasagilag, politikailag is lehetetlen elorelepniuk.Faust írta: Te jo eg, azert Tisza ketharmadrol beszelni, kapjatok mar a fejetekhez. Ugy lenne kivitelezheto, ha annyi kis part kapna sok szavazatot, akikkel nem azonnali politikai ongyilkossag koaliciora lepni, ami jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot. Ket evuk lesz Magyart szettaposni, sokkal, sokkal durvabb lesz a kampany, szerintem ha bomlik a fidesz 2/3 mar orulhet mindenki. Ez a realitas.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 10., hétfő 13:29
A kulturharcosok.Jim írta: amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem