Megy a meccs!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
Club América - Real Madrid 0-2
Jöhet a döntő.
Jöhet a döntő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg hány és hány Ronci gól sem.BBeno írta:igen ez lehet. mondjuk azt még konkretizálhatnák hogy ne mondjanak ki két ítéletet is a spori fülére. elég technika áll rendelkezésükre hogy eldöntsék. ezért kell a rutin. idővel csak jobb lehet de nekem már óriási előrelépés.ferni írta:
Utána elindult a támadás és akkor szóltak rá, hogy vmi nem okés és szabályos volt.
Ha nem az ellen jött szabaddal, akkor miért kezdett el a spori futni, mikor elindult a játék?
mondom ha minden gól után csekkolnak akkor nincs suárez gólja sem. fantasztikus
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
igen ez lehet. mondjuk azt még konkretizálhatnák hogy ne mondjanak ki két ítéletet is a spori fülére. elég technika áll rendelkezésükre hogy eldöntsék. ezért kell a rutin. idővel csak jobb lehet de nekem már óriási előrelépés.ferni írta:
Utána elindult a támadás és akkor szóltak rá, hogy vmi nem okés és szabályos volt.
Ha nem az ellen jött szabaddal, akkor miért kezdett el a spori futni, mikor elindult a játék?
mondom ha minden gól után csekkolnak akkor nincs suárez gólja sem. fantasztikus
BBeno, magát a lest jelzést korábban benyomta már, CR-t mutatták, mikor sétált vissza és nêzett is nagyokat a portugál.
Utána bemutatta a spori, hogy mi alapján fújta vissza ês feltette a kezêt, mert közvetett szabad jött és a másikkal meg csak az irányt mutatta, hogy merre.
Szerencsétlenkedtek megint egy sort, de a lényeg, hogy helyes volt az ítélet.
Utána bemutatta a spori, hogy mi alapján fújta vissza ês feltette a kezêt, mert közvetett szabad jött és a másikkal meg csak az irányt mutatta, hogy merre.
Szerencsétlenkedtek megint egy sort, de a lényeg, hogy helyes volt az ítélet.
egy biztos, ha minden gólt visszanéznek egyből akkor amíg a gólöröm tart simán csekkolni tudják hogy valóban érvényes volt-e a gól. ebben az esetben suárez gólját is lazán elvették volna ha nem barcások a videóbírosok is.
a spori kézmozdulata nem lest mutatott. a lest nem így jelzik ahogy itt a spori
amit rajzol a kezével az a tv körvonala akar lenni_? ez a nemzetközi jelzés mostantól a videóbíróra?
amit rajzol a kezével az a tv körvonala akar lenni_? ez a nemzetközi jelzés mostantól a videóbíróra?
Érvénytelenítette a gólt, mutatta, hogy a videóbíró alapján, feltette a kezét, hogy közvetett szabad a les miatt és elindult a játék.BBeno írta:https://streamable.com/k8qi
beszéljenek a képek.
spori mutatja hogy mehet a kezdőkörbe a labda ekkor ő már a videóbíró segítségével tudta hogy gól volt, ennek ellenére a mecikóiak elvégzik a kirúgást és elkezdenek játszani. e miatt ment el az idő és nem a videóbíróval.
az hogy ki hitte lesnek nem egyértelmű nekem mert a partjelző sem jelzett lest, a képek alapján a spori sem.
Ekkor szóltak râ, hogy mêgis gól.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
hát nem kellett megszakadjanak a fiúk, és néhányan nem is tették
kíváncsi vagyok, hogy Zizou jobban tartott-e a mexikóiaktól, mint a japcsiktól, hogy ezt a kezdőt küldte be? Elméletileg vasárnap jöhet Isco, Kovacic, Ramos, Pepe...
kíváncsi vagyok, hogy Zizou jobban tartott-e a mexikóiaktól, mint a japcsiktól, hogy ezt a kezdőt küldte be? Elméletileg vasárnap jöhet Isco, Kovacic, Ramos, Pepe...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lesz meg gond vele....ez a jovo?
Beno szerintem meg nezd meg parszor.
Beno szerintem meg nezd meg parszor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
https://streamable.com/k8qi
beszéljenek a képek.
spori mutatja hogy mehet a kezdőkörbe a labda ekkor ő már a videóbíró segítségével tudta hogy gól volt, ennek ellenére a mecikóiak elvégzik a kirúgást és elkezdenek játszani. e miatt ment el az idő és nem a videóbíróval.
az hogy ki hitte lesnek nem egyértelmű nekem mert a partjelző sem jelzett lest, a képek alapján a spori sem.
mondom egy kis rutin kell és ez menni fog semmi idő alatt. ehhez persze az is kell hogy a szenvedő csapat megértse hogy mit mond a bíró a videóbíró alapján és nem neki áll reklamálni
beszéljenek a képek.
mondom egy kis rutin kell és ez menni fog semmi idő alatt. ehhez persze az is kell hogy a szenvedő csapat megértse hogy mit mond a bíró a videóbíró alapján és nem neki áll reklamálni
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. december 15., csütörtök 13:34-kor.
Először megadta a gólt, utána kifelé ítélt les (rászóltak a fülére, hogy les), majd javították magukat, hogy mégsem les....BBeno írta:megint semmi ido nem ment volna el a videobiroval ha nem kezdenek el pofazni es panaszkodni a mexikoiak. nagyon adom. ez a jovo. és itt már a fülére mondták az infót nem kellett neki is lecsekkolnia
valaki leírná mi történt?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
megint semmi ido nem ment volna el a videobiroval ha nem kezdenek el pofazni es panaszkodni a mexikoiak. nagyon adom. ez a jovo. és itt már a fülére mondták az infót nem kellett neki is lecsekkolnia
Az a CR fej lol....
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
jó lesz ez a videóbíró dolog ha ezután így fog működni.
- Süti
Kabaré
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ennyit a video birorol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Remek bíró.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Támadásban eléggé fogalmatlanok vagyunk..ütemtelen indítások, rossz passzok, ötlettelenség.
jol jatszunk?
en csak azt latom hogy felmegyunk szepen aztan ki szelre es jon a beadas. aztan meg a vedok kifejelik. es ujra. es ujra.
en csak azt latom hogy felmegyunk szepen aztan ki szelre es jon a beadas. aztan meg a vedok kifejelik. es ujra. es ujra.