M1Ö írta:Na hát akkor jövőre megszűnik a foci, mert beteljesül a világ szégyene, hogy egy Inzaghi 2.0 annyi aranylabdát nyer, mint az Isten fia és nem Jézusra gondolok....
Én értem, hogy miről beszél a sok kis önelégült Barca fan, mert én is azt vallom, hogy amúgy játékban, magában a fociban jobb Messi, de mégis mi a büdös p***át kell csináljon ennek az embernek, hogy elismerjék? 32 évesen basszus, szar térddel még jó, hogy nem viszi végig a félpályát. Évről évre szembeköp mindenkit, köztük engem is, mert rengeteget kritizáltam én is. Egy kib****tt legenda, már több mint 10 éve a világ egyik legjobbja. Hihetetlen....
Jó persze, Messi egy igazi csoda meg minden, de abszolút nem izgat, ő egy igazi burokban született játékos, istentelenül kegyes volt hozzá a sors hogy minden klappol körülötte, a képességei egyedülállóak, a klubja kisebb megszakításokkal lassan másfél évtizede a harmónia szigete, a szurkolók mindenhol imádják, a tenyerükön hordozzák, ilyen kényelmes életutat bejárni, valami elképesztő.
CR pedig nem tud olyan helyre menni hogy ne legyen közutálat tárgya, nem tud olyan meccsen, olyan közönség előtt játszani hogy ne kapja meg füttyszót, ekkora ellenszélben én még nem láttam játékost játszani, és szerintem bárki mást felőrölt volna egy ilyen környezet.
Óriási a kontraszt közte és Messi között, CR olyan mint egy erdőtűz, amit nem lehet megfékezni, majd egyszer csillapodik magától, addig meg bárki tehet ellene bármit, nem hatja meg. És próbálkoznak is hogy kibillentsék heti rendszerességgel, de valahogy csak ő nevet a végén... Sose volt kedvenc játékos, de nálam évek óta érinthetetlen, egyszerűen nem tudok rosszat mondani rá, illetve azt úgyis megkapja mástól, én csak kitartóan vártam hogy idén is elővegye a nyuszit a kalapból, és sikerült neki. Jövőre már 33, nem is tudom, milyen elvárásokat lehet még támasztani vele szemben?