Egyéb bajnokságok
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
elképzelem a csodás Conte-Neymar barátságot és csak kuncogok. a 3 közül talán még LE a legkompatibilisebb oda bár őt angliával is összehozták már.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Conte, Allegri és LE a jelöltek Unai helyére.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mariano ismet betalalt a hetvegen, es nagyon jo pozicioban van a gollovolistan! Meggyozo a teljesitmenye, jol elbactuk....... de jo lenne, ha nalunk lenne meg az a majdnem 20 gol...
egy sima real továbbjutás a legjobbRealista24 írta:Ilyenkor jön a nagy kérdés, hogy mi a jobb? Egy félig egészséges Mbappé vagy ha egy egészséges játékos ugrik be helyette.ateeemadrid írta:
azért ha MBappé is kiesne Neymar mellett, akkor jóval nyugodtabb lennék. persze így is úgy is tovább kell menni 3-1ről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealMadridFanatic
Realista24 írta:Ilyenkor jön a nagy kérdés, hogy mi a jobb? Egy félig egészséges Mbappé vagy ha egy egészséges játékos ugrik be helyette.
Igen, nehéz ügy. Attól is függ, hogy aki bekerülne a helyére mennyire volt használva a szezonban. Ha kapott fél órákat, 1-2 meccset valami francia kiscsapat kiütése alatt, akkor az sem biztos, hogy fejben készen áll egy ekkora téttel bíró meccsre a Real ellen.
Mbappé meg elég ha érzi még kicsit a sérülést, nem mer olyan intenzíven belelépni a párharcokba félve az esetleges rásérüléstől. Ez bőven lehet döntő faktor gól és elpocsékolt helyzet között.
Mindegy is, mindenképpen tovább kell menni, már nagyon felidegesített az újabb bírózás. Mondják azt, hogy szerencsénk volt az odavágón (ettől szerintem nem érdemtelen győzelem volt, de tény, hogy kellett mák is a gólokhoz), azt még el is tudom fogadni, de ne akarják már úgy beállítani, mintha meglopta volna őket a spori. Gusztustalan, gyerekes mentalitás - büntetni kell.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilyenkor jön a nagy kérdés, hogy mi a jobb? Egy félig egészséges Mbappé vagy ha egy egészséges játékos ugrik be helyette.ateeemadrid írta:azért ha MBappé is kiesne Neymar mellett, akkor jóval nyugodtabb lennék. persze így is úgy is tovább kell menni 3-1ről.Még az is lehet, hogy kihagyja a meccset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gondolkozzunk persze. Teljesen egyértelmű, hogy olyan hozzáállása van a fiatalembernek, amilyen kellene legyen.ToniKroos írta:Igen, 18 évesen kiállítják és akkor ő a tipikusan fejben gyenge. Néha egy picit gondolkozzunk már, mielőtt valamit leírunk. Ronaldot is állították ki, Messit is, nem is olyan rég Bappét. Ők is fejben gyengék...Berti írta:Ez minden bírónál piros. Jogosan.
Az ilyenekkel nem fog közelebb kerülni ahhoz, hogy hamarabb elhozzuk. Tipikus fejbengyenge ember.
Persze én csak ebből az egy esetből vontam le a következtetést ugyebár..
Amúgy ami engem zavar vele kapcsolatban az az, hogy semmilyen féle rajongást nem mutat felénk.
Pedig ilyen fiatalon még nem volt senkiért hasonló összeg beruházva. Erre fel meg instán is bulizós képek és semmi nyoma nincs annak, hogy picit is érdekelné a klub.
- ateeemadrid
hé, a future gutinkról le lehet szállni.Odegaard meg szerintem soha nem lesz igazán húzó ember, még akkor is ha még mindig csak 19 éves és bőven van hová fejlődni. Egyelőre még egy Herenven szintű csapatban sem tud kiemelkedőt alkotni.
amúgy nekem kurvára tetszik a játéka, többet látok benne, mint itt legtöbben. az sem igaz teljesen, hogy nem alkot kiemelkedőt a Herenvenben, csak a pozíciójából adódóan nem tudja carryzni a csapatát. de amúgy érdemes róla nézni videókat, csinál szép dolgokat.
ezután meg mégjobban bírom.
azért ha MBappé is kiesne Neymar mellett, akkor jóval nyugodtabb lennék. persze így is úgy is tovább kell menni 3-1ről.Még az is lehet, hogy kihagyja a meccset.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappé ma edzett, de senkinek nem őszinte a mosolya vele kapcsolatban. Még az is lehet, hogy kihagyja a meccset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az öreg Messire emlékszem. azóta is fgy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Igen, 18 évesen kiállítják és akkor ő a tipikusan fejben gyenge. Néha egy picit gondolkozzunk már, mielőtt valamit leírunk. Ronaldot is állították ki, Messit is, nem is olyan rég Bappét. Ők is fejben gyengék...Berti írta:Ez minden bírónál piros. Jogosan.
Az ilyenekkel nem fog közelebb kerülni ahhoz, hogy hamarabb elhozzuk. Tipikus fejbengyenge ember.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mindenképpen La Ligán belül adnám kölcsön, csak nem tudom, hogy hol lenne neki a legjobb. Játszó csapat kéne neki. Talán Celta/Betis kettős jó lenne.
Amúgy rendre kezdő, szóval azért van már meccs a lábában szerencsére.
Amúgy rendre kezdő, szóval azért van már meccs a lábában szerencsére.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A norvég kicsit olyan mint Iniesta. Nem lő sok gólt, nem ad sok gól passzt, de valamiért nélkülözhetetlen. Kíváncsi vagyok, hogy magasabb szinten mit tud majd. Lehet semmi se lesz belőle mondjuk.dannen írta:en meg pont forditva latom, odegaardban megvan az a plusz zsenialitas ami a naggya valashoz kell, viniciusban semmi kulonoset nem latok.Kercsó írta:Az eddigi videók alapján Vinicius nem igazán tudja, hogy a foci csapat játék. Ha kinövi ezt az öncélú szambázást, akkor jó kis zsugás lesz belőle.
A sebessége eddig brutál
Odegaard meg szerintem soha nem lesz igazán húzó ember, még akkor is ha még mindig csak 19 éves és bőven van hová fejlődni. Egyelőre még egy Herenven szintű csapatban sem tud kiemelkedőt alkotni.
Amúgy ha jól tudom, nyáron lejár a kölcsön szerződés, kíváncsi vagyok hogyan tovább...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Valószínűleg továbbra is marad kölcsönben, annyi, hogy remélhetőleg spanyol csapatban.
Amúgy csinál szép dolgokat Hollandiában is, nem tudom miből vontad le, hogy nem tud kiemlkedőt felmutatni. Mi lenne az egy Heerenveenben amúgy?
Amúgy csinál szép dolgokat Hollandiában is, nem tudom miből vontad le, hogy nem tud kiemlkedőt felmutatni. Mi lenne az egy Heerenveenben amúgy?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Átveszi a kölcsönbe távozó Ceballos helyét a nézőtéren/kispadon.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Az eddigi videók alapján Vinicius nem igazán tudja, hogy a foci csapat játék. Ha kinövi ezt az öncélú szambázást, akkor jó kis zsugás lesz belőle.
A sebessége eddig brutál
Odegaard meg szerintem soha nem lesz igazán húzó ember, még akkor is ha még mindig csak 19 éves és bőven van hová fejlődni. Egyelőre még egy Herenven szintű csapatban sem tud kiemelkedőt alkotni.
Amúgy ha jól tudom, nyáron lejár a kölcsön szerződés, kíváncsi vagyok hogyan tovább...
A sebessége eddig brutál
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Engem azzal a futsalos videójával teljesen elbizonytalanított, önmagával kapcsolatban.
ZIDANE
Pedig sokat fejlődött a srác mióta volt az a bénázásos videója 1-2 éve. Sztem jó lesz ő, és még piszok fiatal, de már a felnőttek között nyomja.Babinho írta:Viniciussal kapcsolatban még nem láttam amúgy olyan videót, ami után azt éreztem volna, hogy ebből a sracbol épkézláb focista lesz...
- ateeemadrid
tessékBabinho írta:
Viniciussal kapcsolatban még nem láttam amúgy olyan videót, ami után azt éreztem volna, hogy ebből a sracbol épkézláb focista lesz...
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe