Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Nekem ez a lenézés, meg fikázás nem pálya, nem fogja megverni Jordant, ezt tiszta sor, de egy 10-15 éves korszak legjobb játékosa, akiről példát vehet bárki. Amit szorgalommal, munkával el lehet érni, az neki megvan, elképesztő fizikum, atletikusság, évről évre fejlesztett skillset, csak csodálni tudom a sport iránti alázatát, mindent elsöprő kompetitivitását.
Az meg hogy miért ment el anno, és miért jött vissza, mindenki azt gondol amit szeretne, védhető mindkét álláspont, úgyhogy fölösleges belemenni.
Az meg hogy miért ment el anno, és miért jött vissza, mindenki azt gondol amit szeretne, védhető mindkét álláspont, úgyhogy fölösleges belemenni.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kurvaundorító btw, ahogy betakarja a lényeget ezzel a homecoming dumával.Enrique írta:The king is human, ahogy a stúdióban is mondták, ezt most nagyon elizgulta, az egy dolog hogy a dobások nem ülnek, de a pályáról kidobált labdákra nem nagyon van mentség.
Jó volt amúgy látni az introkat, homecoming videókat, ahogy felpezsdült Cleveland, nem kedvelem különösebben LeBront, de kicsit szurkolok neki hogy megcsinálja ezt a mesét, és gyűrűt nyerjen otthon.
a lényeg meg csak az, hogy a történelem legnagyobb verése után behúzott farokkal menekült el egy olyan csapatba, ahol még jobb fit van körülötte.
nem férfi az ilyen bazmeg, akármennyit nyer
monnyuk 3 nagydöntő szopókája van már, úgyhogy nincs nagyon miről beszélni vele kapcsolatban.
mindenesetre unalmas már a figura...
Megvannak a fizikai adottságai, de eddig 1-1 felvillanást tekintve nem tudta hozni ami benne van. Most minden adott, hogy előlépjen és villantson.hehe írta: pj3 lesz az új t-mac
Én most ott csücsülök a Miami bandwagonon, remélem nagyot virít a csapat LeBron nélkül. Cole karriermeccset hozott le a nyitófordulóban, agillisen, aggresszívan játszott, de nem kapkodva, tetszett. Persze, nem azt mondom, hogy konstans ezt fogja hozni, de teljesen más most a mindset.Valószínűleg Bosh lesz a go-to-guy utána Wade, és most Hámesz hiányában már nem fog talán 1-2 játékos csak lazázni, hanem tudják, hogy oda kell magukat tenni teljesen. Jó kis szezon lesz ez.
Ja Hardennek meg Arizának pedig respect, Randlet meglátogatták a kórházban a meccs után.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
2k15 3 napig Free to Play Steam-en. Akit érdekel szedje.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ja hogy tegnap volt csütörtök rendbe voltam fejben az infokat meg köszipeti_madrid írta:Mi lesz most csütörtökön az NBA-ben? Csak mert látom a Cavs meg LeBron facebookján, hogy nagyon nyomják
The king is human, ahogy a stúdióban is mondták, ezt most nagyon elizgulta, az egy dolog hogy a dobások nem ülnek, de a pályáról kidobált labdákra nem nagyon van mentség.
Jó volt amúgy látni az introkat, homecoming videókat, ahogy felpezsdült Cleveland, nem kedvelem különösebben LeBront, de kicsit szurkolok neki hogy megcsinálja ezt a mesét, és gyűrűt nyerjen otthon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Melo > Jameshehe írta:vereség.Mi lesz most csütörtökön az NBA-ben? Csak mert látom a Cavs meg LeBron facebookján, hogy nagyon nyomják
- hehe
pj3 lesz az új t-macZsombor írta:Westbrook eltörte a jobb kezét. Na most mi lesz az OKC-vel?
vereség.Mi lesz most csütörtökön az NBA-ben? Csak mert látom a Cavs meg LeBron facebookján, hogy nagyon nyomják
Westbrook eltörte a jobb kezét. Na most mi lesz az OKC-vel?
Most játssza az első meccsét az új Cavs, hazai pályán.peti_madrid írta:Mi lesz most csütörtökön az NBA-ben? Csak mert látom a Cavs meg LeBron facebookján, hogy nagyon nyomják
Elég nagy showt csinálnak koncertekkel, egész napos programmal.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Mi lesz most csütörtökön az NBA-ben? Csak mert látom a Cavs meg LeBron facebookján, hogy nagyon nyomják
Davis 26/17/9, ezek mi számok.
Egyre komolyabban kell venni a srácot, mondjuk nekem egyelőre hiányzik belőle a tűz és a vezér véna, de a a képességei határtalanok.
Egyre komolyabban kell venni a srácot, mondjuk nekem egyelőre hiányzik belőle a tűz és a vezér véna, de a a képességei határtalanok.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köcsög Houston, most még kevésbé bírom őket. Még véletlen se vagyok Laker fan, de elég pokróc módon játszott a Rockets, és meg is lett az eredménye...
Eddig volt számomra izgalmas a szezon, Randle eltörte a lábát.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
majd megnő, mint Messi.
- hehe
oké csak úgy van beharangozva, mint a legnagyobb talent, közben meg pl kobe vagy lebron bő 6-7 évvel idősebben már bőven meghatározó játékos volt a profik közt.
leszarom a dobómozdulatot, nem ez a lényeg, hanem hogy kisebb a gyerek, mint egy teletubby.
leszarom a dobómozdulatot, nem ez a lényeg, hanem hogy kisebb a gyerek, mint egy teletubby.
Nyilván nem egy Kapono-féle textbook dobása van, de kb Kevin Martin is így dob. Bőven szét lehet szedni és újrarakni a dobását(pl Kidd-Gilchristét is némileg helyrepofozták a nyáron). Meg bármennyit lehet rajta változtatni. Nem tudom mennyien figyeltétek, de pl Nowitzki gyorsabban dobja a tempókat meg a spot-up triplákat. Mindezt 36 évesen találta/találták ki. 12 évesen még bármi lehet a dobásából. És pont ezért nem szeretem a tizenéves srácokról kijövő videókat, hogy elit NBA játékosok lesznek. Mikor mai napig ott tartunk, hogy képesek a csapatok hatalmas marhaságokat húzni top 3 pickekkel, mikor sokszor már 20 év fölötti emberekről van szó, akkor addig az ilyen videók engem nem hatnak meg.
A dobómozdulatot még az NBA-ben is sok fiatalnál javítják, átalakítják, szóval így 12 évesen ezt nem érzem nagy gondnak, és azt sem lehet ilyen idősen megállapítani, hogy mekkorára fog nőni, sokan egy év alatt nyúlnak óriásit.
A mozgása, robbanékonysága, labdakezelése átlag feletti, ebből persze egyáltalán nem következik hogy NBA játékos lesz, de egyelőre ígéretes.
A mozgása, robbanékonysága, labdakezelése átlag feletti, ebből persze egyáltalán nem következik hogy NBA játékos lesz, de egyelőre ígéretes.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jóvanna én nem értek hozzá, csak hoztam egy videót nektek elemzésre