Daniel Carvajal - 2
- ___Samy___
Re: Daniel Carvajal - 2
Ez a csávó egy gép lett. Azért ennyi éve, ennyi meccsen, ilyen szintű melót letenni....voltak nagyon szar időszakai, de akkor sem lehetett rá azt mondani, hogy nem teszi oda magát.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az Espanyol ellen is volt egy bevetődéses mentése a 16oson belül egy lövésnél, amiből szerintem gól lett volna.
Néha elmegy nála valami és botrány, de ki nem? Az amúgy meg, hogy a problémái után visszaküzdötte magát, szintén elismerésre méltó.
Néha elmegy nála valami és botrány, de ki nem? Az amúgy meg, hogy a problémái után visszaküzdötte magát, szintén elismerésre méltó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Olyan, csak egyáltalán nem hasonlít. Albat amiatt szídják, hogy lötyög egész meccsen, a támadásokkal nem ér fel, alibizik és pofázik végig.El Sie7e írta:Sztem kicsit olyan mint a barcaban albaRealista24 írta: Szerencsétlent sosem dicséri senki, pedig bőven kijár neki szerintem.
O is patent de mar nagyon lenezik a barcasok
Ezzel szemben Dani azért van lenézve, mert nem pörög az 3-6 évvel ezelőtti worldclass formájában. Most is top a posztján és védekezésben rengeteget tesz hozzá ahoz, hogy alig kapunk gólt. A Barca ellen számomra a legjobb volt és tegnap is robotolt egész meccsen. A Bilbao ellen érezni fogjuk a hiányát.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Új erőre kap, hogy nem jön vissza HakimiRealista24 írta: Szerencsétlent sosem dicséri senki, pedig bőven kijár neki szerintem.
Most nagyon jól játszott
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Sztem kicsit olyan mint a barcaban albaRealista24 írta: Szerencsétlent sosem dicséri senki, pedig bőven kijár neki szerintem.
O is patent de mar nagyon lenezik a barcasok
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerencsétlent sosem dicséri senki, pedig bőven kijár neki szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nagyon idegesítő amúgy. Ha Barca játékos lenne, ő lenne a jobb oldali Alba a szemembe... Ami valljuk be, k***a gázKerlon írta: Leginkább túl flusztrált és agresszív volt az elmúlt években.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Carvajal menthető még, csak mentálisan kéne rendbe rakni. Leginkább túl flusztrált és agresszív volt az elmúlt években.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Érdekes a srác amúgy.
Papíron a legjobb éveit tapossa, mégis kb a leggyengébb teljesítményt hozza/hozta az elmúlt pár évben, amióta itt van.
Papíron a legjobb éveit tapossa, mégis kb a leggyengébb teljesítményt hozza/hozta az elmúlt pár évben, amióta itt van.
ZIDANE
Szerintem meg mindenki érzi, hogy Carvajal kifelé megy. Hakimi ráhajtott a kezdő pozícióra, Dani meg be akarja biztosítani a helyét hosszú távra.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Jim
nincs vele semmi baj
csak brutálisan túl van terhelve
egy váltótárssal újra szárnyalna
csak brutálisan túl van terhelve
egy váltótárssal újra szárnyalna
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jó, mert már most is ugy jatszik mint aki 2 ev mulva szogre akasztja
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arról nem írnak, csak hogy innen vonulna visszaCsabi írta: és focizni is fog addig?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carvajal 2026ig hosszabbítani akar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most néztem az 1. gól előtt is ő volt ott centerbe, ezért nem bírt Pique időben kilépni Viniciusra. Keményet ment, nem is a jobb szélt, hanem szinte az egész pályát bejatszotta. Érezte, hogy javítania kell a hétközi bénaság után.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ezt írtam múltkor is, várhatjuk, hogy 90percet úgy focizzon le ez az ember, hogy Bale játszik előtte jobb szélen, teljesen elkészül az erejével. így mindjárt másabb teljesítményt rak le, hogy van értelmes küzdeni akaró játékos aki biztosítani tud neki. az a labdaszerzés meg tanítani való volt, és a passz is Benzemának, nagyon kár, hogy nem lett gól belőle. Így tovább Dani!
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Jim
nagyon jó volt ma
jó lesz ő jövőre is, csak kellenek a társak is mint írtátok
jó lesz ő jövőre is, csak kellenek a társak is mint írtátok
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
+1. ez van ha van játszótárs es nem mindenki a bal oldalon gyülekezik. Elol hátul brutal volt, kis szerencsével akar golpasszokkal is zárhatta volna a meccset, ha lenne ertelmes támadónk, hatul pedig nem egyszer nagyot mentett.Dupla D írta:A szezon legszarabb meccse után lehozta talán a legjobbat. Tegyük gyorsan hozzá, hogy ennyit számít, ha nem egyedül kell a jobb oldalon védekeznie és támadnia. Fedével kiválóan megértik egymást.poronty írta:Amit a második félidőben lerakott az top volt.