Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. május 5., kedd 23:06

OFF:
De beugrott Puhl klasszikusa: "Van a szabályban olyan leírás, hogy mennyire kell a labdának mennie?" :lol:
OFF vége

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 23:02

lehet igazad van. de hogy azonnal őt kelljen savazni...
Van szabály arra, hogy kihez kell először írni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 5., kedd 23:01

tucsoki írta:Prométheusz, mielőtt az esküdtszék elé vinnéd az ügyet, megkérdezhetem, írt bárki is olyat hogy egyedül ő volt ma gyenge, és rajta ment el a meccs?
Annyira általános a fórumon az értő-olvasás teljes hiánya, nagy tisztelet a kivételnek.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 5., kedd 22:58

Prométheusz, mielőtt az esküdtszék elé vinnéd az ügyet, megkérdezhetem, írt bárki is olyat hogy egyedül ő volt ma gyenge, és rajta ment el a meccs?

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. május 5., kedd 22:58

Bizonytalan volt ma, de a gólokról inkább a védelmet faggatnám ki, hogy mégis mit akartak. Első gólnál sem a lövő emberen nem volt senki, sem a hosszún nem állt védő, hogy takarítson. Daninak meg miért volt létszükség odacsúszni az jó kérdés...bár Marci is 2x csúnyán elcseszte előtte (1. minek rúgja rá utolsó előtti emberként, amikor 2 db Juvés állt közelebb a kapunkhoz, mint ő, 2. nagyon csúnyán lemaradt, okát lásd 1. pontban)

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 5., kedd 22:53

Realista24 írta:
hozzáteszem, Iker még gyenge sem volt, mert a gólokról nem tehetett.
Nem volt gyenge? Majdnem gólpasszal nyitott :lol:
Hát menjél már valahova, egy ember nem érdemli meg, hogy ma védve legyen.
lehet igazad van. de hogy azonnal őt kelljen savazni...

Pepe rossz helyezkedés, Morata gólban bőven benne volt, és volt egy nagyon csúnya eladott labdája - szó se róla
Varane - egymás után a második meccsen van egy életveszélyes hibája, -- szó se róla
Marcika - hetek óta balfallosz, az ő oldaláról indulnak a kapott gólok. ráadásul itt a juve tizi előtt belement egy teljesen hülye átlövésbe úgy, hogy ő volt a leghátsó ember, indultak is szépen... amúgy sikerült jó megoldás nélkül lehozni a meccset-- szó se róla
Ramos: egyszer bejött középpályásnak, azóta Carló erőlteti, mintha muszáj lenne a világ legjobb belső védőjét kp-ra. szar volt - szó se róla
Kroos- színtelen szagtalan, szó se róla
Bale - ... - szó se róla
sorolhatnám...

de minek, ha van egy állandó főbűnbak a topcsapatozóknak Iker személyében. van rajta sapka, nincs rajta sapka effektus.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. május 5., kedd 22:50

Ja nem tehetett a gólok, akkor nem is hibázott. Oké. Konkrétan én minden egyes hazaadásnál féltem, h most mi lesz.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 5., kedd 22:50

Prométheusz írta:
PEEtör írta:Mai meccsen is majdnem összehozott 1-2 gólt, gg, well done. Kiélezett meccseken ilyen kapussal tényleg csoda, hogy itt tartunk, ahol.

Életveszély.
bravó.

a mai meccsen volt nála min 6, de lehet hét BŐVEN gyengébb teljesítmény.. de nyilván bele kell állni, mert ő mindenki lábtörlője

Hát a faszomba, hogy véleményt sem lehet formálni. Vesszőparipám a pali igen, neked meg bálványod. Imádom, amikor egyből ugrasz védeni, emlékszem, amikor legelőször leirkáltam vele kapcsolatban a véleményem kábé egy évvel ezelőtt, majdnem egyedül voltam, azóta meg a többség osztja, lehet nem én látom rosszul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2015. május 5., kedd 22:51-kor.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 22:48

Nem volt gyenge? Majdnem gólpasszal nyitott :lol:
Hát menjél már valahova, egy ember nem érdemli meg, hogy ma védve legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 5., kedd 22:47

PEEtör írta:Mai meccsen is majdnem összehozott 1-2 gólt, gg, well done. Kiélezett meccseken ilyen kapussal tényleg csoda, hogy itt tartunk, ahol.

Életveszély.
bravó.

a mai meccsen volt nála min 6, de lehet hét BŐVEN gyengébb teljesítmény.. de nyilván bele kell állni, mert ő mindenki lábtörlője

"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 5., kedd 22:45

LiamGallagher írta:Ha, majdnem.

Nem Ő volt ma a gond. 12,4,11
Hát nem rajta múlott. :lol:
Megköszönheti megint Fortunának, szerintem annyi bárányt a görögök nem áldoztak, mint amennyit ő otthon mostanság.

Egy topcsapatnak, aminek célja a BL többek között, az alapvető pillére az lenne, hogy legyen egy stabil kapus (végy egy jó kapust). Még csak extra sem kellene, csak stabil legyen, megbízható. Na ő minden, csak nem, már ez hosszú, hosszú ideje, és még mindig itt. Tavaly már majdnem megfosztott a BL-től minket, idén még csak keményen melózik rajta (Atma ellen is mit csinált itt-ott).
Hány topcsapatnak van ennyire bizonytalan kapusa?

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. május 5., kedd 22:42

Ja nem ő, de azért már a 2. percben szépen lábhoz tette valamelyik juvésnak. De ma tény, h voltak nála sokkal gyengébbek.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 5., kedd 22:40

Ha, majdnem.

Nem Ő volt ma a gond. 12,4,11

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 5., kedd 22:39

Életveszély.
A legviccesebb a végén volt, ahogy közvetlenül elé egy földre lefejelt labdát majdnem belepkézett

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 5., kedd 22:38

Mai meccsen is majdnem összehozott 1-2 gólt, gg, well done. Kiélezett meccseken ilyen kapussal tényleg csoda, hogy itt tartunk, ahol.

Életveszély.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 3., vasárnap 8:01

ToniKroos írta:De amúgy, miért van most dicsérve? Nem mutatott semmi extrát, a 2. gólt sztem simán foghatta volna és más kapusoktól láttuk már, h néha 11est is lehet védeni. Ezt a teljesítményt lehozta volna másik 100 kapus is.

Komolyan mondom, menjen is el innen. Mert ahogy hozzáállnak világszerte a szurkolóink, úgy egyszerűen esélye sincsen arra, hogy megkapja azt a támogatást és tisztelet, ami szükséges a mindenkori kapusunknak, hogy jó teljesítményt tudjon huzamosan lehozni.

Nem védte a tizenegyest, és ezért szidjátok? Emberek, Casillas az egyik legjobb kapus mai napig tizenegyesekben! Kettőt fogott például két egymás utáni meccsen decemberben, egyiket a klub VB-n sorsdöntő pillanatban! De tudnám sorolni még a tiziket, amiket megfogott. Azért ez már szint, hogy a tizenegyes is az ő hibája. Ramost senki nem veszi elő a tiziért, Casillast meg igen, mert nem fogja. Őrület.

A másik gól is no comment. A sokat magasztalt védelmünk topikjában síri csend és hullaszag, Casillast kell elővenni, mert 6 méterről kapásból rá lövik takarásból, és nem fogja ki.

Mindezt egy győztes meccs után, ahol fogott is pár fontosat.

Áh... :cens:

(félreértés ne essék, nem Ramost vagy a többi védőt akarom elővenni a fentebbiekkel, mert utálom a bűnbakképzést - ezért szól minden ilyen meccs után az igazságérzetem Casillas vagy bárki más mellett. Ezt a gyűlölködést nem veszi be a gyomrom ezen a fórumon, mert a madridom.hu egy magas színvonalú hely, ahova szívesen jön az ember véleményt mondani. Őrizzük már meg a színvonalát!)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 0:14

besteve7 írta:
De nem is erről van szó, szerintem itt mindannyian akik védjük, nem úgy védjük, mint aki számunkra még mindig a világ legjobb kapusa, tény, hogy megkopott, ő se mai csirke már, de hogy lassan az összes bekapott gólt a nyakába varrják az már eléggé irritáló. Úgy néz ki ez lesz itt az utolsó szezonja, aztán elbúcsúzik, aztán jön egy új kapus stb.
Persze, ezt a részét teljesen meg is értem. Valóban hatalmas túlzás, ami mostanában vele szemben megy itt a fórumon, és nem is tudok teljesen ezekkel a véleményekkel egyetérteni, annak ellenére, hogy ezek alapjait én is osztom.

Én csupán arra reflektáltam, hogy én a kapuban igenis a világ egyik (ha nem a ) legjobbját szeretném látni. A jelenlegi helyzettel nem tudok mit kezdeni, a jövőévet megvárom türelmesen, addig igyekszem kerülni a topikot, mert agyfasz kerülget az itt uralkodó helyzetektől.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 3., vasárnap 0:03

RealRaúl77 írta:Nyilvánvaló, hogy nem működik, hogy a 11 posztra a világ legjobbjait hozzuk el, de szerintem pont a kapus poszt az egyik legfontosabb mind közül, ahol egy Real szintű csapatnak valóban a világ egyik legjobbjára kell törekedni.. Persze önmagában ez sem ér semmit.
De nem is erről van szó, szerintem itt mindannyian akik védjük, nem úgy védjük, mint aki számunkra még mindig a világ legjobb kapusa, tény, hogy megkopott, ő se mai csirke már, de hogy lassan az összes bekapott gólt a nyakába varrják az már eléggé irritáló. Úgy néz ki ez lesz itt az utolsó szezonja, aztán elbúcsúzik, aztán jön egy új kapus stb.
ToniKroos írta: Erről van szó. Full középszer. Állítom ha a Bilboból Irizoz áll a kapuban, akkor se lennénk hátrébb. Persze mivel ő Iker Casillas, sokak kedvence, így megvan neki engedve, de én a Realba a legjobb kapust akarom látni, aki, h a védelem 0, akkor ő menti meg őket. Sztem Casillas már rég nem képes erre, sőt... (bocsánat, ha ez valakinek sérti a lelkivilágát)
Én meg a zöld Hulkot szeretném a kapuban látni, mert biztos egy támadó sem merne kapura lőni, még ha a védelem nem cigizne a lelátón, de hát ilyen csak a mesékben van :mrgreen:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 2., szombat 23:10

Prométheusz írta:nyilván egyébként az úgy elvárható, hogy minden posztra mindig az aktuális legjobbat rakjuk. mert Európa többi Top 20-as csapata számára ez meg természetes, hogy így akarja. sőt. eleve elvárható lenne, hogy felajánlják nekünk, ha véletlen valamelyik poszton jobb játékosuk van mint nekünk.
Ma nem bántanám, bár már régóta böki a csőröm vele kapcsolatban néhány dolog, de pont nem ma érdemli ki, hogy le is írjam.

De szerintem..
Nyilvánvaló, hogy nem működik, hogy a 11 posztra a világ legjobbjait hozzuk el, de szerintem pont a kapus poszt az egyik legfontosabb mind közül, ahol egy Real szintű csapatnak valóban a világ egyik legjobbjára kell törekedni.. Persze önmagában ez sem ér semmit.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 2., szombat 23:07

Voltak szép megoldásai.
Dehogy, belelőtték mindet mert amúgy egy középszerű szerencsétlen, ráadásul LEGALÁBB két gólban benne volt!
Erről van szó. Full középszer. Állítom ha a Bilboból Irizoz áll a kapuban, akkor se lennénk hátrébb. Persze mivel ő Iker Casillas, sokak kedvence, így megvan neki engedve, de én a Realba a legjobb kapust akarom látni, aki, h a védelem 0, akkor ő menti meg őket. Sztem Casillas már rég nem képes erre, sőt... (bocsánat, ha ez valakinek sérti a lelkivilágát)
Erről van szó! Pontosan, ráadásul pont ma, amikor majdnem elment rajta a meccs, ezt fel kell hozni. Hihetetlen, egy Castillás is lehozná azt a semmit, amit ő. Mármint egy Castillás mezőnyjátékos. A kapuban. Sőt, az talán néha még védene is, nem csak belerúgnák, mint ebbe a középszerűbe...hihetetlen, szégyen. :( :hmmm: :(

az utolsó két szót még komolyan is gondoltam.

Vissza: