Ez nekem is átfutott az agyamon, de szerintem ennél nagyobb szopatásnak élik meg, hogy elvesznek a Realtól egy aranylasztit.tomi_b írta: Mondjuk remélem nem azzal akarnak minket megszopatni, hogy direkt dezinformálnak, hogy ne jelenjünk meg.
Az nekünk lenne ciki.
Aranylabda
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gerr90 2024. október 28., hétfő 18:12-kor.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mondjuk remélem nem azzal akarnak minket megszopatni, hogy direkt dezinformálnak, hogy ne jelenjünk meg.
Az nekünk lenne ciki.
Az nekünk lenne ciki.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Aztan kiderul, hogy Vinicius nyerte, valaki meg megtrollkodta az egesz csapatot a Citytol.ELSiete írta: Massive credit to Manchester City who informed Real Madrid about Rodri winning it
UEFA and France Football were fully prepared to humiliate Vini Jr and Real Madrid
cwc-re mikor jelwntjuk be hogy nem megyunk?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a kategória mintha anno megkapta volna jorghino. Jobb játékos a spanyol de ez vicc igydzsi91 írta:Meg úgy az elmúlt 100 év összes középpályásának aki megfordult top csapatban és nyert 1-2 kupát.ELSiete írta:
Egy De Bruynenak is elég cinkes ez.
De még a legjobb középpályás se volt mert az bellinghem
ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tehát gyakorlatilag a City-n múlt hogy ne alázzanak meg minket?ELSiete írta: Massive credit to Manchester City who informed Real Madrid about Rodri winning it
UEFA and France Football were fully prepared to humiliate Vini Jr and Real Madrid
Nem tudom mit gondoljak most. Ez felháborító bazmeg… bele sem merek gondolni, mi lehet most Madridban…
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
ELSiete írta: Massive credit to Manchester City who informed Real Madrid about Rodri winning it
Nagyon korrektek.
Budos buzik memeket akartam gondolom gyartani a meglepett arcokkal…szopjak le.
Gyasz geci football mive lett. Hanyinger az egesz.
Tavaly Haaland iden Vini.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Massive credit to Manchester City who informed Real Madrid about Rodri winning it
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Jo, mondjuk Hujber > Vini.dzsi91 írta:Nemtom de már nem is érdekel. Nyerőpáros jobbrealbeckham írta: Rtl+előfizető dzsi. Amúgy hánykor van ez a szar?
!Europa bajnokság! Cucu cucurella.
Most eszembe jutott kroos, aki kb ugyanabban a poziban, mint rodri mit hozott le egész évben klubszinten. Aztan osszeszarom magam.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nemtom de már nem is érdekel. Nyerőpáros jobbrealbeckham írta: Rtl+előfizető dzsi. Amúgy hánykor van ez a szar?
Most eszembe jutott kroos, aki kb ugyanabban a poziban, mint rodri mit hozott le egész évben klubszinten. Aztan osszeszarom magam.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rtl+előfizető dzsi. Amúgy hánykor van ez a szar?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Alapvetően mindegy, hogy ki és mit ügyeskedett, az egész egy bohózat, ha nem Real játékos kapja.
Az én véleményem szerint amúgy Carvajalnak kellett volna nyernie, mindent megnyert idén (is), alapemberként. Plusz fontos gól..stb..
De ha már csak támadónak adnák, akkor
1.nevezzék át a díjat a legjobb támadó díjnak
2.Akkor Vini kellett volna kapja
Minden más nevetséges.
Az én véleményem szerint amúgy Carvajalnak kellett volna nyernie, mindent megnyert idén (is), alapemberként. Plusz fontos gól..stb..
De ha már csak támadónak adnák, akkor
1.nevezzék át a díjat a legjobb támadó díjnak
2.Akkor Vini kellett volna kapja
Minden más nevetséges.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2024. október 28., hétfő 17:56-kor.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
A nagy legendak kozul senki nem fog ez miatt barmit is szolni,vagy csinalni szerintem..Anthony írta: Akkor röhögnék ha R9 sem menne el átadni az arany bogyót
Kroostol varok valamit,tobbi mind csondben lesz.
Netflixen konkretan sorozat van arrol,hogy mennyire korrupt minden a futball vilagaban.
Hany ember halhatott meg katarban?
Semmi nem lett az egeszbol.
Ja de,a tortenelem egyik legjobb jatekosa meg el is ment ezekhez futballozni,meg vitt meg jo sok europai jatekost.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Pad'em
Amilyen info minden újság felé is? Marca ma reggel még azt írta megy ma este Vini átvenni az aranylabdát. Az összes játékos bekommentelte hogy ballon dor Vini posztjai alá. Mindenki fixre vette mindenhol.sebydani írta: Én csak azt nem értem, hogy akkor milyen info szivárgott Vini felé ami alapján olyan tutira vette ő is meg a klub is? Értem, hogy elvileg nem szivárog ki de gyakorlatilag meg minden évben igen. Most újraszámolta Manyika a titkárságon és más eredmény jött ki? Nem úgy volt, hogy a győztesnek azért elmondják előtte?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nyilvánvaló, hogy a szavazás megvolt viniciusz nyert aztán mókoltak valamit cefrésék.sebydani írta: Én csak azt nem értem, hogy akkor milyen info szivárgott Vini felé ami alapján olyan tutira vette ő is meg a klub is? Értem, hogy elvileg nem szivárog ki de gyakorlatilag meg minden évben igen. Most újraszámolta Manyika a titkárságon és más eredmény jött ki? Nem úgy volt, hogy a győztesnek azért elmondják előtte?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Akkor röhögnék ha R9 sem menne el átadni az arany bogyót
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én csak azt nem értem, hogy akkor milyen info szivárgott Vini felé ami alapján olyan tutira vette ő is meg a klub is? Értem, hogy elvileg nem szivárog ki de gyakorlatilag meg minden évben igen. Most újraszámolta Manyika a titkárságon és más eredmény jött ki? Nem úgy volt, hogy a győztesnek azért elmondják előtte?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De hat a tagot most tiltottak el valogatott meccsrol, mert valami szart enekelt Morataval.cart írta: Nálam már korábban is egyertelmu volt hogy Rodri kapja . Rá inkább illik a good boy imazs mint Vinire. Messi óta az számít a legtöbbet.
Szep is ez. Ott nem szamit az ilyen gondolom.
Barhogy lehet ezt csavarni, Real Madrid jatekosnak kene ott lennie.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nálam már korábban is egyertelmu volt hogy Rodri kapja . Rá inkább illik a good boy imazs mint Vinire. Messi óta az számít a legtöbbet.