Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Re: Javaslataitok
Közben mintha el is tűnt volna. Ha ti sem látjátok, az azt jelenti, hogy csak ez a pár óra volt necces, és "megszabadultunk" tőle
Helyette lehet Ford-ot venni
Helyette lehet Ford-ot venni
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Android firefox+ublock origin én még nem is láttam ezt akkor gondolom működik
- e.gergo
- Kapcsolat:
Rém bosszantó, két hete jeleztem hogy mobilon nem lehet kilőni, nem tudták orvosolni azóta sem... Ránézek azért én is, hátha tudok vele kezdeni valamit mára. Holnap jár le a kampány időszaka amúgy, ez a jó hír...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ha veszek egy kocsit békén hagy a reklám?
Elég agresszív formában jön.
Szifon,safarin kilőni sem bírom
Offkórsz veszek egy pözsót, hogy támogassam az oldalt, mindent a Madridom családért
De azért privátban valaki megírhatja, hogy hogyan lőhető ki a reklám.
Elég agresszív formában jön.
Szifon,safarin kilőni sem bírom
Offkórsz veszek egy pözsót, hogy támogassam az oldalt, mindent a Madridom családért
De azért privátban valaki megírhatja, hogy hogyan lőhető ki a reklám.
Jaja, 10 mpig kint van barmelyok forum lekeresnel es rohadt zavaro. Legalabb bezarhato legyen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
telón semmit sem lehet látni az oldalból a reklám miatt, de nekem mindegy.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, ezt valamiért a Safari extension sem vágja ki, Chromehoz meg nincs is ilyen. De érdekes, desktop böngészőben eddig is feldobta néha, most viszont minden pageloadnál - ha kikapcsolom az adblockert.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
és telón? azóta használhatatlan nekem telefonról....Realista24 írta:AdblokkalBerti írta: Megint eladtátok a lelketek?
Hol kell a pözsót kiikszelni?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
AdblokkalBerti írta: Megint eladtátok a lelketek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Megint eladtátok a lelketek?
- e.gergo
- Kapcsolat:
Dobj egy emailt a madridom kukac madridom.hu címre a most, és intézem Ha a régi/most beállított email fiókból küldöd, az lenne a legjobb. A levélben legyen benne a felhasználónév, a mostani email és az új, amire cserélnéd.mentamas írta: Lehetséges az oldalon a regisztrált email cím megváltoztatása? A jelszó frissítését megtaláltam, de az emailt sehol sem találom....
Lehetséges az oldalon a regisztrált email cím megváltoztatása? A jelszó frissítését megtaláltam, de az emailt sehol sem találom....
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Azt hittem, hogy csak az én szemem bántja, nem mertem beírni. Akkor viszont tökéletes lesz, köszönjük előre is és az eddigit is.d.gergo írta:plusz az ikonokat/emojikat/gifeket is szép sorjában körbevágom Photoshopban, hogy jobban illeszkedjen a sötét háttérre.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- e.gergo
- Kapcsolat:
Van még vele teendő, a színekkel játszom még a napokban szerintem, plusz az ikonokat/emojikat/gifeket is szép sorjában körbevágom Photoshopban, hogy jobban illeszkedjen a sötét háttérre.
De örülök neki, hogy az első benyomások is jók, és tetszik nektek!
De örülök neki, hogy az első benyomások is jók, és tetszik nektek!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Tök jó lett Gergő! Köszi a munkádat!d.gergo írta: Na én közben befejeztem a Dark Mode első verzióját. Első verzió, kezeljétek is így, viszont mindig tudunk rajta finomítani! Bármilyen észrevételetek van, azt jelezzétek nekem itt ebben a topikban, és igyekszem mihamarabb javítani, finomhangolni
A Dark Mode a lap alján lévő kis holdacska segítségével kapcsolható be, illetve az ott megjelenő napocska ikonnal kapcsolható ki.
Megszoktam a világosat, így lehet,hogy majd visszaváltok, de most jó ez a sötét. Egy kis változatosság.
- Mester77
néhány nap elteltével annyit tudok még hozzátenni, h bizonyos időközönként visszaáll magától világos módra, gépen én telefonon is.d.gergo írta: Na én közben befejeztem a Dark Mode első verzióját. Első verzió, kezeljétek is így, viszont mindig tudunk rajta finomítani! Bármilyen észrevételetek van, azt jelezzétek nekem itt ebben a topikban, és igyekszem mihamarabb javítani, finomhangolni
A Dark Mode a lap alján lévő kis holdacska segítségével kapcsolható be, illetve az ott megjelenő napocska ikonnal kapcsolható ki.
Amúgy patent
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Mester77
Ezer köszönet és hála érte!d.gergo írta: Na én közben befejeztem a Dark Mode első verzióját. Első verzió, kezeljétek is így, viszont mindig tudunk rajta finomítani! Bármilyen észrevételetek van, azt jelezzétek nekem itt ebben a topikban, és igyekszem mihamarabb javítani, finomhangolni
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
-
Imádom a sötét módot ))
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
jól néz ki. ha egy dolgon lehetne változtatni az az olvasatlan téma kicsit karakteresebb jelzése. dark modeban nekem kicsit vékony az a piros. minden más pöpecül néz ki.
persze lehet csak vak vagyok
persze lehet csak vak vagyok
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Köszi szépend.gergo írta: Na én közben befejeztem a Dark Mode első verzióját. Első verzió, kezeljétek is így, viszont mindig tudunk rajta finomítani! Bármilyen észrevételetek van, azt jelezzétek nekem itt ebben a topikban, és igyekszem mihamarabb javítani, finomhangolni
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker