Edző és vezetőség
- BlancoMark
Re: Edző és vezetőség
Mindamellett amit mar emlitettetek, meg azt tennem hozza, hogy a 70.perctol feladta a tamadasokat. Ez egy vicc volt, hogy a Joselu-Modric parossal mit akart kezdeni gyors-kreativ emberek nelkul elol. Helyzetunk nem volt a meccs utolso harmadaban. Ilyen felforgatott (gyenge) felallasban elol tenyleg nem lett volt szukseg Brahimra a teljes meccsen?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Le kellett volna még hozza a 2 szélső védőt is a 2 szélső támadó mellett és 2-7-1-ben játszani. Végülis nem a szélekről íveltek be folyamatosan...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
leszarja, megszokásból cserél, nevez kezdőt vagy nem tudom...ez ma kezdőstől cseréken át mindenig szar volt, és így is X...mi lett volna ha Vinicius nem sérül le?Kerlon írta: Ilyen csereles utan, instant kivagnam Carlot. Komolyan mondom, nem latja mi van a palyan? Vagy mi...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Köszi Carlo. Reméljük ezért is elnézést kérsz.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
4 meccs ezek ellen a futballozni nem tudo fergek ellen, 4 elrontott kezdo csapat, 1 gyozelem.
De amugy Carlonak 10 meccsen 2szer sikerult oket megvernie.
De amugy Carlonak 10 meccsen 2szer sikerult oket megvernie.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Elsősorban Carloé, de mondjuk ha nem ez a small club mentality lenne jellemző, akkor nem egy Carvajal Nacho khv duóval nyomulnánk.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Gratulálok ismét... Beszari cserék, lehozza a legjobbat... És raulunk az eredményre.. És vele hosszabitottunk...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ezt nagyon elkúrta Carlo.
Ez a tied volt Carlo
illetve ideje lenne elől teljesítmény alapján feltenni a kezdőt
talán be is rúgnánk a helyzeteinket
Brahim meg Joselu is sokkal inkább való a kezdőbe mint a két breazil jelenleg
fasz bele az egészbe
illetve ideje lenne elől teljesítmény alapján feltenni a kezdőt
talán be is rúgnánk a helyzeteinket
Brahim meg Joselu is sokkal inkább való a kezdőbe mint a két breazil jelenleg
fasz bele az egészbe
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. február 4., vasárnap 22:54-kor.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kroos-Modric túlerőltetés együtt (még a múlt szezonból ami miatt kitömött a city)
Rudiger tanár meccs utáni mellőzése ami miatt kitömött a city
Cama túlerőltetés balhátvédben
Mendy túlerőltetés
Fran,Brahim, indokolatlan mellőzés
Vini, Rodrygo túlerőltetés
Formációhoz való túlságos ragaszkodás amikor az nem hatékony.
Nonszensz késői cserék.
Értem én hogy vannak eredmények de azért ezt lehetne sokkal jobban csinálni.
Rudiger tanár meccs utáni mellőzése ami miatt kitömött a city
Cama túlerőltetés balhátvédben
Mendy túlerőltetés
Fran,Brahim, indokolatlan mellőzés
Vini, Rodrygo túlerőltetés
Formációhoz való túlságos ragaszkodás amikor az nem hatékony.
Nonszensz késői cserék.
Értem én hogy vannak eredmények de azért ezt lehetne sokkal jobban csinálni.
remekul menedzseli brahimot
ja tudjuk, faj a hata/valla vagy valami
ja tudjuk, faj a hata/valla vagy valami
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ilyen csereles utan, instant kivagnam Carlot. Komolyan mondom, nem latja mi van a palyan? Vagy mi...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Papíron el van ott Tchouameni meg Mendy is csak akkor kellett volna velük is rotálni ott, nem csak mikor muszáj ilyen könnyebb meccseken
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Azt irjak Rudiger ma játszani fog.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Eszembe van az a kép, amikor a City játékosok üldögélnek a földön és sírdogálnak, közben a mieink közül páran vigasztalják őket, Vallejo meg elsétál mellettük-közöttük... A fotóst ki kellene tüntetni azért a képért.Pad'em írta: Jézusunk ahol tud segít. Általában a balkáni főorvosunk szikéit törölgette, de szerintem csak azért mert nem merték mutogatni a kamerának. Aztán amikor nem volt más, bedobták BL elődöntő hosszabbítására, álljon az LV, Carvajal, Mendy védelem élére, a mindenható Pep és csapata le is olvadt ahogy minden labdát elfejelt a picsába. Azóta is rémálmodnak vele Fodenék szerintem.
Legenda
Rafa Marint Alaba sérülésének másnapján rendeltem volna haza én is amúgy.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem tudom, hogy ki gondolta úgy a veztőségben, hogy Nacho és Rüdiger bírni fogja az összes meccset
a "szerda-szombatokat"?
a kapitányunk rég kapott ilyen nagy terhelést, meg már 34 éves
Rüdi meg 2 meccset hagyott ki az egész szezonban, az egyik a spanyol kupameccs volt, a másik meg az 5 sárga miatt...
a "szerda-szombatokat"?
a kapitányunk rég kapott ilyen nagy terhelést, meg már 34 éves
Rüdi meg 2 meccset hagyott ki az egész szezonban, az egyik a spanyol kupameccs volt, a másik meg az 5 sárga miatt...
- Mester77
“Mit szól ahhoz, hogy Xavi ismét kijelentette, a bajnokság el van csalva. Mit gondol ön erről, elképzelhetőnek tartja, hogy ez az állítás igaz, és ha igen, az előző idényben (akkor a Barca nyerte a kiírást - szerk.) ez nem állt fent?”
Ancelotti:
“Nézze, profi szakember vagyok, éppen ezért nem fogok leereszkedni erre a szintre, márcsak azért sem, mert tisztelem a spanyol labdarúgást! Ne is kérdezzenek erről többet, nem fogok válaszolni”
Ancelotti:
“Nézze, profi szakember vagyok, éppen ezért nem fogok leereszkedni erre a szintre, márcsak azért sem, mert tisztelem a spanyol labdarúgást! Ne is kérdezzenek erről többet, nem fogok válaszolni”
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Extrém esetben egy City ellen majd nézzük a Tchou - Mendy védőpárost, nagyon fasza lesz.
- Pad'em
Jézusunk ahol tud segít. Általában a balkáni főorvosunk szikéit törölgette, de szerintem csak azért mert nem merték mutogatni a kamerának. Aztán amikor nem volt más, bedobták BL elődöntő hosszabbítására, álljon az LV, Carvajal, Mendy védelem élére, a mindenható Pep és csapata le is olvadt ahogy minden labdát elfejelt a picsába. Azóta is rémálmodnak vele Fodenék szerintem.
Legenda
Legenda
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyon szar indok, hogy folyamatos serulesek miatt nincs keretben.TheBull6 írta: Anno se volt neki több, mégis leszedte a komplett City csapatot, szóval ez szar indok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema