Európa Liga
Re: Európa Liga
Céronaldo elintézhetné őket. Casemiro gólpasszokkal.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remelem lesz a Spotifyban SIUUUUUUURealista24 írta: Barca-ManU
- Süti
BÉEL DÖNTŐNEK BEILLŐ PÁRHARC!!!!négy.
Mikor jönnek majd az első posztok hogy nehezebb ellenfél mint a Liverpool mert a MU megverte őket?
Mikor jönnek majd az első posztok hogy nehezebb ellenfél mint a Liverpool mert a MU megverte őket?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barca-ManU
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
https://twitter.com/TrollFootball/statu ... zmJbQ&s=19
Kimaradt, ahogy a Fradi végigszopatja az összeset
Kimaradt, ahogy a Fradi végigszopatja az összeset
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Vagy egy jó kis RvN Nagyon figyelemreméltó az eddigi tevékenysége a PSV-nél. Nagy lenne az öreg pacitól, ha ő tenne keresztbe nektek'shutterisland írta: Barça’s potential Europa League opponents for the knockout round :
PSV Eindhoven
Stade Rennais
AS Roma
Union Berlin
Manchester United
Midtjylland
Nantes
AS Monaco
mou vagy cr beeshet.
"MARCA" published yesterday the predicted lineup of Lech Poznań for the match against Villarreal: they twisted the names, inserted players who could not play and used the reserve bench of Austria Wien
szagértők mindenütt
szagértők mindenütt
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Barça’s potential Europa League opponents for the knockout round :
PSV Eindhoven
Stade Rennais
AS Roma
Union Berlin
Manchester United
Midtjylland
Nantes
AS Monaco
mou vagy cr beeshet.
PSV Eindhoven
Stade Rennais
AS Roma
Union Berlin
Manchester United
Midtjylland
Nantes
AS Monaco
mou vagy cr beeshet.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Akár lehetne is szavazni róla: ez már csövesbánatkodás volt-e amit Antony csinált?
Igazából ha utána nem kirúgás lesz az "indításából" Case felé, akkor még meh.. De így szerintem elég mókás. (bár én irigy is vagyok, mert futni jobban tudok, mint focizni )
(am. a CR kalandjai vidik-re emlékszik még itt valaki?)
Igazából ha utána nem kirúgás lesz az "indításából" Case felé, akkor még meh.. De így szerintem elég mókás. (bár én irigy is vagyok, mert futni jobban tudok, mint focizni )
(am. a CR kalandjai vidik-re emlékszik még itt valaki?)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Na de még mindig nem láttam videot hogy fogjak a united szurkolok a fejuket szegyenukben
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ennyire szögletes, szemellenzős, direkt vagy akaraton kivul ertetlenkedo emberrel nincs mirol beszelnem, ne huzzuk egymas idejet.
viszont mikor legközelebb megszolitasz, akkor szepen tedd, most ki a szajad elotte, lehet, hogy nem mindenki olyan faszagyerek meg hozzaerto, mint te, de probalj eloszor ervelni, es ha csak vegleg elszakad a cerna, akkor kezdjed a szemelyeskedest, hogy ki milyen ertetlen meg focianalfabeta. vegyel peldat rolam, ahogy en szoktam csinalni, nem mondom, hogy hatekony vagy gyumolcsozo, de legalabb szorakoztato
viszont mikor legközelebb megszolitasz, akkor szepen tedd, most ki a szajad elotte, lehet, hogy nem mindenki olyan faszagyerek meg hozzaerto, mint te, de probalj eloszor ervelni, es ha csak vegleg elszakad a cerna, akkor kezdjed a szemelyeskedest, hogy ki milyen ertetlen meg focianalfabeta. vegyel peldat rolam, ahogy en szoktam csinalni, nem mondom, hogy hatekony vagy gyumolcsozo, de legalabb szorakoztato
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
hehetheoriginal írta:milyen videot? ahol a legjobb pillanatait mutatjak, vagy ahol a céltalan ugrabugralast a labda körül?Te irtad, hogy utolso 1-2 eves Mu karrierjeben fogtak a Mu szurkolok a fejuket a szegyentol. Azert kaptal egy olyan videot
vagy linkeljek neked best of ronaldot a 96-97es szezonbol, akarsz bőgni rajta?
köszönöm, végre.Multkori Valverdes tema utan igazabol en voltam a hulye, hogy lealltam veled beszelgetni
a probléma csak az hogy te nem beszelgetsz, hanem beokádsz elsőre vmi szemelyeskedest.
mellé még hulyeseget is beszelsz amugy, ugyhogy küldöm szeretettel:
https://tenor.com/view/cristiano-ronald ... f-14737478
https://tenor.com/view/mad-skills-cr7-gif-25163356
https://www.youtube.com/watch?v=nRgW7O2 ... =lachnanin
Ezert fogtak a fejuket a Mu szurkolok szegyenukben a fejuket? Minden pl valogatasban benne van, egyik ikonikus momment lett, mikor az Arsenal ellen keverget.
- hehetheoriginal
milyen videot? ahol a legjobb pillanatait mutatjak, vagy ahol a céltalan ugrabugralast a labda körül?Te irtad, hogy utolso 1-2 eves Mu karrierjeben fogtak a Mu szurkolok a fejuket a szegyentol. Azert kaptal egy olyan videot
vagy linkeljek neked best of ronaldot a 96-97es szezonbol, akarsz bőgni rajta?
köszönöm, végre.Multkori Valverdes tema utan igazabol en voltam a hulye, hogy lealltam veled beszelgetni
a probléma csak az hogy te nem beszelgetsz, hanem beokádsz elsőre vmi szemelyeskedest.
mellé még hulyeseget is beszelsz amugy, ugyhogy küldöm szeretettel:
https://tenor.com/view/cristiano-ronald ... f-14737478
https://tenor.com/view/mad-skills-cr7-gif-25163356
https://www.youtube.com/watch?v=nRgW7O2 ... =lachnanin
thereisonly1ronaldo
-
Te irtad, hogy utolso 1-2 eves Mu karrierjeben fogtak a Mu szurkolok a fejuket a szegyentol. Azert kaptal egy olyan videot, amugy kezdem azt hinni, hogy nem tudsz ertelmezni soha semmit. Multkori Valverdes tema utan igazabol en voltam a hulye, hogy lealltam veled beszelgetni, mikor uvolt rolad, hogy egyaltalan nem ertesz a focihoz.hehetheoriginal írta: van baj.
betesz egy nyugdijas ronaldorol videot, meg aztan a prime aranylabdas ceronaldorol.
le is zartam reszemrol, kotekedjél otthon inkabb, ha épp nem tetszik, hogy jon a hetvege
- hehetheoriginal
van baj.
betesz egy nyugdijas ronaldorol videot, meg aztan a prime aranylabdas ceronaldorol.
le is zartam reszemrol, kotekedjél otthon inkabb, ha épp nem tetszik, hogy jon a hetvege
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nem èrted, mind1.realmadrid95 írta:Talan azert, mert yton egy noname kinai kisgyerekrol van ifi meccsen 300 video, mig a regi legendakrol van 35-40 video, ami ertekelheto minosegben van fent? de, ha fentebb olvastal volna, mar leirtam. Puyol ellen tobbszor is volt, hogy biciklivel megindult R9, Puyol vedekezett, egyre hatrebb helyezkedett, a brazil ezt jol felmerve megallt vele szemben es lepasszolta Carlosnak.(aminek igy is kell lennie.) de ezek nyilvan nem kerulnek bele a skills videoiba.IdentitásbólGyőzelem írta:
Nem akarok belefolyni az eszmecseretekbe/vitatokba, de kepes voltal ezt a videot betenni R9-rol ebben a temaban?
Beszarok
Miert nem, olyat linkeltel mikor mar legendak meccseken lep palyara?
-
Talan azert, mert yton egy noname kinai kisgyerekrol van ifi meccsen 300 video, mig a regi legendakrol van 35-40 video, ami ertekelheto minosegben van fent? de, ha fentebb olvastal volna, mar leirtam. Puyol ellen tobbszor is volt, hogy biciklivel megindult R9, Puyol vedekezett, egyre hatrebb helyezkedett, a brazil ezt jol felmerve megallt vele szemben es lepasszolta Carlosnak.(aminek igy is kell lennie.) de ezek nyilvan nem kerulnek bele a skills videoiba.IdentitásbólGyőzelem írta:Nem akarok belefolyni az eszmecseretekbe/vitatokba, de kepes voltal ezt a videot betenni R9-rol ebben a temaban?realmadrid95 írta:
https://youtu.be/XxLgKIfPml0
Akad meg jo par youtubeon, nezz csak korbe…
Es meg barki felre ertene, en is R9 miatt szerettem meg a focit. De az, hogy Cr7 be beleallsz allandoan, mar eleg unalmas. R9 is rengetegszer biciklibe kezdett, ami utan hatrapassz lett a vege, ahogy anno Crnel is es ezt nem lehet osszahasonlitani ezzel a gyerekkel aki leall breakelni a labda korul.
Beszarok
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nem akarok belefolyni az eszmecseretekbe/vitatokba, de kepes voltal ezt a videot betenni R9-rol ebben a temaban?realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta: de miért értetlenkedsz? két kulonbozo dolog, amit a két ember csinalt.
a cél nélkuli, semmi értelme ugrabugralasról volt szó, ronaldotól mikor láttál olyat? tedd be a videot, hadd lássam én is akkor.
ceronaldorol meg a fél internet tele volt/van, ahogy tancol a labda felett 10 masodpercig, (az elso 3-4 év MU korszak utan, a real madrid elotti 1-2 utolso MUs evrol beszelek, mikor mar megkapta az 1. aranylabdat) aztan semmi nem lesz belole, helyzet vagy gol semmiképp, mert megy a visszapassz, a mu drukkerek fogjak a fejuket szekunder szegyenukben, az ellenfel drukkerek meg csak rohognek rajta.
halistennek - vagy épp az evek meg a km-ek miatt - ezt a debil szokását 2009től madridban nagyjabol levetkozte, es direktebb, golratöröbb volt a játéka.
https://youtu.be/XxLgKIfPml0
Akad meg jo par youtubeon, nezz csak korbe…
Es meg barki felre ertene, en is R9 miatt szerettem meg a focit. De az, hogy Cr7 be beleallsz allandoan, mar eleg unalmas. R9 is rengetegszer biciklibe kezdett, ami utan hatrapassz lett a vege, ahogy anno Crnel is es ezt nem lehet osszahasonlitani ezzel a gyerekkel aki leall breakelni a labda korul.
Beszarok
-
Hat nem tudom, en itt egyaltalan nem latok meg csak hasonlo dolgot sem, amit mondasz.hehetheoriginal írta: ne válts témát, senki nem beszélt fail videokról.
en az ostoba eredmény es elorehaladas nélkuli ugrabugralas meg idetlenkedésrol beszelek, de te itt csak ertetlenkedsz balrajobbra...
https://youtu.be/Yq7Yy8H5J-8
Egyaltalan nem bohockodas amit csinal. Biztos van karrierje alatt 8-10 ilyen eset, de ennyi mindenki masnak van, aki szinezi a focit, igen csak hasznosak voltak a “cselei.”
- hehetheoriginal
ne válts témát, senki nem beszélt fail videokról.
en az ostoba eredmény es elorehaladas nélkuli ugrabugralas meg idetlenkedésrol beszelek, de te itt csak ertetlenkedsz balrajobbra...
thereisonly1ronaldo