Még mindig úgy írsz róla, mint felturbózott Dombi Tibiről, aki csak futni meg valahogy belerúgni tud a labdába. Nem ügyetlen semmiféle téren. Attól, mert elmarad tőle 500 bicikli csel meg pöcstudja mi még látványosan és szépen játszik. Nem sír nála a labda.Realista24 írta:Továbbra sem érdekel, hogy mit tett a múltban, mit tett a Tottenhamban.
Engem az érdekel, hogy szórakoztasson a csapat játéka, és nem látom azt, hogy vele ez költözött Madridba.
Nem látom értelmét, hogy van Bale, van DM és van Jesé.
Felőlem rúghat akkorát, hogy a kapus a hálón keresztül a nézők közé landol, futhat gyorsabban, mint Bolt, le se sz.rom, ettől én még nem fogok jól szórakozni. Ha olyan focit akarok nézni, ami agyon van taktikázva és a fizikumon alapszik, akkor benyomom az NFL-t.
Szezon végén részben kiderül, hogy milyen irányba haladunk, aztán majd az átigazolási szezon végére kapunk egy majdnem teljes képet, hogy mit is akarnak Carlóék.
Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A spanyolok meg a brazilok sem játszanak már olyan focit, amiről itt páran álmodoznak, az már egyre kevésbé lesz foci.....bohózat lesz, a védők egyre ügyesebb,gyorsabbak,a kp-ások is egyre ügyesebbek és komplexxebbek már nem elég ha ütköződ van,az a világ vége felé jár....
Ezek a klasszikus látványos dolgok a háttérbe szorulnak,mert van vagy inkább lesz nála jobb. Az más kérdés hogy a régiek tényleg szépen játszottak,de volt rá idejük megcsinálni,ma már nincsen...el is lopják rólad a labdát. Vicc ha még valaki triblizni akar....
Ezek a klasszikus látványos dolgok a háttérbe szorulnak,mert van vagy inkább lesz nála jobb. Az más kérdés hogy a régiek tényleg szépen játszottak,de volt rá idejük megcsinálni,ma már nincsen...el is lopják rólad a labdát. Vicc ha még valaki triblizni akar....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ugyanaz van vele is, mint Lewandowskival. Nem spanyol, portugál vagy dél-amerikai, akik látványosan, élvezetesen játszanak.
Ráadásul még brit is így még jobban megbélyegzik, mert hát a britek csak futni, lőni, beadni tudnaktudnak
Ráadásul még brit is így még jobban megbélyegzik, mert hát a britek csak futni, lőni, beadni tudnaktudnak
A probléma csak az, hogy ez Balera nem igazRealista24 írta:Mai foci ide vagy oda, sírok mikor valakinek az a legfőbb erénye, hogy maga elé tolja a labdát 20 méterrel, majd lefutja ket védőjét es paff bead vagy kapura rúg. Nem véletlen, hogy nem ugy ülök le meccset nézni, mint 10 evvel ezelőtt.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nem konkrétan a Madridra értettem, hanem általánosságban. Jelenleg a cél szentesíti az eszközt.Remy írta:Az elmúlt éveket nézve alig nyertünk valamit. Szerintem ne várjuk el, hogy gyönyörű játékkal húzzuk be a kupákat. Először próbáljuk meg csak szimplán megnyerni a kupát. Az is nehezen megy...torjack írta:amikor nem csak az számít, hogy mennyit nyersz, hanem az is, hogy hogyan...
Az sem érdekel, ha Chelsea módra megszenvedünk a BL-ben, de a végén mi örülünk...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az elmúlt éveket nézve alig nyertünk valamit. Szerintem ne várjuk el, hogy gyönyörű játékkal húzzuk be a kupákat. Először próbáljuk meg csak szimplán megnyerni a kupát. Az is nehezen megy...torjack írta:amikor nem csak az számít, hogy mennyit nyersz, hanem az is, hogy hogyan...
Az sem érdekel, ha Chelsea módra megszenvedünk a BL-ben, de a végén mi örülünk...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Bocs, nem akartam hogy rosszul érezd miatta magad.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Továbbra sem érdekel, hogy mit tett a múltban, mit tett a Tottenhamban.
Engem az érdekel, hogy szórakoztasson a csapat játéka, és nem látom azt, hogy vele ez költözött Madridba.
Felőlem rúghat akkorát, hogy a kapus a hálón keresztül a nézők közé landol, futhat gyorsabban, mint Bolt, le se sz.rom, ettől én még nem fogok jól szórakozni. Ha olyan focit akarok nézni, ami agyon van taktikázva és a fizikumon alapszik, akkor benyomom az NFL-t.
Szezon végén részben kiderül, hogy milyen irányba haladunk, aztán majd az átigazolási szezon végére kapunk egy majdnem teljes képet, hogy mit is akarnak Carlóék.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:A képességeit nem tudom vitatni, mert sokat nem lattam meg belőle. Ami biztos, gyors, rúg akkorát mint három ló es tud beadni. Hiába a sok gol es a golpassz, engem meg mem győzött meg arról, hogy nélkülözhetetlen lenne. Tavasszal kiderülhet, hogy kivel is van dolgunk.
Mai foci ide vagy oda, sírok mikor valakinek az a legfőbb erénye, hogy maga elé tolja a labdát 20 méterrel, majd lefutja ket védőjét es paff bead vagy kapura rúg. Nem véletlen, hogy nem ugy ülök le meccset nézni, mint 10 evvel ezelőtt.
Nem nélkülözhetetlen, az jelenleg csak CR és messi.
Az meg hogy ez a legfőbb erénye...khhm...hát ez olyan,izé,na...szóval, igen ez nagy erénye,meg mellette kismillió másik.
Azért egy formában lévő bale-t nem igazán lehet megállitani. Mi számit jobban? A sok szalámilábú aki a félpályánál a másikkal szemben csinálja a hülye érvénytelen semmitérő de látványos cseleit...vagy egy olyan aki odaér,elviszi és bebassza úgy hogy megemlegetik? Vagy ha nem, akkor odateszi a lábadra mint álom.....aztán már lehet is forgatni az eredményjelző táblát.
Mivel brit, igy alapból egy normál drukkernél hátrányból indul. Mert futóbolod.....persze. Az elég is ahhoz hogy azt csinálja amit tett éveken át akkor sok ilyen focista szaladgál arra felé.....ja,kb egy sem.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hozzá képest maximum Jesé lehet tényező tehetség alapján, de ahhoz még sokat kell fejlődni, és az arcból kicsit visszavenni. Meg esetleg Reus és Lucas, de róluk megint 50 milla felett lehet beszélni, szóval ez így értelmetlen. Egyébként beadások tekintetében háttal veri az összes szélsőnket, és ezekből a szitukból sok fontos gólt érhetünk el, ha vannak jó érkező emberek. A mai foci meg egyre inkább nélkülözni fogja a látványt, ez van.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
10 éve én is sokkal lelkesebb voltam. A mai, "gépek lázadása" trend nem igazán jön be. De nincs végzet, csak ha bevégzed, szóval talán majd megint eljön az az idő, amikor nem csak az számít, hogy mennyit nyersz, hanem az is, hogy hogyan...Mai foci ide vagy oda, sírok mikor valakinek az a legfőbb erénye, hogy maga elé tolja a labdát 20 méterrel, majd lefutja ket védőjét es paff bead vagy kapura rúg. Nem véletlen, hogy nem ugy ülök le meccset nézni, mint 10 evvel ezelőtt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, hát nálam nem DM a szint.Egy részt igazad is van, de elég megnézni azt, hogy amikor DM bent volt mit csinált, és Bale beállása után mi változott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egy részt igazad is van, de elég megnézni azt, hogy amikor DM bent volt mit csinált, és Bale beállása után mi változott. Ugyebár DM cselezget orrba, szájba, és konstans gyenge. Néha tol egy rabonát, amitől tátva marad a szánk, de összességébe kevés, mert tùl cselezi magát. Annyira azért nem vészes a dolog, mert CR, Isco, Marcelo, Modric, és olykor még Benzema is képes olyan játékra amit szerintem Te látni szeretnél. Erre próbáltam célozni nem rég, hogy még nem tudni, hogy Bale milyen irányba fog változni, mert változni biztos, hogy fog, mint ahogy CR is és Modric is alkalmazkodott a spanyol focihoz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A képességeit nem tudom vitatni, mert sokat nem lattam meg belőle. Ami biztos, gyors, rúg akkorát mint három ló es tud beadni. Hiába a sok gol es a golpassz, engem meg mem győzött meg arról, hogy nélkülözhetetlen lenne. Tavasszal kiderülhet, hogy kivel is van dolgunk.
Mai foci ide vagy oda, sírok mikor valakinek az a legfőbb erénye, hogy maga elé tolja a labdát 20 méterrel, majd lefutja ket védőjét es paff bead vagy kapura rúg. Nem véletlen, hogy nem ugy ülök le meccset nézni, mint 10 evvel ezelőtt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Abba azért rossz bele gondolni hogy ő a jövő ... A múlt meg Ronaldo,Ronaldinho , Zidane
Ettől függetlenül kedvelem ,mert egy állat , de na ...
Ettől függetlenül kedvelem ,mert egy állat , de na ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk én nem is írtam, hogy lebutított a játéka, aki ilyen sebesség mellett kezeli ilyen jól a labdát, az nem Dombi szint, csak érted... azért mégse az a brazil zsugabubus akik miatt én focirajongó lettem.
Ahogy felgyorsult és zártabb lett a játék alapjaiban megváltozott minden. Én mondjuk nem bánom és szerintem annyira nem lebutított Gareth, mint amennyire előadjátok. Ezért is írtam Dombit jó példának, aki tényleg csak fut és bead, fut és bead, ... Ma is volt egy bicikli csele, illetve tökéletesen használja ki a robbanékonyságát. Pl. Kaká is ilyen volt fénykorában. Ráadásul Bale se hülye a focihoz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem ezt fél évbe tellett lenyelni: a foci egyre jobban élrejáratott, ezért sajna nem férnek bele a luxus elemek (pl. valaki faszán pörgeti a lasztit), mert gyorsan kell a lehető legjobb döntést meghozni. Olyan focistákkal lehet nyerni, akik erre képesek. Bale ilyen. Én sem csípem a stílusát, de ő vele lehet BL-t nyerni, ez kétségtelen.
Szerintem még szemre is látványos, amit csinál. Nem értem, hogy mi a konkrét bajotok vagy nézzetek barca meccset. Ott szoktak bohóckodni, hogy 5ösön még 6-ot passzolunk, Meg Neymar hat bicikli cselt nyom le majd hátra passz Xavinak.
Szerk: ne kezeljétek Dombi Tibiként.
Szerk: ne kezeljétek Dombi Tibiként.
K
K
- torjack
Géci: Oké, túl van tárgyalva
A lényeg az, hogy amit Bale prezentál ( nálunk még nem annyira, de előtte Angliában annál inkább) az a jelen meg a közeljövő focija. Ami, teszem hozzá, nem feltétlenül bejövős a trendet tekintve látvány szempontjából, de ez van. Alkalmazkodni kell a megváltozott körülményekhez és ehhez Bale tökéletes választás.
Plusz még ami Bale-nél baromi lényeges, amiben egyébként CR előtt jár, az az, hogy többfunkciós. Kiteszi az ember szélső támadónak balosra, jobbosra és megoldja. Megy középre a csatár mögé és megoldja. Hátraküldik balbunkóba és megoldja. Ez a jövő. Sok a 91 millió amibe került, de ezért a lóvéért kaptunk egy balszélsőt, jobbszélsőt, tkp-t és balhátvédet egyben.
A lényeg az, hogy amit Bale prezentál ( nálunk még nem annyira, de előtte Angliában annál inkább) az a jelen meg a közeljövő focija. Ami, teszem hozzá, nem feltétlenül bejövős a trendet tekintve látvány szempontjából, de ez van. Alkalmazkodni kell a megváltozott körülményekhez és ehhez Bale tökéletes választás.
Plusz még ami Bale-nél baromi lényeges, amiben egyébként CR előtt jár, az az, hogy többfunkciós. Kiteszi az ember szélső támadónak balosra, jobbosra és megoldja. Megy középre a csatár mögé és megoldja. Hátraküldik balbunkóba és megoldja. Ez a jövő. Sok a 91 millió amibe került, de ezért a lóvéért kaptunk egy balszélsőt, jobbszélsőt, tkp-t és balhátvédet egyben.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egyébként, ha már feljött CR MU-s éve! Kicsit belegondolva évről, évre szépen átalakult az emberünk, és ilyen szempontból nagyon kiváncsi vagyok Bale fejlődésére is, mert szerintem, mint ahogy tavalyi évhez képest Modric is kb minden meccsen MOM (persze tavaly se sok panasz volt rá), ilyen alap nagyon kiváncsi vagyok arra, hogy Bale a következő szezonba milyen irányba fog változni, mert azért az sem mellékes, hogy borzasztóan hajlamos a fejlődésre az emberünk...tucsoki írta:Torjack-nek maximálisan igaza van. Tökéletes példa rá CR első évei a MU-ban. Aki nem emlékszik videózzon egyet, olykor szvsz sokkal megalázóbb, túlzóbb cseleket csinált mint Neymar (annak ellenére, hogy be is jött neki...), csak erre kevesen emlékeznek.