Kerlon írta:Amúgy többnyire ezt a dolgot az ügynökségek teszik tönkre. Talán a legjobb példa a nyári Pogba biznisz, ahonnét Raioláék nagyjából a semmire leakasztottak a Unitedről/Juveról/Pogbáról 27 millió eurót. Semmi közük a focihoz, semmi érdemük nincs benne, üzlet emberek. Csak a tiszta haszon vezérli őket. Mendes ugyanez. Egyszerűen a vezetőknek kéne megálljt parancsolni, de senkinek se érdeke ez. Csak a pénz.
Bezony. És igazából a kluboknak egyre több pénzük lesz az egyre növekvő bevételekből, szóval semmi akadálya, hogy ez a tendencia folytatódjék.
Persze a szakadék is tovább fog nőni a nagy és kis csapatok között.
Felsőbb szinten pedig senki nem fog megálljt parancsolni. Engem azért felbasz mint kisembert, hogy milyen pénzek mozognak ebben a szegmensben miközben mennyivel jobb célokra is lehetne ezt fordítani.
Persze tudom, hogy a világunk sajnos nem így működik, aki teheti kergeti a dollárt. Na off vége. Kicsit elkalandoztam.
Ami Dárdaiék sorsolását illeti. Elnézve a jelenlegi erőviszonyokat és a Hertha játékát, akár még csodát is tehetnek. Tavaly is csak tavaszra fogyott el a lendület, szerintem idén sem lesz másként. Én itt most ellenük drukkolok mert Bayern BVB döntőt szeretnék.