Zene
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Zene
Nagyon rég voltam koncerten. Régen voltam többször is Akph-n, NKS, Norba, Bankos, Sub Bass, Hősök. Őket láttam a legtöbbet. Essemm koncertet adnék, nagyon csípem, de sajna Busta nem érdekel és Pesten általában együtt vannak.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
De jó neked. Bezzeg nálunk fele ha jön egy Essemm már mindenki odáig van érte, pedig egyedül kevés az ürge mint a hajnali gerlefing.Már régóta ismertem, de a napokban lepörgettem vagy 10-szer, fel is raktam telóra. Tényleg zseni Saiid és Újonc is. Holnap BP Park AKPH live
Viszont voltam Punnanyra, az már nem volt rossz, de csak egy kiskocsmában voltak Szeredában és csak akusztik számokat tudtak nyomni.
Igazából egy NKS, DSP, Tkyd, Mikee Mykanic, Steve Antal, Killakikitt, BSW, Furakor, Antal&Day vonalnak tudnék igazából örülni, de egyhamar biztos nem jönnek errefele.
- pheco
Már régóta ismertem, de a napokban lepörgettem vagy 10-szer, fel is raktam telóra. Tényleg zseni Saiid és Újonc is. Holnap BP Park AKPH live
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Tech N9ne & The Strange group - Strangeulation Cypher
amúgy pl magyar rádióban még nem hallottam Eminem számot (csak a feat Rihannákat), míg a külföldi állomásoknál már többször is előfordult a 8 mérföld főcímdala és más egyéb Em számok is.
amúgy pl magyar rádióban még nem hallottam Eminem számot (csak a feat Rihannákat), míg a külföldi állomásoknál már többször is előfordult a 8 mérföld főcímdala és más egyéb Em számok is.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Már többször linkeltem ezt. Ez már tényleg művészet, költészet, zsenialitás a köbön. Én speciel imádom őket. Kikúrt nagy zsenik.Pipita írta:Külföldi rádiókat nem ismerek, magyarok közül az MR2 az egyetlen, amit élvezni tudok...Igazából a többit 15-20 percnél tovább nem is bírom elviselni. Az MR2-n viszont tényleg nagyon jók a külföldi zenék is, nagyon sok kedvencet ismertem emg tőlük, és a minőségi magyar zenét is korrekt módon támogatják.
ez meg napok óta megállás nélkül pörög
Saiid, Závada, The Fountain, American Beauty egyszerre. Az eredmény zseniális.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
A Guns N' Roses egykori dobosának nem rég jött ki egy új száma,szerintem mocsok jó lett!
Matt Sorum - The Sea
Matt Sorum - The Sea
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Külföldi rádiókat nem ismerek, magyarok közül az MR2 az egyetlen, amit élvezni tudok...Igazából a többit 15-20 percnél tovább nem is bírom elviselni. Az MR2-n viszont tényleg nagyon jók a külföldi zenék is, nagyon sok kedvencet ismertem emg tőlük, és a minőségi magyar zenét is korrekt módon támogatják.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Megtalálják a tökéletes arányt a mainstream és a kevésbé ismert vonal mögött, és tényleg támogatják a fiatal magyar együtteseket, az Akusztik c. műsorban pedig külön egy órás műsort kap egy-egy előadó.
http://willkrisz.no-ip.biz/mr2_music_list.php
Itt meg lehet tekinteni az aktuális lejátszásokat, napra bontva, youtube-linkkel
http://willkrisz.no-ip.biz/mr2_music_list.php
Itt meg lehet tekinteni az aktuális lejátszásokat, napra bontva, youtube-linkkel
"And my heart will leave you never."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Külföldieket is nyomnak, abszolút. Játszanak francia, angol zenét, mindent, ami szem-szájnak ingere, ráadásul rengeteg olyan szám is szerepel a repertoárban, amit a többi népszerűbb magyar rádió nem igazán játszik.Anis írta:külföldieket is? mert én meg pont hogy alig hallgatok magyar zenét (akkor is inkább Ákost, újfajta Majka számokat és néha 1-1 számot amit megszeretek a frissek közül). Szóval inkább a külföldi zenékre vágyok. Petőfibe mindenképp belehallgatok majd.
Én is egyértelműen őket favorizálom a magyar rádiók közül, bár mostanában nem hallgatom őket olyan gyakran.
- Anis
külföldieket is? mert én meg pont hogy alig hallgatok magyar zenét (akkor is inkább Ákost, újfajta Majka számokat és néha 1-1 számot amit megszeretek a frissek közül). Szóval inkább a külföldi zenékre vágyok. Petőfibe mindenképp belehallgatok majd.messideco írta:Az MR2 a legjobb szerintem. Évek óta onnan ismerek meg új zenéket
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Ha rádió és magyart akar valaki, akkor tuti MR2, de az is rakás szar a BBC-hez képest. De hát magyar, kicsit savanyú, de a miénk.messideco írta:Az MR2 a legjobb szerintem. Évek óta onnan ismerek meg új zenéket
Egy nagyon tiszteletreméltó az MR2ben, hogy támogat fiatal előadókat, akiknek fontos egy-egy apró jelzés is, hogy híresebbek legyenek, főleg egy rádióban lejátszott szám sokat segít. De nyáron hallgattam (el kellett viselnem, nem magamtól tettem) és van hogy rendesen idegesített. De ez azért van mert évek óta nem hallgatok rádiót, nekem senki ne mondja meg mikor mit hallgassak. De tény, hogy idehaza messze ver bármit, főleg zeneileg!
- pheco
SPEAKER KNOCKERZ - DAP YOU UP
Nagyon jó kis oldal ez az audiomack. Nagyon sok ismeretlen előadó van számomra, de sok jó van köztük. Ami jó, hogy le lehet tölteni a legtöbb zenét. Főleg a rap és az elektronikus zene kedvelőinek érdemes meglesni.
Nagyon jó kis oldal ez az audiomack. Nagyon sok ismeretlen előadó van számomra, de sok jó van köztük. Ami jó, hogy le lehet tölteni a legtöbb zenét. Főleg a rap és az elektronikus zene kedvelőinek érdemes meglesni.
- Anis
azon ilyen jó zenék mennek? Évek óta Class FM-et hallgatok, csak elég unalmas hogy nap mint nap ugyanazokat a számokat játsszák és még van, hogy d.e. és d.u. is lejátsszák őket.pátkán írta:https://www.youtube.com/watch?v=6yDEYu61piI
Maître Gims - Zombie
gyakrabban kell petőfit hallgatnom
The Walking Dead 3x12 közben megakadt a fülem ezen: Jamie N Commons - Lead me home
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
joabulicsak
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Egy kis rock
David Lee Roth - Just like paradise
Mountain - Mississippi Queen
Blood Sweat & Tears - Spinning wheel
Big Brother And The Holding Company - Piece Of My Heart
David Lee Roth - Just like paradise
Mountain - Mississippi Queen
Blood Sweat & Tears - Spinning wheel
Big Brother And The Holding Company - Piece Of My Heart
"And my heart will leave you never."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
World Cup Song
Szerintem ez a legjobb VBs zene Egy random Akinfenwa is befigyel
Szerintem ez a legjobb VBs zene Egy random Akinfenwa is befigyel
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!