Alapvetés? Inkabb zsarolási alap.mia san mia írta:A másik amit hozzátennék még : A Bayernnél alapvetés, hogy a Nationalelf alapja ott futballozzon.
Az ezt megelőző évtizedben igen nehezen tudott külföldről sztárokat leakasztani a Bayern, mert sokkal kevésbé volt vonzó egy külföldi játékosnak mint a Premier League vagy Real Barca páros. Ebből kifolyólag nem maradt más mint ligán belül vásárolni. Teszem azt megkörnyékezi Zidane-t a Bayern illetve a Real teljesen egyértelmű melyiket választja akkoriban. Ma azért talán már elgondolkodik egy játékos, hogy Münchenben sem lenne éppenséggel rossz dolga. Nem volt esélye a klubnak nemzetközileg jegyzett kiforrott klasszisokat vásárolni, hacsak nem voltak németek. Ők pedig nagyrészt a Bundesliga-ban játszottak.
Bundesliga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bundesliga
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha ez így van, (márpedig így van), nem értem akkor hogy miért fáj neked hogy mi kiket igazolunk, és mennyiért.Nem szeretetszolgálat, hanem kemény üzlet a profi futball. Ez van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
A másik amit hozzátennék még : A Bayernnél alapvetés, hogy a Nationalelf alapja ott futballozzon.
Az ezt megelőző évtizedben igen nehezen tudott külföldről sztárokat leakasztani a Bayern, mert sokkal kevésbé volt vonzó egy külföldi játékosnak mint a Premier League vagy Real Barca páros. Ebből kifolyólag nem maradt más mint ligán belül vásárolni. Teszem azt megkörnyékezi Zidane-t a Bayern illetve a Real teljesen egyértelmű melyiket választja akkoriban. Ma azért talán már elgondolkodik egy játékos, hogy Münchenben sem lenne éppenséggel rossz dolga. Nem volt esélye a klubnak nemzetközileg jegyzett kiforrott klasszisokat vásárolni, hacsak nem voltak németek. Ők pedig nagyrészt a Bundesliga-ban játszottak.
-
Azért már nem ott tartunk mint pl a Leverkusen tényleges lerablása.
Azt a részét is nézni kéne a dolognak, hogy Németországban ha valaki bajnok akar lenni akkor nyilván München a cél, márpedig sok játékos nem akar országon kívülre igazolni. Senkinek a fejéhez nem tartottak fegyvert, hogy a Bayernt válassza. Erre Hummels a legjobb példa. A BVB csapatkapitánya Münchenbe igazol, nem külföldre. Lewa sem a City-t választotta akárcsak Götze. Nyilván van az érmének másik oldala is. A válogatott és az ottani szereplés illetve ezzel kapcsolatos nyomásgyakorlás a Bayern részéről.
Viszont az, hogy a Bayern kihasználja a gazdasági fölényét szerintem törvényszerű. Nem szeretetszolgálat, hanem kemény üzlet a profi futball. Ez van.
Azt a részét is nézni kéne a dolognak, hogy Németországban ha valaki bajnok akar lenni akkor nyilván München a cél, márpedig sok játékos nem akar országon kívülre igazolni. Senkinek a fejéhez nem tartottak fegyvert, hogy a Bayernt válassza. Erre Hummels a legjobb példa. A BVB csapatkapitánya Münchenbe igazol, nem külföldre. Lewa sem a City-t választotta akárcsak Götze. Nyilván van az érmének másik oldala is. A válogatott és az ottani szereplés illetve ezzel kapcsolatos nyomásgyakorlás a Bayern részéről.
Viszont az, hogy a Bayern kihasználja a gazdasági fölényét szerintem törvényszerű. Nem szeretetszolgálat, hanem kemény üzlet a profi futball. Ez van.
- morientes
Szólam vagy sem, de nehéz a tényekkel vitatkozni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Hát egy darabig James is lesz az utolsó. De Ő a tökéletes példa arra amit mondtam. Vagy Illaramendi 35(?) millióért és még lehetne sorolni. A Real beleállt ebbe a versenybe az olajosokkal meg az orosz olajosokkal.
A Bundesliga lerablásra pedig nem is reagálok inkább. Van akinek csak ez a szólam megy a fejében.
A Bundesliga lerablásra pedig nem is reagálok inkább. Van akinek csak ez a szólam megy a fejében.
- morientes
Azért kereslet-kínálat mert az ügynökök tudják hogy ezekre a hülyékre rá lehet nyomni őket, más meg nem érdekes.Chris írta:Ez nem a realitásokról szól. Pl. az reális, hogy egy focista 100x annyit ér, mint egy kézilabdázó? Ha 400 milliót fizet valaki, akkor úgy tűnik annyit ér (valakiknek). Mondanám azt, hogy a piac diktál, de az arabok, oroszok megérkezése óta az árakat már nem csak a kereslet-kínálat alkotja.
James volt az utolsó aki sokba került, ennek is már 2 éve. Egy darabig az ábra szerint így is maradmia san mia írta:Na most bedobom a bombát !
Azért a Real Madrid sem lefelé srófolja az árakat a piacon...
Nekünk nincs bundesligánk amit évről évre lerabolhatunk tetszés szerint
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hivatalos az eltiltás?rashidm írta:Ez a Aubameyang akkora spíler, hogy 72 milla fontot kérnek érte? Én nem láttam játszani sose kb, youtube videót meg nem nézek. Khedira-ról is készült jó videó, mégis tudjuk hogy milyen. Sztem felesleges lenne. Hova jönne? Elől nincsen hely. Főleg, hogy el vagyunk tiltva 18-ig. Addigra már 29 lesz...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Na most bedobom a bombát !
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ez nem a realitásokról szól. Pl. az reális, hogy egy focista 100x annyit ér, mint egy kézilabdázó? Ha 400 milliót fizet valaki, akkor úgy tűnik annyit ér (valakiknek). Mondanám azt, hogy a piac diktál, de az arabok, oroszok megérkezése óta az árakat már nem csak a kereslet-kínálat alkotja.
- morientes
Csak hogy én nem azt mondtam hogy ér annyit, hanem azt hogy a mai piaci árak mellett ennyibe kerül. Tetszik vagy sem.
Amúgy meg kereslet-kinálat. Valakinek ér annyit, az ki is fizeti, aztán annyi. James 80? Érted mire akarok kilyukadni....
Amúgy meg kereslet-kinálat. Valakinek ér annyit, az ki is fizeti, aztán annyi. James 80? Érted mire akarok kilyukadni....
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez faszság szerintem. Mármint az, hogy "akkor ennyi ha más annyi". Mit tett le az asztalra hogy ennyit ér? Szerintem semmit. Egyedül Ronci érte meg azt a 90 valamennyi millát. Ráadásul ő 24 éves volt. Auba meg 29 lenne amikor jönne... szóval nem, nem akarom itt látni. Az, hogy náluk muzsikál az nem jelenti azt hogy nálunk is muzsikálna.morientes írta:Nézd ha Higuain is kb ennyit taksál, ha Hazard kb ennyi, ha Bale ért 94-et vagy mennyit, akkor jah, a manus ennyi.Ez a Aubameyang akkora spíler, hogy 72 milla fontot kérnek érte?
- morientes
Nézd ha Higuain is kb ennyit taksál, ha Hazard kb ennyi, ha Bale ért 94-et vagy mennyit, akkor jah, a manus ennyi.Ez a Aubameyang akkora spíler, hogy 72 milla fontot kérnek érte?
LEGIO PATRIA NOSTRA
Tehetséges, de én mindig mondtam hogy nem ide való. Ennyiért meg pláne nem..rashidm írta:Ez a Aubameyang akkora spíler, hogy 72 milla fontot kérnek érte? Én nem láttam játszani sose kb, youtube videót meg nem nézek. Khedira-ról is készült jó videó, mégis tudjuk hogy milyen. Sztem felesleges lenne. Hova jönne? Elől nincsen hely. Főleg, hogy el vagyunk tiltva 18-ig. Addigra már 29 lesz...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez a Aubameyang akkora spíler, hogy 72 milla fontot kérnek érte? Én nem láttam játszani sose kb, youtube videót meg nem nézek. Khedira-ról is készült jó videó, mégis tudjuk hogy milyen. Sztem felesleges lenne. Hova jönne? Elől nincsen hely. Főleg, hogy el vagyunk tiltva 18-ig. Addigra már 29 lesz...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hertha egész szépen focizik. Majdnem szereztek egy sarkazós gólt.
3. ligás Lotte meg kiverte a Leverkusent.
3. ligás Lotte meg kiverte a Leverkusent.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ja, persze. Igazából miatta olvastam el a cikket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Én személy szerint Kleinheislernek jobban örülök, de hát kinek mi.Kerlon írta:http://1.1.1.1/bmi/www.csakfoci.hu/imag ... gjobb3.png Vallejo a Kicker forduló válogatottjában.
http://1.1.1.1/bmi/www.csakfoci.hu/imag ... gjobb3.png Vallejo a Kicker forduló válogatottjában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Draxler konkrétan már nem akar ott lenni, csak megmondták neki, hogy jövőre mehet, idén nem. Kurva nagy spíler, csak sajnos ő is sokat művészieskedik, Madridba meg most van ilyen ember elég.
Nem illik.