Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Láttam hogy megkapták a szokásos Audikat tegnap a játékosok meg mindenki.
Elég komolyak lettek.
Főleg a hosszútávú versenyekre épített Etron Quatro.
Gondolom azt is kipróbálták volna a fiúk.
http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... eal-madrid
Elég komolyak lettek.
Főleg a hosszútávú versenyekre épített Etron Quatro.
Gondolom azt is kipróbálták volna a fiúk.
http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... eal-madrid
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
holnap lesz ítéletet hozatal? meg gondolom fellebbezés idejéig úgy is játszhat, szóval egy hetet tolhatunk, nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha jol tudom kupaban akkor lehet letolteni ha tobbmeccses az eltiltas
ezt én sem.BBeno írta:amúgy isco nevezését nem értem. miért nem lehet letölteni a kupában a büntit és akkor még fellebezni sem kell.
bár engem az érdekelne, h mi a helyzet a fellebbezéssel? egyértelmű, h labda volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
egy ilyen meccsen engem full nem zavar. csak megemlítettem hogy ezek ennyit érnek együtt. ez a cserepadunk. ez van.
amúgy isco nevezését nem értem. miért nem lehet letölteni a kupában a büntit és akkor még fellebezni sem kell.
amúgy isco nevezését nem értem. miért nem lehet letölteni a kupában a büntit és akkor még fellebezni sem kell.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Benőnek minden baj.egy cornella ellen,
hazai pályán,
3 gólos előnyben,
hova többet?
Nincs 3 Yaya Touré a padon.
Nincs itt Mourinho.
Nincs itt Higuaín, és még Özil is máshol játszik.
Ja meg, köcsög Pérez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
egy cornella ellen,BBeno írta:"Marcelo, Pepe, Ronaldo, Benzema and Kroos will rest. The other players will all start. i am going to start Medrán and Jesé will come in during the second half.
Khedira is available, and he will play in the midfield with Medrán and Illarramendi."
beton kp.
hazai pályán,
3 gólos előnyben,
hova többet?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nah, pár hét és kiderül, hogy mégis kell, aztán majd talán májusban játszhat újra...valószínűleg nem kell sebészi kés alá feküdnie.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ott konkrétan lábtörése volt, ha minden igazde állítólag a tottenhamnél is gyorsan felépült az egyik nagyobb sérüléséből, reméljük most is így lesz.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Annyiból jó, hogy nem a Real orvosai mondták ezt. Legalábbis is úgy olvastam valahol.
- Victor
legyetek már kicsit optimistábbak, skacok.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
2014 best off......majd idővel kiderül, hogy majd valamikor majd lehet meg kell műteni.csak korai fázisában van, jó hír a Real-fanatikusok számára, hogy Luka Modricnak valószínűleg nem kell sebészi kés alá feküdnie. Forrás: Madridom.hu
ez igen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Erre szokott kontra hír lenni két hónappal később, hogy........ja de.Noha lábadozásának csak korai fázisában van, jó hír a Real-fanatikusok számára, hogy Luka Modricnak valószínűleg nem kell sebészi kés alá feküdnie. A Real Madrid horvát játékosának orvosai optimisták a felépülést illetően, ugyanis Modric megfelelően reagál a kezelésekre. A középpályás még mindig őssejtkezelést kap Vitoriában. Ha ezt az első rehabilitációs időszakot sikeresen átvészelik, akkor sokkal valószínűbb, hogy a játékost nem kell megműteni, ami mind a klubnak, mind a játékosnak remek hír lenne. Forrás: Madridom.hu
True story
- Victor
A hivatalos szerint Ramos is pihenőt kapott.
"Marcelo, Pepe, Ronaldo, Benzema and Kroos will rest. The other players will all start. i am going to start Medrán and Jesé will come in during the second half.
Khedira is available, and he will play in the midfield with Medrán and Illarramendi."
beton kp.
beton kp.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha a barca számol,akkor az a 250 nem lenne a transferr végére csak 25
Mert ahogy ők számolnak,nem számol úgy senki (Neymar saga,anno )
Mert ahogy ők számolnak,nem számol úgy senki (Neymar saga,anno )
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Nem, mivel Messiről lenne szó, aki egy másik bolygóról való, tehát az itteni értéke felbecsulhetetlen, és egyben megfizethetetlen, ezért ismét csak azt tudom írni amit elobb, csak forditott esetben: 250 millió < 90 millióToti írta:+ mivel messiről lenne szó, így mehetne a florentino által hangoztatott szöveg, h "a legdrágább igazolások egyben a legolcsóbbak is.. lásd figo, zidane, cristiano, stb.." mely szöveget kiröhögtek, lenézték, kimagyarázásnak tekintették, a szakma, a média, mindenki.. most pedig majd lehetne hangoztatni, h milyen igaz..
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Miért érné meg? 250 millióért padra!? Hát normális???
+ mivel messiről lenne szó, így mehetne a florentino által hangoztatott szöveg, h "a legdrágább igazolások egyben a legolcsóbbak is.. lásd figo, zidane, cristiano, stb.." mely szöveget kiröhögtek, lenézték, kimagyarázásnak tekintették, a szakma, a média, mindenki.. most pedig majd lehetne hangoztatni, h milyen igaz..schranzer írta:Mivel a Real Madridról van szó, csakis o teheti tonkre a piacot, tehát ebben az esetben 90 millió > 250 millióRemy írta:Ráadásul egy 250 milliós üzlet után elég durván elszabadulna a pokol a piacon. Így mindig mi vagyunk elővéve, hogy 80-90 milliókért igazolunk és szétcsesszük a piacot. Ezek után mi lenne? Amúgy ember... ez mennyi pénz? Szánalom.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Mivel a Real Madridról van szó, csakis o teheti tonkre a piacot, tehát ebben az esetben 90 millió > 250 millióRemy írta:Ráadásul egy 250 milliós üzlet után elég durván elszabadulna a pokol a piacon. Így mindig mi vagyunk elővéve, hogy 80-90 milliókért igazolunk és szétcsesszük a piacot. Ezek után mi lenne? Amúgy ember... ez mennyi pénz? Szánalom.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR