Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
a mai meccs előzetes cikkben írtátok, h nem lesz nagy változás a malaganal az atleticohoz képest.
én úgy olvastam még a hét elején, h két kezdő biztos eltiltott lesz. samuel (piroslap) és camacho (sárgák)
link
én úgy olvastam még a hét elején, h két kezdő biztos eltiltott lesz. samuel (piroslap) és camacho (sárgák)
link
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
peti_madrid írta:Messi - Chelsea 250 millió (nso)
Nem tudom, hogy volt-e már, ha igen, sorry. Nekem amúgy bűzlik az egész, már eleve ott, hogy Zsozé-Messi Bár Fabregast is csúcsra járatja újabban, lehet, hogy Messivel is hasonló lenne a helyzet. Ettől függetlenül érdekes lenne, ha megvalósulna a dolog
Egy profit ez nem izgatja. Zsozé meg jelentősebb jobb tréner mint bárki,akivel messi melózott,így meg még az sem lehet ellenére.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
De lehet, hogy csak simán rá akartak mutatni, hogy kupákkal sem áll rosszul idén, ha ennyire számítanak.Géci írta:Gondolom arra akar utalni, hogy mi is a cimekkel jövünk, de mi úgy jövünk a cimekkel, hogy pl.: behúztuk a BL-t úgy, hogy Cé 17 rekordot jelentő gólt lőtt, behúztuk a kupát amibe szintén ő lett a gólkirály, és a szuperkupa döntőben az ő 2 góljával nyertünk. Itt most arra akartam tenni a hangsúlyt, hogy itt nem csak szimplán 3 kupa megnyeréséről van szó na...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gondolom arra akar utalni, hogy mi is a cimekkel jövünk, de mi úgy jövünk a cimekkel, hogy pl.: behúztuk a BL-t úgy, hogy Cé 17 rekordot jelentő gólt lőtt, behúztuk a kupát amibe szintén ő lett a gólkirály, és a szuperkupa döntőben az ő 2 góljával nyertünk. Itt most arra akartam tenni a hangsúlyt, hogy itt nem csak szimplán 3 kupa megnyeréséről van szó na...dannen írta:Géci írta:GT+ Olvasd el a forditást kint a főoldalon, és úgy már jobban érteni fogod
miért az az eredeti? szerintem érti mi van leírva és végülis igaza van valamennyire
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
GT+ Olvasd el a forditást kint a főoldalon, és úgy már jobban érteni fogod
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én mondjuk látok benne pár önellentmondást, de alapvetően érthető, hogy hivatalos közleményt adott ki emiatt a Real, és valahogy örülök is, hogy Platini megint kapott egy kisebb pofont.dannen írta:http://www.realmadrid.com/en/news/2014/ ... nouncement
hivatalos válasz platininak. na én nem tudom ez jó döntés volt-e. de tetszik
the Ballon d'Or is an individual rather than collective prize
Aztán a Ronaldóról szóló részben:the vote should take into account exclusively the individual professional achievements of the players
has claimed the Champions League
as well as the Copa del Rey
Aztán lehet, hogy én vagyok túl szőrszálhasogató, de ezt feltűnt valamiért.has won the European Super Cup
Úgy értettem, az arabok cserélhetik amire akarják. Amíg a mezen, a honlapon, a stadionban, mindenhol az eredeti jelenik meg, ők úgy "hamisítják maguknak" ahogy akarják. Főleg ha még fizetnek is érte 3 stadion árát!Toky írta:Ez csak nekem tűnik ellentmondásnak? A címer, ahogy a sokak által kritizált kapitányválasztás is, a Real Madrid tradícióinak a része. Szóval ha lecseréljük Mickey egérre, Bugs Bunnyra vagy éppen Batmanre, az nem pont a hagyományok nem-tisztelését jelenti?Babinho írta:Egyébként engem nem érdekel, főleg úgy, hogy csak nálunk nem lesz rajta. Tőlem aztán miki egér fejével is felcserélhetik a címert. A hagyományt és a múltat ettől lehet tisztelni, semmi nem változik. Az üzlet pedig erről szól.
De nézzük a dolog jó oldalát. Ha most denevér lenne a kereszt (vagy döglött gólya) helyett a koronán, akkor most a "Batmannal" kéne pereskednünk, hogy ki volt előbb.
Amúgy a megoldás triviálisan "egyszerű". Akkora címert kell nyomni a kártyára, hogy a korona teteje lelógjon róla. Így a kereszt marad is, meg nem is, az arabok megkapják, amit akarnak, meg nem is. Aztán vagy kapunk érte pénzt, vagy nem is.
A real madrid ettől még nem kurva
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Messi - Chelsea 250 millió (nso)
Nem tudom, hogy volt-e már, ha igen, sorry. Nekem amúgy bűzlik az egész, már eleve ott, hogy Zsozé-Messi Bár Fabregast is csúcsra járatja újabban, lehet, hogy Messivel is hasonló lenne a helyzet. Ettől függetlenül érdekes lenne, ha megvalósulna a dolog
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez csak nekem tűnik ellentmondásnak? A címer, ahogy a sokak által kritizált kapitányválasztás is, a Real Madrid tradícióinak a része. Szóval ha lecseréljük Mickey egérre, Bugs Bunnyra vagy éppen Batmanre, az nem pont a hagyományok nem-tisztelését jelenti?Babinho írta:Egyébként engem nem érdekel, főleg úgy, hogy csak nálunk nem lesz rajta. Tőlem aztán miki egér fejével is felcserélhetik a címert. A hagyományt és a múltat ettől lehet tisztelni, semmi nem változik. Az üzlet pedig erről szól.
De nézzük a dolog jó oldalát. Ha most denevér lenne a kereszt (vagy döglött gólya) helyett a koronán, akkor most a "Batmannal" kéne pereskednünk, hogy ki volt előbb.
Amúgy a megoldás triviálisan "egyszerű". Akkora címert kell nyomni a kártyára, hogy a korona teteje lelógjon róla. Így a kereszt marad is, meg nem is, az arabok megkapják, amit akarnak, meg nem is. Aztán vagy kapunk érte pénzt, vagy nem is.
CS0ki írta:Ha a koronán, egy döglőtt gólya lett volna, akkor éppen az lenne most a címeren.Egyértelműen ott kell lennie a keresztnek a koronán. A kereszténység, Európa... nagyon sok mindent jelent és jelenthet.
ez jó!
Egyébként engem nem érdekel, főleg úgy, hogy csak nálunk nem lesz rajta. Tőlem aztán miki egér fejével is felcserélhetik a címert. A hagyományt és a múltat ettől lehet tisztelni, semmi nem változik. Az üzlet pedig erről szól.
Gallado szerint a PSG 80 milliót ajánlott Iscoért de elutasítottuk mert Isco "mozdíthatatlan".
Mondjuk abból a szempontból kevésbé kötődik a madridhoz, hogy a korona tartozik a jelképhez, csak éppen a koronán volt egy kereszt is. Mármint nem az volt a cél, hogy a madrid címerében megjelenjen a kereszt, mint a kereszténység jelképe. Ha a koronán, egy döglőtt gólya lett volna, akkor éppen az lenne most a címeren. Persze csak szerintem van így, de nem hinném, hogy a kereszt, mint vallási szimbólum jelenik meg a címerben, nem azért van ott.Egyértelműen ott kell lennie a keresztnek a koronán. A kereszténység, Európa... nagyon sok mindent jelent és jelenthet.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
A kereszttel ill. a leszedésével kapcsolatban:
2 dolog jut eszembe:
Az egyik az, hogy ebben az elfajult mocskos világban is jó lenne, ha nem minden lenne megvehető és nem minden működne úgy, ahogy azt az arabok, zsidók, cigányok fa**tudja kik diktálják. Real Madrid. A név is királyi. Egyértelműen ott kell lennie a keresztnek a koronán. A kereszténység, Európa... nagyon sok mindent jelent és jelenthet. TEHÁT ebből a megközelítésből elvből vissza kéne dobni az ilyen böszme ötleteket.
DE
A másik szempont... ha jól tudom a kereszt eltüntetése a korona tetejéről csak abban a világban és ha jól értesült vagyok akkor az adott bank kártyáira vonatkozna. Na ilyenkor meg megvakarja az ember a fejét és elgondolkodik, hogy megéri-e egy ilyen "semmiség" miatt elszalasztani egy akkora bizniszt, amiből több Bernabeu is felépülhetne......
----> Csak nehogy a következő ötlet -amit mondjuk elrejtenek ebben a szerződésben-, a Real Madrid nevének megváltoztatása legyen Ikszipszilon Madridra egy szép kis summáért cserébe... mert hogy az a név elfogadhatóbb és eladhatóbb az arab piacon....
2 dolog jut eszembe:
Az egyik az, hogy ebben az elfajult mocskos világban is jó lenne, ha nem minden lenne megvehető és nem minden működne úgy, ahogy azt az arabok, zsidók, cigányok fa**tudja kik diktálják. Real Madrid. A név is királyi. Egyértelműen ott kell lennie a keresztnek a koronán. A kereszténység, Európa... nagyon sok mindent jelent és jelenthet. TEHÁT ebből a megközelítésből elvből vissza kéne dobni az ilyen böszme ötleteket.
DE
A másik szempont... ha jól tudom a kereszt eltüntetése a korona tetejéről csak abban a világban és ha jól értesült vagyok akkor az adott bank kártyáira vonatkozna. Na ilyenkor meg megvakarja az ember a fejét és elgondolkodik, hogy megéri-e egy ilyen "semmiség" miatt elszalasztani egy akkora bizniszt, amiből több Bernabeu is felépülhetne......
----> Csak nehogy a következő ötlet -amit mondjuk elrejtenek ebben a szerződésben-, a Real Madrid nevének megváltoztatása legyen Ikszipszilon Madridra egy szép kis summáért cserébe... mert hogy az a név elfogadhatóbb és eladhatóbb az arab piacon....
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ez a címer módosítás nem új dolog. Eddig is így árulták a mezeket az araboknál, ahogy minden más csapat is, akiknél kereszt van. Az Inter mezét is meghurcolták miatta, bár tény az kicsit jobban hasonlított a lovag ruhájára.
Egyébként akkor volt ez a címer téma, amikor a Real megépítette a luxus szigetét Dubaiban.
Az meg, hogy téged, vagy mást nem érint annyira az lehet, de gondolj bele, hogy hány évig háborúztak, hogy kiűzzék az arabokat a mai Spanyolországból. Most meg pénzért leereszkednek. Az még belefér, hogy náluk így árulják a mezeket, de általánossá tenni, kicsit meredek.
Egyébként akkor volt ez a címer téma, amikor a Real megépítette a luxus szigetét Dubaiban.
Az meg, hogy téged, vagy mást nem érint annyira az lehet, de gondolj bele, hogy hány évig háborúztak, hogy kiűzzék az arabokat a mai Spanyolországból. Most meg pénzért leereszkednek. Az még belefér, hogy náluk így árulják a mezeket, de általánossá tenni, kicsit meredek.
- ikarus93
Olvasok itt más Real Madriddal kapcsolatos oldalakat, elsősorban külföldi oldalakat. Elég sokan fel vannak háborodva, a kereszt miatt.
Mondjuk engem pont nem érdekel a vallás, de azért remélem nem jutunk el oda, hogy akkor címer változtatás, mert egy Dubai sejk unatkozik és megteszi.
Azért tisztelettel kell lenni a múltra is.
Mondjuk engem pont nem érdekel a vallás, de azért remélem nem jutunk el oda, hogy akkor címer változtatás, mert egy Dubai sejk unatkozik és megteszi.
Azért tisztelettel kell lenni a múltra is.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
4,5 évre már kaphat? Vagy csak Perez elintézi?Realista24 írta:Szerintem Navas papírjai hamarosan rendben lesznek.Amúgy meg,hogy van amit Kerlon említett?Azzal az EU-s helyel?Mert ha telített,akkor hogy akarják hozni a brazolt?Hernandez el,gondolom...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyébként ezt Kroos állítólag az El Paísnak mondta, én egyelőre ezt kétkedve veszem. Kroost nem úgy ismerem, mint aki ilyen nyíltan kritizálna valamit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja,akkor így nem lesz probléma ha esetleg jönne a brazil.Szerintem Navas papírjai hamarosan rendben lesznek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nem baj,nem kell lecserélni!Kroos: “Idén a Bayernben játszottam a 2013/14-es szezon második felét, aztán az egész Világbajnokság összes mérkőzésén játszottam, majd a spanyol és európai Szuperkupa következett a Real Madriddal, és még egyetlen mérkőzésről sem hiányoztam. Nem hiszem, hogy játszottam volna ennyit életem során. Kezdek fáradni. Tovább ront a helyzeten, hogy Spanyolországban nincsen téli szünet, mint Németországban.” Forrás: Madridom.hu
Majd ha megszakad úgy is pihen!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem Navas papírjai hamarosan rendben lesznek.Amúgy meg,hogy van amit Kerlon említett?Azzal az EU-s helyel?Mert ha telített,akkor hogy akarják hozni a brazolt?Hernandez el,gondolom...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema