Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Akkor Balenek menni kell és akkor tényleg nem kell csatár csere se. Nagyon kompatibilis lesz a csapat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nagyon adom Reus-t. nem horror áron jön és remélem a sérülések is elkerülik. über alles.
ne add fel az álmaid, higgy bennükRealista24 írta:Igen, tudom, de ahogy írod, Bale.Az a baj, hogy ennek igazából 4 posztnak kellene lennie...Csak ugye Bale.
Arbeloa szerintem távozik, és remélem Bale-t elboltoljuk, bár esélytelen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igen, tudom, de ahogy írod, Bale.Az a baj, hogy ennek igazából 4 posztnak kellene lennie...Csak ugye Bale.
Arbeloa szerintem távozik, és remélem Bale-t elboltoljuk, bár esélytelen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én örülnék, ha jönne a brazil. Szerintem még az sem kizárható, hogy Khedira már januárban lép, eddig is ezen a véleményen voltam. Ha meg jön a brazil, akkor pláne átgondolja a dolgot. Illara nálam necces, igazából azt hozza, amit vártam, ami egy kiegészítő ember szintje. Csak kár, hogy ennyibe került. Az ilyen szintű kiegészítő játékosok általában jönnek-mennek, ez így is van rendjén. Viszont az ára miatt jó eséllyel maradni fog. Nem feltétlenül baj egyébként, padra korrekt, az árát meg már kifizettük, sokat úgyse ajánlana senki érte.
Én szeretem, ha próbálkozuk fiatal, tehetséges gyerekekkel (pláne, ha nem fizetünk értük pár 10 millióval többet, mint kéne).
Más távozót nehezen tudok elképzelni. Morata távozása szinte egyértelmű volt, DM is a levegőben lógott egész idényben, ősszel teljesen biztos volt, tavasszal csak valószínűsíthető a távozása. Xabi talán meglepetés volt, de azért ő sem akkora, szinte mindenki még max egy évvel számolt vele. De a mostani csapatban nem nagyon van ilyen ember. Aztán tavaszra változhatnak a dolgot, de most egyszerűen nem látok több távozót a két biztos emberen kívül. Max egyet, de az ő potlása meg nem lesz komoly név.
Én szeretem, ha próbálkozuk fiatal, tehetséges gyerekekkel (pláne, ha nem fizetünk értük pár 10 millióval többet, mint kéne).
Az a baj, hogy ennek igazából 4 posztnak kellene lennie...Csak ugye Bale.Modric, Kroos, Isco, James, Illarramendi, Khedira, Medrán. 3 poszt, 6/7 ember
A távozóktól függnek az érkezők. Ha most hozzuk Silvát, nincs kizárva, hogy konkrétan senki nem fog jönni.Minőségi cserét, tehát olyan játékost, akitől meg akarunk szabadulni, hirtelen nem tudok. Persze Arbeloa szerintem teljesen szerencsétlen, de a saját nevelés státusz szerintem megmenti a seggét. Ha nem, akkor egy jobb oldali védő reális, viszont Carvajal miatt valami kisebb név lesz. Jesé visszatér, Egyre többször húzza meg Ancelotti is a Bale, CR kettőst elől, szóval szerintem a mexikói kölköt nem biztos, hogy fogjuk pótolni. Ha igen, jó eséllyel egy kis névvel.Kiket vártok reális érkezőknek a nyáron?
Más távozót nehezen tudok elképzelni. Morata távozása szinte egyértelmű volt, DM is a levegőben lógott egész idényben, ősszel teljesen biztos volt, tavasszal csak valószínűsíthető a távozása. Xabi talán meglepetés volt, de azért ő sem akkora, szinte mindenki még max egy évvel számolt vele. De a mostani csapatban nem nagyon van ilyen ember. Aztán tavaszra változhatnak a dolgot, de most egyszerűen nem látok több távozót a két biztos emberen kívül. Max egyet, de az ő potlása meg nem lesz komoly név.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
oké, érthető. Rendben lenne, de ott van az egy kis bibi, hogy szélső hátvédek jönnek be, és mennek fel kp-ra. Szélre. Kroos nem fogja végig bírni. Valamiért vagy nem akar, vagy nem tud kit behozni helyette, ezért szinte mindent végig játszik. Ezt kell szerintem orvosolni. Ha ezt megoldja házon belül úgy Carlo, hogy ne menjen az eredmény rovására, akkor legyen. Nem fogok eret vágni, ha nem jön a brazil, de ez a probléma megoldódik. De egyelőre nem tudja. ( vagy csak nem akarja? Mert ekkor valóban hiába igazolunk)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem azzal sincs bajom, ha 2-3 gólos előnyben, ezekben az időkben és körülmények mellett, mind a hat védőnk pályán van. Valamit valamiért. Ha így tud pihentetni, akkor legyen. Kényszerpályán vagyunk jelenleg. Belefér, a meccsek élvezhetősége esik egy kicsit, de most szükséges.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is így gondolom, a januárt kell valahogy átvészelni, az necces lesz...rögtön Valencia idegenben telihassal+Sevilla ellen is pótolni kell majd az elmaradt meccset február elején,aztán 1 hónapon belül 3 atletico meccs és még jöhet hozzá két classico...ha lesz hullámvölgyünk ebben a szezonban akkor az januárban lesz...Ha azt túlvészeljük úgy,hogy megyünk pár ponttal akkor szerintem a liga minimum megvan.Realista24 írta: Tavaszra meg mindenki rendben lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealRaúl77
Szerintem többször fog ő kezdeni. De ha Carlo Iscot nyomatja inkább ott, akkor valóban ott lesz.
Egyébként nem arról akarok itt beszélni, hogy szar a keret, vagy hogy semmit sem nyerünk. Csak most a sérülések úgy hozták, hogy nagyon kevés a megbízható ember ott középen. Nem véletlen cserél be Carlo három védőt egy meccsen. Ha Khedira helyett, akkor helyette, de kell az ember oda. Szerintem! Egyébként abban nem hiszek, hogy Khedira télen elmenne, szóval ha „helyette” jön a brazil, akkor az képletesen lesz. De már így is lépnénk egyet előre.
Senki nem akar fifázni, és nem Pogbával, vagy hasonló kaliberrel dobálózok, hanem egy kiegészítő emberrel. Nem tudom miért szükséges a provokáció..
Egyébként nem arról akarok itt beszélni, hogy szar a keret, vagy hogy semmit sem nyerünk. Csak most a sérülések úgy hozták, hogy nagyon kevés a megbízható ember ott középen. Nem véletlen cserél be Carlo három védőt egy meccsen. Ha Khedira helyett, akkor helyette, de kell az ember oda. Szerintem! Egyébként abban nem hiszek, hogy Khedira télen elmenne, szóval ha „helyette” jön a brazil, akkor az képletesen lesz. De már így is lépnénk egyet előre.
Senki nem akar fifázni, és nem Pogbával, vagy hasonló kaliberrel dobálózok, hanem egy kiegészítő emberrel. Nem tudom miért szükséges a provokáció..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Realista leírta a lényeget.Nem lehet minden posztra übertop futballista,pláne nem 3 Örök közhely,de ez nem a fifa...RealRaúl77 írta:Modric kiesése miatt lehet kongatni. Mert így most konkrétan van egy Khedira, Medran duo oda középre a padon. Minden, csak nem megnyugtató. Főleg, hogy a herceg is többnyire sérült. Kroos meg továbbra is a seggén veszi a levegőt.
Egy távozót várok,manchesterbe...Banán írta:Kiket vártok reális érkezőknek a nyáron?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Kiket vártok reális érkezőknek a nyáron?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Illarramendi is ott van a padon. Szerintem továbbra sincs gond azzal a kerettel, amivel nekivágtunk a szezonnak. (Most nem foglalkozok azzal, hogy Bale minek van itt, vagy James minek jött...)RealRaúl77 írta:Modric kiesése miatt lehet kongatni. Mert így most konkrétan van egy Khedira, Medran duo oda középre a padon. Minden, csak nem megnyugtató. Főleg, hogy a herceg is többnyire sérült. Kroos meg továbbra is a seggén veszi a levegőt.
Modric, Kroos, Isco, James, Illarramendi, Khedira, Medrán. 3 poszt, 6/7 ember, attól függ, hogy Medránt hogy számolom. Nincs ezzel semmi gond.
Khedira helyett jön a brazil, remélhetőleg minőségben megint lépünk egyet előre.
Tavaszra meg mindenki rendben lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
Modric kiesése miatt lehet kongatni. Mert így most konkrétan van egy Khedira, Medran duo oda középre a padon. Minden, csak nem megnyugtató. Főleg, hogy a herceg is többnyire sérült. Kroos meg továbbra is a seggén veszi a levegőt.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azért Illarra az utóbbi időben nem olyan rossz,ahhoz képest hogy magam sem értettem az elején hogy mire az a 30valahány millio...inkább vele képzelném el,mint egy ismeretlen brazilal,egyenlőre...meg ott van Medran,ő sem volt rossz a CdR-ben...Nem hát. De Kroos-Modric-James volt az alap. Isco is csak Bale sérülése miatt kerülhetett oda. Most meg a többiek sérülése miatt. Kellett volna egy ember Khedira mellé még, aki bírja a padot, fiatal és tehetségesebb mint Illarra. Mert Khedirának és Illarrának sincs túl sok jövője itt már. Télen mindenképpen igazolni kell egy embert így, de nyáron jobb lett volna.
Nem azt mondom hogy Silva nem kell,pláne ha még olcsó is,csak úgy látom mintha sokan kongatnák a vészharangot...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- RealRaúl77
Egyrészt, a szintlépés az csak rajta múlik. Az különben sem megoldás, hogy nem sikerült fellépnem mellé, ezért "bedurcizok", és pont visszalépek egyet inkább.
Másrészt, basszus, ahhoz, hogy Cé-vel egy lapon lehessen emlegetni, azért tenni kell, nem kicsit, nagyot. Ilyen hozzáállással sosem lesz felejthetetlen játékos. Csak úgy nem fog az ölébe hullni ez. Itt lebeghet előtte egy cél, amiért tehet, amihez fel kell nőni. Az nem jó taktika, hogy megvárja, amíg Cé elmegy, aztán elkezd csinálni valamit, mert akkor már nagyobb esélye lesz. Ha így gondolkodik, akkor talán nem is lesz már itt, amikor Cé távozik..
Tudom, hogy te nem kimondottan védeni akartad, és értem mit írsz.
Másrészt, basszus, ahhoz, hogy Cé-vel egy lapon lehessen emlegetni, azért tenni kell, nem kicsit, nagyot. Ilyen hozzáállással sosem lesz felejthetetlen játékos. Csak úgy nem fog az ölébe hullni ez. Itt lebeghet előtte egy cél, amiért tehet, amihez fel kell nőni. Az nem jó taktika, hogy megvárja, amíg Cé elmegy, aztán elkezd csinálni valamit, mert akkor már nagyobb esélye lesz. Ha így gondolkodik, akkor talán nem is lesz már itt, amikor Cé távozik..
Tudom, hogy te nem kimondottan védeni akartad, és értem mit írsz.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
James is kaptt vmi legszexibb díjat, nem?
mondjuk ha most ez az irány, akkor Bale kezdhet aggódni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nekem is valami hasonló jár a fejemben, de inkább az,hogy a tavalyi után gondolom bízott benne,hogy idén úgymond "szintet lép" edzett is rá egész nyáron, aztán valahol a második tétmeccsen tudatosulhatott benne,hogy itt ha megszakad is Cé lesz a király nem tud vele versenyezni(persze itt egészséges versengésre gondolok)-vagy minimum egyenrangú lenni.Szerintem frusztrált,hogy Cé mellet ő eltörpül,tavaly gondolom nem zavarta mert még újonc volt idén szerintem szeretett volna már minimum egyenrangú lenni.De ez csak egy verzió,lehet csak szimplán elszállt magátólRealRaúl77 írta:Az ő problémáját én ott látom egyébként, hogy nem ő van a rivaldafényben. Nem szó szerint, de az, hogy nem kimondottan rá van kihegyeződve a csapat, magyarázhatja, hogy nem spurs-ös teljesítményt hoz. Ideje lesz ezt leküzdenie valahogy.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealRaúl77
Nem Bale tavalyi érdemeit akarom kisebbíteni, de aki a döntőben a győztes gólt fejelte, az Ramos volt. Akkor is, ha technikailag csak egyenlítő gól volt.
Egyébként remélem igazad lesz abban, amit írsz, és tavasszal egy jobb Bale-t láthatunk. Lehetséges, de össze kell szednie magát.
Az ő problémáját én ott látom egyébként, hogy nem ő van a rivaldafényben. Nem szó szerint, de az, hogy nem kimondottan rá van kihegyeződve a csapat, magyarázhatja, hogy nem spurs-ös teljesítményt hoz. Ideje lesz ezt leküzdenie valahogy.
Egyébként nem csodálkoznék, hogy ez utóbbit leszámítva, Khedira sérülései, jó kifogás, sose rossz alapon működtek.
Egyébként remélem igazad lesz abban, amit írsz, és tavasszal egy jobb Bale-t láthatunk. Lehetséges, de össze kell szednie magát.
Az ő problémáját én ott látom egyébként, hogy nem ő van a rivaldafényben. Nem szó szerint, de az, hogy nem kimondottan rá van kihegyeződve a csapat, magyarázhatja, hogy nem spurs-ös teljesítményt hoz. Ideje lesz ezt leküzdenie valahogy.
Egyébként nem csodálkoznék, hogy ez utóbbit leszámítva, Khedira sérülései, jó kifogás, sose rossz alapon működtek.
- dzsi91
Igazából Jesé felépülésével elől megleszünk nem is akárhogy.Cé,Benz,Bale,Jesé,Cicharito és akkor még variálható James-el és Iscoval.Hátul ugye mindig megvoltunk,most se lesznek gondok. Középen valóban Modric és Kroos pótolhatatlan kategória.De a középpálya legnagyobb gondja megint ez a semmire kellő khedira(igen most gonosz vagyok)...
Ugye a középső hármas alapjáraton egy Kroos-Modric+Isco/James(akkor is ha ők nem feltétlen érzik magukat ott jól,nekem eddig nem okoztak ott csalódást) és akkor tehermentesíteni ott van Illara és Khedira....Khedira erre lenne jó semmi másra,tehermentesíteni,Almeriák ellen beállni futkározni egy jót ne adj isten szerelni 1-et 2-őt,de hát mind amellett ,hogy éveken át keserített minket,egyszer amikor tényleg szükség lenne rá Rambo teste csődöt mond.
Tehát Khedira helyére kell igazolni mindenképpen még januárban,tehermentesítőt.
Bale gyenge formája miatt én egyenlőre nem aggódok, elsősorban azért mert ennél már csak jobb lehet tavaszra,másodsorban ő amúgy is a BL-ben lesz hasznos(és ne mondjátok ,hogy tavaly a bl-ben nem volt hasznos[Schalke-Dortmund-Bayern+a döntő ahol szar volt de mégis csak győztes gólt fejelt])...Persze csak akkor ha eléri minimum a tavaszi formát.De ha egy Tottenhemes Bale-t kapnánk az lenne a legkirályabb,sajnos olyat még itt madridban nem láttunk,lehet nem is fogunk.Mindenesetre én őt tavaszra várom a fontos meccsekre,addig meg amíg nem mennek el rajta meccsek engem különösebben nem hat meg ez a gyenge forma...de tényleg kíváncsi lennék hova lett a tavalyi hajtás,szerintem nem az a "magamtól elszállok" típus,valami más baja van.
Ugye a középső hármas alapjáraton egy Kroos-Modric+Isco/James(akkor is ha ők nem feltétlen érzik magukat ott jól,nekem eddig nem okoztak ott csalódást) és akkor tehermentesíteni ott van Illara és Khedira....Khedira erre lenne jó semmi másra,tehermentesíteni,Almeriák ellen beállni futkározni egy jót ne adj isten szerelni 1-et 2-őt,de hát mind amellett ,hogy éveken át keserített minket,egyszer amikor tényleg szükség lenne rá Rambo teste csődöt mond.
Tehát Khedira helyére kell igazolni mindenképpen még januárban,tehermentesítőt.
Bale gyenge formája miatt én egyenlőre nem aggódok, elsősorban azért mert ennél már csak jobb lehet tavaszra,másodsorban ő amúgy is a BL-ben lesz hasznos(és ne mondjátok ,hogy tavaly a bl-ben nem volt hasznos[Schalke-Dortmund-Bayern+a döntő ahol szar volt de mégis csak győztes gólt fejelt])...Persze csak akkor ha eléri minimum a tavaszi formát.De ha egy Tottenhemes Bale-t kapnánk az lenne a legkirályabb,sajnos olyat még itt madridban nem láttunk,lehet nem is fogunk.Mindenesetre én őt tavaszra várom a fontos meccsekre,addig meg amíg nem mennek el rajta meccsek engem különösebben nem hat meg ez a gyenge forma...de tényleg kíváncsi lennék hova lett a tavalyi hajtás,szerintem nem az a "magamtól elszállok" típus,valami más baja van.