Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 4., szombat 20:16

BBarni írta:
de a Csatáry molinóért nem, még a rendőrség szerint sem minősült bűncselekménynek.
Akkor ezt beszéld meg azzal a két főszponzorunkkal akiknek Kubinak szinte könyörögni kellett, hogy maradjanak!
Gáborunk egy hős. :mrgreen: A gyermeklelkek megmentője, aki küzd a kirekesztés ellen, és a saját testével akadályozza meg az áram kikapcsolását a stadionba.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 4., szombat 20:12

de a Csatáry molinóért nem, még a rendőrség szerint sem minősült bűncselekménynek.
Akkor ezt beszéld meg azzal a két főszponzorunkkal akiknek Kubinak szinte könyörögni kellett, hogy maradjanak!

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. április 4., szombat 20:11

Náci zászlóért igen, mert tiltott jelkép, de a Csatáry molinóért nem, még a rendőrség szerint sem minősült bűncselekménynek.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 4., szombat 20:09

Biztos jobb lenne, mivel nem szokott balhé lenni. A molinó bűn lenne?
Aki ki van tiltva annak is meg kell jelennie, kitiltáshoz nem kell feltétlen balhé!Ezt komolyan kérdezed?Egy Csatáry molinó?Náci zászló?Ilyenekért szerinted nem jár kitiltás?
Vicces, hogy a mob-ot nem tudták letiltani. :)
Sem a Fradiszívet sem a Fradibuszt nem lőtték le tudtommal hanem írtak nekik, hogy változtassák meg a nevüket vagy pert indítanak!Megváltoztatták, így nem lett baj, a Fradimob nem változtatta meg, lett per!Így azért már más ugye? :)
Kérdezd meg a szerkesztőket hány per megy ellenük, és mit és miért írtak ki valamit legutóbb az oldalukra!(amit már levettek)

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 4., szombat 20:00

BBarni írta: Igen ahogy írtam máshol bemehetsz a rendőrkapitányságra a meccs idején!Ez szerinted mennyire tetszene nekik?Vagy mitől jobb?Másrészt nem mindenért lehet börtönbe kerülni!(molinók stb)
Biztos jobb lenne, mivel nem szokott balhé lenni. A molinó bűn lenne?
Igen, csak nem ezzel a névvel!
Vicces, hogy a mob-ot nem tudták letiltani. :)

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 4., szombat 19:56

Lényegen nem változtat. Nem illegálisan ment be.
Nem az összes jegy volt ott ,mert mint írta nem mindegyiket tartja meg!Aztán erről el lehet dönteni, hogy igaz e vagy sem!
Máshol megtudják oldani. Rendbontót helyben elkapják, és viszik a börtönbe. Ennyi. De évek óta nincs balhé, amit ne lehetne megoldani.
Igen ahogy írtam máshol bemehetsz a rendőrkapitányságra a meccs idején!Ez szerinted mennyire tetszene nekik?Vagy mitől jobb?Másrészt nem mindenért lehet börtönbe kerülni!(molinók stb)
Miért jogos? 116 évig miért nem volt rá szükség? Miért pont most jelentik be? Ja, ha már a szurkolóknak nem tetszik valami, és ennek hangot adnak, akkor azokat be kell tiltani. Éljen a szólásszabadság.
Hangot adhatsz neki, de nem mindegy, hogy milyen névvel!
Te vezetsz egy céget és valaki olyan névvel amiben szerepel a cég neve, beceneve csinál egy honlapot,vagy valamit!Aztán ezzel a névvel később elkezdenek tüntetőket szállítani ellened, te ezt hagyod?Csinálhatják tovább?Igen, csak nem ezzel a névvel!

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 4., szombat 19:44

BBarni írta:
Nem tudom miért lett kitiltva, de nem hiszem, hogy bérlete volt ,mert legutóbb a jegyeit mutogatta egy fényképen!
Lényegen nem változtat. Nem illegálisan ment be.
Okés kifigyeled kamerával és aztán?Kitiltod,aztán visszajön, aztán megint kitiltod?Vagy adsz egy fényképet róla a biztonságiaknak, hogy ők figyeljék?
Máshol megtudják oldani. Rendbontót helyben elkapják, és viszik a börtönbe. Ennyi. De évek óta nincs balhé, amit ne lehetne megoldani.
remélem ezt kijavítjuk!
Á, azzal beismerné Kubatov a hibáját. Majd jön azzal, hogy Ő erről semmit nem tudott, és majd az asztalra csap. :mrgreen:
Amikor bevezették a szurkolói kártyát akkor is hatalmas felháborodás volt!Aztán sokan féltették a helyüket és visszasunnyogtak!Nem gondolom, hogy most ez lesz, de jobb lenne mint állva meghalni!
Ekkora tiltakozás nem volt. És utána ugyanúgy mindenki járt meccsre. Jobb állva meghalni. :)
Fradimobos pletykákra nem reagálnék, ha tudnád, hogy kik csinálják máshogy állnál hozzá lehet! :)
Mindennek van valami alapja.
Annyit gondolok erről, hogy a módszer erősen kérdéses, de az, hogy visszavették a nevet az jogos!
Miért jogos? 116 évig miért nem volt rá szükség? Miért pont most jelentik be? Ja, ha már a szurkolóknak nem tetszik valami, és ennek hangot adnak, akkor azokat be kell tiltani. Éljen a szólásszabadság.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 4., szombat 19:34

Ádám miért lett kitiltva? Kétlem, hogy Ő ne vett volna bérletet. Egyébként meg ha valaki ingyen jut be, nem vagyok biztos benne, hogy a secu nem tehető e felelőssé ezért.
A 330 kamerával pedig tökéletesen ki lehetne szűrni azokat, akik a Puskásban balhéztak.
Nem tudom miért lett kitiltva, de nem hiszem, hogy bérlete volt ,mert legutóbb a jegyeit mutogatta egy fényképen!A secu is lehet felelős, de ezt nehéz kideríteni,megoldani meg pláne nem!Emlékszel a TCS féle biztonsági szolgálatra, ezerszer rosszabb volt!
Okés kifigyeled kamerával és aztán?Kitiltod,aztán visszajön, aztán megint kitiltod?Vagy adsz egy fényképet róla a biztonságiaknak, hogy ők figyeljék?
Ha megszavaztatnák a szkennert, az emberek nagy része elutasítaná, mégsem tennének semmit. Azt meg nem is értem, hogy miért nem kérték ki a szurkolók véleményét, hogy milyen is legyen a Sas. Egyébként én nem kaptam kérdőívet.
A béke miatt valószínűleg elbukna a szkenner, de alapjában a legtöbb embernek semmi baja nincs vele, maximum feleslegesnek tartja!Azt én is hibának tartom, hogy nem szavazták meg a sast, remélem ezt kijavítjuk!
Ne hidd azt, hogy ezek a srácok fel fogják adni.
Amikor bevezették a szurkolói kártyát akkor is hatalmas felháborodás volt!Aztán sokan féltették a helyüket és visszasunnyogtak!Nem gondolom, hogy most ez lesz, de jobb lenne mint állva meghalni!

Fradimobos pletykákra nem reagálnék, ha tudnád, hogy kik csinálják máshogy állnál hozzá lehet! :)
Amit pedig a buszról és a Fradszív oldalról írtál...örülök, hogy te is belátod, hogy nem mindennapi esetek. De szerencsére ez a bagázs mindent megtehet. Gyönyörűen kibsztak Végel Tomival is... :agree:
Annyit gondolok erről, hogy a módszer erősen kérdéses, de az, hogy visszavették a nevet az jogos!

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 4., szombat 18:57

BBarni írta:Azt, hogy a capo jegy nélkül járt e meccsre vagy nem azt nem tudom!
Ádám miért lett kitiltva? Kétlem, hogy Ő ne vett volna bérletet. Egyébként meg ha valaki ingyen jut be, nem vagyok biztos benne, hogy a secu nem tehető e felelőssé ezért.
A 330 kamerával pedig tökéletesen ki lehetne szűrni azokat, akik a Puskásban balhéztak.
A sasról lehet vitatkozni, azt is meglehetett volna oldani jobb módszerekkel is!Viszont szavazás volt róla, hogy kell e új sas vagy nem!A legtöbb ember pedig arra szavazott, hogy igen, ez biztos, én láttam az eredményeket is!Az új sast most hagyjuk, az tényleg gáz lett!
Olyan eredmények jöttek ki, mint most az Origo szavazásán?
Ha megszavaztatnák a szkennert, az emberek nagy része elutasítaná, mégsem tennének semmit. Azt meg nem is értem, hogy miért nem kérték ki a szurkolók véleményét, hogy milyen is legyen a Sas. Egyébként én nem kaptam kérdőívet.

Azért van különbség, a tavalyi kb 6-7 milliós büntetés meg a mostani 2 milliós között!Az értelme továbbra is annyi, hogy akinek nincs érvényes jegye/bérlete az nem tud bejönni és aki ki van tiltva az sem!
De ha bent lennének a szurkolók, akkor semmit nem számítana az a 4 milliós különbség, mert a többszöröse lenne a bevétel. Ingyenjegyek nélkül.

Ezt majd az idő eldönti biztos vagyok benne, hogy ha jól szereplünk tavasszal akkor a következő szezonban jönni fognak az emberek
Ne hidd azt, hogy ezek a srácok fel fogják adni.
ha csak mindenki az igazát hajtogatja és semmi kompromisszum akkor nem lesz belőle semmi!
Tudtommal Kubatov régi kettes szektoros haverjai is ajánlottak kompromisszumot, csak ugye el lettek hajtva. De Gábor amúgy sem tárgyal bűnözőkkel :) Inkább a bűnöző haverjaival felkeresteti az embereket a munkahelyén.

Amit pedig a buszról és a Fradszív oldalról írtál...örülök, hogy te is belátod, hogy nem mindennapi esetek. De szerencsére ez a bagázs mindent megtehet. Gyönyörűen kibsztak Végel Tomival is... :agree:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 4., szombat 18:41

Írod, hogy az előző kártyát ki lehetett játszani, sokan ingyen jártak meccsre. Namost, ha információtok volt róla, hogy ingyen jártak meccsre (erre hivatkozva lettek kitiltva konkrét személyek), akkor annyira azért nem lehetett kijátszani, csak nem tettetek ellene semmi! Az első esetnél kellett volna ezt megfékezni. Biztos lehetsz benne, hogy csalók mögé senki sem állt volna oda, max a néhány fős brigádjuk.
Amikor a Dózsa ellen a Puskásban egy bizonyos csoport(és mások) betörtek a futópályára(és közben valaki "véletlenül" pont akkor felmutatott egy náci zászlót és pont "véletlenül" lefotózta egy fotós és "véletlenül" elküldte az MLSZ-nek) utána a videó felvételekből derült ki, hogy akik ott voltak, nem is volt érvényes jegyük!Ezek után ki lettek tiltva többen is!Emellé a csoport mellé pedig elég sokan odaállnak!Azt, hogy a capo jegy nélkül járt e meccsre vagy nem azt nem tudom!Az viszont tény, hogy az előző rendszer simán kijátszható az első nagyobb balhéig és ha ügyesek még utána is!
Lehet itt mondani, hogy csak az nem váltja ki a kártyát, akinek félnivalója van, de pl a sas elküldésére mi szükség volt? Valakit helyzetbe kellett hozni és a régi útban volt. Mondvacsinált indokkal elküldeni olyan embert, aki elsők között regelt, szkennelt, életében egy petárdát el nem dobott, nem kurvaanyázott senkinek? Neki nem volt félnivalója, valakinek mégis szúrta a szemét.
A sasról lehet vitatkozni, azt is meglehetett volna oldani jobb módszerekkel is!Viszont szavazás volt róla, hogy kell e új sas vagy nem!A legtöbb ember pedig arra szavazott, hogy igen, ez biztos, én láttam az eredményeket is!Az új sast most hagyjuk, az tényleg gáz lett!
Vagy azok, akiket meccs után 10 perccel egyszerűen kizavartak a stadionból?
Ilyet régebben hallottam, most már direkt ki van hangosítva a sajtótájékoztató a stadionban is, senki sincs elzavarva!
Ha állva nézi valaki a meccset, az kinek árt?
C-ről tudok véleményt mondani,mert ott is szoktam néha ülni, csak azokat nem engedik állni akik rögtön az első sör előtti korlátnál támaszkodnak!Ez miért is baj?
De ha olyan jó ez a csodakártya meg csodaszkenner. Az őszi MTK elleni meccset mivel magyarázod, amikor egyes autóval érkezőket nem engedtek be érvényes kártyával, szkennel, jeggyel?! Biztos kiforratlan volt a beléptetőrendszer mi? Hát elmondom, a beléptető rendszer egyenlő szeku, amelynek nagyrésze a budapesti éjszakai élet verőemberei közül került ki.
Biometrikus azonosítás: majd ő eldönti személyesen, hogy bemehetsz-e vagy sem :D
Őszi MTK elleni?Az idegenbeli?
Ilyenről nem tudok!Hazain még semmi panasz nem érkezett a biztonságiakra!A kinti kapuknál fiatal 20-25 éves fiúk,lányok vannak, semmi gond nem volt még velük!
MLSZ ugyanúgy megbüntet minket csodakártya mellett is, értelme nincs, a klub nem tesz semmit a büntetés elkerüléséért.
Azért van különbség, a tavalyi kb 6-7 milliós büntetés meg a mostani 2 milliós között!Az értelme továbbra is annyi, hogy akinek nincs érvényes jegye/bérlete az nem tud bejönni és aki ki van tiltva az sem!
Nyár óta gyakorlatilag alig sikerült megszólítani új szurkolókat. Ehhez külön gratulálni lehet. Jelenleg kb a régiek járnak ki, de sokan csak azért, mert megvették a bérletet jó drágán. Lesz ám meglepetés, amikor nem újítanak majd! Most ingyenjegyesekkel még lehet trükközni egy darabig, elenyésző számban lesznek közülük
tartós meccsrejárók. Ez szenvedély nélkül nem megy, produkció meg nincs, amiért fizetne az átlagember.
Ezt majd az idő eldönti biztos vagyok benne, hogy ha jól szereplünk tavasszal akkor a következő szezonban jönni fognak az emberek, az ingyenjegyesek meg csak úgy özönlenek látszik is a VIP szektorokban! :lol:
A szurkolás tényleg rossz,gyenge jó lenne ha bejönne mindenki, de ha csak mindenki az igazát hajtogatja és semmi kompromisszum akkor nem lesz belőle semmi!
Maximum jönnek a sznobok! :lol:

real_funghi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano

HozzászólásSzerző: real_funghi » 2015. április 4., szombat 17:51

Írod, hogy az előző kártyát ki lehetett játszani, sokan ingyen jártak meccsre. Namost, ha információtok volt róla, hogy ingyen jártak meccsre (erre hivatkozva lettek kitiltva konkrét személyek), akkor annyira azért nem lehetett kijátszani, csak nem tettetek ellene semmi! Az első esetnél kellett volna ezt megfékezni. Biztos lehetsz benne, hogy csalók mögé senki sem állt volna oda, max a néhány fős brigádjuk.

Fradisziv, Fradibusz elleni módszerek? Bűnözői módszerek! Igaz, bűnözők is hajtották végre. Bűnözők kezébe nem fogom adni az adataimat, igaz, így is hozzájutottak, de így max annyit látnak, hogy nem vagyok ott a meccseken. :D

Lehet itt mondani, hogy csak az nem váltja ki a kártyát, akinek félnivalója van, de pl a sas elküldésére mi szükség volt? Valakit helyzetbe kellett hozni és a régi útban volt. Mondvacsinált indokkal elküldeni olyan embert, aki elsők között regelt, szkennelt, életében egy petárdát el nem dobott, nem kurvaanyázott senkinek? Neki nem volt félnivalója, valakinek mégis szúrta a szemét. Vagy azok, akiket meccs után 10 perccel egyszerűen kizavartak a stadionból? Biztos éjfélig akartak maradni, nem? :D Székely zászló kinek árt? Ha állva nézi valaki a meccset, az kinek árt?

De ha olyan jó ez a csodakártya meg csodaszkenner. Az őszi MTK elleni meccset mivel magyarázod, amikor egyes autóval érkezőket nem engedtek be érvényes kártyával, szkennel, jeggyel?! Biztos kiforratlan volt a beléptetőrendszer mi? Hát elmondom, a beléptető rendszer egyenlő szeku, amelynek nagyrésze a budapesti éjszakai élet verőemberei közül került ki.
Biometrikus azonosítás: majd ő eldönti személyesen, hogy bemehetsz-e vagy sem :D

MLSZ ugyanúgy megbüntet minket csodakártya mellett is, értelme nincs, a klub nem tesz semmit a büntetés elkerüléséért.

Nyár óta gyakorlatilag alig sikerült megszólítani új szurkolókat. Ehhez külön gratulálni lehet. Jelenleg kb a régiek járnak ki, de sokan csak azért, mert megvették a bérletet jó drágán. Lesz ám meglepetés, amikor nem újítanak majd! Most ingyenjegyesekkel még lehet trükközni egy darabig, elenyésző számban lesznek közülük tartós meccsrejárók. Ez szenvedély nélkül nem megy, produkció meg nincs, amiért fizetne az átlagember.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 4., szombat 16:34

lehet itt felhozni az érveket a kártya, kubatov és az mlsz mellett, de amíg a szurkolók, az ultrák nem járnak ezek miatt meccsekre és bojkottálják pl. a derbit is ha jól tudom addig nem érdemes.
igazi szurkolók/ultrák nélkül meg láthatjuk, milyen a hangulat. fos.
Kép

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 4., szombat 16:16

Nem értem mit kell ennyire túl bonyolítani..
Az is igaz hogy kellenek a szigorítások,mert a magyar ember csak akkor normális,soha nem menne az mint Angliába,de azért ez túlzás..
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 4., szombat 16:13

„Tisztelt Csányi Sándor MLSZ Elnök Úr!

A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi fordulójában a Budapest Honvéd FC–Újpest FC labdarúgó-mérkőzés március 21-én 18.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bozsik Stadionban.

A mérkőzés napján a vendég jegypénztáránál jegyértékesítés NEM lesz, így a Bozsik Stadionba kizárólag a már elővételben megváltott jegy érvényes.

Az Újpest FC szurkolói a Bozsik Stadion területére kizárólag úgy kerülhetnek beléptetésre, ha a szervezett utazási formát választva közelítik meg a mérkőzés helyszínét.

Ehhez 16 óra 30 perckor kell gyülekezni a Szusza stadion előtt, ahonnan bérelt BKV-buszokkal kerülnek a szurkolók átkísérésre a Bozsik Stadion vendégkapujához, majd a mérkőzést követően vissza a Szusza Ferenc Stadionig, várhatóan 21 óra utáni érkezéssel.

Tiszelt Elnök Úr!

Önöknek sikerült egy másfél órás foci mérkőzés megtekintéséből és kétszer félórás kényelmes utazásból közel ötórás tortúrát csinálni.

Na, ezért nem járnak a családok mérkőzésre!
És ezért nem megyek szombaton én sem a kisfiammal a Bozsik Stadionba!

Üdvözlettel:
Wintermantel Zsolt
polgármester, Újpest-szurkoló”

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 4., szombat 16:08

Nem is akarok már érdemben hozzászólni, de igazából veled nem is érdemes leállni. Pont olyanok vagyunk, mint Kubatov és a szurkolók.

Tanácsot meg ne adj kérlek, én se teszem, mert tuti én innám meg a levét.
Én szívesen vitatkozom bárkivel aki érdemben hozzá tud szólni mint Ferencváros pl, tőled értelmes gondolatot még viszont nem olvastam mióta nagy szakértő lettél! :) Több tanácsom nincs is! :)
Egyetértek... milyen dolog már állva szurkolni? :lol:
Hát igen már állni sem lehet,beszélni is csak suttogva, a meccseket is csak félszemmel lehet nézni, meccs után pedig bilincsben kell elhagyni a stadiont... :-(

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 4., szombat 16:02

Nem is akarok már érdemben hozzászólni, de igazából veled nem is érdemes leállni. Pont olyanok vagyunk, mint Kubatov és a szurkolók.

Tanácsot meg ne adj kérlek, én se teszem, mert tuti én innám meg a levét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 4., szombat 15:59

BBarni írta:Azt, hogy már nem a 90-es években élünk amikor azt csináltál a stadionban amit akartál,azt mondtál amit akartál,akkor mentél be az öltözőbe amikor akartál,az volt a biztonsági főnök akik sokan akartak!
Egyetértek... milyen dolog már állva szurkolni? :lol:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 4., szombat 15:55

meg szurkolás és szenvedély a lelátón, de okosan tapsikoló sznobok, akiknek azt hittem, hogy drága a 2100ft/meccs. :lol: :lol: :lol: azt hittem nem rég még sok lett volna a sznoboknak a jegy ár :lol: :lol:
Szenvedély ugyanúgy meg van! :) A sznobok meg valószínűleg a legrosszabb helyekre szóló C1-C2-be ülnek! :)
A többihez gondoltam, hogy nem tudsz érdemben hozzászólni!
Szerintem inkább heverd ki! :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 4., szombat 15:46

két dolog nincs pyro és balhé!
meg szurkolás és szenvedély a lelátón, de okosan tapsikoló sznobok, akiknek azt hittem, hogy drága a 2100ft/meccs. :lol: :lol: :lol: azt hittem nem rég még sok lett volna a sznoboknak a jegy ár :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 4., szombat 15:27

Eladták a stadion nevét.
Mintha nem ez menne mindenhol....ráadásul az Albert család beleegyezésével akiknek a véleménye szerintem sokkal jobban számít mint a tied vagy az enyém!
Drasztikus jegyárnövekedés.
Új stadion,jobb csapat!Másrészt nekem a C2-be is van bérletem és ha jól emlékszem a mostani tavaszi féléves bérlet 2100 Ft/ meccsre jött ki(diákoknak még olcsóbb)!Ez sok?
A Fradibusz megszüntetése.
Nem lett megszüntetve, csak a név lett elvéve!A módszeren lehet vitatkozni, de az szerinted reális, hogy FradiBusz néven tüntetőket visznek a vezetőség ellen és ezt ők hagyják?Ugyanúgy csinálhatják csak más néven!
A Fradi szurkolói oldalak betiltása.
Ez ugyanaz mint az előbbi, a módszeren lehet vitatkozni, de maga a döntés érthető!
Vénaszkenner.
Ezzel mi a baj?
És akkor még vannak a pletykák, amiknek szerintem legalább a fele igaz. Nem viselhettek fehér cipőfűzőt, mert akkor hivatalosan is az ultrák mellett álltak volna, és komoly büntetésre számíthattak volna. Nem mehettek ki a szurkolókhoz lepacsizni. Csákvár ellen Busai és Jova kiment, állítólag most bajban is vannak. Ugyebár az ingyenjegyek, szurkolók toborzása. Szurkolói rigmusok kitalálása, és papírról kell tanulni. A Vecsés elleni kupameccsen provokálás.
Pletykákról nem beszélnék főleg egy ilyen primitív oldalról származókkal!Ettől függetlenül lehet igazságtartalmuk csak bizonyítsák be!
A Fradinál évek óta van szurkoló kártya, minden ultrának, szurkolónak volt, mindenki elfogadta. Ezen rajta volt az arcképed, illetve egy azonosítószám. Meg kellett adni a születést, lakhelyet, e-mail címet. Mindent tudtak rólad. Most, az új stadionban 300 kamera van. Még büszkén hangoztatta is Kubatov, hogy mindenkit be tudnak majd ez alapján azonosítani. Akkor minek a szkenner? Egyik napról a másikra. Nem börtönbe járunk. Ha jól emlékszem, akkor az Újpest-Fradi 6-0 óta semmilyen botrány nem volt. Előtte sem, azóta sem.
Az előző szurkolói kártyát annyira egyszerűen ki lehetett játszani, hogy ha kitiltottak akkor az egyik haver csináltatott egy kártyát és odaadta neked!Szerinted a biztonsági majd leellenőrzi, hogy te vagy e a képen?Jegy nélkül is volt példa, hogy többen is bementek!
BBarni, mi az, hogy a világ változik, és sokaknak nem tetszik? Hol látsz te szkennert? Lengyelországban még a szurkolói kártyát is eltörölték egy hónap után.
Azt, hogy már nem a 90-es években élünk amikor azt csináltál a stadionban amit akartál,azt mondtál amit akartál,akkor mentél be az öltözőbe amikor akartál,az volt a biztonsági főnök akik sokan akartak!Igen Lengyelországban megszüntették a szurkolói kártyát, Görögországban meg szünetelt a bajnokság,Angliában meg sokszor becsekkolhatsz a legközelebbi rendőrkapitányságra a meccs idején ha ki vagy tiltva és valamiért nem vagy börtönben, ez mennyivel jobb?
De örülök, hogy neked minden úgy jó, ahogy van. Veled ilyenről kár vitatkozni. :agree:
Nem minden jó ahogy van Kubatov sem hibátlan, sőt de ezt nem ő baszta el, és te is tudod, hogy mire gondolok! :) Mind a két fél hibás, de ameddig a kintiek nem tudnak semmilyen értelmes javaslatot,alternatívát felhozni hanem Kubatov családját felakasztó pólókat dobnak a piacra és fenyegetik addig nem lesz változás!Ugyanúgy van a meccseken káromkodás,lehet szurkolni is, két dolog nincs pyro és balhé!

A szurkolói kártya egy elrontott dolog(remélem most lesz valami változás), de ez nem a klub döntése volt!

Vissza: