RaúlCF írta:nekem még mindig ez a kontraszt a furcsa. év elején ugyanez a taktika ugyanezekkel a játékosokkal működött. mozogtak, letámadtak, beindultak, ment a bugi majd jött a válogatott szünet és reccs. azóta nem mozognak nincsenek kpról beindulások és statikus lassú mindenki. kiváncsian várom mi lesz a mostani válogatott szünet után. mindenki hibás a dologban de futni csak a játékosok tudnak és egyenlőre ezt sem teszik meg rendesen ami ehhez a játékhoz nélkülözhetetlen.
Kezdeti lelkesedes, uj impulzus..
De szerintem tovabbra sem lope a keves hanem szar a keret.
Az elozo evek sikeressegeben ronaldonak tetszik v nem oriasi erdemei vannak ahogy zidanenak is. Egyikuk tavozasaval se lehetett volna naluk jobbat hozni de cr helyett hogy nem vettunk egy komoly tamadot az orasi ongol. Varunk neymarra amikor sosem lesz vezer, es majd elhozzuk 2 evmulva 400millioert addig a keretnek a magjanak atlageletkora boven 30 felett lesz es megint cumi lesz amikor a szarba lesz a csapat es nem egy jo hasznos cselt latunk tole majd hanem a felpalyan kisargazza 5szaltoval az ellenfel csatarat.
Szerintem ez amit most latunk az atigazolasi politika eredmenye. Marianonak ugy orultunk mint ahogy anno kakanak meg cenek azt felnott szinten 26evesen egy(!!!!)teljes idenyt tud maga mogott.
De legalabb a jobbhatvedunket aki a hulyesegei ellenere egyertelmuen top, na ot versenyeztetjuk, ugyanez a kapusunkra is igaz. De aki helyett kene valaki az vagy kirobbanthatatlan vagy alibi szar.
Isco es marcelo serulese is kozrejatszik, ok azert eleg kreativak, megha marcelo vedekezesben olyan amilyen, isco meg alibi felpalyas cselezo.
Es akk van 2db 45millios brazil tinink az egyiknek meg a normalis koordinalt (!!!) mozgas se megy a masik meg brazilban tengodik.
Hat perez apo, hol vannak azok a szalvéták már?
Hazardot siman hozni kellett volna 200ert is, nincs alternativa o a legjobb elerheto jatekos, annak akkor itt a helye. Komolyan Jimen kivul volt barki aki azt hitte h asensio majd lehozza a balszelt egyedul amig eddig 3 jo meccse nem volt zsinorban KEZDOKENT.
Modric meg tavaly karrierje legjobbjat nyujtotta, elfog indulni lefele. Illetve en icardit is hoztam volna, kellett volna egy golzsak elore.
U.i.: benzemat meg lehet szapulni, en mar csak nevetek rajta de nem o tehet rola hogy allando kezdo es mariano padozik.