Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 8., hétfő 14:12

'shutterisland írta:tekintve, hogy ingyen el lehetett hozni a telefont és 3 ezer forintos havidíja van, ami egy az egyben gyakorlatilag visszajön a tarifacsomag váltás okán majd a telefonszámlán, így szinte ingyen van a telefon.
Ahogy ezt irtad, eszembe jutott az Ibra uzlet :lol: :lol: :mrgreen:
Ott is igy szamoltatok, ugy szamoltatok, hogy vegul kihoztatok, hogy igazabol ti basztatok at az Intert :lol: :lol:

Nekem is megjott az SSD, ez nagyon brutal. :salute: Bekapcsolom a gepet, laza 10 masodperc az egesz es olyan gyorsan elinditotta a chrome-ot, hogy a wifi-re meg ra se kapcsolodott es kiirja, hogy nincs internet :mrgreen: Na de tenyleg mindenkinek csak ajanlani tudom. :salute:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. december 8., hétfő 13:51

no, sikerült megvenni a telefont, a samsung s4 mini mellett döntöttem.

ráadásul elég jól meg lehetett oldani a dolgot, ugyanis anyám előfizetésére vettük a telót, és csak a készülék lesz az enyém, a tarifacsomagot pedig az ő előfizetésén cserélik le.
a vodás csajjal visszanéztük a számlákat, és az új, telóval járó vodafone go+ tarifacsomag 5 ezer forintért tökéletesen lefedi azt a mennyiséget, amit eddig átlagan 8 ezer forintért beszélt le a régi csomagjában.

tekintve, hogy ingyen el lehetett hozni a telefont és 3 ezer forintos havidíja van, ami egy az egyben gyakorlatilag visszajön a tarifacsomag váltás okán majd a telefonszámlán, így szinte ingyen van a telefon.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 8., hétfő 12:36

Ma is vannak emag akciók, de ahogy láttam nem igazán érnek sokat.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 7., vasárnap 10:23

Ha valaki mélyrehatóbban otthon van ssd témában dobjon egy püt legyen szíves, fontos lenne. (az ssd már megvan, szóval nem vásárlási célú a kérdésem, inkább bios, regedit mókolások)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 6., szombat 19:40

Sziasztok!

T-Mobile-nál jártam ma, 59999-ért eltudtam volna vinni a 4s-t, de kiderült, hogy nincs már belőle, szinte sehol az egész országban. Weboldalon viszont az van, Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható.

Jó, gondoltam felhívom az ügyfélszolgálatot, hátha tudnak valami okosat mondani. A hölgy akivel beszéltem azt mondja, hogy a Telekom Partnerek készleteit nem látja, viszont a rendes Telekom Üzletekben sehol nem kapható a készülék. Megkérdeztem, hogy mennyi az esélye, hogy kapni fognak még pár készüléket, hogy mennyire átverés az oldalon a felirat, azt mondta szinte biztos, hogy jönni fog még a hónapban, csak lehet, hogy kevés. Mert ha nem jönne több, akkor az a felirat lenne kint, hogy már nem rendelhető, de ugye az van, hogy újabb készlet várható (akárcsak az egyik 6-nál, 5S-nél és 5C-nél, bár utóbbi kettő szintén kifutó). Kicsit megnyugodtam, de nem múltak el a kétségeim, hogy erről csúnyán lemaradtam.

Viszont elkezdtem felhívogatni a budapesti Telekom Partner üzleteket, mondjanak már valamit. Kb 5 pesti bolt vette fel a telefont. Van amelyiknél bunkó, lekezelően mondták hogy BIZTOS, hogy nem jön már belőle, valahol állítólag rendeltek már de nem jött belőle, ezért tuti nem lesz, valahol csak megnézték, de sajnos nincs, viszont hétközben hívjam őket, akkor kapnak árut. Na itt már totál elbizonytalanodtam, mondom ebből már nem lesz semmi, de egy pici remény még van szerintem, ha elég gyors leszek. Elvileg most bekapcsoltam, hogy ha érkezik készlet belőle, azonnal kapok emailt.

Viszont máshol nagyon drága még mindig, van ahol 100 ezer, legtöbb helyen viszont 80-90, sajnálom rá a pénzt, amikor 60-ért eltudnám vinni, HA lesz még belőle.

Szerintetek mennyi az esély, hogy jönni fog még belőle valamennyi?

Jammin
Kedvenc játékosaid: Mcmanaman, Zidane, Raul
Kedvenc csapatod: rm.

HozzászólásSzerző: Jammin » 2014. december 6., szombat 10:51

Sziasztok!

Elővettem a régi Samsung Galaxy spica telómat. Sim kártya nélkül minden gond nélkül bekapcsolható. Sim-mel viszont csak a cyanogenmod legója pörög órákig. Lehet vele kezdeni valamit, vagy szemét?

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. december 6., szombat 1:34

Köszi Anyaka és tucsoki! Írok is majd az oldalnak. Királyak vagytok! :D :agree:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 6., szombat 0:55

Egyik haverom 10 colos tabletet szeretne venni 80k kornyeken.

Ennel tudtok jobbat ajanlani?

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 5., péntek 23:01

5 év garanciával is volt vásárolható. Bőven lehet még rajta.
Akkumulátor a döntő tényező. Akár 15 ezret is jelenthet az árból. Ha bírja a két és fél órát, akkor megér 50-55-t is.
Én pedig odaírtam, hogy a 8600-sok menne el annyiért, nem a hibásak.

De kérdezd meg őket, felvásárolja a gépeket. Mennyit adna érte, szerintem meg is venné.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 5., péntek 22:03

30-40 körül azokat szokták adni ahol esztétikailag hibás a fedlap, nem csatolja be magát, gyengébb RAM/CPU kiszerelés, nem tökéletes az akku, stb. Amennyiben nincs semmi gondja, el lehet passzolni 60 körül, mert erős kivitelezés. Nyilván némi alkudozást is bele kell kalkulálni.

Garanciát ezeken már nem nagyon találni, max. amit az eladó vállal.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 5., péntek 21:57

Amúgy 35-45 között megy el valahol. Állapottól függően, meg ha esetleg van rajta hosszabbított garancia. A 9400 nem tudom mennyit dob az árán, de 8600-asok 40 alatt mennek mind. Gyenge a piac.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 5., péntek 21:53

tubatibi írta:Srácok! Egy ilyenért mennyit kapok(tudom, hogy nem nagy valami, de feleslegessé vált)

HP EliteBook 6930p:
Processzor: Intel(R) Core(TM) Duo T9400 @ 2.53 Ghz 2.53
RAM: 4 GB
64 bit
Videókari: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
150 gigás vinyó

Win 7 van rajta

Ha kéne még valami info, írok róla...Kb mennyit várhatok ezért a masináért? :D
Attól is függ mennyire leharcolt, van e valami esztétikai hibája, de ha nincs jelentősebb gond vele (pl. a hdd is 100/100-as), akkor 60-ért válnék meg tőle. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy netezős, átlagos használatra korrekt kis gép, ha nem létszükséglet nem szívesen adnék túl rajta, a családban esetleg elférhet?, és ezek elég jól bírják...

Ui: Azért a kijelző méretét, felbontását, matt-e, csatlakozókat, stb. írd hozzá

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. december 5., péntek 21:32

Srácok! Egy ilyenért mennyit kapok(tudom, hogy nem nagy valami, de feleslegessé vált)

HP EliteBook 6930p:
Processzor: Intel(R) Core(TM) Duo T9400 @ 2.53 Ghz 2.53
RAM: 4 GB
64 bit
Videókari: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
150 gigás vinyó

Win 7 van rajta

Ha kéne még valami info, írok róla...Kb mennyit várhatok ezért a masináért? :D
"If you don't like your destiny, don't accept it."

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 5., péntek 20:49

köszi úgy tűnik ez bevált :agree: :salute:
Kép

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 5., péntek 20:37

csabi* írta:
volt írta: Ezt nekem is szokta csinálni/csinálja. Mindig kitörlöm a Play áruház frissítéseit és működik. Kár ,h később visszafrissíti magát.
egy kicsit nem értek hozzá szóval ezt hol tudom megtenni? :D
Beállítások/Alkalmazások/Play Áruhá/Frissítések eltávolítása
Kerlon írta:etudod tiltani, ha minden igaz. HTCken az alkalmazás kezelőben. Kicsit kutakodj azon a részen.
Majd ha ismét szarakodni fog, akkor megnézem. Most működik, inkább nem fogok vele macerálni. :)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 5., péntek 20:33

volt írta: Ezt nekem is szokta csinálni/csinálja. Mindig kitörlöm a Play áruház frissítéseit és működik. Kár ,h később visszafrissíti magát.
egy kicsit nem értek hozzá szóval ezt hol tudom megtenni? :D
Kép

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. december 5., péntek 15:13

Fényképezőgépet szeretnék vásárolni, 50-70 e forint értékben. Mit lehet ezért kapni? Miben érdemes gondolkodni?
Honnan vegyem, media markt szóba jöhet?
A segítséget előre is köszönöm!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 5., péntek 14:54

volt írta:
csabi* írta:gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?
mindig azt írja ki, hogy nincs hely az eszközön pedig van kb. 4gb helyem és még egy szaros 10 megás játékot se enged leszedni :-@
Ezt nekem is szokta csinálni/csinálja. Mindig kitörlöm a Play áruház frissítéseit és működik. Kár ,h később visszafrissíti magát.
Letudod tiltani, ha minden igaz. HTCken az alkalmazás kezelőben. Kicsit kutakodj azon a részen. :)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 5., péntek 14:41

csabi* írta:gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?
mindig azt írja ki, hogy nincs hely az eszközön pedig van kb. 4gb helyem és még egy szaros 10 megás játékot se enged leszedni :-@
Ezt nekem is szokta csinálni/csinálja. Mindig kitörlöm a Play áruház frissítéseit és működik. Kár ,h később visszafrissíti magát.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 5., péntek 14:33

Akkor passz... Belső memória tuti nincs tele szeméttel? Akkor szokott szívózni. Amúgy én az fb alkalmazás frissítéseit letiltottam a 'csába, mert qrva sokat foglalnak. Chrome-t is terveztem, de nem töröltem végül, mert a többi böngésző is sokat foglal meg szarabbak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: